فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #بببنید | توصیه #امام_زمان برای تعجیل در #ظهور
♨️ کوچکترین کاری که میتوان برای #امام_زمان انجام داد!
💢بهترین و ارزشمندترین دعاها!
_________________
🔶 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت ایام #نیمه_شعبان
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
#زندگی_به_سبک_نهج_البلاغه
✅ درس چهارم
❎ چگونه چشم بصیرتمان باز می شود؟
حتما شما هم بارها و بارها درباره چشم باطن و افرادی که می توانند باطن و سریرت افراد و اعمال را شهود کنند، چیزهایی شنیده اید.
فارغ از زشتی نیت و شخصیت کسانی که با نیت های پَست و نازل دنبال دستیابی به چنین قدرتی هستند تا برای خود وجهه و مرید و... کسب کنند. (کسانی که شاید در گام نخست هم غرض سویی نداشته اند ولی در ادامه با درک ظرفیت های محیرالعقول اطلاع از ماوراء و از سوی دیگر سادگی و جهل دیگران به مداخله در زندگی دیگران، کسب درآمد و... اقدام می کنند)
اصل روشن ضمیری و عبور از ظاهر ( ناسوت و مُلکِ عالَم) و دیدن باطن و ملکوت اشیاء نه تنها مُحال نیست بلّکه آنقدر مهم و لازم است که حضرت سجاد علیه السلام به خداوند ستارالعیوب و علامُ الغیوب عرضه می دارند :" *اللهم اَرِنی الاشیاءَ کما هِیَ"* خداوندا! همه چیز را آنگونه که اصل و حقیقت آن است به من نشان بده! ( صحیفه سجادیه)
همچنین قرآن کریم راز استقامت حضرت ابراهیم علی نبینا و آله و علیه السلام در ۳۰ آزمون سخت و بزرگ توحید ( از رفتن در آتش تا سربریدن فرزند) را اینگونه افشا می نماید که " *و کذلک نُری ابراهیمَ ملکوت السماوات و الارض و لیکون من الموقنین* " و اینگونه ملکوت آسمانها و زمین را به ابراهیم نشان دادیم و برای آنکه او از اهل یقین بشود. (انعام/ ۷۵)
اکنون سوال اصلی اینجاست: برای بازشدن چشم بصیرت و رویت ماوراء ، نهج البلاغه چه راهی را پیشنهاد می کند؟
پاسخ: صفای باطن
در خطبه ۴ حضرت خطاب به مردم بصره پس از جنگ جمل میفرمایند:" *من همواره منتظر حیله گری شما بودم و نشانه های فریب خوردگی را در شما می نگریستم. تظاهر به دین داری شما، پرده ای میان ما و شما کشید ولی صدق نیت و صفای باطن، درون شما را به من نشان می داد.*
پس مومن به امیرالمومنین بجای آنکه بدنبال افراد مدعی و علوم غریبه و راههای مشکوک و پرخطر برود، کافی است به اصلاح نفس و نیت بپردازد تا خداوند باطن افراد و افکار و اشیاء را هرجا نیاز باشد به او بنمایاند.
🌹 حمیدرضا مهدوی ارفع
💠
🌐💠
💠🌐💠
202030_217601244.mp3
2.89M
🔊 بشنوید | بزرگترین منت خداوند بر انسان چیست؟
🔸جرعهای از مناجات شعبانیه4🔸
باید بدانیم، بزرگترین منّتی که خداوند به انسان میگذارد، این است که هدیهاش را قبول کند. وقتی انسان همه چیزش را میدهد، اگر خدا قبول کرد بزرگترین خدمت را به او کرده. اگر خطوراتی در ذهن انسان بیاید که من با این کاری که برای خدا کردم و قدمی برداشتم و یک مسئلهای را حل کردم، اینها زمینۀ عدم توجه خدا به عمل انسان میشود....
جهت شنیدن صوت کامل جلسۀ چهارم شرح مناجات شعبانیه روی این لینک کلیک نمایید.
#شعبان
#شعبانیه
#مناجات_شعبانیه
@haerishirazi
✨✰﷽✰✨
✰✨🌼✨✰
✰نهجالبلاغه در آینه تصویر✰
اکنون نامه عمل سرگشاده،
و قلم فرشتگان نویسنده در حرکت است،
بدنها سالم و زبانها گویاست،
توبه مورد قبول و اعمال نیکو را میپذیرند.
