سلام صبح جمعه بخیر
ان شالله که امروز همه شما عزیزان را در میدان مبارزه علیه استکبار ببینیم
خشم فرو خفته خود را امروز بر سر آمریکا و اسراییل فریاد خواهیم زد .
انتقام ما نه در خیابان و دادگاه بلکه در ارامکو و حیفا خواهد بود ان شالله
پیشنهادات
🔴 در این میدان جهاد ، امروز هر کسی میتواند هر چند نفر را با خود همراه کند
برای یاری اما زمان عج یار جمع کنید
🔴 مطالبات خود را در قالب دست نوشته حتما همراه خود بیاورید
🔴 دشمن اصلی که اسرائیل و آمریکاست در دست نوشته ها آورده شود، ما چشم از دشمن برنمیداریم
🔴 حتما جوانان و نوجوانان و کودکان را با خود همراه کنید
🔴 پرچم ایران حتما به همراه داشته باشید
🔴 عکس شهدای اغتشاشات را همراه داشته باشید
🔴 مطالبات از مسئولین برای پایان دادن به اغتشاشات لحاظ شود
🔴 حمایت از نیروی انتظامی فراموش نشود
🔴 بحث حجاب را با نگاه تمدنی بیان کنید ،
🔴 تا مینوانید عکس و فیلم بگیرید و در گروه ها و کانال ها منتشر کنید
✅ تهش چی میشه؟
👈"تهش چی میشه؟" سوال خیلی ها این روزها است. طبیعی است. خسته شدند؛ از بهم ریختن کسب وکارها؛ از ناامنی ها؛ از توهین ها و هتک حرمت ها؛ از تصاویر دردناک سلاخی حافظان امنیت و...
از سویی مردم سنگ تمام گذاشتند؛ آنچه بر گرده مردم بود به بهترین وجه عمل شده است. هوشیاری و جداکردن صف شان از آشوب و اغتشاش و اعلام برائت جانانه که نمونه اش راه پیمایی 13 آبان بود.
🔹با این حال این پرسش باقی است؛ کی تمام می شود؟
🔸برای پاسخ به این سوال ابتدا باید دید این حوادث را چطور تحلیل می کنیم؟ من ترجیح می دهم تحلیل رهبری را از این روزها ملاک قرار دهم. تحلیلی که کاملا متفاوت از تحلیل رایج در میان تحلیل گران است.
1⃣تحلیل رایج و ظاهری چیست؟ اینکه نظام زخم هایی دارد که بدان بی توجهی شده و تبدیل به اعتراضاتی شده است و بی اعتنایی به اعتراضات درنهایت منجر به اغتشاش و آشوب شده است.
2⃣ تحلیل دوم چیست؟
تحلیل دوم یا همان تحلیل رهبری اینست که اگرچه نظام گرفتار زخم ها و آسیب هاست، اما آنچه این روزها شاهد آنیم نه به جهت نقص ها که اتفاقا برعکس به جهت قوت نظام است. نقص ها را باید برطرف کرد اما اغتشاشات امتداد اعتراضات و نقص ها و آسیب ها نیست و اتفاقا قوت ها عامل این روزهاست.
🔹رهبری حتی برخلاف تحلیل های دیگر معتقد است اینکه سراغ نوجوان و جوان ما رفتند نیز به جهت رشد قدرت تحلیلی بچه های دهه 80 و 90 است.
✅ زمین تا آسمان بین این دو تحلیل تفاوت است.
🔹در تحلیل اول طرف می گردد ببینید کدام زخم است که این آشوب ها را شکل داده است و یک روز طعنه به حجاب و گشت ارشاد می زند و یک روز اقتصاد و یک روز آزادی و غیره و باز هم دست خالی برمی گردد و نمی تواند کمکی به ماجرا کند.
🔸اما تحلیل دوم می گوید دشمن امروز در پیچیده ترین حالت ممکن و با تمام ظرفیتش آمده است و این به جهت قوت مردم و توفیقات دولت نسبت به گذشته است. دشمن از این قدرت عصبانی است. هرچه می گوید نیز بهانه است. این بهانه نباشد، می بافد و می سازد. او ذاتش بر دروغ و تهمت و تحریف است. تنها در یک حالت دست از آشوب و آدم کشی برمی دارد که ما روز به روز ضعیف تر شویم و از این بالاتر اینکه از هویت ملی و اسلامی مان دست برداریم.
👈 تحلیل دوم می گوید باید با قوت بیشتری مشکلات داخلی را رفع کرد اما اتصال این مشکلات به حوادث این روزها #آدرس_غلط است. به تعبیری ما با دو پدیده کاملا مجاز مواجهیم.
⭕️با این توضیح برگردیم به سوال ابتدایی؛ " تهش چی میشه؟"
بازهم برخلاف تصور رایج که گفته می شود پایان حوادث دست عدلیه و امنیه است، پایان این ماجرا کاملا دست مردم است.
