☀️امیرالمومنین حضرت علی (درباره پاره اى از نشانه هاى ايمان) فرمودند :
نشانه ايمان آنست كه اختيار كنى راست گفتن را جائيكه بتو زيان مى رساند بر دروغ گفتن جائيكه سود مى دهد، و اينكه گفتارت از دانائيت فزون نباشد (آنچه ميدانى بگوئى و در آنچه نمى دانى خاموش باشى، و در بعض نسخ نهج البلاغه «عن عملك» بجاى «عن علمك» ضبط شده است كه معنى چنين ميشود: و اينكه گفتارت از كردارت فزونى نداشته باشد يعنى زياده تر از آنچه بجا مى آورى نگويى) و اينكه در سخن گفتن در باره ديگرى از خدا بترسى (از كسى بد نگويى و نشنوى و ندانسته گواهى ندهى، و ممكن است معنى اين باشد: در نقل روايت از ديگرى از خدا بترسى يعنى آنرا بى كم و زيادة بيان كنى و باو دروغ نبندى).
📚نهج البلاغه، #حکمت ۴۵۸
@monji265
#علائم_آخرالزمان درآیین زرتشت
⭕️ انسانِ دور از خانواده
🔹 یکی از مهمترین اتفاقات آخرالزمان، ضعیف شدن روابط اجتماعی و خانوادگی انسان هاست. آنقدر ضعیف که بسیاری از ارزش های اجتماعی و خانوادگی در آخرالزمان از بین میرود.
🔸 این موضوع، در منابع زرتشتی اینگونه بیان شده است:
«اندر آن هنگام، همه مردم فریفتار باشند (بدخواه یکدیگر باشند)، و مهرورزی به گونه دیگری باشد و آزرم و دلبستگی و روان دوستی از جهان برود. مهر پدر از پسر، و برادر از برادر برود؛ و داماد از پدر زن، روی بگرداند و خواهش مادر از دختر، جدا و دیگر گونه باشد.»
📚 زند و هومن یسن و کارنامه اردشیر پاپکان، ترجمه صادق هدایت، در چهارم، شماره ١٣، ١۴ و ١۵، ص ۴٠
#اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج 🌹
@monji265
#شهردار_ارومیه
اوایل انقلاب بود، گرگ و میش سحر برای خرید از خانه خود بیرون آمدم. چشمم به رفتگـر محله افتاد که مثـل همیشه در حال کار بود ، دیدم امروز صورت خود را با پارچه ای پوشانده. نزدیک تر رفتم ، او #رفتگر همیشگی محله ی ما نبود
کنجکاو شـدم ، سلام کـردم و متوجه شدم رفتگر امروز ما آقا #مهدی_باکری است! آقا مهـدی ، شمـا اینجا چه کار می کنید؟ اما آقا مهـدی علاقه ای به جواب دادن نداشت. ادامـه دادم ، آقا مهدی شما شهرداری، رفتگر همیشگی چرا نیست؟ شمـا رو چه بـه این کار؟ جارو رو بدین به مـن ، شما آخه چرا!
خیلی تلاش کردم تا بالاخره زیرزبون آقا مهدی رو کشیدم. گفت زن رفتگر، مریض شده بود ؛ بهش مرخصی نمی دادن مـی گفتند اگـه شمـا بـروی ، نفر جایگزین نداریم ؛ رفتـه بود پیش آقا مهـدی ، بـهش #مرخصی داده بـود و خودش اومده بود جاش
اشک تو چشام حلقه زد هرچی اصرار کردم آقا مهدی جارو رو بهم نداد ؛ از مـن خواهش کرد کـه سریع تر از آنجا بروم تا دیگران متوجه نشوند، رفتگر آن روز محله ما ، شهردار ارومیه بود!
#اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج 🌹
@monji265
💠 دو ناشناسی که حضرت معصومه سلام الله علیها را بعد از شهادت دفن کردند
هنگام دفن حضرت معصومه علیها السلام آل سعد بر سر کسب افتخار تدفین ودیعه آل طه علیهم السلام اختلاف کردند که باید مَحرَمی در سرداب رود و بی بی فاطمه را در قبر بگذارد ..
