═✧🍃🌼﷽🌼🍃✧═
✨ «مولی امیرالمؤمنین(علیهالسلام)»:
اِنتَظِروا الفَرَجَ وَلا تَیأسُوا مِن رَوحِ الله.
🍃🌼همواره در انتظار (فرج و ظهور صاحبالزمان علیهالسلام) باشید و یأس و ناامیدی از رحمت خدا به خود راه مدهید.
(بحار، ج ١٥، ص ١٢٣)
🍃اللهمعجللولیکالفرج🍃
💫✨🍃🌼🍃✨💫
✨💫میلاد پر نور و با سعادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود(عج)
بر همه شیعیان و منتظرانش مبارک باد💫✨
#نیمه_شعبان
#امام_زمان
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
🆔 @nahjolbalagheiha
دنیای بهشتآسا
«در اعیاد موالید ائمّه، از گذشته تجلیل میکنیم؛ امّا در عید نیمه شعبان، همهى نگاه به آینده است؛ یعنى این نگاه دو چیز را با خود دارد: یکى امید، یکى تلاش. دلهاى افسرده در نهایت گرفتارى و تنگنا، یک روزنهى روشن و درخشانى به یک دنیاى نورانى و بهشتآسا در مقابل چشمشان مىبینند و به آینده امید دارند.» ۱۳۹۴/۰۳/۱۲
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
🆔@nahjolbalagheiha
✨🌺✨🌺✨
💢 #مهدویت
✅پرسش: مگر امام زمان مستجابالدعوه نیستند؟ چرا ایشان به شیعیان میگویند كه برای فرج من دعا كنید؟
✍️پاسخ: هرچند امام عصر(ع) انسان كامل بوده و دعای ایشان نزد حضرت حق مستجاب است، ولی باید دانست كه خداوند این جهان را بر پایه اسباب قرار داده است بدین معنی كه برای تحقق هر پدیده باید شرایط آن فراهم شود. قیام جهانی حضرت چون با جامعه انسانی در ارتباط است و انسانها دارای اختیار و انتخاب هستند و خود باید چگونگی زندگی جمعی خود را رقم بزنند، بنابراین باید انسانها بخواهند تا ظهور تحقق پذیرد. امام زمان(ع) هرچند دعا میكند و برای امر ظهور تلاش كرده و زمینهسازی مینماید، ولی این كافی نیست. بلكه تلاش انسانها نیز لازم است.
🔹امام مهدی(عج) زمانی ظهور میكند كه شرایط آن فراهمشده باشد؛ یعنی، افرادی باشند كه واقعا یار و یاور امام(عج) باشند. او را شناخته و ایمان قوی به او و اهدافش داشته باشند و لحظهای دست از یاری و حمایت وی برندارند. از طرفی مردم آمادگی پذیرش حضرت را واقعا داشته باشند و خواستار ظهورش شوند... و اینزمانی است كه مردم در زندگی خود یاد حضرت را زنده كنند و اعمال و رفتار و كردارشان بهگونهای باشد كه نشان دهند منتظر ظهورند. وضعیت مردم جهان نیز بهگونهای باشد كه منتظر ظهور مرد آسمانی باشند.
🌹نیمه شعبان، سالروز ولادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف مبارک باد🌹
🔵ارسال سوالات از طریق "اپلیکیشن پاسخگو "
👇👇👇
http://cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app
🔴ارسال سوالات از طریق "وب پاسخگو"
👇👇👇
http://my.pasokhgoo.ir
☎️پاسخگویی تلفنی : 096400
🌐مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔹 @pasokhgoo1 👈
#سلام_مولا_جانم♥️
🦋با حساب دل خود هرچه شمردیم نشد
🌹بی ریا هیچ دعایی به تو تقدیم نشد
🦋انتظار فرج و دیده تر کافی نیست!
🌹ندبه و عهد به هنگام سحر کافی نیست!
