نگاه به نتیجه بخشی از تکلیف است (نکته)
سهمیه تهران از مجموع نمایندگان مجلس شورای اسلامی ۳۰ نفر است ولی یک طیف سیاسی که اعضای آن در مبانی فکری با یکدیگر مشترک هستند، دو لیست
۳۰ نفره جداگانه دادهاند و هرکدام نیز اعلام کردهاند که در ارائه لیست خود احساس تکلیف کردهاند! و حتماً تکلیف شرعی مورد نظرشان است! در این باره گفتنی است؛
۱- اگر حضور نیروهای متعهد انقلابی و مردمی در خانه ملت یک تکلیف دینی و ملی است، که هست، هر اقدام و حرکتی که به این حضور لطمه بزند و مانع از انتخاب نمایندگان شایسته شود، به یقین یک اقدام غیرشرعی و ضدملی است، و از آنجا که ارائه دو لیست جداگانه از نامزدهای متعهد و مردمی بدون تردید راه ورود آنان را به مجلس دشوار میکند، با جرأت میتوان گفت که اقدام مورد اشاره، اقدامی خلاف شرع و مغایر با منافع ملی است. چگونه میتوان سنگاندازی برسر راه انتخاب نمایندگان متعهد را تکلیف شرعی دانست؟!
۲- ممکن است گفته شود -که بعضی گفتهاند- «ما مامور به انجام تکلیف هستیم و نه، نتیجه»! و برای نظر خود از بیانات حضرت امام(ره) شاهد میآورند! که باید گفت این برداشت از سخن امامراحل یک برداشت غیرواقعی و انحرافی است. منظور حضرت ایشان، آن است که برای رسیدن به نتیجه مطلوب باید بر اساس تکلیف عمل کرد و افراد در این حالت اگر هم به هر علت نتیجه مطلوب به دست نیامد، احساس نگرانی و ناامیدی نمیکنند. چرا که همه جوانب کار را بررسی کرده و سنجیده (نگاه به نتیجه) و سپس دست به کار شدهاند. به بیان دیگر، ارزیابی موضوع و تصمیم بر اساس واقعیتهای میدانی (نتیجه) بخشی از تکلیف است و نه، جدای از آن.
۳- حضرت امام(ره) با اشاره به پیروزی انقلاب در مقابله با رژیم طاغوت، میفرمایند؛ «شما، یک قدرت بزرگی را شکست دادید، لکن نتیجه این نبوده است که فقط آن قدرت برود. اگر عوض آن قدرت یک قدرتی نظیر او بیاید، خوب همان است که بود. پس عمده این است که ما بعد از رفتن آن قدرت، نتیجهای که اسلام میخواهد، نتیجهای که صلاح مسلمین است، بگیریم».
۴- رهبر معظم انقلاب در این خصوص میفرمایند؛ «امام فرمودند: ما دنبال تکلیف هستیم. آیا این معنایش این است که امام دنبال نتیجه نبود؟ چطور میشود چنین چیزی را گفت؟ امام بزرگوار که با آن شدت، با آن حدّت، در سنین کهولت، این همه سختیها را دنبال کرد، برای اینکه نظام اسلامی را بر سر کار بیاورد و موفق هم شد، میشود گفت که ایشان دنبال نتیجه نبود؟ حتماً تکلیفگرایی معنایش این است که انسان در راه رسیدن به نتیجه مطلوب، بر طبق تکلیف عمل کند، برخلاف تکلیف عمل نکند، ضدتکلیف عمل نکند، کار نامشروع انجام ندهد؛ والّا تلاشی که پیغمبران کردند، اولیای دین کردند، همه برای رسیدن به نتایج معینی بود، دنبال نتایج بودند. مگر میشود گفت که ما دنبال نتیجه نیستیم؟ یعنی نتیجه هر چه شد، شد؟ نه. البته آن کسی که برای رسیدن به نتیجه، برطبق تکلیف عمل میکند، اگر یک وقتی هم به نتیجه مطلوب خود نرسید، احساس پشیمانی نمیکند، خاطرش جمع است که تکلیفش را انجام داده» حضرت آقا در ادامه به دفاع مقدس اشاره کرده و میفرمایند؛ «جهاد فیسبیلالله یک تکلیف بود. در دفاع مقدس هم همین جور بود، ورود در این میدان، با احساس تکلیف بود، آن کسانی که وارد میشدند، اغلب احساس تکلیف میکردند. اما آیا این احساس تکلیف، معنایش این بود که به نتیجه نیندیشند؟ راه رسیدن به نتیجه را محاسبه نکنند؟ اتاق جنگ نداشته باشند؟ برنامهریزی و تاکتیک و اتاق فرمان و لشکر و تشکیلات نظامی نداشته باشند؟ اینجور نیست. بنابراین تکلیفگرایی هیچ منافاتی ندارد با دنبال نتیجه بودن».