علامه مجلسی طاب ثراه از کتاب تاریخ قم واقعه را چنین روایت کرده:
حسین بن علی بن حسین بن موسی بن بابویه از محمّد بن حسن بن احمد بن ولید برایم نقل کرد که، وقتی حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها از دنیا رفت، ایشان را غسل داده و کفن کردند و به قبرستان بابلان بردند و در سردابی که برایش کنده بودند، گذاشتند
بین افراد قبیله سعد اختلاف بوجود آمد که چه کسی ایشان را داخل سرداب گذارد؛سپس همه قبول کردند که پیرمردی صالح که خادمشان بود و قادر نام داشت، این کار را بکند
همین که از پی او فرستادند، دیدند دو سوار نقاب دار از سمت بیابان آمدند و وقتی نزدیک جنازه مطهره رسیدند، از مرکب خود پایین آمدند و بر ایشان نماز خواندند و بعد وارد سرداب شدند و جنازه را در سرداب گذاشته و در آن جا دفن کردند، بعد هم از سرداب خارج شدند و بدون این که با کسی صحبت کنند، سوار شدند و رفتند، و هیچ کس نفهمید آنها که بودند...
📚بحارالأنوار ج ۵۷ ص ۲۱۹
✍🏻نکاتی از روایت: دفن حضرت به طور خاص؛ یعنی آمدن ناگهانی دو شخصیت ناشناخته برای دفن آن بزرگوار است که در منبع معتبری چون تاریخ قم آمده است؛ همان طور که امام موسی بن جعفر علیه السلام به نیشابور آمدند و در مراسم بانو شطیطه شرکت کردند.به تعبیر دیگر، همان طور که امیرمؤمنان علیه السلام خودشان عهده دار مراسم غسل و کفن فاطمه زهرا علیها السلام شدند و مریم صدیقه را خود عیسی بن مریم غسل داد.
دو سوار نقابدار ناشناخته برای اهل قم که برخی احتمال داده اند آن دو، حضرت رضا و حضرت جواد علیهما السلام بوده اند برای دفن حضرت معصومه علیه السلام حاضر شدند و این از فضیلتهای بزرگ آن حضرت به شمار میآید چنانکه مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی رحمه الله گوید هیچ بعید نیست که این دو بزرگوار، امامان معصوم بوده اند که برای این امر مهم به قم آمده بودند.
📚کتاب فروغی از کوثر، صفحه ۳۵
#حضرت_معصومه سلام الله علیها
@monji265
⭕️ جنگ جهانی، قبل از ظهور امام مهدی(عج)
▪️موضوعی که ذهن من را مدتها به خود مشغول کرده است و هر وقت به آن فکر میکنم، وحشتزده می شوم. یعنی آیا واقعا مضمون این احادیث قرار است اتفاق بیفتد و دو سوم مردم دنیا بمیرند؟
▪️گفته شده است: یکسوم جمعیت دنیا در اثر مرگ سرخ (قتل و جنگ) یکسوم دیگر در اثر مرگ سفید (طاعون، بیماریهای واگیردار و حمله بیوتروریسم)، کشته خواهند شد.
