✅ ماجرای ارتباط سردار شهید همدانی و اراذل و اوباش چه بود؟!
🔰 جریان اصلاحات در فتنه 88 در جهت تقویت قوای میدانی خود برای تحت فشار قرار دادن حاکمیت در ابطال انتخابات و تحقق خواسته های آنان اراذل و اوباش را سازماندهی کرده بودند و در مواقع ضرور فراخوان میزدند و آنها را به کف خیابان میکشیدند.
🔹 هر بار این اراذل و اوباش به میدان میآمدند هزینه های هنگفتی را بر نظام و کشور تحمیل میکردند، افرادی که ترسی از نیروهای امنیتی - انتظامی کف خیابان نداشتند و با قمه و شمشیر در خیابانها باعث وحشت آفرینی، تخریب اموال عمومی و برخورد با نیروهای میدانی نظام میشدند.
🔸 گزارشات این برنامه مخوف و ناجوانمردانه فتنه گران به مقامات ارشد امنیتی و فرماندهان سپاه رسید، مسئولیت خنثی سازی این توطئه پیچیده به سردار شهید سلیمانی به همراه سردار شهید همدانی سپرده شد.
🔹 سردار همدانی به عنوان مسئول میدانی این اقدام، در مرحله اول توانست حدود 5000 هزار نفر از این اراذل و اوباش را شناسایی کند. سپس با طرح ریزی کنترل آنان در منازلشان، آنان را مهار کردند به شکلی که هرگاه فراخوان زده میشد برای حضور در میدان و ایجاد اغتشاش اجازه خروج آنان از خانه هایشان را نمیدادند.
🔸پس از مدتی، سردار همدانی این 5000 نفر را با تمرکز بر تربیت نیروی مجاهد در قالب 3 گردان سازماندهی کردند به شکلی که بخشی از این افراد جذب نیروهای مدافع حرم شدند و در این راه برخی از آنان به مقام جانبازی و شهادت در راه دفاع از حرم اهل بیت نائل شدند.
🔹 این اقدام سردار شهید همدانی و سردار شهید سلیمانی، باعث شد عملا پیاده نظامِ خشن و عملیاتی جریان فتنه 88 فلج شود و بسیاری از برنامه های آنان در نطفه خنثی گردد و همین عاملی شد که آنان کینه این دو شهید عزیز را به دل گرفتند و همچنان بر علیه آنان دست به لجن پراکنی و تخریب میزنند.
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
http://eitaa.com/joinchat/1112735758C332d249c3e
💠🌐💠
🌐💠
💠
✨ *بسم الله الرحمن الرحیم*✨
*زندگی به سبک نهج البلاغه*
📝 *درس چهل و نهم: عزت یا ذلت❓ مسأله این است❗*
🔰 در ایامی که فشارهای اقتصادی اوج گرفته بود و عده ای از خواص و مسئولین به اشتباه یا به قصد فریب، همه مشکلات را به تحریمهای به اصطلاح فلج کننده ارتباط می دادند،⏪ شبی پس از سخنرانی در حرم امام رضا علیه السلام جوانی شیک پوش و مؤدب به سراغم آمد؛ ۲۳ سال بیشتر نداشت ولی دو مدرک دکتری داشت از یکی از کشورهای اروپایی.
🔻
به من گفت: هر شب پای منبر شما حاضر میشوم و با دقت استفاده می کنم و اطلاعات خاصی که ارائه می کنید را تحقیق و مستندیابی می کنم....
