eitaa logo
"ممهدین"
250 دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
3.6هزار ویدیو
86 فایل
🕸باطل همیشه در لباس حق می آید،اما اگر استقامت ببیند باطن اصلی خود را نمایان خواهد کرد،قالوا ربنا الله ثم استقاموا مبارزه با استکبار : تقویت جبهه حق .
مشاهده در ایتا
دانلود
☑️ عزاداری مسلمانان نیجریه در ماه محرم 🏴
21.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 اکنون یمن به مرکز اشاعه ایمان تبدیل شده است 💬 سخنرانی عبدالملک الحوثی، دیروز(پنج‌شنبه): 🔻 سعودی ها و کل جهان بشنوید. صدای آزادی، صدای غرور، صدای شجاعت، صدای ایمان را از میدان السبعین و همه استان های یمن می‌شنوید. 🔻 (خطاب به مردم یمن) به سخنان سعودی ها پاسخ دهید تا بدانند که شما هنوز قبایل آزاده و سرافراز، وفادار و شجاع هستید. بگویید که شما همچنان مردمى هستيد كه رسول خدا درباره آنها فرمود: «ایمان، یمنی است و حكمت، یمنی است.» ------------- 🎥 فیلم: راهپیمایی باشکوه مردم صعده یمن در حمایت از غزه(امروز، جمعه)
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 حال و هوای ماه محرم، در دوره دفاع مقدس، با نوحه خوانی شهید نادر دیرین ✍🏻 چرا اکنون هیأت های عزاداری فاقد این روح معنوی شده‌اند؟
10.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞معنای درک حضور تاریخیِ اصحاب امام حسین «علیه‌السلام» ✍🏻 اصحاب امام حسین«علیه‌السلام» متوجه می‌شوند در کربلا امری بالاتر از واجب و حرام به میان آمده است که همان حاضر شدن در تاریخی است که با امام حسین«علیه‌السلام» به ظهور آمد، امری که در انقلاب اسلامی نیز تجربه شد و شهدا در مواجهه با حضرت امام خمینی«رضوان‌الله‌تعالی‌علیه»، بدون آن‌که حضرت امام حضور افراد در جبهه‌های دفاع مقدس را واجب کنند، مردم توانستند با درک زمانه‌ای که در حال وقوع بود در جبهه‌ها حاضر شوند تا در تاریخی که با حضرت امام خمینی به ظهور آمده بود خود را احساس کنند که این عالی‌ترین نحوه حضور انسان در نزد خود است، به معنای درک حضور تاریخی. 🎙
🔖معنای درک حضور تاریخیِ اصحاب امام حسین «علیه‌السلام» - 2 ◼️متن مورد بحث جلسه شنبه ۱۴۰۳/۴/23
002-Sh3Mohrram-1403.04.18.mp3
24.75M
🔉 بشنوید| فایل صوتی جلسه شب سوم محرم (دومین شب مراسم) - ۱۸ تیر ۱۴۰۳ استاد فیاض بخش
📜 حوادث زندگیِ فردی و اجتماعی ما اتفاقی و مبتنی بر تصادف نیست، بلکه مقدراتی است که با دست تقدیر الهی رقم خورده است. 💬 آیت‌الله میرباقری: ✍🏻"قرار گرفتنِ مسئولیتِ «خدمتِ به آستان اهل بیت(ع) و سربازی امام زمان(عج)» بر دوش اشخاص، با دستِ تقدیرِ خداوند متعال رقم می‌خورد و ناشی از نیست. ✍🏻 خداوند متعال در قرآن کریم وقتی ماجرای را بیان می‌کند می‌فرماید که برادران یوسف، او را در چاه انداختند و ماجراهایی پیش آمد تا آنجا که به خانۀ یکی از بزرگان مصر راه پیدا کرد. این بزرگ مصر، وقتی یوسف را از بازار خرید، عظمت و بزرگی را در چهره او دید و