۵- اگر شرایط کنونی را خطیر بدانیم که خطیر است
(و نه خطرناک) و نقش مجلس شورای اسلامی را سرنوشتساز بدانیم، که هست، هر اقدامی که حضور نامزدهای متعهد و مردمدوست و مخصوصاً نامزدهای پا به کار برای مبارزه با فساد اقتصادی و باندهای مافیایی را با دشواری روبهرو کند، اقدام دینی و ملی نیست و در تقابل آشکار با تکلیف شرعی است.
۶- تردیدی نیست که تمامی ۵۶ نامزد هر دو لیست (با احتساب ۴ نامزد مشترک) از میان افراد فرهیخته و شایسته انتخاب شدهاند ولی سهم تهران بیش از ۳۰ نماینده نیست و چنانچه نفرات مازاد به خواست خود -که نشانه تکلیفگرایی آنهاست- و با نشست و شور دستاندرکاران هر دو لیست کنار بروند، به یقین نتیجه مطلوب به دست
خواهد آمد.
۷- موضوع یاد شده از آنجا اهمیت بسیار بیشتری پیدا میکند که یک جریان سیاسی با وجود خسارتهای فراوان و فاجعهآمیزی که بهبار آورده است و باید پاسخگوی آن باشد، این روزها برای فرار از پاسخگویی و فریب افکار عمومی، تلاش میکند صورت مسئله را تغییر داده و دوقطبی واقعی «مبارزه با فساد» و «ادامه فساد» را به دوقطبی کاذب «اصولگرایان» و «اصلاحطلبان» تغییر دهد و در این زمینساختگی بار دیگر مردم را به بازی بگیرد.
حسین شریعتمداری
file.mp3
15.25M
♦️خیلی مهم ♦️
✅حتماً بشنوید
⭕️ انتخاب_اصلح
👈چگونه بین لیستها انتخاب کنیم؟
👈شاخصههای رهبر انقلاب برای نماینده اصلح
🔹 برادر سهیل کیارش🔹
🗳 #انتخاب_اصلح
⭕️حضرت امام خامنهای:
دردیدار امروز ۲۹ بهمن با مردم آذربایجان ؛ با اشاره به آمارها و واقعیتهای تکاندهنده از تبعیض، فاصله طبقاتی فقر و جنایت در آمریکا که مانند خوره به جان این کشور افتاده است، تأکید کردند:
🔸همچنانکه شکوه و جلال کشتی معروف تایتانیک مانع از غرق شدن آن نشد، تلاش برای آرایش ظاهر آمریکا و شکوه و جلال آن نیز مانع از غرق شدنش نیست و #آمریکا_غرق_خواهد شد.👌
⭕️ جالب است بدانید:
❗️تایتانیک یکی از عظیم ترین،زیباترین و مدرن ترین کشتی های مسافربری زمان خود بود که نماد نظام #طبقاتی بود، دارای سه طبقه بود که «ضعیفان طبقهٔ اول» و«مردم معمولی طبقهٔ دوم » و
«ثروتمندان طبقهٔ سوم» آن ساکن بودند .
🔸و اما نکتهٔ خیلی مهم اینکه ملکهٔ انگلستان ادعا کرد که این کشتی را حتی خدا هم نمیتواند غرق کند 😏
💯اما این کشتی در اولین سفرش غرق شد تا بدانیم خداوند مدبر تمام امور است.👌
#افول_آمریکا
💢ناگفتههای راننده شهید سردار سلیمانی
🔹🔸نصرالله جهانشاهی:
♦️حاج قاسم دورانی که در قرارگاه قدس حضور داشت، اشرار ۹۰ نفر از نیروی انتظامی را گروگان گرفتند و به ۷۰ کیلومتری مرز افغانستان و پاکستان بردند. حاج قاسم خیلی ناراحت شد و با نقشه و طرحریزی و اطلاعات دقیق، به داخل مرز افغانستان و پاکستان نیرو برد و همه ۹۰ نفر را آزاد کرد و چندین پایگاه اشرار را هم با خاک یکسان کرد.
♦️اکنون که حاجی شهید شده است، اصلاً توان مواجهه با بچههای حاجی را ندارم و با دیدن بچهها قلبم از فشار این غم کنده میشود.
♦️یکی از دلایلی که حاج قاسم، «حاج قاسم» شد، همراهی همسر ایشان بود.
♦️یادم هست که یکی از پسرهای حاج قاسم بیمار شد و حاجی در مأموریت قرارگاه قدس بود، نتوانست بالای سر پسرش باشد و پسرش هم در اثر بیماری در بیمارستان فوت شد.
♦️زینب حاج قاسم شبیهترین فرد در عالم به حاج قاسم است. کوچکترین فرزند حاجی است ولی هم در روحیه و هم در رفتار خیلی شبیه حاجی است. زینب حتی بارها با حاجی مأموریتهای خارج از کشور هم رفته بود و مانند حاجی به لهجههای زبان عربی و زبان انگلیسی مسلط است.
