💠یک جهان فرصت، یک ایران جهش؛ هر ایرانی یک نقش باشکوه
دکتر سعید جلیلی کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری برای کسب عنوان نهمین رییس جمهوری اسلامی ایران از بخت بسیار بالاتری وجود دارد،چرا که گفتمان و برنامه های وی که با اندوخته ای یک دهه واکاوی مواجه است با آرمان دولت سیزدهم نزدیکتر است.
این در حالی است که وفق قانون تعدادی از حلقه های میانی دولت شهید رییسی با اخذ مرخصی به کمک ستاد انتخاباتی دکتر جلیلی شتافته و مترصد انتخاب ایشان توسط ملت در روز هشتم تیرماه می باشند.
از نقاط بسیار موثر دکتر جلیلی رعایت اخلاق در مناظرات به دور از طرح مسائل چالشی و منطبق با برنامه انتخاباتی است.
سایر نامزدهای ریاست جمهوری علیرغم تلاش جهت دور نماندن از تنور داغ انتخابات متاسفانه در بحث مشاوره نتوانسته اند به نحو شایسته ای بر مسائل مسلط و به دور از جنجال رایج سیاسی به تبیین مراد خویش بپردازند.
حال دکتر جلیلی علاوه بر هواداران خویش به میراث ماندگار بجا مانده شهید خدمت مدیون بوده و باید علاوه بر آن رییس جمهور کل جمعیت ایران باشد .
قطعا کابینه جلیلی باید برگرفته از همه ی سلایق با توجه به شعار تبلیغاتی اش باشد و از نقش آفرینی جوانان،زنان و اقوام ایرانی غافل نماند.
سامان احمدی-روزنامه نگار
https://eitaa.com/khezmat
کردستان و انتخاب هوشمندانه
در حالی که فعالیت احزاب سیاسی در کردستان همواره با چالش عدم استقبال مواجه می باشد اما میزان حضور مردم واجد شرایط رای در این استان معنا دار خواهد بود و در قامت انتخاب رییس قوه مجریه،توجه به حداقل مطالبات مردم این سامان یکضرورت حیاتی به شمار می رود،چرا که از حیث جغرافیای سیاسی همواره این سرزمین کانون توجه مجامع بین المللی در خصوص مسایل سرزمینی خاورمیانه می باشد.
تلاش مجریان انتخابات جهت حضور حداکثری مردم کردستان در پای صندوق آرا به تحقق مطالبات زیر نیازمند است:
۱.عدم اعمال سلیقه در حل مسایل معیشتی مردم از کسب وکار تا امکانات رفاهی
۲.تکریم فرهنگ وادبیات غنی کوردی فارغ از برداشت های مصطلح امنیتی
۳.توجه به مدیریت محلی با بهره گیری از ظرفیت سرمایه های اجتماعی با دانش وتجربه استان
۴.تقویت و افزایش سازمان های مردم نهاد که بستر مناسبی برای توسعه فرهنگی و فعالیتهای اجتماع محور می باشند.
۵.کاهش آسیب های اجتماعی با بهره گیری از پیشکسوتان نامور محلی
۶.تحقق عدالت اجتماعی و رعایت حریم ادب و تکریم توسط مهمانان مقیم استان
۷.اطلاع رسانی بجا در خصوص وضعیت توزیع عادلانه ثروت ومنابع طبیعی و تسهیلات بانکی تحول آفرین خانواده محور در استان
۸.توجه به سیما ومنظر سکونتگاه های استان از روستا تا شهر
۹.حفاظت از محیط زیست استان
«سامان احمدی-روزنامه نگار»
https://eitaa.com/samandaily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴نظر ولی فقیه
توجه کنید بعضی ندانسته همان خط دشمن رو طی میکنند که دشمن با اونهمه خرج نتوانسته😏‼️
حتما تا آخر ببینید 👈شارع مقدس در حکومت اسلامی تکلیف کرده است مانع از رواج "حرام الهی " در جامعه شود
آنقدر همه جا منتشر کنید تا همه ببینند
گوشتان به دهان رهبر باشد چون گوش ایشان به دهان حضرت حجت است .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ آب دستتون هست بذارید زمین...
