eitaa logo
˼مجــیب|ᴍᴏᴊɪʙ⸀
943 دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
825 ویدیو
62 فایل
-یااللّٰھ تا وقتی نشسته باشیم همه‌ی راه‌ها بن‌بست است. - برای‌صحبت‌با‌ما : https://daigo.ir/secret/72937746
مشاهده در ایتا
دانلود
۲ مهر ۱۴۰۱
چقدر آخراین ماه سخت وسنگین است تمام آسمان‌و زمین بیقرار و غمگین است بزرگتر زغم مجتبی وداغ رضا فراق فاطمه با خاتم النبیین است. رحلت پیامبر اکرم  و شهادت امام حسن مجتبی  تسلیت باد 🖤
۲ مهر ۱۴۰۱
میفرماد از امام حسین امام حسنی تر نداریم ((:
۲ مهر ۱۴۰۱
‌‌ جوونا از جوونیتون خیر ببینید مثلا . . . ؛ شهید شید :) _____________ ___ ___
۲ مهر ۱۴۰۱
میشه برام دعا کنید؟ حالم خوب نیست
۲ مهر ۱۴۰۱
۳ مهر ۱۴۰۱
میدونید چرا خیلی حالم بد بود چون دیشب بین جمع فامیل بودیم با دخترا نشسته بودم و همشون فازشون با من تفاوت داشت درسته هیچ کدوم از عذابی که من دارم کنارشون میبرم مطلع نشدن و مستقیما به چیزی فحش ندادن اما خیلییییی چرت و پرت گفتن و منم چون میدونستم این جوجه ها در حدش نیستن اصلا وارد بحث نمیشدم باهاشون .. ولی با هر کلمشون صدبار اتیش میگرفتم از کج فهمیاشون از عقل نداشتناشون از بی کلگی هاشون و واقعا تنفر نداشتم بیشتر دلم سوخت به حالشون! به حال کسایی که حتی برنامه ی منظمی برای دانشگاهشون نمیتونن بچینن اونوقت داشتن نقشه ی نظام یه کشورو طراحی میکردن! خلاصه خدا قسمتتون نکنه خیلی سخته!
۳ مهر ۱۴۰۱
۳ مهر ۱۴۰۱
از این جذاب تر؟؟؟ دقیقا همان رفتارهایی که در بازی های گیم نت انجام داده بود واقعیشو تو شهر انجام داد.. شیشه ماشین خورد کرد آدم ها رو با سنگ میزد درخت ها رو آتش میزد با مشت و لگد به رهگذر حمله می‌کرد اتوبوس حامل مردم را سنگ میزد و از این اتفاقات بسیار لذت برد. وقتی تفریح بچه‌هامون بشود بازی های آمریکائی فضای مجازی مون بشود اینستای صهیونیستی کلاس بچه هامون بشود زبان انگلیسی وضعیت از این هم بدتر خواهد شد.
۳ مهر ۱۴۰۱