☀️ *رسول اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند:*
👌 «کسی که یک روز از ماه رجب را از روی ایمان و اخلاص روزه بگیرد خداوند بین او و بین دوزخ در قیامت هفتاد خندق فاصله قرار میدهد که عرض هر خندق به اندازه فاصله بین زمین تا آسمان است.»
📚 فضائل الأشهر الثلاثة، ص: 18
☀️ و نیز می فرمایند که:
👌 *برای خدا شهرهایی است که تنها کسانی وارد آن ها میشوند که [ماه] رجب را روزه بگیرند.*
📚 کنز العمّال: ج 1 ص 481 ح 2101
📣 *توجه* 📣 *توجه*
⚠️ *از روزهای پایانی ماه رجب غافل نشویم*
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
❌ *۵ روز تا پایان ماه رجب* ❌
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
🔸روایت علی بن سالم از پدرش نقل میکند که در روزهای پایانی ماه رجب به محضر امام صادق علیهالسلام مشرف شدم.
☀️حضرت نگاهی به من کردند و فرمودند:
«سالم! چیزی هم از این ماه روزه گرفتهای؟»
🔸 عرض کردم: نه. حضرت به من فرمودند:
❌ « *ثوابی را از دست دادهای ارزشش را کسی جز خدا نمی داند* .»
☀️ بعد فرمودند: «این ماه را خداوند بر دیگر ماه ها برتری داده و قدرش را بزرگ دانسته و کَرمش را بر روزه داران این ماه ضروری کرده است».
🔸سالم میگوید پرسیدم: «اگر در باقیمانده این ماه روزه بگیرم به بخشی از ثواب روزهداران این ماه دست پیدا میکنم؟»
☀️حضرت فرمودند: «هر کس آخرین روز را روزه بگیرد از سختی جان دادن و ترس آغاز سفر قیامت و نیز از عذاب قبر در امان خواهد بود.
☀️و هر کس دو روز پایانی این ماه را روزه بدارد اجازه نامه عبور از صراط به او داده میشود.
☀️و هر کس سه روز پایانی این ماه را روزه بدارد از ترس ها و سختی های روز قیامت در امان خواهد بود و به او نامه دوری از جهنم داده میشود.
📚 فضائل الأشهر الثلاثة، ص: 18
⚠️ پس چه خوب است که در باقیمانده ماه رجب سعی کنم که فضیلت روزه های آن را از دست ندهیم.
*✍️✍️❓پرسش رور❓✍️✍️*
*♨️پرسش : چرا پیامبر ابتدا در شبه جزیره عربستان به پیامبری مبعوث شد و دعوت به دین اسلام از آنجا آغاز شد؟ چرا در ایران یا اروپا مبعوث نشد و دین اسلام از آنجا آغاز نشد؟*
💢پاسخ: در ابتدا باید گفت اگر پیامبر(ص) در هر جای دیگری از دنیا نیز ظهور میکرد، همین پرسش مطرح بود! اما شاید بتوان دلایلی را برای این امر محتمل دانست.
1️⃣ از آنجا که هدف اصلی پیامبر اسلام تثبیت و گسترش دین اسلام و در نهایت تشکیل یک حکومت اسلامی بود، چنین به نظر میرسید که این امر در منطقهای که دور از سیطره قدرتهای مطرح جهان آن روز باشد، امری میسرتر است.
🔸ضرورت تشکیل یک حکومت اسلامی به مانند آن نمونه کوچکی که در شهر مدینه توسط خود پیامبر اکرم(ص) به وجود آمد و همچنین برقراری عدالت اجتماعی و اجرای دستوارت الهی در سطح اجتماعی، در درون امپراتوریهای بزرگی چون پارس، روم و چین، امری مشکل و پرهزینه بود.
🔹چنانچه بتوان گفت که سرزمین حجاز یک موقعیت تمدنی منحصر به فرد داشت، چون که در مرکز دایرهای قرار داشت که از هر سو تمدنهای گذشتۀ بشری آن را احاطه کرده بودند. در جنوب آن تمدن یمن، در شمال تمدن روم و فنیقیه، در شرق و شمال شرقی تمدن ایران و آشور و در غرب تمدن مصر باستان وجود داشتند. طبیعی است که چنین موقعیتی بستر خوبی برای رشد و گسترش اسلام گردد و خداوند حکیم پیامبر اسلام را در مرکز این دایره مبعوث کند، تا راه هدایت بشری سهل گردد.
🔸و از طرفی حمایتهای قبیلهای و بحث شرافت انساب در بین مردمان آنجا، راه را برای پیامبر اکرم باز مینمود و در برخی برههها نیز راه گشا بود.
2️⃣ از سوی دیگر عمق شرک، بت پرستی و روحیه لجاجت در مردمان آن سرزمین به قدری بود که اگر دین به زبان دیگر فرود میآمد، پذیرا نمیشدند. زیرا از سنتهای الهی چنین است که خداوند میفرماید:
🔅 «ما هیچ پیامبری را، جز به زبان قومش نفرستادیم تا [حقایق را] برای آنها آشکار سازد».
🔹از این رو اگر دین در سرزمینی دیگر فرود میآمد، و به زبانی غیر از عربی بر آنها نازل میشد، باز هم اشکال میکردند که چرا عربی نیست: «و اگر [این کتاب را] قرآنی غیر عربی گردانیده بودیم، قطعاً میگفتند: «چرا آیههای آن روشن بیان نشده؟ کتابی غیر عربی و [مخاطبِ آن] عرب زبان؟». و از پذیرش ایمان سر باز میزدند: «و اگر آن را بر برخی از غیر عربزبانان نازل میکردیم، و [پیامبر] آن را بر ایشان میخواند به آن ایمان نمیآوردند»
🔸البته نبود چنین روحیهای در بین دیگر اقوام به شکل فضیلت شمرده شده است؛ امام صادق(ع) فرمودهاند: «اگر این قرآن را بر عجم نازل میگشت، عرب بدان ایمان نمیآورد و حال آنکه آن را بر عرب نازل شد و عجم بدان ایمان آورد و این فضیلت عجم است»
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹🎥 آیت الله ناصری: دعا برای رهبری بعد از نماز ها فراموش نشه، که وظیفه همه ماست.
دعای غریق:
"یَا اللَّهُ یَا رَحْمَانُ یَا رَحِیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَی دِینِکَ"
#جملات_طلایی_علماء_وشهدا
اللّهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم واحشرنا معهم والعن اعدائهم اجمعین
💠 حضرت آیتالله بهجت رحمه الله علیه می فرمودند :
«هر روز سعی کنید یک حدیث از کتاب #جهاد_با_نفس را مطالعه کنید و سعی نمایید به آن عمل کنید؛ بعد از یک سال خواهید دید که حتماً عوض شدهاید؛ مانند دارویی که انسان مصرف کند و بعد از مدتی احساس بهبودی میکند».
🔷کتاب جهاد_با_نفس توسط حجة الاسلام مصطفی امینی خواه تدریس میشود.
🔈 #جهاد_با_نفس
📚 #وسائل_الشیعه
📣 جلسه صد و پنجم
* محدوده توکل تا کجاست؟
* تعریف تواضع
* جایگاه ما نزد اهلبیت علیهمالسلام
⏰ مدت زمان: ۰۴:۱۰
#تواضع
#توکل
┄┅✿❀🌴 *یا مولا علی*🌴❀✿┅┄
📲 *جهت عضویت* 👇
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c