آقای #ذوالنوری در پاسخ به عدم مشارکت شان در رای گیری های مجلس گفتهاند:
بنده عضو هیئت رئیسه مجلسم و مسئولیت های زیادی داشته ام تا نتوانم مانند نمایندگان عادی رای بدهم.
اولا شما مدت کوتاهی است که نایب رئیس هستید.
ثانیا با این حساب، همه هیئت رئیسه باید مانند شما آمار عدم مشارکت شان بالا باشد.
به هر حال خدا به شما #سلامتی بدهد!
🤲ده-سفارش امام خامنهای به جوانان مؤمن انقلابی برای نقشآفرینی در انتخابات:
🌴برای آنکه انتخابات باعث رشد و شکوفایی استعدادها، پیشرفت کشور، موفقیت داوطلبان و پیروزی همهی ماوشما بشود🇮🇷 :
۱_ انتخابات را پر شور کنید🌹
۲_ اصلح را پیدا کنید🌷
۳_ آدمهای خوب را به مردم معرفی کنید🌹
۴_ مشارکت در انتخابات را حداکثری کنید🌷
۵_ آگاهیتان باید در انتخابات اثر کند🌹
۶_ دیگران را تخریب نکنید💥
۷_ تقوای سیاسی داشته باشید☘
۸_ به خاطر نامزدها در مقابل یکدیگر قرار نگیرید💔
۹_ به دور از فریب و دروغ، تبلیغ کنید👆
۱۰_ مراقب باشید علاقمندیها، به اصطکاک نینجامد❣
🇮🇷با مراعات این نکات، "انتخابات" موجب افزایش سرمایه اجتماعی نظام و سعادت دنیاوآخرت همگان میشود🇮🇷
🔺عدم مراعات این نکات، انتخابات را موجب تنافر مردم، شکست روانی داوطلبان، افسردگی فعالان و عقبماندگی کشور میکند🔻
🌴میلاد حضرت علیاکبر (ع)= روزجوان بر شما و یکایک نسلجوان مبارک❤️
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مجری؛ شما از آمریکا نمیترسید؟!
شهروند یمنی؛ رازش این است که ما مسیر قرآنی داریم ...
✅ وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَ لَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضى لَهُمْ وَ لَيُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْناً يَعْبُدُونَنِي لا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئاً وَ مَنْ كَفَرَ بَعْدَ ذلِكَ فَأُولئِكَ هُمُ الْفاسِقُونَ(نور_۵۵)
خداوند به كسانى از شما كه ايمان آورده و كارهاى شايسته انجام دادهاند، وعده داده است كه حتماً آنان را در زمين جانشين قرار دهد، همان گونه كه كسانى پيش از ايشان را جانشين كرد، و قطعاً دينى را كه خداوند براى آنان پسنديده است، براى آنان استقرار و اقتدار بخشد و از پى ترسشان امنيّت را جايگزين كند، تا (تنها) مرا بپرستند و چيزى را براى من شريك نگيرند، و هر كس بعد از اين، كفر ورزد پس آنان همان فاسقانند.
🔴 این همه رای دادید چی شد؟‼️
🔻مهمترین شبهه این روزهای مرددین برای رای ندادن این گزاره است که معمولا به زبان های مختلف بیان می شود. مثلا رای دادیم تورم چی شد یا مگه رای دادیم مسکن درست شد؟ یا اگر رای دادن فایده داشت انقدر بیکاری نبود یا خودرو چنان نبود و ....
🔻اما واقعا رای دادیم چی شد؟
دو پاسخ در این رابطه وجود دارد و لازم است توامان به هردو توجه کرد:
1⃣ اولا فارغ از اینکه با رای دادن چه نتیجه حاصل می شود، خود رای دادن موضوعیت دارد نه صرفا طریقیت. صندوق رای قدرت ساز است. قدرت مهمترین رکن یک جامعه است برای اینکه به هر جایی بخواهد برسد. حضور مردم اراده جامعه و حاکمیت را تقویت می کند. همین قدرت است که امنیت ساز است. همین قدرت است که موجب انسجام اجتماعی و جلوگیری از فروپاشی می شود. همین قدرت است که مسیر پیشرفت را تعیین می کند.
