eitaa logo
"ممهدین"
278 دنبال‌کننده
4.5هزار عکس
3.2هزار ویدیو
56 فایل
🕸باطل همیشه در لباس حق می آید،اما اگر استقامت ببیند باطن اصلی خود را نمایان خواهد کرد،قالوا ربنا الله ثم استقاموا مبارزه با استکبار : تقویت جبهه حق .
مشاهده در ایتا
دانلود
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 اهمیّتِ هدایت یک نفر، برای امامِ‌ معصوم 🔸 برگرفته از جلسه ی "جهاد امام کاظم علیه السلام؛ جهاد محبت"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 آغوش پر مهر حمایت حضرت فاطمه زهرا (س) از محبین برزخی ✅ هرروز ساعت 17 بازپخش 1 بامداد از شبکه چهار و 8:30 روز بعد از شبکه قرآن 🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺 🆔 @zendegitv4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 اگر دستمان به اهل بیت سلام الله علیهم أجمعین نمی‌رسد.......
حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید| 🎞 اگر حق ما را بجا نیاوردید... استاد محمدتقی فیاض‌بخش 💠 تفسیر آیه "ثُمَّ لَتُسْأَلُنَّ يَوْمَئِذٍ عَنِ النَّعِيمِ" (تکاثر، ۸)
حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙امتحان بزرگِ همراهی با امام حسن مجتبی (علیه السلام) 🔗 ایمانی که از ما خواسته شده، ایمان به کلّ طرح تاریخی نبیّ‌اکرم(ص) است که لبۀ فعلی آن در دست امام زمان(عج) است و باید با آن حضرت همراه بود. هر امامی مأموریتی دارد و بخشی از طرح نبی‌اکرم(ص) را پیش می‌برد. مؤمنین باید با امام دوران خودشان همراه شوند و با مأموریت او حرکت کنند و طرح دیگری درنیندازند. 🔗 آن‌کسی می‌تواند در راه هدف سیدالشُّهدا(ع) جهاد کند، که آن روزی که به او می‌گویند کنار امام مجتبی(ع) بایست، بایستد و تسلیم و راضی باشد. کسی که آن روز می‌گوید «قتال می‌خواهیم»، او دیگر برای تحقّق طرح خدا و طرح نبی‌اکرم(ص) نمی‌خواهد بجنگد؛ او دنبالِ نَفْس و دنبالِ بازی است.
📜پایه‌های ✍🏻 مرحوم ملا صدرا (رحمه الله) بحثی درباره شکر دارد. می‌گوید: یکی از اخلاق مهم اهل سیر و سلوک شکر است. ✍🏻 شکر هم سه پایه و اساس مهم دارد یکی علم و درک نعمت و منعم، یکی حال شکر و یکی عمل شکر که این سه به ترتیب در وجود انسان درست شود. اولین مرحله، درک نعمت و منعم است. این که نعمت‌هایی که خدای متعال به انسان مرحمت کرده است درک کند، که اگر درک کند، فکر می‌کنم مراحل بعدی به طور اتوماتیک خودش می‌آید. 👈🏻 مرحوم حاج آقای دولابی (رحمه الله) می‌فرمودند: درک نعمت، شکر نعمت است. درک منعم، شکر منعم است. انسان اگر درک کند که خدای متعال چه چیزی به او مرحمت کرده است، شکر او را به جا آورده است. 👈🏻 ما باید به این مرحله برسیم که خدای متعال چقدر چیز به ما داده است.
📜وَآتَاکُمْ مِنْ کُلِّ مَا سَأَلْتُمُوهُ [۱] و از هر چیزی که از او خواستید، به شما داد. ✍🏻 وقتی خدای متعال به حضرت موسی به فرمود: به سراغ فرعون برو که طغیان کرده است، حضرت موسی از خدا درخواست کرد: قَالَ رَبِّ اشْرَحْ لِی صَدْرِی وَیَسِّرْ لِی أَمْرِی وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِنْ لِسَانِی یَفْقَهُوا قَوْلِی وَاجْعَلْ لِی وَزِیرًا مِنْ أَهْلِی: [۲] پروردگارا! سینه‌ام را گشاده کن؛ و کارم را برایم آسان گردان! و گره از زبانم بگشای، تا سخنان مرا بفهمند! و وزیری از خاندانم برای من قرار ده. 👈🏻 خدای متعال در پاسخ او فرمود: قَالَ قَدْ أُوتِیتَ سُؤْلَکَ یَا مُوسَی" [۳] فرمود: ای موسی! آنچه را خواستی به تو داده شده! 👈🏻 یعنی ما جلوتر داده ایم. یعنی وقتی به تو می‌گوییم این کار را بکن، اول سرمایه آن را به تو داده ایم، قوه آن را به تو داده ایم، جان و توان آن را به تو داده ایم، همه چیز داده ایم. 👈🏻 ممکن نیست خدا بگوید این کار را بکن و چیزی نداده باشد. بی مایه فتیر است. داده است، منتها باید نگاه کنیم. قبل از این که تو بگویی، برادر تو هارون را برای شما آماده کردیم که کمک کار تو باشد. ---------- [۱]: ١. سوره ابراهیم، آیه ۳۴. [۲]: ٢. سورة طه، آیه ۲۹ - ۲۵. [۳]: ٣. همان، آیه ۳۶.