دوست عزیز در کتابخونه مولوی علاوه بر فرایندهای روزانه مرتبط باکتاب،فعالیتهای فرهنگی مانند دوره های آموزشی هنری، نشستهای کتاب خوان، جلسات جمع خوانی و قصه گویی، رونمایی و نقد کتاب نیز انجام میشود.😊
4_5816565391681393458.mp3
6.15M
🎙 پادکست دکتر مجتبی شکوری
🎼 سرزمین ناخوداگاه
🔸 کوتاه ولی مفید
#پادکست_روانشناسی
#پادکست_انگیزشی
http://eitaa.com/molavilibrary
ساعت فعالیت کتابخانه⏰
شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۷:۳۰الی ۱۹:۳۰
پنجشنبه ها از ساعت ۸ الی ۱۸
برنامه های در حال انجام کتابخانه مولوی📋
مثنوی خوانی روزهای شنبه
محفل ادبی روزهای یکشنبه
آموزش نقالی و شاهنامه خوانی روزهای سه شنبه ساعت ۳ بعد از ظهر
حضور برای عموم آزاد است.
رمان دن آرام، رمانی چهارجلدی و حماسی از نویسنده ی شناخته شده ی روس، میخائیل الکساندروویچ شولوخف است. سه جلد اول این مجموعه، بین سال های 1925 تا 1932 نوشته و در مجله ی شوروی منتشر شدند و نوشتن جلد چهارم آن، در سال 1940 پایان یافت. این رمان، به عنوان یکی از مهم ترین آثار ادبیات روسیه در قرن بیستم به حساب می آید و داستان تنازعات و مشکلات خانواده ی دون کازاک را در جنگ جهانی اول، انقلاب روسیه و جنگ داخلی این کشور روایت می کند. لازم به ذکر است که شوخولف با نوشتن این اثر، برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات در سال 1965 شد. رمان دن آرام، تصویری جاودان و به یاد ماندنی از زندگی در دهکده ی کازاک ها است و با روز های آرام و بی سر و صدای تحت حکومت سزار آغاز شده و با شعله ور شدن آتش جنگ و انقلاب، ادامه پیدا می کند. داستان، حول محور مردی روستایی به نام گرگور ملخوف جریان دارد. زندگی گرگور در خانه ی پدرش، ازدواج ناموفقش و بخت و اقبال او در جریانات انقلاب، روایتی درخشان و باشکوه به وجود آورده و مخاطب را با خود وارد دنیای پرآشوب و ناآرام کازاک ها می کند.
خلاصه داستان
خانواده ملخوف اولاد «پروکوفی ملخوف (مه له خوف)» هستند که از جنگ های عثمانی زنی ترک بنام مورا به خانه آورده بود. گریگوری دومین فرزند و دومین پسر و آخرین پسر خانواده است. او دلباختهٔ زن همسایه به نام آکسیانا می شود. آکسیانا که از شوهر تندخو و بدرفتار خود «استپان آستاخوف» بیزار است، متقابلاً به گریگوری دل می بازد و با او رابطه برقرار می کند. وقتی پدر گریگوری به رابطهٔ نامشروع این دو پی می برد به اجبار گریگوری را به ازدواج با دختری پاکدامن به نام «ناتالیا» وا می دارد. ولی گریگوری دل در گرو عشق آکسیانا دارد و با زن قانونی خود به سردی برخورد می کند. آنگاه وقت آن می رسد که گریگوری کار در مزرعه را رها کند و به خدمت نیروهای نظامی روسیه اعزام شود. او می رود و خیلی زود جنگ جهانی اول شروع می شود. او در جنگ به مناسبت شجاعتش صلیب سن ژرژ می گیرد و به استواری و افسری می رسد. با پیروزی اولیه نیروهای شورشی و ارتش سفید. ژنرال های سفید گریگوری را به مناسبت سواد کمش از فرماندهی لشکر (ژنرالی - بدون درجه) به ستوانی (درجه ای که قبلاً داشت) تنزل می دهند و گریگوری می پذیرد. اما چندی بعد به صف بلشویک ها می پیوندد و در نبردی با آنها همقطار می گردد. انقلاب بلشویک فرا می رسد و سربازان در دو دسته سفیدها و سرخها با هم مبارزه می کنند و به کشتن یکدیگر مبادرت می ورزند. حوادث موافق نیروهای شورشی و ارتش سفید نیست. آنها در برابر کمونیست ها شکست می خورند و عقب می نشینند و فرماندهانشان می گریزند. گریگوری وقتی می بیند سفیدها و سرخها چگونه اسیران یکدیگر را که هموطن هستند می کشند، دلزده و دلخسته عزم خانه و کاشانه می کند.
