eitaa logo
آیت الله مجتهدی ( تهرانی) ره
4.2هزار دنبال‌کننده
5.4هزار عکس
7.6هزار ویدیو
63 فایل
کپی مطالب کانال ممنوع🛇 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. 🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂 @mojtahedie71 -
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 🔻چونان مار و عقرب ✍️ شادروان علی حجتی کرمانی 🔸در تمامی عمرم و با همۀ ارتباطی که با و حوزه های علمی و بزرگان علم و دین داشتم، مشاهده کردم که او (آیة الله سید رضا صدر) با بیت المال و وجوهات شرعیه چونان مار و عقرب رفتار می کرد. 🔹 خدایش او را مورد غفران و کرم واسعه اش قرار دهد که در چه مستوای پرشکوهی و در چه درجۀ متعالی و بلندی همانند دودمان با کرامتش به «دنیا و مال و مقام»! پشت پا زده بود و عزّت نفس، ایمان و و شرافتش را بر در ارباب بی وفا و بی مروّت دنیا، حتی یک «آن» قربانی نکرد، تا آنجا که در شکلی شگفت انگیز و بهت آور تا آخرین روزهای عمر با برکت، پربار و باثمرش، در سطحی پایین تر از زندگی یک «طلبۀ معمولی» می زیست و در مقاطع فراوانی از حیات انسانی ـ اسلامی پرشکوه و پر از فراز و نشیبش، حتی با عسرت روزگار می گذراند، و من در این متجاوز از ربع قرن که از نزدیک شاهد تمامی ابعاد و جوانب زندگی او بودم، کمتر دوره ای را سراغ داشتم که مقروض نباشد.
🔴 خبـر وزیـر آمـوزش و پـرورش از برگزاری آزمون جدید استخدام معلم در لینک زیر 👇 https://eitaa.com/joinchat/3512729888Ce81dc4ed0b 🔻منبـع قبـولی آزمون استخدامی معـلمی 😍👇 https://eitaa.com/joinchat/3512729888Ce81dc4ed0b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥حدیثی تکان دهنده👌 «» خدا🥀‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
. برای خودت رایگان بدوز ، همین الان سنجاق کانال رو ببین👇 https://eitaa.com/joinchat/3047948515Cde460605e9 بزن روی لینک و با برای خودت دوخت و دوز کن 👆 .
🌾💠🌾💠🌾💠🌾💠🌾 ✍تشرّف به محضر امام زمان علیه السّلام ما رعیّت هستیم و آن حضرت سلطان است. سلطان باید اذن دهد و رعیّت را به حضور خود بخواند؛ و هر زمان مصلحت و حکمت اقتضاء کرد لقاء و دیدار با سلطان میسور می شود. نه اینکه رعیّت هر وقت اراده کرد بتواند سلطان را احضار کرده و با او ملاقات نماید. انسان باید تسلیم بوده و وظائف بندگی اش را کامل انجام دهد؛ اگر صلاح باشد از سر لطف و عنایت، لقاء و دیدار آن حضرت نیز روزی او می شود. 📚«نور مجرّد» ج ۱ ص ۵۰۴ 💫آیت الله محمدصادق طهرانی حفظه الله به نقل از سیدهاشم حداد (ره)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کپسول تقویت حافظه ویژه دانشجویان و دانش‌آموزان😍 این محصول با از بین بردن رطوبت مغز باعث تقویت شدید حافظه میشه!!✨❗️100% گیاهی❗️ 🌻درمان الزایمر 🌻فهم دقیق دروس🌱 🌻مناسب برای دانش اموزان و دانشجویان🌱 🌻مناسب برای افراد کهن سال🌱 👇فقط و فقط تو این کانال 👇 https://eitaa.com/joinchat/3409052405Cd8497b99b1 بعد از زدن روی لینک پیوستن رو بزن گمش نکنی❌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍀 علامه طباطبایی: 📌 خلقت انسان بر اساس رنج و مشقت است، هیچ شأنى از شؤون حیات را نخواهى دید که توام با تلخی‌ها و رنج‌ها و خستگی‌ها نباشد، از آن روزى که در شکم مادر روح به کالبدش دمیده شد، تا روزى که از این دنیا رخت بر می‌بندد، هیچ راحتى و آسایشى که خالى از تعب و مشقت باشد نمی‌بیند، و هیچ سعادتى را خالص از شقاوت نمی‌یابد، تنها خانه آخرت است که راحتی‌اش آمیخته با تعب نیست.