🔹اراده صالح ترین مسوول در بالاترین سطح کارآمدی، بدون پشتوانه و اقبال و مشارکت مردم محکوم به ناکارآمدی نسبی و گاهی شکست است.
2⃣ اما واقعیت اینست که فارغ از این موضوع، رای دادیم و تغییر هم ایجاد شد. شاید تغییر بر طبق نوقعات و انتظارات بنده نباشد ولی اگر واقع بینانه و با علم به وضعیت قبل، قضاوت کنیم شاهد تغییرات هستیم. چند مثال:
🔹رای دادیم تورم ۶۰ درصدی دولت قبل به ۴۵ درصد آنهم ظرف کمتر از یکسال رسید. تورمی که همه اقتصاددانان و حتی مسئولین محترم دولت قبل و به اعتراف تلخ تئورسین های اقتصادی خودشان پیش بینی می کردند سه رقمی می شود.
🔹رای دادیم نرخ بیکاری از ۱۱.۵ درصد فعلا به ۷.۵ درصد رسید و رکورد کاهش نرخ بیکاری پس از انقلاب شکسته شد.
🔹رای دادیم و قدم های بلند برای شفافیت قوا برداشته شد. قانون سوت زنی برای مبارزه با فساد تصویب شد و بجای اینکه مسوولین دولتی خط قرمز مبارزه با فساد باشند، گشت ارشاد مدیران راه افتاد و ۶۰ مدیر متخلف بیکار و ۲۰ مدیر به دادگاه معرفی شدند.
🔹رای دادیم و نرخ رشد اقتصادی از منفی بودن خارج! و به ۴ درصد بدون نفت و ۷ درصد با احتساب نفت رسید
🔹رای دادیم و مالیات تولید از ۲۶ درصد به ۱۵ درصد کاهش و همزمان مالیات خانه های خالی و مالیات بر سوداگری و سفته بازی و مالیات بر سلبریتی ها و هنرمندان و غیره برقرار شد.
🔹رای دادیم و رشد ۱۰ برابر قیمت مسکن در چند سال آخر دولت قبل، با ساخت یک میلیون مسکن در سال متوقف و در برخی نقاط کاهنده شد
🔹رای دادیم و رشد تولید خودرو افزایش و به یک میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاه در سال رسید و با واردات خودروی مصرفی انحصار خودروی داخلی شکسته و در نهایت جلوی رشد افسارگسیخته قیمت ها گرفته شد
🔹رای دادیم و تسهیلات مسکن۳.۵ برابر و حقوق سربازی ۱۲ برابر و یارانه ۹ برابر شد
🔹رای دادیم و ۵ دهک اول بیمه کامل شدند و ۳ دهک بیمه رایگان شدند و هزینه درمان بیماران صعب العلاج صفر شد.
🔹رای دادیم و ظرفیت های مغفول اقتصادی بالای کشورهای همسایه احیاء شد.
🔹رای دادیم از گفتمان مسکن مزخرف جناب آخوندی رسیدیم به طرح مسکن ملی
🔹 رای دادیم و از بگومگوهای سیاسی تنش زا و جنگ اعصاب رسیدیم به رئیس جمهوری که به اذعان منتقدینش بدون هیچ حاشیه پردازی و زخم زبان زدن شبانه روز فقط برای خدمت به مردم تلاش میکند.