فقط این کلیپ بسیار دیدنی رو ببینید
لطفا_نشر_حداکثری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ دیروز امام خمینی با استناد به آیات قتال قرآن، و جواب به خواندن آیات رحمانی امروز پزشکیان و مستمسک قرار دادن آنها برای مماشات با هرزگان و مکشفهها
@andishkadehasrezohour
📰 صفحه نخست وطن امروز
📅 ۲ تیر ۱۴۰۳
@andishkadehasrezohour
جای این عکس یعنی تصویر ابزار قتل میترا استاد، که بهدست شهردار اصلاحطلب تهران نجفی به قتل رسید، در مناظره اخیر خیلی خالی بود...
این عکس بدون شرح، خط بطلانی است بر مسیر و آخر و عاقبت شهردار اصلاحطلبان:
نجفی وزیر سابق آموزش و پرورش، با کشتن زنش حمایت از حقوق زنان را به بدترین شکل ممکن و کاملاً تراژیک به تصویر کشید...
@andishkadehasrezohour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹برافراشتن عکس رهبر انقلاب در یکی از دانشگاه های آمریکایی: رهبر معظم دختران و پسران آمریکایی بهخاطر حمایتتان از شما تشکر میکنم
#مقاومت_نیوز 👇
http://eitaa.com/moghavemat_news313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رشد نمودار التماسی در دوران
روحانی😉
بادیدن این فیلم متوجه میشید که ما داریم در حق دولــت روحانی جفا میکنیم😭
ببینید این رشد
نمودار التماسیه...📈
به #ویژه_ترین کانال خبری در ایتا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Ce587f9582c
#احکام_دین ☀️🍃
حکم قصاص مردی که همسرش را به قتل رسانده🌸🍃
پرسش :در صورتى که مردى زوجه اش را عمداً به قتل برساند و ورّاث مقتوله منحصر به مادر و یک دختر باشد و با عنایت به عدم امکان قصاص پدر توسط دختر و تقاضاى قصاص قاتل توسّط مادر مقتوله: الف) با عنایت به لزوم پرداخت نصف دیه توسط متقاضیّه قصاص به قاتل، آیا نسبت به سهم دختر باید دیه پرداخت کند یا خیر و با توجّه به این که قاتل داراى پدر مى باشد که جدّ صغیره محسوب مى شود، آیا رعایت غبطه صغیر، و تقاضاى دیه یا عفو به عهده جد مى باشد یا خیر؟ ب) در صورت امتناع و یا عدم توانایى مالى متقاضى قصاص نسبت به پرداخت دیات متعلّقه، آیا حقّ قصاص ساقط یا تبدیل به دیه مى گردد یا اجراى آن به تأخیر مى افتد و در صورت تاخیر، آیا محکوم از زندان آزاد مى گردد یا خیر؟
پاسخ :
باید سهم دیه دختر را بپردازد ظاهراً جدّ صغیره در این امر ولایت دارد.
اگر امیدى به توانایى ولىّ دم درآینده نه چندان دور باشد باید در انتظار آینده بود و محکوم با اخذ وثیقه کافى از زندان آزاد مى شود ولى اگر امیدى نیست ملزم به پرادخت دیه مى شود.