📚نهج البلاغه خطبه ۹۴ (بند۴)
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
🆔️ @nahjolbalagheiha
❀✰🌼✰❀✨🌼🌼✨❀✰🌼✰❀
💫🍃🌸✨✨✨☆﷽☆
🍃🌸
💦رسالت حضرت مهدی موعود( عجل الله تعالي فرجه الشریف )زنده کننده اسلام💦
🕊🗞یکی از رسالت های مهم «مهدی موعود» ،(عجل الله تعالی فرجه)، احیای قرآن و زنده کردن تعالیم اسلام است، زیرا آن حضرت هنگامی ظهور خواهد کرد که از قرآن جز اثری و از اسلام جز اسمی باقی نماند. ممکن است کسی بگوید مگر اسلام و قرآن می میرد که امام زمان ،علیه السلام، آن را زنده می کند؟ در روایتی ازامام صادق ،علیه السلام، جاوید بودن «قرآن » را به دوام و استمرار نوامیس حیرت انگیز طبیعت تشبیه کرده و فرموده است:↩️«ان القران حی لم یمت و انه یجری کما یجری اللیل والنهار و کما یجری الشمس والقمر»قرآن کتاب زنده ای است که مرگ و نیستی در آن راه نمی یابد و مانند شب و روز و آفتاب و ماه ساری و جاری است.
💥براین اساس، حقایق دینی و اصول کلی که دین ذکر کرده است مردنی نیست و هرگز نمی میرد. چیزی در اجتماع قابل مردن و یا منسوخ شدن است که یک اصل بهتری جای آن را بگیرد.این معنی درباره اسلام با توجه به خاتمیت آن صادق نیست.
⭕️⭕️پس اینکه در روایات وارد شده است که «قرآن یا سنت می میرد باید کسی یا کسانی باشندکه آن را زنده کنند»، به چه معنی است❓
💢مولاامیرالمومنین علیه السلام، در نهج البلاغه شریف از دوستان و یاران با وفای خویش چون عمار و ابن تیهان وذوالشهادتین به این صفت یاد کرده است که آنها دین را زنده کردند. «واحیواالسنة و اماتواالبدعة »آنها سنت پیامبر را زنده کردند و بدعت را میراندند.
❇️و درباره امام عصر ،ارواحنافداه، با این تعبیردرنهج البلاغه شریف می فرمایند:↩️«و یحیی میت الکتاب والسنة » قرآن و سنت مرده را زنده می کند.
#پ_ن،پس آنچه می میرد حقیقت دین نیست، بلکه غرض آن است که دین در میان مردم می میرد. لذا، وقتی که به دستورات دین در جامعه عمل نشود و قوانین آن پیاده نگردد، می توان گفت که دین در آن جامعه مرده است. چرا که مردن یک قانون متروک شدن آن است و اینکه امام عصرارواحنا ، آن را زنده می کند به این معنی است که تعالیم اسلام و قوانین متروکه قرآن را به جریان می اندازد و آن را در جامعه پیاده می کند.⛱
📘تفسیرالبیان ،آیت الله خویی(رضوان الله)
📗 نهج البلاغه، خطبه 182و خطبه 138.
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
🆔@nahjolbalagheiha
═✧🍃🌼﷽🌼🍃✧═
✨ «مولی امیرالمؤمنین(علیهالسلام)»:
اِنتَظِروا الفَرَجَ وَلا تَیأسُوا مِن رَوحِ الله.
🍃🌼همواره در انتظار (فرج و ظهور صاحبالزمان علیهالسلام) باشید و یأس و ناامیدی از رحمت خدا به خود راه مدهید.