✍️ مصطفی امیری
▪️#فارسی
✅ گزاره حدیثی قتل و کشتار «نیمی از مردم جهان» در آخرالزمان
▪️در حوادث قبل ظهور، از «هرجالروم»[1] و نیز اختلاف بین «بلوک شرق و غرب»[2]، سخن به میان آمده است؛ حال اگر اختلاف و قتل در بلاد روم جنگ بین غربیها[3] که در احادیث متعدد به طرق مختلف و موثق[4] با «سه سند معتبر»[5] گزارش شده است[6]، را به احادیث دیگر مبنی بر کشته شدن «دوسوم مردم دنیا»[7] قبل از ظهور امام عصر، ضمیمه کنیم؛ از اینرو، بسیاری از مردم جهان در اثر «مرگ سرخ» جنگ جهانی و «مرگ سفید» بیماریهای فراگیر، به قتل میرسند[8]
▪️از امام صادق در کتاب کمالالدین صدوق و کتاب الغیبۀ طوسی، به سند معتبر، نقل شده است:
▪️«لا يَكونُ هذَا الأَمرُ حَتّى يَذهَبَ ثُلُثَا النّاسِ، فَقيلَ لَهُ: إذا ذَهَبَ ثُلُثَا النّاسِ فَما يَبقى؟ فَقالَ: أما تَرضَونَ أن تَكونُوا الثُّلُثَ الباقِی»[9]
▪️قيام امام مهدی، روى نمىدهد، تا آنكه دو سومِ مردم از ميان بروند؛ گفتيم: اگر دو سومِ مردم بروند، چه كسى باقى مىماند؟ فرمود: آيا راضى نمىشويد كه جزو يك سومِ باقىمانده باشيد؟
▪️البته هرچند برخی تلاش کردهاند «یذهب» را به قرینه احادیث «تمحیص و غربله»، به معنای مردود شدن در فتنهها و خروج از دین و... قلمداد کنند و چنین استناد میکنند که در احادیث تعبیر «یذهب» آمده است و نه قتل و موت.
▪️حال اگر فرض بر این باشد کلام آنان صحیح و موجه جلوه میکند؛ لکن احادیث معتبری که تصریح در «قتل» دوسوم مردم دنیا قبل از ظهور دارد و «موت» و «یذهب» را در کنار هم قرار داده است را چگونه پاسخ میدهند؟ از امام صادق در کتاب کمالالدین صدوق، چنین نقل شده است:
▪️«قُدّامَ القائِمِ مَوتَتانِ: مَوتٌ أحمَرُ و مَوتٌ أبيَضُ، حَتّى يَذهَبَ مِن كُلِّ سَبعَةٍ خَمسَةٌ، المَوتُ الأَحمَرُ السَّيفُ، وَ المَوتُ الأَبيَضُ الطّاعونُ»[10]
▪️پيش از قائم، دو مرگ است: مرگ سرخ و مرگ سفيد، تا آن جا كه از هر هفت نفر، پنج نفر مىميرند. مرگ سرخ، كشته شدن با سلاح (خونریزی و جنگ) و مرگ سفيد، طاعون (کنایه از بيمارىهای واگیردار و سلاحهای بیولوژیک).
▪️سند حدیث، معتبر است[11] و همه راویان، امامی و ثقه هستند[12]
✅ نشانه جنگ جهانی سوم و هرج الروم چیست؟
▪️زندگی در کشورهای غربی، تا قبل از وقوع خسف دمشق از جهت امنیت، شاید اشکالی نداشته باشد.
▪️اما به محض وقوع «خسف در سوریه» در منطقه جابیه و حرستا در نزدیک دمشق، نشانهای است برای هرج الروم.
▪️و بهتر است بلکه برای حفظ جان شیعه و مومنین بلکه واجب است که برای مدتی کشورهای غربی را ترک کنیم.
▪️زیرا، کشورهای غربی که تجربه دو جنگ جهانی را دارند، هیچ بعید نیست که جنگ جهانی سوم اتمی را نیز آغاز کنند.
✅ عقیده مسیحیت انجیلی و «کشتار مردم»، قبل بازگشت مسیح
▪️امیدوارم، این احادیث جعلی باشد (البته سندشان هم معتبر است) یا بداء شود که البته خود نوشتار مستقلی میطلبد.
▪️البته «خواب آشفته» یهود و صهیونیسم مسیحی با پشتوانه عقیدتی جنگ آرماگدون (جنگ اتمی بین خیر و شر)، ممکن است موجب قتل و کشتار وسیعی در جهان شود که بنا بر ادعای خودشان باید حداقل «نیمی از مردم جهان»، به قتل برسند[13] تا مسیح، ظهور کند[14].
▪️الهیات آرماگدون، دستپروده کتاب تحریف شده تورات و انجیل است و از دیدگاه مسلمانان، معتبر نیست. اما اگر مسیحیان صهیونست، درصدد تعبیر این خواب آشفته جنگ آرماگدون برآیند، آنگاه این مساله از «نگاه علمی» و نوشتههای روی کاغذ، فراتر خواهد رفت و «رنگ و بوی اقدام عملی» به خود خواهد گرفت.
▪️اسلام صرفا از این نقشه شوم قتل و کشتار مردم، خبر داده است اما صهیونیسم مسیحی معتقد است باید مقدمات کشتار وسیعی جهانی را فراهم کنند.
ادامه دارد...
✅ پینوشت:👇
1. نعمانی، الغیبة، ص۳۰۵. طوسی، الغیبة، ص۴۶۱. مجلسی، بحارالأنوار، ج۵۲، ص۲۱۶ و ۲۵۳. نعمانی، الغیبة، ص۲۷۹. مفید، الإختصاص، ص۲۵۵. طوسی، الغیبة، ص۴۴۲. عیاشی، التفسیر، ج۱، ص۶۴. مجلسی، بحارالأنوار، ج۵۲، ص۲۳۷.
2. «اخْتَلَفَ أَهْلُ الْمَشْرِقِ وَ أَهْلُ الْمَغْرِبِ...وَ یَلْقَی النَّاسَ جُهْدٌ شَدِیدٌ مِمَّا یَمُرُّ بِهِمْ مِنَ الْخَوْفِ فَلَا یَزَالُونَ بِتِلْکَ الْحَالِ حَتَّی یُنَادِیَ مُنَادٍ مِنَ السَّمَاء»(نعمانی، الغیبة، ص۲۶۲. مجلسی، بحارالانوار، ج۵۲، ص۲۳۵).
@monji265
3. «الهرج: الفتنة» (جوهری، الصحاح، ج۱، ص۳۵۰) و «القتال» (فراهیدی، العین، ج۳، ص۳۸۸)؛ «الهَرْجُ: شدَّة القتل و کثرته» (ابنمنظور، لسان العرب، ج۲، ص۳۸۹)؛ «فی الحدیث: قُدَّام الساعة هَرْج أی قِتال شدید» (ازهری، تهذیب اللغة، ج۶، ص۳۲). در منابع حدیثی فریقین نیز واژه «هرج» بیشتر بهمعنای قتل و جنگ، بهکار رفته است: «الهرج: القتل» (صدوق، معانی الأخبار، ص۳۵۷)؛ «بَینَ یدَی السّاعَةِ...یکثُرُ فیهَا الهَرجُ وَ الهَرجُ القَتلُ» (بخاری، صحیح البخاری، ج۱۱، ص۱۱؛ النیسابوری، صحیح مسلم، ج۴، ص۲۰۵۶).
4. سند احادیث «هرج الروم»، موثق و صحیح است (رستمی، بررسی توصیفی و تحلیلی کتاب الغیبة طوسی، ص۶۱-۶۵. آیتی، تاملی در نشانههای حتمی ظهور، ص۸۱ و ۸۴. علی الصغیر، علامات الظهور بحث فی فقة الدلالة و السلوک، ج۲، ص۱۶۱-۱۶۴).
5. ریشهری، دانشنامه امام مهدی، ج۷، ص۱۲۵.
6. از جمله، سند موثق و معتبر در کتاب الغیبه شیخ طوسی: أخبرنا أبو عبدالله: شیخ مفید ثقه (نجاشی، الرجال، ص۳۹۹) عن محمد بن علی بن الحسین: شیخ صدوق ثقه (نجاشی، الرجال، ص۳۹۰) عن محمد بن الحسن:ابن ولید ثقه (نجاشی، الرجال، ص۳۸۳) عن أحمد بن إدریس: ثقه (نجاشی، الرجال، ص۹۲) عن علی بن محمد بن قتیبة: ممدوح (نجاشی، الرجال، ص۲۵۹) عن الفضل بن شاذان: ثقه (نجاشی، الرجال، ص۳۰۷) عن الحسن بن محبوب: اصحاب اجماع ثقه (کشیّ، الرجال، ص۵۵۶) عن عمرو بن أبی المقدام: ممدوح ثقه (کشیّ، الرجال، ص۳۹۲. ابن داود، الرجال، ص۴۸۸) عن جابر الجعفی: ثقه (کشیّ، الرجال، ص۱۹۶) عن أبی جعفر: (امام معصوم).
7. ریشهری، دانشنامه امام مهدی، ج۷، ص۲۸۹-۲۹۲. میرباقری، موسوعۀ الامام المنتظر، ج۲، ص۴۶-۴۸. کورانی، المعجم الموضوعی لإحادیث الإمام المهدی، ص۷۷۱-۷۷۷.
8. «قُدّامَ القائِمِ مَوتَتانِ: مَوتٌ أحمَرُ و مَوتٌ أبیضُ حَتّی یَذهَبَ مِن کُلِّ سَبعَةٍ خَمسَةٌ المَوتُ الأَحمَرُ السَّیفُ، وَالمَوتُ الأَبیضُ الطّاعونُ» (صدوق، کمالالدین و تمامالنعمة، ج۲، ص۶۵۵)؛ سند حدیث نیز معتبر است (ریشهری، دانشنامه امام مهدی، ج۷، ص۲۸۹).
9. صدوق، کمالالدین، ج۲، ص۶۵۶. طوسی، الغیبة، ص۳۳۹. سند معتبر است (ریشهری، دانشنامه امام مهدی، ج۷، ص۲۹۱).
10. صدوق، کمال الدین، ج۲، ص۶۵۵. سند حدیث نیز معتبر است (ریشهری، دانشنامه امام مهدی، ج۷، ص۲۸۹).
11. ریشهری، دانشنامه امام مهدی، ج۷، ص۲۸۹.
12. سند حدیث: بِهذَا الإِسنادِ (محمّد بن الحسن، عن الحسین بن الحسن بن أبان)، عَنِ الحُسَینِ بنِ سَعیدٍ، عَن صَفوانَ بنِ یَحیی، عَن عَبدِ الرَّحمنِ بنِ الحَجّاجِ، عَن سُلَیمانَ بنِ خالِدٍ، قالَ: سَمِعتُ أبا عَبدِاللَّهِ. سند معتبر است و همه راویان، امامی و ثقه هستند (ر.ک: نرمافزار درایة النور و سایت جامع الاحادیث).
13. امیر خواص، «بررسی پیشگوییهای عهدین درباره کشتارهای جمعی پیش از ظهور مسیح»، فصلنامه مشرق موعود، ش۴۱، ص۳۲۹ و ص۳۳۲ و ص۳۴۰ و ص۳۲۳-۳۴۷. حسین متقی، «بررسی تطبیقی پیشگوییهای آخرالزمان از دیدگاه یهودیت مسیحیت و اسلام»، فصلنامه پژوهشهای مهدوی، ش۱۸، ص۱۷-۲۱.
@monji265
این تصویرِ شفافِ و کریه جهانِ مدرن و انسان مترقی و رسانهٔ ترازِ قرنِ محنت است که لنز دوربین و قلم رسانهاش، گربههای آوارهٔ بیروت را میبیند اما کشتهشدن بیش از ۷۲ هزار انسان بیگناه، ۱۷ هزار کودک بیپناه و ۱۱هزار زن مظلوم در غزه برایش ارزش خبری ندارد و بلاموضوع
است…
اف بر شما و مرامتان!
من هر چه از این کثافت محض، که نامش انسان و رسانهٔ غربیِ مترقی است، بنویسم کم نوشتهام.
ای تیغتان چو نیزه برای ستم دراز
این تیزی سنان شما نیز بگذرد
این عوعو سگان شما نیز بگذرد
💬 مهدی عرفانی
@monji265