🔸امنیه و عدلیه باید به وظیفه شان عمل کنند. هرگونه مماشات با جریان آدم کش و تروریست داخلی #گناه_نابخشودنی است. اما ماجرا با تحکم نیز ختم نمی شود و چه بسا برخی را مجدد دچار خطای تشخیص کند. ماجرا اینست که جنگ دشمن ترکیبی است پس مواجه با آن نیز باید ترکیبی باشد.
✅ هر میزان مردم نسبت به پیرامون خود حساس تر شوند و احساس مسئولیت کنند این ماجرا زودتر تمام می شود. هرکس هر میزان می تواند باید نسبت به ددمنشی این جریان بی هدف و بی سر و بی بته روشنگری کند. هرکس هر میزان می تواند باید نسبت به غفلت ها و جهل های پیرامون خود روشنگری کند و از زشتی ها اعلام برائت کند.
✅ وهر میزان مردم در فضای مجازی و واقعی جلوتر بیایند این جریان کریه و قبیح و مشمئز کننده زودتر تمام می شود.
این تحلیل یعنی پایان این حوادث، همه با هم دهها گام جلوتر رفته ایم.
مهدیان
#انتشار_عمومی
🔸تنهامسیری شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/63963136Ca672116ed5
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖌 #عمامه_های_خونی1⃣
حدود سه سال پیش در خلال یک سخنرانی در جمعی مهم و اثرگذار عرض کردم: میزان حمله، ضرب و شتم و قتل روحانیت و طلاب در بیست سال گذشته در ایران در طول تاریخ ایران سابقه نداشته است.
همان ایام طرحی را به صداوسیما ارائه کردم برای تولید یک برنامه تلویزیونی به سبک برنامه تاریخی استاد خسرو معتضد با عنوان #عمامه_های_خونی.
ولی این طرح در دعوای بین چند شبکه و چند تهیه کننده به فنا رفت.
انشاالله در همین کانال بصورت سلسله وار ماجرای توهین و ضرب و شتم و قتل علما و روحانیون خدمتگزار در طول تاریخ را ارائه خواهم کرد.
🎥 اظهارات جنایتکاری که به شهید علیوردی چاقو زده است
✅فقط به جرم طلبه و بسیجی بودن
#عمامه_های_خونی
#مهدوی_ارفع
🆔@mahdavi_arfae
🏴🏴🏴
💚عرض ادب کنیم خدمت کریمه اهل بیت ، حضرت معصومه (سلام الله علیها)
💎اَلسَّلام عَلَیْك یا
فاطمة المعصومه
اَلسَّلام عَلَیْك یابِنْت َرَسوُل الله ؛
اَلسَّلامُ عَلَیْك یا بِنْت
فاطِمَةَ وَخَدیجَةَ
💎اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یابِنْتَ
اَمیر ِالْمُومِنینَ
اَلسَّلامُ عَلَیْك یا بِنْتَ
الْحَسَن وَ الْحُسَیْنِ
💎اَلسَّلامُ عَلَیْك ِیا بِنْتَ وَلِىِّ الله
اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یا اُخْتَ وَلِىِّ الله
اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یا عَمَّةَ وَلِىِّ اللهِ
💎اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یا بِنْتَ
موُسَى بْنِ جَعْفَر
وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكاتُهُ🙏
🏴🏴🏴
#ما_نهج_البلاغه_میخوانیم
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
🆔@nahjolbalagheiha
▪️رهبر عظیم الشان انقلاب:
" این بانوی بزرگوار، این دختر جوانِ تربیتشدهی دامان اهلبیت پیغمبر، با حرکت خود در جمع یاران و اصحاب و دوستان ائمه (علیهمالسّلام) و عبور از شهرهای مختلف و پاشیدن بذر معرفت و ولایت در طول مسیر در میان مردم و بعد رسیدن به این منطقه و فرود آمدن در قم، موجب شده است که این شهر به عنوان پایگاه اصلی معارف اهلبیت (علیهمالسّلام) در آن دورهی ظلمانی و تاریکِ حکومت جباران بدرخشد و پایگاهی بشود که انوار علم و انوار معارف اهلبیت را به سراسر دنیای اسلام از شرق و غرب منتقل کند."