(بحار، ج ١٥، ص ١٢٣)
🍃اللهمعجللولیکالفرج🍃
💫✨🍃🌼🍃✨💫
✨💫میلاد پر نور و با سعادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود(عج)
بر همه شیعیان و منتظرانش مبارک باد💫✨
#نیمه_شعبان
#امام_زمان
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
🆔 @nahjolbalagheiha
دنیای بهشتآسا
«در اعیاد موالید ائمّه، از گذشته تجلیل میکنیم؛ امّا در عید نیمه شعبان، همهى نگاه به آینده است؛ یعنى این نگاه دو چیز را با خود دارد: یکى امید، یکى تلاش. دلهاى افسرده در نهایت گرفتارى و تنگنا، یک روزنهى روشن و درخشانى به یک دنیاى نورانى و بهشتآسا در مقابل چشمشان مىبینند و به آینده امید دارند.» ۱۳۹۴/۰۳/۱۲
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
🆔@nahjolbalagheiha
✨🌺✨🌺✨
💢 #مهدویت
✅پرسش: مگر امام زمان مستجابالدعوه نیستند؟ چرا ایشان به شیعیان میگویند كه برای فرج من دعا كنید؟
✍️پاسخ: هرچند امام عصر(ع) انسان كامل بوده و دعای ایشان نزد حضرت حق مستجاب است، ولی باید دانست كه خداوند این جهان را بر پایه اسباب قرار داده است بدین معنی كه برای تحقق هر پدیده باید شرایط آن فراهم شود. قیام جهانی حضرت چون با جامعه انسانی در ارتباط است و انسانها دارای اختیار و انتخاب هستند و خود باید چگونگی زندگی جمعی خود را رقم بزنند، بنابراین باید انسانها بخواهند تا ظهور تحقق پذیرد. امام زمان(ع) هرچند دعا میكند و برای امر ظهور تلاش كرده و زمینهسازی مینماید، ولی این كافی نیست. بلكه تلاش انسانها نیز لازم است.
🔹امام مهدی(عج) زمانی ظهور میكند كه شرایط آن فراهمشده باشد؛ یعنی، افرادی باشند كه واقعا یار و یاور امام(عج) باشند. او را شناخته و ایمان قوی به او و اهدافش داشته باشند و لحظهای دست از یاری و حمایت وی برندارند. از طرفی مردم آمادگی پذیرش حضرت را واقعا داشته باشند و خواستار ظهورش شوند... و اینزمانی است كه مردم در زندگی خود یاد حضرت را زنده كنند و اعمال و رفتار و كردارشان بهگونهای باشد كه نشان دهند منتظر ظهورند. وضعیت مردم جهان نیز بهگونهای باشد كه منتظر ظهور مرد آسمانی باشند.
🌹نیمه شعبان، سالروز ولادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف مبارک باد🌹
🔵ارسال سوالات از طریق "اپلیکیشن پاسخگو "
👇👇👇
http://cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app
🔴ارسال سوالات از طریق "وب پاسخگو"
👇👇👇
http://my.pasokhgoo.ir
☎️پاسخگویی تلفنی : 096400
🌐مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔹 @pasokhgoo1 👈
#سلام_مولا_جانم♥️
🦋با حساب دل خود هرچه شمردیم نشد
🌹بی ریا هیچ دعایی به تو تقدیم نشد
🦋انتظار فرج و دیده تر کافی نیست!
🌹ندبه و عهد به هنگام سحر کافی نیست!
🦋آی مردم پسر فاطمه تنهاست هنوز
🌹قرنها رفته و او منتظر ماست هنوز
💠🌐💠
🌐💠
💠
*زندگی به سبک نهج البلاغه*
🔰 *درس پنجم*🔰
⏪ *گاهی سکوت، خیلی شجاعت می خواهد !*
⏪برخی مفاهیم ارزشی؛ مثل شجاعت به مرور زمان در ذهن همه ما با مفاهیمی مثل فریاد زدن، نپذیرفتن وضع موجود، مبارزه تا سرحد جان و... همنشین است.
اما حقیقت این است که ذات معنای شجاعت، *پذیرفتن حق و خیر* است که گاه در مبارزه و ناآرامی است و گاه در سکوت و صبر.
مثالی بزنم؟ کسی که در دوراهی راست و دروغ گرفتار شده که اگر راست بگوید مجرم شناخته می شود و باید مجازات شود و اگر دروغ بگوید، کسی متوجه خطای او نشده و ظاهرا نجات می یابد. به نظر شما مصداق شجاعت در او چیست؟آری! راست گفتن و زیرپا گذاشتن هوای نفس.
در روایت هست که *" النجاهّ فی الصدق"* یعنی نجات در راستگویی است.
اما گاهی این شجاعت، سختتر می شود و آن در صورتی است که تو هیچ خطایی نکرده ای_ بلکه حق با تو بوده و حقت را خورده اند_ ولی میبینی که اگر بخواهی هم اکنون بر حقت پافشاری کنی و در راه احقاق حقت بجنگی، مصلحت بالاتری از دست می رود یا مفسده مهمتری دامنگیر جامعه می شود. در چنین شرایطی اگر شجاعت داشتی و دست به اقدامی نزدی، خیلی مَردی!
💠امیرالمومنین علیه السلام در *نهج البلاغه* خطبه پنجم در شرایط حساس که از طرفی سقیفه شکل گرفته و ماجرای خلافت به انحراف کشیده شده و از طرف دیگر ابوسفیان لعنه الله _ به نیت سوء استفاده از شرایط_ ایشان را ترغیب به قیام و بازپس گرفتن حق خلافت می کند، می فرمایند:" *رستگار شد کسی که اگر به اندازه کافی یار داشت، قیام کرد وگرنه کناره گیری نمود و مردم را آسوده گذاشت. اینگونه زمامداری مانند آب بدمزه و لقمه گلوگیری است. و کسی که میوه را کال و نارس بچیند مثل کسی است که در زمین دیگران بکارد.* "
🔗ادامه دارد.
✍🏻حمیدرضا مهدوی ارفع
💠؛
🌐💠؛
💠🌐💠؛
شرح مناجات شعبانیه 5.mp3
13.81M
🔊 بشنوید | حضور قلب در نماز، با اراده و تصمیم و فشار و تمرین نیست!
🔸جرعهای از مناجات شعبانیه5🔸
قبل از حضور قلب پیدا کردن در نماز، انسان باید اجازۀ ورود به نماز را پیدا کند.
اجازه ورود به نماز لفظاً لفظِ الله اکبر است، اما معناً، معنای الله اکبر است. وقتی معنای الله اکبر در نفس انسان واقعاً بزرگتر از خود انسان و همه تعلّقاتش باشد، زنجیربان، زنجیر را از جلویش بر میدارد و با الله اکبر وارد نماز میشود.
وقتی وارد نماز شد، شیطان نمیتواند وارد این حرم شود. این حرم الهی است. شیطان عبور ممنوع است و حق ورود ندارد. وقتی آمد جایی که در تیررس شیطان نیست، در امان قرار میگیرد و بدون این که به خودش فشار بیاورد، از اول تا آخر نماز حواسش به خدا است.
اصلاً حضور قلب با اراده و تصمیم و فشار و تمرین نیست. حضور قلب ریشه اش تقوا است. ورود به نماز هم ریشه اش همین است.
جهت شنیدن صوت کامل جلسۀ پنجم شرح مناجات شعبانیه روی این لینک کلیک نمایید.
جلسه پنجم
#شعبان
#شعبانیه
#مناجات_شعبانیه
@haerishirazi
💫🍃🌸✨✨✨☆﷽☆
🍃🌸
💦وظیفه و رسالت منتظران مهدی (عجل الله تعالي)💦
🕊🗞امام صادق (عليه السلام) از پیامبر گرانقدر اسلام نقل می کند که آن حضرت، یارانش را مورد خطاب قرارداد و فرمود: به زودی پس از شما گروهی می آیند که پاداش هریک از آنان برابر با پنجاه تن از شما خواهد بود. یاران پیامبر عرض کردند:↩️یارسول الله: {نحن کنّا معک بیدر واُحد و حنین و نزل فینا القرآن}، ای رسول خدا مادر رکاب شما در جنگ های بدر و احد و حنین با دشمنان اسلام جنگیدیم و قرآن کریم در زمان ما بر شما نازل شد! چگونه با همه این افتخار و سربلندی، آنان از ما برترند⁉️
❇️پیامبر عزیزوگرامی پاسخ دادند: ↩️"انکّم لو تحملوا لمّا حملوا لم تصبروا صبرهم؛ اگر شما با آن مشکلاتی که آنان تحمل خواهند کرد روبه رو می شدید، صبر و مقاومت آنها را نداشتید.‼️
✳️برابن اساس از اهداف مهم قیام امام عصر(عج) مبارزه با فساد و گسترش عدل و داد در پهنه گیتی است. او می آید تا منکرات را از صحنه زمین ریشه کن سازد؛ او می آید تا ظلم وستم را نابود کند و انقلاب عظیمی برپا نماید؛ احتمال قیام و انقلاب وی در هر لحظه ای ممکن است.قیام او تصادفی نیست یعنی علمی دارد که مافوق علم ها و دانش های بشری است و قدرتی دارد که بالاتر از همه قدرت هاست و پیروان او نیز باید در انقلاب او سهم ارزنده ای داشته باشند و خویشتن را با سلاح علم و آگاهی توأم با تقوی و پاکدامنی و تهذیب نفس مجهز سازند و با خودسازی و اقامه امر به معروف ونهی از منکر زمینه ساز حکومت آن بزرگوار باشند.
◀️بااین نگاه؛مولاامیرالمومنین علیهالسلام دروصف ظهوروسیستم حکومتی حضرت صاحب (عجل الله تعالی فرجه الشريف)درنهج البلاغه شریف این گونه می فرمایند:⤵️⤵️
〽️🌐او (حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه)) خواسته ها را تابع هدايت وحی می کند، هنگامی که مردم هدايت را تابع هوس های خويش قرار می دهند. در حالی که به نام تفسير، نظريّه های گوناگون خود را بر قرآن تحميل می کنند، او نظريّه ها و انديشه ها را تابع قرآن می سازد.
در آينده، آتش جنگ ميان شما افروخته می گردد و چنگ و دندان نشان می دهد. با پستان هايی پُر شير که مکيدن آن شيرين، امّا پايانی تلخ و زهرآگين دارد، به سوی شما می آيد. آگاه باشيد! فردايی که شما را از آن هيچ شناختی نيست زمامداری حاکميّت پيدا می کند، که غير از خاندان حکومت های امروزی است (حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه)) و عمّال و کارگزاران حکومت ها را بر اعمال بدشان کيفر خواهد داد. زمين، ميوه های دلِ خود «معادن طلا و نقره» را برای او بيرون می ريزد و کليدهايش را به او می سپارد. او روش عادلانه در حکومت حق را به شما می نماياند و کتاب خدا و سنّت پيامبر(صلی الله علیه و آله) را که تا آن روز متروک ماندند، زنده می کند. ⛱
#پ_ن؛عاشقان امام عصر ارواحنا فداه، با مراجعه به کتاب شریف نهج البلاغه می توانید مطالب دیگری ازمنطق امیرالمومنین علیه السلام درخصوص حکومت امام عصر ارواحنا فداه بدست آورید و با دیدگاههای ایشان آشنا شوی
ازمطالعه روزانه ده دقیقه نهج البلاغه غافل نشوید.💕
📘بحارالانوار علامه مجلسی،ج دوم
📗 نهجالبلاغه خطبه ۱۳۸
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
🆔@nahjolbalagheiha
💠🌐💠
🌐💠
💠
#زندگی_به_سبک_نهج_البلاغه
🔰 *درس ششم* 🔰
⏪ پیشگیری بهتر از درمان است.
قدرت بازدارندگی
بهترین دفاع، حمله است
و ...
تا بحال این تعابیر را شنیده اید؟
◀️ چه در حوزه بهداشت و سلامت، چه در عرصه تولید سلاح و تجهیز قوای نظامی و چه در عرصه جنگ رسانه ای و سایبرنتیک، همواره دست پیش برای کسی است که از قبل خود را آماده و قوی کرده و همیشه در حال آماده باش و هشیاری است.
یکی از تفاوتهای عاقل با نادان ( یا بقول *نهج البلاغه*، احمق) این است که عاقل، همواره هوشیار و آگاه زندگی می کند؛ چون می داند هر لحظه و هرجا اِبلیس و جنودش با همکاری نفس اَمّاره مترصّد فرصت هستند تا از غفلت انسان استفاده کنند و ضربه خود را بزنند.
مولای ما در نامه ۶۲ می نویسند:" *مَن نامَ لَم یُنَم عنه* " یعنی هرآنکس که به خواب رود ، دشمنِ او نخواهدخوابید! (غافل نمیشود )
اما احمق ( که در #نهج_البلاغه ، به او منافق همگفته شده) مثل کبک یا کَفتاری است که در زمستان سرش را زیر برف می کند تا خیال کند دشمنی تهدیدش نمی کند.
منافقان احمق که غالبا خودشان را حلقه عُقلا می دانند،همواره عاقلان حقیقی ومومنان هشیاررا متهم به *توهّم توطئه* میکنند. و با بَزک کردن چهره دشمن، سعی می کنند اکثریت را با خود همراه کنند تا وجدان خود را از این طریق، فریب بدهند.
◀️حضرت در خطبه ۶ درباره طلحه و زبیر و فتنه جمل فرمودند:
*" بخدا سوگند! از آگاهی لازم برخوردارم و هرگز غافلگیر نمی شوم که دشمنان ناگهان *مرا محاصره کنند و با نیرنگ دستگیرم نمایم* ."
در زندگی شخصی خانوادگی و اجتماعی مراقب نفوذ افکار، تمایلات ، جریانات و افراد دشمن باشیم.✅
🔗ادامه دارد....
✍حمیدرضا ارفع
💠؛
🌐💠؛
💠🌐💠؛