💠 #حديث_روز 💠
💎 ثواب پیاده رفتن به زیارت امام حسین (ع)
🔻امام صادق علیهالسلام:
«مَن أتى قَبرَ الحُسَينِ عليه السلام ماشِيا كَتَبَ اللّهُ لَهُ بِكُلِّ خُطوَةٍ ألفَ حَسَنَةٍ، و مَحا عَنهُ ألفَ سَيِّئَةٍ، و رَفَعَ لَهُ ألفَ دَرَجَةٍ».
🔸«هر كس پياده به نزد قبر حسين عليهالسلام بيايد، خداوند، براى هر قدمش هزار حَسَنه مىنويسد و هزار زشتكارى را از او مىزُدايد و او را هزار درجه، بالا مىبَرد».
📚 كامل الزيارات: ص ۲۵۵ ح ۳۸۱
موکب المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
شباهت دارد، اما نباید تکرار شود. مردمی که سالها طعمِ تلخِ تبعیض و ستم را چشیدهاند، همواره منتظرِ آ
تردید، روی آتشِ شجاعت آب میریزد!
▪️ گاهی دشمنِ ما یک شخص یا گروه است اما گاهی با یک دنیا مواجه هستیم. میدانی یکی از عظمتهای کربلا در چه بود؟ در این که امام حسین در مقابلِ فشار و سنگینی یک دنیای متعرض و مدعی، احساس تردید نکرد.
▫️ در مدینه صحابهی زیادی بودند، همان کسانی که در قضیه حره و تهاجم مسلم بن عقبه ایستادند و مبارزه کردند. پس افراد ترسو و بیغیرتی نبودند؛ شمشیر زن و شجاع بودند، اما آنها هم در یاری امام حسین دچار تردید شدند.
▪️ شجاعتِ ورود به میدان جنگ، یک مسئله است و شجاعتِ مواجه شدن با یک دنیا، مسئلهای دیگر. دشمنِ مهدی زهرا نیز یک گروه و یک جبهه نیست. تمام دنیای کفر و ظلم دشمن اوست؛ لشکریان و یاران مهدی باید مانند خود او، شجاعت مواجهه با یک دنیا را داشته باشند. مدعیانِ یاوری حضرت باید ببینند برای این مواجهه آمادهاند یا تردید خواهند کرد؟
#توجیه_المسائل_کربلا۱۵
موکب المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
تردید، روی آتشِ شجاعت آب میریزد! ▪️ گاهی دشمنِ ما یک شخص یا گروه است اما گاهی با یک دنیا مواجه هست
هیچ وقت به امام زمانت کمک نکن!
▪️ در کربلا برخی حاضر نشدند از خودشان برای امام زمانشان مایه بگذارند و زندگی و وجود خود را خرجِ امام حسین علیه السلام کنند. حتی وقتی امام حسین برای دعوتِ آنها پیک فرستاد تا آنها را به قیمتِ بهشت و سعادتِ حقیقی برای خود بخرد، آنها اسب و شمشیرشان را تقدیم حضرت کردند. نفهمیدند که امام، یار میخواهد نه مال و اگر شمشیر و اسبی هم در راهِ یاری او خرج میشود، مالی است همراه با خودِ یار.
▫️ حواسمان باشد اگر در زُمرهی یاران و یاوران امام زمانمان نباشیم و خودمان را برای او خرج نکنیم، تأسف و اشکِ پشیمانی بعد از آن سودی نخواهد داشت؛ همانگونه که برای عبیدالله بن حُر جعفی نداشت.
▪️ کربلا به ما آموخت تنها کمک به امام زمان کافی نیست، بلکه باید تمامِ زندگی را وقفِ امام کرد و تمامِ عمر در رکاب او بود. پس به بهانهی اینکه به او کمک کردی، خودت را کنار نکش!
#توجیه_المسائل_کربلا۱۶
هدایت شده از التجا (دوستداران امام زمان)
40 Arbaeen (1).mp3
19.28M
▪️" صباحاً و مساءً "
بشنویم مصیبتی را که او هر صبح و شام میبیند و خون میگرید!
🎵 روایت چهلم:
اربعین...