علت تفاوت مجازات پدر و مادر به خاطر قتل فرزند🌸🍃
پرسش : بسیارى از فقهاء مى فرمایند: «پدر به خاطر قتل فرزند قصاص نمى شود، ولى مادر قصاص مى شود.» دلیل این تفاوت چیست؟
پاسخ :
مدرک عمده بر تفاوت بین پدر و مادر در این حکم، روایات فراوانى است که در این زمینه وارد شده است. بسیارى از این روایات کلمه «رجل» یا کلمه «اب» دارد. جالب این که تنها در سوال راوى نیست، تا بگوییم راوى سوال از محلّ ابتلاى خود کرده، بلکه در کلام امام(علیه السلام) نیز وجود دارد، که خود دلیلى بر تفاوت مى باشد. و به یقین حمل «رجل» یا «اب» بر مفهوم اعمّ، به حسب متفاهم عرب امکان ندارد، و تعبیر به «والد» نیز ظهور در همین معنا دارد، و حمل بر مفهوم اعمّ بسیار مشکل است، و با موازین فقهى نمى سازد. به علاوه، مساله تقریباً اجماعى است و مخالفت با آن، با این همه اقوال و روایات، با ذوق فقه سازگار نمى باشد. و تمسّک به قاعده «درء» در این جا بسیار مشکل است; زیرا عمومیّت قانون قصاص از آیات و روایات عدیده استفاده مى شود، و استثناء کردن از آن، دلیل محکمى مى خواهد که در مورد مادر وجود ندارد. ضمناً این تفاوت، فلسفه نسبتاً روشنى هم دارد که شاید بر خوانندگان عزیز که اهل تحقیق هستند، پوشیده نباشد. خوب بود فکرى براى گرفتن این امتیاز از پدر مى کردید; نه این که این امتیاز را به مادر بدهید!!
حکم تشدید مجازات برای جلوگیری از رایج شدن قتل فرزند🌸🍃
پرسش :با توجّه به این که قتل کودکان توسّط پدر، یا جدّ پدرى قصاص ندارد، متأسّفانه مدّتى است که این امر در جامعه زیاد اتّفاق مى افتد! جهت تشدید مجازات این افراد چه حکمى صادر مى فرمایید؟
پاسخ :
این گونه پدران باید دیه بپردازند، و مى دانید که دیه بسیار سنگین است، و مى تواند کیفر مهمّى محسوب شود. اگر حاکم شرع تشخیص دهد که این امر گسترش پیدا کرده، مى تواند علاوه بر این، تعزیر سنگینى کند. البتّه اگر طفل به صورت جنین باشد، در هیچ حال قصاص ندارد و تنها دیه دارد.
مجازات قتل فرزند نامشروع توسط پدر🌸🍃
پرسش :اگر پدر فرزند نامشروع خود را به قتل برساند، آیا قصاص مى شود؟
پاسخ :
قصاص ندارد; ولى دیه دارد.
حکم قصاص در مورد فردی که بعد از قتل کافر مسلمان شده🌸🍃
پرسش :با توجّه به عدم جواز قصاص مسلمان در برابر کافر، آیا اسلام آوردن قاتل پس از ارتکاب قتل کافر، مانع از اجراى قصاص مى شود؟ و آیا بین اسلام آوردن ظاهرى (به انگیزه فرار از قصاص) با اسلام واقعى قلبى تفاوتى در حکم به وجود می آورد؟و
پاسخ :
آرى، در صورتى که مسلمان شود مانع قتل اوست. و ما مامور به ظاهر هستیم، مگر این که یقین به دروغ گفتن او داشته باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*🔴نابودی اسرائیل قریب الوقوع است " حزب الله لبنان آماده نبرد برای پایان دادن به اسرائیل " " مردم در حال تخلیه بیروت "🔴*
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
کانال گفتمان انقلابی ، به ما بپیوندید ایتا 👇
https://eitaa.com/Revolutionarydiscourse
📊 استقبال از جلیلی در اصفهان
📊 استقبال از پزشکیان در کردستان
@Afsaran_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جمعیت بیشمار اصفهانیها همچنان در راه میدان امام هستند
اصفهان کار رو تمام کرد...😍
#نصف_جهان #اصفهان
#پایتخت_فرهنگ_جهان_اسلام
🗳 ستاد مجازی دکتر جلیلی | @hamiyan_jalili
🔻اصلح، مقبول نیز شده است:
چرخش خاکستریها به این سو
🖊مهدی جمشیدی
۱. پزشکیان نشان داد که برخلاف روحانی در سال ۹۲ و ۹۶، «کشش» و «ظرفیت» رأی بیش از این را ندارد و نمیتواند انتخابات را ببرد، بلکه اکنون و در آینده نیز در عرض بقیه قرار گرفته و همرتبهی آنها باید مبارزه کند. او در بهترین حالت، تنها میتواند به دور دوم برود، اما قدرت «یکهتازی» و «عبور چشمگیر از همه» را ندارد. «شرایط اجتماعی» نسبت به آن زمان، بسیار دگرگون شده و همین امر، کار را بر پزشکیان دشوار کرده است. جامعهی امروز، متأثر از «شهادت رئیسی» است و نمیخواهد از او عبور کند، بلکه قصد دارد به گزینهای «همانند رئیسی» رأی بدهد، درحالیکه پزشکیان، هیچ نسبتی با منطق و الگوی عمل رئیسی ندارد. دلربایی رئیسی از مردم، امکان رأی «جهشی» و «هیجانی» را از اصلاحطلبان ربوده و آن را در باتلاق، اسیر کرده است. پزشکیان، امکان صعود چشمگیر را ندارد و در یک حد از پیشروی، محدود و متوقف مانده است.
