🔴 #فوکویاما: کرونا به افول آمریکا و زوال نظم لیبرال میانجامد‼️
🔻یادداشت فرانسیس فوکویاما نظریهپرداز پایان تاریخ و از اساتید شناخته شده دانشگاه جانز هاپکینز دز نشریه «فارین افرز»:
🔹 کرونا قدرت رهبری آمریکا را به چالش کشید و حتی اگر در انتخابات ۲۰۲۰، دموکراتها پیروز شوند، اداره کشوری را به دست خواهند گرفت که اقتدار سابق را ندارد. اقتصادها آرام آرام باز و با موج بعدی ویروس قفل میشوند.
🔹 توزیع قدرت جهانی به سمت شرق چرخش خواهد کرد، چراکه آسیای شرقی بهتر از اروپا و ایالات متحده توانست در مدیریت این بحران موفق باشد
🔹ادامه همهگیری کرونا میتواند به سقوط نسبی ایالات متحده، ادامه فرسایش نظم لیبرالِ بین الملل و تجدیدحیات فاشیسم در سرتاسر دنیا بیانجامد
🔹 آمریکا بیکفایتترین و تفرقه انگیزترین رهبرش را در این همهگیری به خود دید، بی گمان، رهبری نالایق، مهمترین علت ناکارآمدی آمریکایی در مدیریت همهگیری است.
@moje30
#پیام_صبحگاهی
🔸اگر ما #بصیرت نداشته باشیم، اگر ما بینش درست، چشم باز، هوشیاری لازم نداشته باشیم، نه درست منافع حقیقیمان را تشخیص میدهیم، نه درست راه رسیدن به این منافع را تشخیص میدهیم، نه درست آدمی را که باید این بار بزرگ را بر دوش بگیرد، میشناسیم.
۱۳۹۸/۸/۹
از/مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
📸 تصویر موسوی مجد جاسوس محکوم به اعدام منتشر شد
🔹تصویری از محمد موسوی مجد، جاسوس محکوم به اعدامی که در حوزههای مختلف امنیتی اطلاعاتی را جمع آوری و در اختیار سرویسهای جاسوسی سیا و موساد قرار داده بود.
پ ن : منتظر هستیم از چگونگی نفوذ این شخص در مجموعه سپاه قدس و یا شکارشدنش توسط سرویس های جاسوسی ابعادش به نحو مطلبوب مستندی تهیه و منتشر شود
@moje30
🔰 هندسه کلی بیانیه گام دوم
❇️ انقلاب اسلامی
❇️ نظام اسلامی
❇️ دولت سازی
❇️ جامعه سازی
❇️ تمدن نوین اسلامی
.........
#آینده_از_آن_ماست
#موج30_یا30
@moje30
مداحی آنلاین - ارتباط با امام زمان (عج) یک نیاز حیاتی است - علیرضا پناهیان.mp3
4.86M
♨️ارتباط با #امام_زمان(عج) یک نیاز حیاتی است
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #علیرضا_پناهیان
📡حداقل برای یک☝️نفر ارسال کنید.
#صلوات 👉
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅ مجله تصویری سیاسی
✅ تبیین منظومه فکری حضرت علامه امام خامنه ای (مدظله العالی)
╔═••⚬🇮🇷⚬••══╗
@moje30
╚══••⚬🆕⚬••═╝
🌹یک دفعه حرف قدسی به یادم افتاد...
🔴مرحوم حمید سبزواری در خاطراتش میگوید:
♦️«حاج آقای قدوسی مشهدی برایم تعریف میکرد: ما که جوان بودیم؛ من و آقای خامنهای و چند جوان هم سن و سال دیگر در هفته یک روز ۵-۶ نفری میرفتیم خانه یک پیرمردی؛ آدم دانشوری بود. میرفتیم و شعری نیز که گفته بودیم میخواندیم و ایشان هم یک صحبتی میکردند و ما را نصیحت میکردن که در زندگی اینطور باشید. چون سری از شعر هم داشت، ما شارژ میشدیم.