#صباحا_و_مساء
▪️کانال صباحاً و مساءً👇
@Sabahan_masaa
▪️کانال اصلی التجا👇
@Elteja
موکب المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
هیچ وقت به امام زمانت کمک نکن! ▪️ در کربلا برخی حاضر نشدند از خودشان برای امام زمانشان مایه بگذارند
برایَت گِران تمام میشود!
▪️ چرا سپاهیانِ یزید با آنکه ادعای مسلمانی داشتند، نماز میخواندند، غسل شهادت میکردند و... اما در مقابل امام حسین علیه السلام ایستادند؟ توجیهِ آنها این بود که میخواستند به خدا نزدیکتر شوند. نیّتشان قربه الی الله بود!
نداشتنِ بصیرت، مثلِ نداشتنِ چشم است؛ ممکن است راه را اشتباه بروی و از آن بدتر ممکن است راهِ اشتباه را درست بدانی و حتی از آن دفاع کنی، که میشود همان دفاعِ کورکورانه.
▫️ برای رسیدن به خدا، باید از راهِ خدا عبور کرد و امام، همان راهِ درستی است که سرانجامش خداست؛ و این راه وابسته به زمان است. انسان موظف است در هر زمان، راه و امامِ زمانِ خودش را کامل بشناسد، چون میخواهد عمری در آن راه و با این راهنما باشد.
▪️ این روایت را که شنیدهای: «مَن مَاتَ وَ لَم یعرِف إِمَامَ زَمَانِهِ مَاتَ مِیتَةً جَاهِلیة» هر کس بمیرد و امام زمانش را نشناخته باشد، به مرگ جاهلی مرده است. آری! ندانستن، توجیهِ خوبی برای اشتباه نیست، چون آدمِ بصیر، هر روز اطلاعاتِ خودش را بروز رسانی میکند.
#توجیه_المسائل_کربلا ۱۷
موکب المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
برایَت گِران تمام میشود! ▪️ چرا سپاهیانِ یزید با آنکه ادعای مسلمانی داشتند، نماز میخواندند، غسل ش
نقدِ معصوم با چاشنیِ دلسوزی!
▪️ خودمان را ارادتمند به امام حسین و عقلِ کل میدانیم و به بهانهی دلسوزی، به خود اجازه میدهیم حتی حادثهی کربلا و عملکرد امام حسین و یارانش را نقد کنیم. دقت نمیکنیم که حسین، خلیفةالله است و عملکردِ او مورد تایید خداست. توجیهمان اینست که با دیپلماسیِ مذاکره و تعامل، میشود جلوی وقوعِ حادثهای عظیم و از دست دادن نیروهای ارزشی را گرفت.
▫️ با همین توجیه میتوان حتی با دشمن هم نرمِش و مذاکره کرد و در مقابل هر سیاستی، با دشمنان، با منطقِ بِده بِستان عمل کرد؛ غافل از اینکه در مقابلِ دشمن، بُردِ دوسره وجود ندارد و اگر به دشمن، چراغِ سبز نشان بدهیم، فقط مسیر دشمنی را برای او هموارتر میکنیم.
▪️ اگر ما به جای حضرت عباس اماننامه میگرفتیم، ممکن بود با این توجیهات به راحتی خودمان را گول بزنیم و اماممان را تنها بگذاریم. وقتی به خود اجازه میدهیم با این توجیهات عملکردِ خدا محورِ امام حسین و یارانش را نقد کنیم، وقتی امام زمان بیاید، آیا تسلیم و همراهِ او خواهیم بود یا منتقد و مقابلِ او؟!
#توجیه_المسائل_کربلا ۱۸
اَلسَّلامُ عَلى مَحالِّ مَعْرِفَةِ اللَّهِ وَمَساکِنِ بَرَکَةِ اللَّهِ؛ سلام بر جایگاههاى شناسائى خدا و مسکنهاى برکتش
گویی سِرّی است در سَر و دلم که جز با اشک دیده نتوان گفت؛
موکب المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
نقدِ معصوم با چاشنیِ دلسوزی! ▪️ خودمان را ارادتمند به امام حسین و عقلِ کل میدانیم و به بهانهی دلس
اَسبَت را کجا پنهان کردی؟
▪️ تا اینجای کار که همه چیز خوب پیش رفته است؛ هم از کسی که دوستش دارم دفاع کردم و هم خطری مرا تهدید نمیکند؛ حتی اگر خطری هم در کار باشد، راهِ فرار را میدانم. «ضحاک بن عبدالله مشرقی» از کسانی بود که در واقعهی عاشورا حضور داشت اما... او حضور و حمایتی موقت و مشروط به امام حسین پیشنهاد داده و برای فرار، اسبش را در میان خیمهها پنهان کرده بود. گویا از همان اول، قصد ماندن نداشت.