http://eitaa.com/molavilibrary
برای مردم زندگی نکن! تباه میشوی.
غمگینترین آدمها کسانی هستند که برداشتِ دیگران برایشان زیادی مهم است.
📕 ساعت شوم
✍🏻 #گابریل_گارسیا_مارکز
http://eitaa.com/molavilibrary
4_5820947190331216230.mp3
3.91M
🎙 پادکست دکتر مجتبی شکوری
🎼 بودن در کنار فرد افسرده
http://eitaa.com/molavilibrary
4_5805616957403173327.mp3
1.07M
🎙 پادکست دکتر مجتبی شکوری
🎼 پشیمانی از بیعملی
http://eitaa.com/molavilibrary
4_5913464926235530152.mp3
3.94M
🎙 پادکست دکتر مجتبی شکوری
🎼 واقعیت تلخ
#پادکست_روانشناسی
#پادکست_انگیزشی
http://eitaa.com/molavilibrary
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
فایل #پادکست افراط! 🌱
گوینده: مجتبیشکوری
- افراط در ایثار
http://eitaa.com/molavilibrary
برگزاری کارگاه های آموزشی در کتابخانه مولوی
جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به کتابخانه مراجعه فرمایید
http://eitaa.com/molavilibrary
📢 با هدف مهارتافزایی کتابداران و اعضای کتابخانههای عمومی کشور؛
*اولین رویداد بزرگ «مربی شو» برگزار میشود*
🔰رویداد بزرگ «مربی شو» در راستای توسعه عدالت آموزشی و فرهنگی و با هدف مهارت افزایی کتابداران و اعضای کتابخانه های عمومی کشور برگزار می شود.
💢 شرکت در این رویداد رایگان است و علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت رویداد «مربی شو» و کانال بله با شناسه hanil_life مراجعه کنند. همچنین شماره تماس ۰۲۱۹۱۶۹۱۵۳۵ همه روزه از ۸ صبح تا ۱۹ عصر، برای پاسخگویی به سؤالات در دسترس است.
🌐 iranpl.ir/xsk2
📱 [ایتا](https://eitaa.com/iranpl) | [روبیکا](https://rubika.ir/iranpl) | [سروش](https://splus.ir/iranpl)
🔊 http://eitaa/molavilibrary
معرفی و نقد کتاب "کالات- مجموعه داستان به زبان بختیاری"
اثر هوشنگ کریمی،باحضور اساتید استانی
در کتابخانه مولوی
🔉http://eitaa.com/molavilibrary
4_5809924053686817935.mp3
1.17M
🎙 پادکست دکتر مجتبی شکوری
🎼 خویش را بشناس
🔸 کوتاه ولی مفید
http://eitaa.com/molavilibrary
🛑 جبار باغچهبان، معلم دنیای سکوت
✒نوشته محمد امیری
🔹جبارعسکرزاده (باغچهبان)، از پیشگامان آموزش و پرورش نو در ایران، ۱۹ اردیبهشت ۱۲۶۴ خورشیدی، در شهر ایروان، پایتخت ارمنستان، زاده شد...؛ پدرش از ایرانیان مهاجری بود که در ایروان، به کار معماری و شیرینیپزی اشتغال داشت. جبار به سبب سختگیری پدرش نتوانست به مدرسههای نو راه یابد. دوران آموزش او در کودکی و نوجوانی در مسجدها و نزد یک روحانی به قرائت قرآن و سپس زبان فارسی پرداخت. از ۱۵ سالگی به ناچار درس و مشق را رها کرد و برای گذران زندگی، همچون پدر، به کار معماری و شیرینیپزی پرداخت...؛ در سال ۱۲۸۴ شمسی در هنگامه درگیریهای ارمنیان و مسلمانان قفقاز به زندان افتاد. در آنجا با همکاری یکی از همبندان خود مجله فکاهی "ملانهیب" را منتشرکرد...