۲. برخلاف تصور دیگران، جلیلی به دلیل «عدالتخواهی» و «سادهزیستی»اش توانسته مانند احمدینژاد در سال ۸۴ و ۸۸، رأی بخشی از «خاکستریها» را نیز از آن خود سازد و از بدنهی حامیان ایدئولوژیکش فراتر برود. انتظار تحلیلگران این بود که جلیلی، تجربهی سال ۹۲ را تکرار کند و بیش از یک کنشگر درجهی دوم نباشد، اما وی با وجود سالها حاشیهنشینی و گمنامی، اکنون توانسته به کنشگر «اصلی» و «رأیساز» انتخابات تبدیل بشود. او میان «کار» و «عدالت»، جمع برقرار کرده و از این جهت است که دیگران را پشت سر گذاشته است. رأی او، فزونتر هم خواهد شد؛ چون او بیش از همه، همگون و همراستای با «اقتضاهای زمانهی پسارئیسی» است. منطق هویتی زمانه و میل سیاسی جامعه، او را میطلبد. جامعه در حالوهوای «دورهی پسارئیسی» است و در نسبت با آن، گزینهی مطلوب خود را تعریف میکند؛ گزینهای که بیشترین تطابق و شباهت با او را داشته باشد.
۳. برخی تصور کردند که «لایهی خاکستری جامعه»، همواره منطق ثابت دارد و ترجیحاتش، یکنواخت است، درحالیکه اینچنین نیست. خاکستریهای در تجربهی انتخاباتی دهههای گذشته نشان دادند که بهشدت «موقعیتی» و «اقتضائی» رأی میدهند و اینگونه نیست لیبرالیسم سیاسی و فرهنگی، آنها را برانگیزاند و آرمانگرایی برای آنها دافعه داشته باشد. تجربهی انتخاباتی احمدینژاد و رئیسی، نشان داد که آنها به این سو نیز چرخش دارند؛ کافیست گزینهی انقلابی بتواند تصویری از «عدالتخواهی» و «سادهزیستی» و «گرهگشایی»اش در ذهن و دیدهی آنها ترسیم کند. اگر چنین شود، جریانهای تکنوکرات و لیبرال، بهآسانی به حاشیه خواهند رفت. امروز جلیلی در ساختن چنین روایت و تصویری از خود، تا حدود زیادی موفق بوده و گذر زمان نیز تا انتخابات، این امر را بسط خواهد داد. ذائقهی سیاسی خاکستریها، متأثر از شهادت رئیسی، همرنگ و هم داستان با انقلابیهای رادیکال شده است و این فرصت اجتماعی، یک پنجرهی سیاسی و انتخاباتی را به روی آنها گشوده است. ازاینرو، باید بهجای هراسافکنی از احتمال رأیآوری گزینهی اصلاحات و مایلشدن به نگاه تقلیلگرایانهی برآمده از صالح مقبول، کوشید بر سبد رأی اصلح مقبول افزود. شرایط زمانه و اقتضای جامعه، چنین امکانی را برای ما فراهم کرده است.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi