درگیری خیال_شجاعی.mp3
7.16M
#فایل_صوتي_امام_زمان
#استاد_شجاعی
#استاد_رائفی_پور
💢 من الآن دقیقاً باید برای امام زمان چیــــکار کنم؟
👌 اول از همــه باید .....
@monajatnamaz
من آن ابرم که☁️
بارانش«تو»هستی🌧
همان یوسـف که☘ کنعـانش«تو»هستی➰
مسافــر میشـوم🚶♂
تا آخرِ عمـــر
در آن راهی که🛣 پایانش«تو»هستی...😍
✅بهر فرج وظهور آقا صلوات
#به_نیت_مهدی
اَلّلهُمَّـ؏عَجِّللِوَلیِّڪَ الفَرَج♥️
@monajatnamaz
▫️چگونه مزاح کنیم؟▫️
✍روایت دارد که امام صادق علیه السلام از شخصی پرسید : « مزاح هم میکنی؟» آن شخص گفت: نه. حضرت فرمودند: چرا؟ حتی دستور دادند که گاهی انسان یک مزاحی هم بکند. همه اش،خشک نباشد. اما کم، زیاد مزاح کردن ، تَذْهَبُ بِبَهاءِ المُؤمِن، قیمت مومن را می برد. آبروی مومن مےرود. زیاد شوخی نکنید، اما گه گاهی عیب ندارد.
✸ پیغمبر صلےالله علیه وآله خرما مےخورد و هسته های آن را جلوی امیرالمومنین علیه السلام می گذاشت. می خواست با امیرالمومنین شوخی کند و سر به سر امیرالمومنین بگذارد. بعد حضرت صلےالله علیه وآله فرمودند: «یاعلی ، خرما خیلی خوردی!»
✸ مثل بعضی ها که پرتغال مےخورند و پوستش را آن طرف مےگذارند. حضرت صلےالله علیه وآله هم هسته های خرما را پیش امیرالمومنین علیه السلام گذاشت و فرمود: یاعلی ، خیلی خرما خوردی! امیرالمومنین علیه السلام هم بازاری بود ، جواب دادند: «یا رسول الله ، کسی خرما زیاد خورده است که خرما را با هسته های آن خورده.» چون جلوی پیغمبر صلےالله علیه وآله هسته نبود.
✸ حضرت علیه السلام فرمود: «خرما کسی خیلی خورده که آن را با هسته هایش خورده است. » شوخی مےکردند. حتما نباید آدم مثل مربای آلو اخمو باشد.
✸ یک قدری هم مزاح داشته باشید. اما حرف بیهوده نزنید. حرف لغو نزنید. آبروی کسی را نبرید.
📚منبع: ڪتاب بدیعالحکمة حکمت ۳۳
از مواعظ آیت الله مجتهدے تهرانۍ(ره)
@monajatnamaz
🌼مؤمن در اين دنيا غريب است
✍به حضرت امام باقر علیه السلام عرض شد كه محمد بن مسلم مريض است ، امام مقدارى آب بوسيله غلامى برايش فرستاد . غلام آب را برد به او گفت : به من دستور داده همين جا باشم تا بياشامى ، و بعد بيائى با من برويم خدمت ايشان .
محمد بن مسلم فكر می كرد با اين حالى كه دارد و قدرت حركت در او نيست ، چگونه می تواند برود !
همين كه آب را آشاميد و در شكمش قرار گرفت ، مثل اينكه بندها را از پايش گشادند از جاى حركت نموده خدمت امام رسيد ، اجازه خواست ، صداى امام را شنيد كه فرمود : خوب شدى ، داخل شو .
داخل شد ، سلام كرد ، اشك می ريخت .
امام فرمود : چرا گريه می كنى؟
عرض كرد به واسطه دورى كه از شما دارم و رنج و مشقتى كه بايد براى شما بكشم ، و در ضمن اينكه قدرت ندارم زياد خدمت شما باشم و سير شما را ببينم .
🔅 امام علیه السلام فرمود :
اما اينكه قدرت ندارى صحيح است ، خداوند دوستان و ارادتمندان ما را چنين قرار داده بلاء بسوى آنها بسرعت راه مى يابد .
▫️و اما اينكه گفتى در فاصله دور قرار گرفته اى در اين دورى به حضرت ابو عبد الله الحسين علیه السلام . شبيه شده اى كه او نيز فاصله بسيار دورى از ما قرار دارد در كنار شط فرات است (صلى الله عليه) .
▫️و اما جريان گرفتاری ها كه گفتى مؤمن در اين دنيا غريب است و در ميان اين مردم ناشناخته و بى ارزش است تا از دنيا به جوار رحمت الهى برود .
▫️و آنچه گفتى كه علاقمندى نزديك ما باشى و بيشتر ما را ببينى و قدرت اين كار را ندارى ، اين نيت به نفع تو است و بر اين نيت پاداش خواهى گرفت .
📚 المناقب ، ج ۳ ، ص ۳۱۶ .
@monajatnamaz
اینجا بدون تو.mp3
7.75M
🔊 #صوت_مهدوی
📝 « اینجا بدون تو »
▫️ هوای اینجا، هوای دنیای بدون تو،
@monajatnamaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارتباط جالب حق
😱 الناس وشهادت
🎤 #استاد_رفیعی
@monajatnamaz
💥دشمن زندگی زناشویی
از دیدگاه روانشناسان
📍تلویزیون
📍فضای مجازی
📍خانه نشینی زیاد مرد
📍عدم رسیدگی به وضع ظاهری
📍بی توجهی زیاد
📍نگاه منفی به همسر
📍نگاه منفی به خانواده همسر
📍عدم گفتگو درباره مشکلات
@monajatnamaz
🌹حضرت مهدی عج:
💠اگرطلب مغفرت وآمرزش بعضى شما براى یکدیگر نبود، هرکس روى زمین بود هلاک مى گردید؛
💠مگر آن شیعیان خاصّی که گفتارشان با کردارشان یکى است!
@monajatnamaz