✅ #قرارگاه_سایبری_عمار
🆔 @moje30
سلام
همایش سوم دوره موج سی
باموضوع:
سمینار فن بیان و سخنوری
استاد:نبی الله بیاتی "از قم" (جلسه دوم استاد بیاتی می باشد)
زمان : پنج شنبه 1اسفند98
ساعت :8صبح تا اذان ظهر.
مکان :ناحیه بسیج دانشجویی اصفهان
خدا رحمت کند (آقای مشکینی) را، قبل از انتخابات در خطبه هایش انتخابات را به کربلا تشبیه می کرد و می فرمود:
صحنه انتخابات صحنه کربلا است
کسی که در انتخابات شرکت نمی کند گویا دارد یزید را یاری می کند
کسی که در انتخابات شرکت می کند ولی رای سفید می دهد انگار در کربلا است ولی تیر به سوی هدف خاصی نمی اندازد
کسی که به غیر صالح رأی می دهد گویا دارد علیه امام حسین شمشیر می زند.
کسی که می گردد و اصلح را انتخاب می کند گویا دارد از امام حسین دفاع می کند.
@moje30
آن روز که جلیلی بسیجیه فارغ التحصیل رشته قرآنی،مذاکره میکرد و امتیاز نمیداد و در جلسات به گفته رسانه های دروغگوی اصلاحات کاترین اشتون را به حجاب دعوت میکرد!
یک ایرانی برای خرید پراید باید۱۷میلیون پول میداد!
اما امروز در دوران جواد ظریف فارغ التحصیل دکتری دانشگاه دنور آمریکا با ریش پرفسوری و صورت تراشیده و کت شلوار گران و چهره ای همیشه خندان که نشان دهنده آداب دیپلماسی است،یک ایرانی برای خرید پراید باید۶۵ میلیون تومان بپردازد!
با این پول قبل از برجام خودرویی در حد کیا اسپورتیج یا موهاوی میشد خرید!
قیمت یک تندر اتومات قبل از آمدن سردار دیپلماسی و رقص مردم در خیابان ولیعصر حدود۳۵میلیون بود!
و حالا یک ایرانی باید نزدیک ۲۳۰میلیون بدهد!
۲۰۰میلیون گران تر!
که صد البته کار خودشونه!
از قدیم گفتن:کسی که شل بگیره،سفت میخوره!
این ۲۰۰میلیون اضافه همون سفت خوردنه است که دیگه برای چیزی که نمیدونی نرقصی!
یک سکه بهار آزادی در دولت تندرو های رادیکال بی ترمز که سیاست خارجی بلد نبودند،یک میلیون تومان بود!
اما حالا در دولت اعتدالیون زبان دنیا بلد تعامل گرا با دنیا هر ماه داماد برای یک سکه باید ۵میلیون پول بدهد!
پول ۵سکه،برای یک سکه!
در زمانی که حضور برون مرزی ما تا ونزوئلا و اکوادور میرفت و بسیار روشنفکران این را اخ میدانستند بنزین لیتری۴۰۰تومان بود،اما از وقتی که اوباما را فردی مودب یافتیم و پسرای خوبی شدیم و از حیات خلوت آمریکا خارج شدیم،بنزین لیتری۳۰۰۰ تومان شد و تازه اونم جمعه صبح فهمیدیم!
شل بگیری؟
آفرین،سفت میخوری!
دلار،آن زمان که به قول شیخ مذاکره و قهرمان باز کننده تحریم ها از پای ملت ایران: پنجه به روی دنیا می کشیدیم ۳۰۰۰تومان بود و حالا قیمت دلار را بپرسی میگویند الان؟یا الان؟
آن روز که دانشمندان اتمی ما،غنی سازی۲۰ درصد میکردند و نوزده هزار سانتریفوژ کار میکرد،گوشت کیلویی ۳۰هزار تومان بود و حالا که برجام آمد و اورانیوم ها را اکسید کرد و سانتریفوژ ها را درو کرد و اجنبی از مراکز حساس ما بازدید میکند،یک ایرانی برای خرید یک کیلو گوشت باید ۱۲۰هزار تومان بپردازد
این قطره ای از دریای بلائی بود که انتخاب اشتباه و شل گرفتن جامعه ایران در این جنگل بیرحم جهانی بر سر ما آورد
قبل از برجام و آمدن دولت بنفش اگر میگفتی روزی میرسد که پراید ۶۵ میلیون میشود ،مدعی ترین های فهم سیاسی شما را مسخره میکردند ،اما شد!
حالا میگوییم این واداده ها اگر بمانند امنیت مان هم مثل اقتصاد میشود!
العاقل یکفی بالاشاره!
اصلاح طلب و اصول گرا دیگه تمومه
الان فقط دو جبهه داریم
*انقلابی*
*غیر انقلابی.....*
انقلابی یعنی حرف سید علی
انقلابی یعنی راه سید علی
انقلابی یعنی فکر سید علی
انقلابی یعنی *سرباز* سید علی
انقلابی یعنی خود سید علی