༺ཌ༈❄️༈ད༻
خلاصه شبهه اش این بود که کشورهایی مثل ژاپن و فیلیپین، سال پیروزی انقلاب_ ۱۹۷۹ میلادی _ از نظر توسعه با ایران مساوی یا نزدیک بودند؛ ⚠️ اما حالا چی ❓آنها به کجا رسیدند و ما به کجا❓
ازش تشکر کردم و گفتم آن آقایی که در عزایش هر دو مشکی پوشیده ایم، *👈زندگی همراه ذلت را مرگ می دانست و مرگ با عزت را، زندگی.👉*
گفت منطورتون چیه؟
⤵️⤵️
گفتم اولا ما از ۱۹۷۹ تا حالا پیشرفت های زیادی در مقوله های مختلف داشته ایم با این تفاوت که در کل این سالها در تحریم بودیم ولی فیلیپین، نه❗
⤵️
ثانیا توسعه به چه قیمتی؟
↩️ می دانی ژاپن همچنان مستعمره ی آمریکاست؟
گفت: نه❗گفتم کافیه بری یک جستجوی ساده اینترنتی کنی ببینی ژاپنی های باهوش که این همه در تکنولوژی پیشرفت کرده اند چرا یک تفنگ یا تانک یا زیردریایی نظامی نمی سازند؟
🔻⚠️🔻
چون آمریکا بعد از آنکه بمب اتم را بر سر مردم دو شهر بزرگ ژاپن انداخت اجازه تولید سلاح به ژاپن نداده است.
👌 حالا من و تو چگونه زیربار این مدل توسعه ذلت بار برویم در حالی که شیعه و عزادار آقایی هستیم که فرمود هیهات منّا الذّلّه....
ــــــــــــــــــــــــــــ⚠️
💠 *در خطبه ۵۱* میخوانیم وقتی معاویه راهِ آب را بر روی سپاه امیرالمؤمنین علیه السلام بست، حضرت خطاب به یارانشان فرمودند : 🔻🔻
" *الموتُ فی حیاتکم مقهورین و الحیوهّ فی موتکم قاهرین*
👈" یعنی زندگی با ذلت، مرگ است و مرگ باعزت، حیات.👉
ــــــــــــــــــــــــــــ ⚠️
( *خطبه ۵١ نهج البلاغه*)
🔗ادامه دارد....
✍️حجةالاسلام مهدوی ارفع
💠
💠🌐
💠🌐💠
#سلام_امام_زمانم
هنوز سوز صدائی غـریب می آید
صدای قاری شیبب الخضیب می آید
بیا که زینب کبری تو را صدا می زد
سـرِ بریدهی ، آقـا تو را صـدا می زد
▪️این الطالب بدم المقتول کربلا
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@qurantehran
رسالت حسينی.mp3
2.33M
💠 رسالت حسینی
▫️ وجود مبارك سیدالشهداء مطابق آنچه در زیارت اربعین آمده است، برای دو كار خون مقدس خود را اهدا كرد: یكی #كار_فرهنگی كه مردم را عالم كند و یكی #كار_اخلاقی كه مردم را عاقل كند _ جامعه اول باید عالم شود، بعد باید عاقل شود _ «وَ بَذَلَ مُهْجَتَهُ فِیكَ لِیسْتَنْقِذَ عِبَادَكَ مِنَ الْجَهَالَةِ وَ حَیرَةِ الضَّلَالَةِ». این «جهالت» در مقابل علم است و آن «ضلالت» در مقابل عقل است؛ تا جامعه عالم نشد، رو به سعادت نمی نهد و اگر عالم شد، تا عاقل نشد، به مقصد نمی رسد.
▫️ الآن تمام مشكلاتی كه دولتمردان یا شهروندان ما دارند، به همین #علم_و_عقل برمیگردد؛ یا قانون و دستور شرع را نمی دانند و یا می دانند و عمل نمی كنند. مشكلات جامعه ما كمبود مواد غذایی و کمبود آب و کمبود زمین و کمبود معدن نفت و گاز نیست، مشكلات جامعه ما فقدان همین مسائل اخلاقی است؛ آنجا كه دزدی، رانتخواری، ربا، رشوه، باندبازی و مانند اینها هست، اینها یا به فقد علم بر می گردد یا به فقد عقل بر می گردد.
▫️ وجود مبارك سالار شهیدان، حسین بن علی بن ابی طالب (سلام الله علیهم) قیام كرد تا اولاً مردم را عالم كند و ثانیاً عاقل كند: «لِیسْتَنْقِذَ عِبَادَكَ مِنَ الْجَهَالَةِ وَ حَیرَةِ الضَّلَالَةِ». این دو كار یعنی اول كار #فرهنگی، بعد كار #اخلاقی؛ یعنی اول مردم را باسواد كردن، بعد متخلّق به اخلاق الهی كردن، سِمَت رسمی انبیای الهی بوده است.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
@qurantehran