🔹 و ده ها مورد مهم دیگر که از حوصله مخاطب خارج است
🔻اینها همه ثمره رای دادن است. باز هم تاکید و تصریح میکنم این به معنای خوب بودن و تاثیرات جدی بر سفره مردم نبوده. همچنان با توجه به رشد هیولای نقدینگی، میراث بدهی دولت قبل و تحریم ها و سوء تدبیر گرفتار تورم ۳۹ درصد هستیم. تورمی تلخ و دردناک . اما قصد جدال و التماس نداریم ولی برای شکست مارپیچ سکوت منتقدین و روشنگری صرفاً بر حسب وظیفه امروز توضیح دادیم که : بله رای دادیم و تغییر ایجاد شد.
#ما_میتوانیم
🔴 جمله ای که خیلی #عالی بود‼️
🔻دو یا سه سال قبل قبل کارشناس بنیاد هریتیج آمریکا در مصاحبه ای پیرامون قدرت موشکی ایران جمله ای عالی گفت که برای هر ایرانی غیور که معنا و اهمیت موازنه قدرت میفهمد، بسیار غرورآفرین بود: " آنچه از قابلیتهای نظامی ایران میدانیم ترسناک و آنچه نمیدانیم بسیار ترسناکتر است! "
🔹با شنیدن این جمله حقیقتا از عمق وجود درود فرستادم بر اسطوره بی نظیر و بازیگر نقش اول سریال "موازنه ی قدرت" ، شهید "حاج حسن طهرانی مقدم" که فعل #ما_میتوانیم را به زیبایی صرف کرد
اکنون در آستانه انتخابات امیدواریم که با حضور طهرانی مقدم ها در عرصه قانونگذاری ، ریل اقتصاد و تولید به سمتی هدایت شود که شاهد شکست بیش از پیش فشارحداکثری آمریکا در جنگ اقتصادی باشیم و این جمله را بشنویم: " آنچه از قابلیتهای صنعتی و اقتصاد مقاومتی ایران میدانیم ترسناک و آنچه نمیدانیم بسیار ترسناکتر است! "
🔹بر خلاف دوستان محترم خودباخته، اصحاب تحریف و گلامیست های وطنی یقین دارم با #امید هر قفلی بازشدنی است. پس ۱۱ اسفند برای #ایران_قوی خواهیم آمد
🖌 #محمدصادق_سلطانزاده_بشرویه
#بدهکاران_طلبکار
🔴 صدای شرق هم در آمد‼️
🔻روزنامه اصلاح طلب شرق، رفتار رادیکالی و اپوزیسیون نمایی جبهه اصلاحات را زیر سؤال برد.
🔻این روزنامه درباره طیف تندرو و تحریمی در جبهه اصلاحات (طیف زیر نظر حزب اتحاد ملت و آذر منصوری) نوشت: مسئله امروز در واقع فرار کردن و پشت یک رادیکالیسم پنهان شدن و مسئولیت نپذیرفتن اصلاحطلبان است که میگویند ما شرایط را مستعد نمیدانیم که در انتخابات شرکت کنیم. اصلاحطلبها بالاترین سالهای حضور در قدرت را داشتهاند اما طوری صحبت میکنند که بهنوعی انگار از روز اول اپوزیسیون بودند. در حالی که اینها پوزیسیون بودند. در دوره آقای هاشمی، خاتمی و روحانی اصلاحطلبان در قدرت بودند.
🔹اصلاحطلبان همواره جاهایی که احساس کردند به نوعی از قدرت کنار گذاشته میشوند به شکل رادیکالی فرار کردند و پنهان شدند. جریانات اخیر بیش از آنکه نزدیکی اصلاحطلبان رادیکال را به مردم نشان دهد، نوعی فرار از گذشته خود را نشان میدهد. شما فرار میکنید و میخواهید به هزینه مردم و بهعنوان مردم خرج کنید.
🔹اصلاحطلبها همیشه عجول هستند، در حالی که پروسه سیاسی پروسه بسیار کندی است و لاکپشتی حرکت میکند. در فرانسه که مهد دموکراسی است صدها سال طول کشیده تا توانستهاند به یک روندی برسند آنهم با فرهنگ اروپایی.