🔹او خبرنگار روزنامه قفقاز و از طنزنویسان و شاعران روزنامه فکاهی ملانصرالدین و مدیر مجله فکاهی لکلک ایروان بود...؛ در سال ۱۲۹۸ شمسی، جبار با کاروان آوارگان جنگ از راه جلفا به ایران آمد. پس از پشت سرگذاشتن دشواریهای بسیار و بیماریهای سخت به مرند رفت و در دبستان احمدیه آن شهر آموزگار شد....؛ عسکرزاده در سال ۱۳۰۳، پس از بازدید از کودکستان ارمنیان در تبریز، کودکستانی در این شهر بازکرد و نام آن را باغچه اطفال گذاشت و پیشنهاد کرد که مربیان کودکستان را باغچهبان بنامند و برای خود نیز نام خانوادگی باغچهبان را برگزید.
🔹باغچه بان در سال ۱۳۲۲، جمعیت حمایت از کودکان کر و لال را بنیان گذاشت. سپس آموزشگاه ویژه کر و لالها در منطقه یوسفآباد تهران ساخته شد. او درباره روش کار خود در این آموزشگاه نوشت:
" ... آموزشگاه من هیچ وقت به روی کودکان فقیر بسته نبوده و نخواهد بود... فرق دین و مذهب و ملیت و نژاد و وضع مالی کودکان، هرگز مانعی برای ورود آنها به مدرسه من نبوده و نخواهد بود، و یگانه شرط تحصیل در مدرسه من، کر بودن و بر اثر آن لال ماندن یک کودک است، نه چیز دیگری..."
🔹باغچهبان در سال ۱۳۲۵، ابزاری به نام تلفن گنگ، برای رساندن صوت از راه دندان به مرکز شنوایی اختراع کرد و آن را به نام خود به ثبت رساند. باغچه بان از سال ۱۳۲۳ تا سال ۱۳۲۶، مجله زبان را منتشرکرد. در سال ۱۳۲۵ یا ۱۳۲۶، با وزیر آموزش و پرورش، که از دانشآموختگان آمریکا بود، ناسازی پیداکرد. فرزندش، ثمین باغچهبان، دراینباره نوشته است:
" وزیر هرجور چوبی را لای چرخ او میگذاشت، تهمتهای سیاسی به او میزد، حقوقش را کم میکرد... میگفت مدرک تحصیلی ندارد و... "
- پدرم در جواب به این مهملات، مقاله تند و تیزی نوشت:
" آقای وزیر، من مانند فلانی برلن ندیده و مثل فلانی از پاریس نیامدهام.... قدرت من، فکر من، معلومات من و ایمان من، همه ایرانی است...؛ نه مثل تو کسب شرف کردهای از آمریکا. من انفاس پیغمبری را از زردشت، حسن نوع پروری را از سعدی، قدرت تشخیص را از بوعلی و جسارت سربازی را از فردوسی... جرات انقلاب را از کاوه به ارث بردهام... من این دعوا را با شما در موقعی شروع کردهام که شما وزیر هستید و من آموزگاری بیش نیستم. من نمیتوانم در برابر ظلم و ستم و دروغ، مانند گوسفندی ساکت بمانم و تسلیم بشوم، زیرا در این صورت پرورش یافتگان من نیز اخلاق گوسفندی پیدا خواهند کرد..."