▫️ مبادا ما هم برای پایِ کار امام زمان بودن، شرط و شروط بگذاریم! شرطهایی مانند: تا وقتی که خانواده، جان یا مال و آبرویم به خطر نیفتند؛ تا وقتی که احساس کنم مفید هستم و یا تا وقتی که تعدادمان کم نشود و... . اینها شاید توجیهاتِ خوبی باشند، اما کربلا هم پُر از توجیهاتِ قابل ملاحظه بود که نتیجهاش زیانکار شدنِ توجیه کنندگان شد.
▪️ برای پای کارِ امام بودن و ماندن، باید امام زمان، از همهی علایقَت عزیزتر باشد؛ سخت است، اما عاشقی سختی را لذت بخش میکند؛ همانطور که تیر خوردن، باعث لبخندِ سعید بن عبدالله شد و مرگ برای قاسم بن الحسن همچون عسل شیرین بود.
#توجیه_المسائل_کربلا ۱۹
موکب المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
اَسبَت را کجا پنهان کردی؟ ▪️ تا اینجای کار که همه چیز خوب پیش رفته است؛ هم از کسی که دوستش دارم دفا
پیراهنِ عثمانمداران
▪️ حتماً این جملات را شنیده یا حتی به کار بُردهاید: ما را چه به سیاست؟ یا سیاست پدر و مادر ندارد، ولش کن، راحت زندگیت را بکن. آیا این جملات توجیه خوبی برای کوتاهی کردن است؟!
▫️ برخلاف تصورِ عدهای، سیاست بسیار هم مهم است. مهم است چون کربلا مهم بود. سیاستمدارانی که به جدایی دین از سیاست اعتقاد دارند، در واقع دین را بیخطر میخواهند. آنان با سوءاستفاده از ناآگاهی مردم، بیشترین سود را میبرند. اگر مردم در عرصهی سیاست، ناآگاه و بیتجربه باشند، به راحتی با شُبهاتِ سیاسی، فریب میخورند و به قاتلان یا دشمنانِ امام تبدیل میشوند. مانندِ کسانی که تنها به خاطرِ یک شبههی سیاسی (ماجرای قتل عثمان) در سپاهِ یزید بودند. از طرف دیگر، زهیر بن قین که عثمانی مسلک بود، با رفع این شبهه، به جمع یارانِ امام پیوست.
▪️ یک مثال امروزی: گاهی عدهای با اینکه دیندار هستند، تنها به خاطر جهلِ سیاسی، به نفعِ دشمن کار میکنند؛ مانند افرادی که در ملأ عام قمهزنی میکنند. آنها با این کار، در واقع خوراک رسانهای دشمن را تامین میکنند و دشمن از این کار آنها برای بد جلوه دادنِ شیعیان استفاده میکند.
▫️ میتوان با معرفیِ دین، همراه با آگاهی و سواد سیاسی، مردم را از خطرِ بازیها و شُبهات سیاسی نجات داد. باید مراقب باشیم؛ امروز حتی کسانی هستند که مردم را با شُبهه سیاسی، در مقابل امام زمان قرار میدهند.
#توجیه_المسائل_کربلا ۲۰
13.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درود بر بصیرت این برادر (مولانای ) اهل سنت: وقتی رسانه های دشمن جار میزنند نه به حجاب اجباری چرا ما از آنها مطالبه نمیکنیم: نه به بی حجابی اجباری؟؟؟
☑️پیامبر گرامی اسلام : از فتنه و آزمايش در آخرالزمان نگران نباشيد چرا كه موجب نابودی منافقان خواهد شد...