به همسرش که فرزندی نداشت گفت "[وَقَالَ الَّذِي اشْتَرَاهُ مِنْ مِصْرَ لِامْرَأَتِهِ] أَكْرِمِي مَثْوَاهُ عَسَىٰ أَنْ يَنْفَعَنَا أَوْ نَتَّخِذَهُ وَلَدًا" گفت برده‌وار با او برخورد نکن، او شخصیت بزرگی است و روزی به کارمان می‌آید. و اصولاً او را به عنوان فرزند خودش انتخاب کرد و از آن جا بود که حضرت یوسف به عنوانِ فرزندخواندۀ یکی از بزرگان مصر شد، در حالی که در چند روز قبل، او یک کودک افتاده در چاه، در یک بیابان بود. ✍🏻 اگر یک بخواهد این داستان را روایت کند، همه ماجرا را بر اساس تصادفات تحلیل می‌کند: تصادفاً برادرانِ یوسف، او را در چاه انداختند، تصادفاً کاروان تشنه‌ای که مسیرش هیچ‌گاه از این‌جا عبور می‌کرد، گذرش به این جا افتاد، تصادفاً در اینجا تشنه شدند، تصادفاً رفتند آب بیاورند و آب نبود و به‌خاطر تشنگی، مجبور شدند که از آبِ تلخِ چاهی که حضرت یوسف در آن بود استفاده کنند، تصادفاً از این چاه آب برداشتند و تصادفاً یوسف صدیق بالا آمد، تصادفاً ماجرا چنین پیش رفت که او را ببرند و بفروشند، تصادفاً در مصر فروختند، تصادفاً یکی از بزرگان مصر، مشتریِ یوسف شد، تصادفاً عظمت را از چهره او فهمید و دانست که آینده روشنی دارد، تصادفاً خدا به آن‌ها بچه نداده بود، و تصادفاً حضرت یوسف را به عنوانِ فرزندخوانده انتخاب کردند... و تصادفات دیگر... . ما را این‌گونه تحلیل می‌کنیم! 👈🏻 ولی خداوند متعال در می‌فرماید «وَكَذَٰلِكَ مَكَّنَّا لِيُوسُفَ فِي الْأَرْض»؛ . و تازه، این اولِ تقدیری است که ما با این بنده خوب انجام دادیم، «وَلِنُعَلِّمَهُ مِنْ تَأْوِيلِ الْأَحَادِيثِ ۚ وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَىٰ أَمْرِهِ». این درس بزرگی است: «وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَىٰ أَمْرِهِ». خداوند بر کار خود غالب است و هر کاری را که بخواهد، انجام می‌دهد. خداوند یک گِله‌ای هم از ما می‌کند «وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ»، اگر مردم این را می‌دانستند، به درِ هیچ خانۀ دیگری نمی‌رفتند. 👈🏻 این نکته را عرض کردم که ما تلقی نکنیم که تصادف شده و تصادفات دست به دست هم داده و ما آمده‌ایم و اینجا نشسته‌ایم! خیر! بلکه تقدیری پشت‌سرِ این امر هست. یک دستی ما را به اینجا آورده است و فقط یک طرفِ ماجرا ما هستیم، طرفِ اصلیِ ماجرا خداوند متعال و ولیّ او وجود مقدس امام زمان (ارواحنا فداه) است. 👈🏻 بنابراین، فرصت‌ها را باید یک نعمت الهی تلقی کرد.‌ نعمت‌های الهی وقتی به سراغ انسان می‌آید، با «شکر» و «کفرِ» انسان است که این نعمت، یا افزون می‌شود یا از دست می‌رود." (کتاب تربیت ولایی، ص۵۳)
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 در ایام محرم، کاری مهم‌تر از زیارت سیدالشهدا(ع) نداریم. وقت قرائت زیارت عاشورا به نحو کامل، همین ایام است. انسان اگر برنامه‌ریزی نکند، شلوغی زندگی مجال نمی‌دهد که به این کار مهم‌ مشغول شود.