شما الان به عنوان رئیس جبهه اصلاحات موضع کاملاً رادیکال دارید. این موضع رادیکال شما حتی مورد انتقاد دوستان اصلاحطلبی است که برخیشان در سال ۸۸ زندان رفتند.
🔹بعضیهایشان زمانی واقعاً اصلاحطلبان تندی بودند اما الان به نتایجی رسیدند که میگویند اگر بتوانیم از نمره ۲۰ به ۵ هم برسیم بهتر از این است که کلا موضوع را فیصله بدهیم و برویم در خانهمان بخوابیم. شاکلهای که از آن بهعنوان جبهه اصلاحات نام برده میشود، عجول و کمی عصبانی است و چماقی را که زمانی دستشان بوده حاضر نیستند زمین بگذارند.
🔹به هرحال دولت آقای موسوی دولت چپ بوده، دولت آقایهاشمی دستکم حمایتهای معنوی از چپ داشته و کارگزاران را ایشان به وجود آوردهاند. دولت آقای خاتمی دولت چپ بوده.
🔹شما این را که جامعه را از خودتان و از احزاب ناامید کردید، در نظر نمیگیرید و زمانی که باید پاسخگو باشید، تبدیل به اپوزیسیون میشوید که این خیلی عجیب است.
پاشینیان نخست وزیر ارمنستان :
"آذربایجان و روسیه در واقع بسیاری از نکات بیانیه 10 نوامبر را خط زدند. آنها به طور کامل تعهدات خود را نقض کردند."
«در دیدار با الهام علی اف، درباره سازماندهی مذاکرات در سطح وزرای خارجه دو کشور گفتگو شد
موضوع اصلی مذاکرات، توافقنامه صلح و همچنین مسائل مربوط به تعیین مرز بین ارمنستان و آذربایجان خواهد بود.
«ارمنستان در موضوع اوکراین متحد روسیه نیست و این موضع صادقانه ماست. متاسفیم که نمی توانیم بر این وضعیت تأثیر بگذاریم.
مردم اوکراین مردم بومی ما هستند، ما نمی توانیم ناسپاس باشیم. ارمنی ها همیشه در اوکراین احساس خوبی داشته اند."
«ما رفتیم و به جامعه جهانی گفتیم که قره باغ باید مستقل باشد و حق تعیین سرنوشت داشته باشد.
به ما گفتند که ما حق تعیین سرنوشت را ایجاد کردیم. به نظر ما این بود که ما علیه آذربایجان درگیری داریم، اما این درگیری را علیه کل جامعه جهانی انجام می دهیم، این معقول نیست.
"چرا این همه می گویم و انجام میدهم؟ چون خائن هستم؟ آیا من عاملی هستم که می خواهم دوباره زمین بفروشم؟"
افرادی هستند که اینطور فکر می کنند. اما من همه این کارها را فقط به یک دلیل انجام می دهم - می فهمم که اگر در مسیری که من در آن شرکت کردم برویم و آن را ادامه دهیم ، سرزمین مادری خود را از دست خواهیم داد"
هیچ بندی در بیانیه درباره توقف جنگ در قره باغ در مورد امکان کنترل روسیه بر ارتباطات حمل و نقل از خاک ارمنستان وجود ندارد.
"آذربایجان و روسیه در واقع بسیاری از نکات بیانیه 10 نوامبر را خط زدند. آنها به طور کامل تعهدات خود را نقض کردند."
«روابط ما با ایران بسیار عمیق است و ما صمیمانه برای این روابط ارزش قائلیم."
رابطه خوب ما با ایران در برخی جاها باعث تنش می شود. در برخی جاها روابط خوب ما باعث تنش در خود ایران می شود».
"اعلامیه آلما آتا در سال 1991 در مورد ایجاد CIS باید در مورد وضعیت اطراف اوکراین نیز اعمال شود."
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کدام کشورها با رأی ندادن، امنیتشان از بین رفت؟
♨️ اگر نمیخواهید رأی بدهید حتما این ۲دقیقه را ببینید👆