🦋آی مردم پسر فاطمه تنهاست هنوز
🌹قرنها رفته و او منتظر ماست هنوز
💠🌐💠
🌐💠
💠
*زندگی به سبک نهج البلاغه*
🔰 *درس پنجم*🔰
⏪ *گاهی سکوت، خیلی شجاعت می خواهد !*
⏪برخی مفاهیم ارزشی؛ مثل شجاعت به مرور زمان در ذهن همه ما با مفاهیمی مثل فریاد زدن، نپذیرفتن وضع موجود، مبارزه تا سرحد جان و... همنشین است.
اما حقیقت این است که ذات معنای شجاعت، *پذیرفتن حق و خیر* است که گاه در مبارزه و ناآرامی است و گاه در سکوت و صبر.
مثالی بزنم؟ کسی که در دوراهی راست و دروغ گرفتار شده که اگر راست بگوید مجرم شناخته می شود و باید مجازات شود و اگر دروغ بگوید، کسی متوجه خطای او نشده و ظاهرا نجات می یابد. به نظر شما مصداق شجاعت در او چیست؟آری! راست گفتن و زیرپا گذاشتن هوای نفس.
در روایت هست که *" النجاهّ فی الصدق"* یعنی نجات در راستگویی است.
اما گاهی این شجاعت، سختتر می شود و آن در صورتی است که تو هیچ خطایی نکرده ای_ بلکه حق با تو بوده و حقت را خورده اند_ ولی میبینی که اگر بخواهی هم اکنون بر حقت پافشاری کنی و در راه احقاق حقت بجنگی، مصلحت بالاتری از دست می رود یا مفسده مهمتری دامنگیر جامعه می شود. در چنین شرایطی اگر شجاعت داشتی و دست به اقدامی نزدی، خیلی مَردی!
💠امیرالمومنین علیه السلام در *نهج البلاغه* خطبه پنجم در شرایط حساس که از طرفی سقیفه شکل گرفته و ماجرای خلافت به انحراف کشیده شده و از طرف دیگر ابوسفیان لعنه الله _ به نیت سوء استفاده از شرایط_ ایشان را ترغیب به قیام و بازپس گرفتن حق خلافت می کند، می فرمایند:" *رستگار شد کسی که اگر به اندازه کافی یار داشت، قیام کرد وگرنه کناره گیری نمود و مردم را آسوده گذاشت. اینگونه زمامداری مانند آب بدمزه و لقمه گلوگیری است. و کسی که میوه را کال و نارس بچیند مثل کسی است که در زمین دیگران بکارد.* "
🔗ادامه دارد.
✍🏻حمیدرضا مهدوی ارفع
💠؛
🌐💠؛
💠🌐💠؛
شرح مناجات شعبانیه 5.mp3
13.81M
🔊 بشنوید | حضور قلب در نماز، با اراده و تصمیم و فشار و تمرین نیست!
🔸جرعهای از مناجات شعبانیه5🔸
قبل از حضور قلب پیدا کردن در نماز، انسان باید اجازۀ ورود به نماز را پیدا کند.
اجازه ورود به نماز لفظاً لفظِ الله اکبر است، اما معناً، معنای الله اکبر است. وقتی معنای الله اکبر در نفس انسان واقعاً بزرگتر از خود انسان و همه تعلّقاتش باشد، زنجیربان، زنجیر را از جلویش بر میدارد و با الله اکبر وارد نماز میشود.
وقتی وارد نماز شد، شیطان نمیتواند وارد این حرم شود. این حرم الهی است. شیطان عبور ممنوع است و حق ورود ندارد. وقتی آمد جایی که در تیررس شیطان نیست، در امان قرار میگیرد و بدون این که به خودش فشار بیاورد، از اول تا آخر نماز حواسش به خدا است.
اصلاً حضور قلب با اراده و تصمیم و فشار و تمرین نیست. حضور قلب ریشه اش تقوا است. ورود به نماز هم ریشه اش همین است.
جهت شنیدن صوت کامل جلسۀ پنجم شرح مناجات شعبانیه روی این لینک کلیک نمایید.
جلسه پنجم
#شعبان
#شعبانیه
#مناجات_شعبانیه
@haerishirazi