(بیانات در دیدار طلاب و فضلا واساتید حوزه علمیه قم ۱۳۸۹/۰۷/۲۹)
▪️ ۱۰ ربیع الثانی سالروز وفات حضرت معصومه سلام الله علیها تسلیت باد ▪️
#ما_نهج_البلاغه_میخوانیم
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
🆔@nahjolbalagheiha
🌸یا فاطمه اشفعی لی فی الجنة🌸
🌺 نام: فاطمه
🌺 لقب: معصومه، محدثه، رشیده
🌺 نام پدر:حضرت موسی بن جعفر (امام هفتم شیعیان)
🌺 نام مادر: نجمه خاتون
🌺 تاریخ ولادت: اول ذی القعده ۱۷۳ ه.ق
🌺 محل ولادت: مدینه
🌺 مدت عمر: ۲۸ سال
🌹تاریخ شهادت: دهم ربیع الثانی سال۲۰۱ه.ق(به روایتی ۱۲ربیع الثانی و ۸ شعبان)
📝شناختی كوتاه پيرامون حضرت معصومه سلام الله عليها
🍃 حضرت معصومه ـ سلام الله علیها ـ یكی از بانوان با فضیلت و با شخصیت خاندان اهل بیت ـ علیهم السّلام ـ میباشد. پدر بزرگوار او حضرت «موسی بن جعفر» امام هفتم شیعیان میباشد. مادر گرامی حضرت معصومه «نجمه» مادر بزرگوار امام رضا ـ علیه السّلام ـ میباشد. نجمه از بانوان با فضیلت و از اسوههای تقوا و شرافت و از مخدرات كم نظیر تاریخ بشریت است.
🍃 درباره زمان تولد و شهادت فاطمه معصومه ـ سلام الله علیها ـ آن چه مسلم است این است كه زمان تولد آن حضرت پیش از سال یكصد و هفتاد و نه هجری بوده است زیرا بنابر نقل شیخ كلینی در شوال ۱۷۹ هارون الرشید امام موسی بن جعفر ـ علیه السّلام ـ پدر حضرت معصومه ـ علیه السّلام ـ را از مدینه به بغداد برد و در آن جا در ماه رجب ۱۸۳ از دنیا رحلت فرمود.
🍃 و بنابر مدت عمر حضرت معصومه كه از ۲۳ سال كمتر است، نمیتواند بعد از سال ۱۷۹ باشد چون در آن سالها پدرش در زندان بود. پس تاریخ ولادت آن حضرت به طور دقیق مشخص نیست ولی طبق اسناد به دست آمده ولادت آن حضرت را در مدینه در سال ۱۷۳ نقل میكنند.
🍃 درباره تعداد فرزندان حضرت موسی بن جعفر ـ علیه السّلام ـ و این كه چند تن از آنها فاطمه نام داشتهاند اختلاف است. شیخ مفید تعداد آنان را سی و هفت تن ذكر كرده است؛ نوزده پسر و هجده دختر كه دو تن از دختران، فاطمه نام داشتند. فاطمةالكبری و فاطمة الصغری.
🍃حضرت فاطمه معصومه بعد از امام رضا ـ علیه السّلام ـ از دیگر فرزندان حضرت موسی بن جعفر ـ علیه السّلام ـ فاضلتر و دارای مقامی شامخ تر میباشد.
🍃با گذشت ایام، حضرت معصومه ـ سلام الله علیها ـ هم دوران خردسالی را پشت سر گذاشت. و در این سالها محل رشد آن حضرت خاندانی بود كه او را با دریایی از علم و معرفت رو به رو ساخت. ولی بیش از ده بهار از عمر شریفش نگذشته بود كه پدر بزرگوارش با زهر جفا در زندان هارون به شهادت رسید و دریایی از غم و اندوه بر قلب شریفش فرو ریخت كه در این ایام غم و تنهایی، تنها مایه تسلی او، برادرش امام رضا ـ علیه السّلام ـ بود كه ناگهان «مأمون» وجود اقدس امام هشتم را از كانون خانواده جدا نمود و به اجبار به خراسان جلب كرد و به اقامت اجباری در خراسان وادار نموده. حضرت معصومه ـ سلام الله علیها ـ دوری یك ساله فراق برادر را تحمل كرد.
📚 پی نوشت ها:
۱- صدوق، عیون الاخبار، ج ۱، ص ۱۴؛ طبرسی، اعلام الوری، ص ۳۰۲؛ طبری، امامی، دلائل الامامت، ص ۳۰۹؛ اثباة الهداة، ج ۳، ص ۲۳۳؛ مناقب آل ابی طالب، ج ۴، ص ۳۹۶.
۲- اصول كافی، محمد بن یعقوب كلینی، ج ۲، كتاب الحجة.
۳- مستدرك سفینه، شیخ علی نمازی، ج ۸، ص ۲۵۷.
۴- الاِرشاد، محمد بن نعمان (مفید)، ج ۲، ص ۲۴۲.
@qurantehran
✿══﷽══✿
┅❅🔹❅┅
✰نهجالبلاغه در آینه تصویر✰
چنین نیست
که هر تیراندازی به هدف بزند،
هرگاه اندیشه سلطان تغییر کند،
زمانه دگرگون شود.
📚نهجالبلاغه نامه ۳۱ (بند۱۶)
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
🆔️ @nahjolbalagheiha
┄┄┅┅❅🔸🔹🔸❅┅┅┄┄