♦️یک روز آنجا رفتیم، آقای خامنهای تازه عمامه گذاشته بود، موقع بیرون آمدن، خداحافظی کردیم از پیرمرد. ایشان گفتند آقاسیدعلی آقا با شما کاری داشتم. آقای خامنهای آنجا ماندند. آن موقع یک برافروختگی در سیمای آقای خامنهای مشاهده کردم. گفتم: سید! آقا چه فرمودند؟ گفتند که آقا مرا نصیحت کردند راجع به عمامه ای که سرم است که این عمامه این جوری است. گفتم خب اگر واقعا همین بود ما هم بهره میبردیم، اینکه حرف محرمانهای نیست که آقا بگوید صبر کن با تو کار دارم.
گفت: آن چیزیست که حالا وقت گفتن آن نیست.
گفتم: یعنی چه؟ چرا؟
در خلوت ایشان را دیدم. گفتم این را باید بگویی! گفت والله ایشان یک چیزی فرمودند که من در خودم یک چنین مسالهای را نمیبینم.
♦️ایشان به من فرمودند: «خودت را بساز، یادت باشد تو یک روزی در این مملکت باید حرف اول را بزنی و مضمونی قریب به این»
این گفتار همیشه در یاد و خاطرم بود، تا شب ارتحال امام. شب ارتحال، من در سالن خانهمان خوابیده بودم و رادیو گرفته بودم. بعد کم کم آن را خاموش کردم. قبل از اینکه بخوابم رجال کشوری از نظرم گذشتند، نظرم رفت به اینکه بعد از امام چه کسی رهبر میشود؟ چه خواهد شد؟ این دغدغه، مدتی من را مشغول کرد، یک دفعه حرف قدسی به یادم افتاد... صبح که رادیو را باز کردم اعلام کردند که امر رهبری به آقای خامنهای تعلق گرفته. آن وقت فهمیدم و پیش خود گفتم خدایا تو چه بندگانی داری، ما چه غافل هستیم، اینها چه کسانی هستند که از ورای پردهها آینده را میبینند.
رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند
بنگر که تا چه حد است مقام آدمیت»
✍منبع: حالِ اهل درد؛ خاطرات حمید سبزواری
🗓 سالروز درگذشت حمید سبزواری
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅ مجله تصویری سیاسی
✅ تبیین منظومه فکری حضرت علامه امام خامنه ای (مدظله العالی)
╔═••⚬🇮🇷⚬••══╗
@moje30
╚══••⚬🆕⚬••═╝
در سال ۱۳۴۹ آقای خامنهای و آقای احمدزاده از مشهد به تهران آمده وبانی جلساتی شدند که به تبیین (( جهانبینی اسلام)) اختصاص داشت. افراد سرشناسی مثل آقایان طالقانی، مطهّری، بهشتی، باهنر، هاشمی رفسنجانی، شریعتی، سحابی، بازرگان، پیمان و فارسی شرکت میکردند.
"بنا شد هرکدام طرحی بنویسیم و بدهیم... یعنی اگر میگوییم جهانبینی، منظورمان چیست. بنا شد جهانبینی اسلام را در فصولی تقسیم و تعریف کنیم. بنده هم یک جزوهی نسبتاً خوب و مفصّلی نوشتم؛ شاید بیست صفحه میشد..." (۴تیر ۱۳۸۱)
آيتالله مطهّری طرح آقای خامنهای را تحسین کرده و آن را دارای مزیّتهايی نسبت به نوشتههای دیگران عنوان کرده بود... (خاطره آقای حدّاد عادل، ۴تیر۱۳۸۱)
این جلسه چندین ماه ادامه داشت اما در نهایت با حملهی ساواک... تعطیل شد. نوشتهها نیز از بین رفت اما تداوم این خطّ فکری در تبیین اسلام ناب که ...، همان اسلام سیاسی و دارای رسالت اجتماعی و حاضر در صحنه است را میتوان در سلسله سخنرانیهای منسجمی که آیتالله خامنهای در رمضان ۱۳۵۳ در مسجد امام حسن مجتبی مشهد ارائه کرده، دید. چکیدهای از محتوای این سخنرانیها که به گفتهی خود آیتالله خامنهای شامل ((پایههای فکری برای ایجاد یک نظام اسلامی)) بود، در همان سال با عنوان[کتابچه] ((طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن)) به چاپ رسید.
#کتاب_چهارم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_از_نیمه_خرداد
#بخش_دوم
از/مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری