⭕️ رسانه؛ از گذشته تا امروز
🔹 «نخستین ارتباطات انسانی از نوع اشاره ای و غیر کلامی بود؛ که بعدها به ارتباطات بیانی، نوشتاری، ارتباطات از راه دور، تلگراف و تلفن، رادیو، سینما، تلویزیون و وسایل ارتباط جمعی نوین تبدیل شد. بر این اساس، قدمت رسانه ها عبارت است از رسانه های شفاهی، مکتوب و الکترونیک»
🔸 شاید بتوان گفت پیشینه فعالیت های رسانه ای، تاریخی به قدمت ابداع خود رسانه ها دارد؛ اما در این میان بعضی از رسانه ها، هم به دلیل ویژگی های ذاتی آنها و هم به دلیل شرایط زمان خود، در جامعه موثرتر بوده اند. روزنامه، رادیو، تلویزیون در گذشته و وسایل ارتباط جمعی نوین مانند شبکه های اجتماعی در عصر حاضر از آن جمله اند.
🔹 «به طور مثال، صاحبان قدرت قبل و در حین جنگ های نظامی برای ایجاد جنگ روانی، با ارائه اطلاعات ساختگی از منابع غیر واقعی، سوء استفاده های فراوانی از رادیو کرده اند. جنگ جهانی دوم و جنگ ایران و عراق از این جمله است.»
📚 رسانه شناسی، اصحاب حبیب زاده، ص٣۵
مقاله کارکردهای رادیو در جنگ، حسین خجسته
#مهدویت_و_رسانه ١٣
✅ منجی مدیا
🆔 @monjimedia_ir
استاد شجاعی- قسمت یازدهم.mp3
3.43M
📝 موضوع: #دولت_کریمه_امام_عصر
📌 قسمت یازدهم
👤 استاد دکتر #شجاعی
#⃣ #سلسله_مباحث_مهدویت
#⃣ #صوت_مهدوی #پادکست
✅ منجی مدیا
🆔 @monjimedia_ir
⭕️ قضاوت از روی ظاهر، ممنوع!
🔹 استفاده از ویژگی خاص ظاهری، یکی از عواملی بوده است که جریان سازان بتوانند به راحتی مردم را فریب دهند؛ مثلا داشتن لباس روحانیت، سید بودن، برخورداری از بیان جذاب و...
🔸 البته ادعاهای عجیب جریان سازان در جلب جوانان نیز بی تاثیر نبوده؛ مانند ادعای همسری امام زمان و...
📚 درسنامه مهدویت، جلد ۴، ص ١٨٠
#انحرافات_مهدویت ١٣
✅ منجی مدیا
🆔 @monjimedia_ir
سبک زندگی شاد_۴۲.mp3
8.48M
🌈 نفس انقدر لطیفه که هر معاشرت و دیدن و شنیدنی ، روش اثر عمیق میگذاره.
پس یادت باشه ، برای اینکه نفس آرام و شاد و لطیفی داشته باشی ، با افراد خوب و صالح و بزرگوار ، معاشرت کنی.
👤 #استاد_شجاعی
#⃣ #سبک_زندگی_شاد 42
✅ منجی مدیا
🆔 @monjimedia_ir
⭕️ می شود انسان معیار ارزش ها باشد؟! آن هم همه ارزش ها؟!
🔹 به احتمال زیاد پاسخ شما منفی است. ولی اگر یک نفر پیدا شود که جوابش مثبت باشد، این نشان میدهد که او نگرش اومانیستی دارد. (تعریف کلی از نگرش اومانیسم)
🔸 ریشه های «اومانیسم» را میتوان در یونان باستان دید؛ هر چند که آغاز آن را از دوره ی رنسانس میدانند. مثلا همین نظریه که انسان معیار همه ارزش هاست، اولین بار توسط «پروتاگوراس» اولین فیلسوف سوفسطایی مطرح شد. متفکران عصر رنسانس، برای یافتن الگویی مناسب برای حرکت به سوی تمدن جدید، توجه ویژه ای به فرهنگ و تمدن یونان باستان داشتند.
🔹 اما یک فرد اومانیست، چه جوابی برای سوال مطرح شده در بالا دارد؟! جواب اینست که: آنها انسان را صاحب عقل کاملی میدانند که میتواند به تنهایی سود را از زیان تشخیص دهد. (یعنی کاملا بی خیال وحی و دین شده اند.)
🔺 آیا واقعا عقل تا این اندازه قابل اعتماد است؟ و انسان به صاحب عقل کامل (منجی) نیازی ندارد؟
📚 تاریخ فلسفه غرب از یونان تا رنسانس
#غرب_و_مهدویت ١٣
✅ منجی مدیا
🆔 @monjimedia_ir