🔹باغچهبان در سال ۱۳۳۰، کانون کر و لالها را پایهگذاری کرد. در سال ۱۳۳۲ در آموزشگاه خود، دوره یکسالهای، برای تربیت آموزگار ویژه کر و لالها ترتیب داد. دانشآموختگان این دوره در همان آموزشگاه به کار پرداختند. باغچهبان در سال پایانی زندگی خود جمعیت سلام یا گرامیداشت را برای بزرگداشت نیکوکاران بنیان نهاد.
🔹باغچهبان افزون بر شماری از کتابهای کودکان همچون "زندگی کودکان"، "پیر و ترب"، "گرگ و چوپان"، ..."درخت مروارید"، آثاری در زمینه آموزش الفبا منتشر کرد...، "اساسنامه و برنامه کامل و دقیق تحصیلات پنجساله ناشنوایان برای آموزش زبان و حرفه"، کتاب "الفبای سربازان"، کتاب "حساب"و...از جمله دیگر آثار او برای بزرگسالان هستند.
🔹ثمین، فرزند باغچهبان، درباره روزهای پایانی زندگی پدرش نوشته است:
"" در آخرین روز آبان ماه ۱۳۴۵، دیروقت شب تلفن زنگ زد. از آموزشگاه خبردادند که حال پدرم بدشده، خودمان را فورا برسانیم... ؛ وقتی مامورین آمبولانس با شتاب زدگی او را بر روی برانکارد خوابانده و با سرعت از راهروی آموزشگاه میگذشتند، داد زد:
" خداحافظ آموزشگاه، خداحافظ آموزگاران، خداحافظ شاگردانم " "".
- باغچهبان در ۴ آذرماه سال ۱۳۴۵ چشم از جهان فروبست.
📚 تاریخ ادبیات کودکان ایران، محمد هادی محمدی و زهره قائینی، جلد هفتم، تهران، شرکت نشر چیستا، صفحات ۹۵۴-۹۵۸.
http://eitaa.com/molavilibrary
✅ اگه تا 21 روز این کارارو انجام بدی، یه آدم دیگه میشی :
1- هر روز صورتت رو با آب سرد بشور و ضد آفتاب بزن.
2- هر ماه یک کتاب جدید رو شروع کن
( لازم نیست ۱۰۰ تا کتاب بخونی دو تا کتاب بخون ولی به نکته ها و حرف هاش عمل کن . یادت باشه اطلاعات وقتی مفیده که قابل استفاده باشه)
3- با آدم های خوب و درست که باعث پیشرفتت میشن معاشرت کن و آدم های سمی و نامناسب زندگیتو حذف کن.( یادت باشه سلامت روانت خیلی مهم تره)
4- سعی کن سر یه ساعت دقیق بیدار شی.( بدن آدم ها متفاوته و شما به بیدار شدن حتمی پنج صبح نیاز ندارین فقط زودتر از ۱۱ بیدار بشین و از صبحتون نهایت استفاده رو ببرین)
5- ورزش کنین ، ورزش کنین ، ورزش کنین خیلییی مهمه!!! ( ورزش چه برای حال روحیتون چه بدنتون فوق العاده ضروریه جدی بگیرین)
6- سعی کنین یه مهارت رو خوب یاد بگیرین و توش حرفه ای بشین
( قدم های کوچیک بردارین و تمرین کنین تا به هدفتون برسین)
7- مهم تر از همه خودتون رو دوست داشته باشین و برای خودتون ارزش قائل بشین.
( اهمیت فقط ظاهری نیست پس با خودتون مهربون باشین چون شما لایق بهترین چیزایین )
Http://eitaa.com/molavilibrary