#روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «چند قدم تا #میهمانی_بهشت»
روز چهارشنبه، ١۴٠٢/٠١/٠٢
✍️ مناسبت روز: دیروز سالروز وجوب «روزه ماه رمضان» در سال دوم هجری در مدینه منوره با نزول آیه ۱۸۳ سوره بقره بود: «یا أَیهَا الَّذینَ آمَنُوا کتِبَ عَلَیکمُ الصِّیامُ کما کتِبَ عَلَی الَّذینَ مِنْ قَبْلِکمْ لَعَلَّکمْ تَتَّقُون»: «اى كسانى كه ايمان آوردهايد! روزه بر شما مقرّر گرديد، همانگونه كه بر كسانى كه پيش از شما بودند مقرّر شده بود، باشد كه پرهيزگار شويد»؛ همچنین امروز آخرین روز ماه شعبان است لذا سخن امروز را با موضوع استقبال از ماه رمضان آغاز مینمائیم:
«ماه مبارک رمضان»، ماه رحمت، ماه برکت، و ماه گشودن دربهای مغفرت الهی بر بندگان و ماه سُرورِ اولیای الهی است؛ ماهی که خداوند رحمان و رحیم، سفره ضیافتی به وسعت عالَم، پهن کرده و تمام مردم، از فقیر و غنی، جوان و پیر، عرب و عجم، بیهیچ تفاوتی به این مائده بزرگ الهی دعوت میشوند و میزبان چشم به راه است تا بندگانش را با برکات مادی و معنوی در این ماه سیراب نماید.
وسعت الهی در این ماه چنان عظیم است که اولیاء خدا، همواره چشم به راه این ماه بوده و دست به دعا بر میداشتند تا توفیق درک ماه رمضان نصیبشان گردد؛
لذا هرچند در این مجال اندک از ماه بزرگ خدا گفتن، سخت است امّا:
آب دریا را، اگر، نَتْوان، کِشید
هم، به قدرِ تشنگی، بايد چِشید
✍️ «رمضان»، تنها ماه قمری است که نامش در قرآن آمده: «شَهْرُ رَمَضانَ الذّى أُنزِلَ فِیهِ القُرْآنُ هُدًى لِلنّاس...» (بقره/۱۸۵) و خداوند متعال در این ماه بزرگ، کتابهای آسمانی قرآن، انجیل، تورات، صحف و زبور را نازل نموده است؛
پیامبر اکرم (ص) نیز این ماه را، ماه امت اسلامی خوانده و فرمودند: «ماه رجب، ماه خدا؛ و ماه شعبان، ماه من؛ و ماه رمضان، ماه امت من است... هر کس تمام این ماه را روزه بگیرد، بر خدا واجب است که تمامی گناهانش را ببخشد و بقیه عمرش را تضمین کند و او را از تشنگی و عطش دردناک روز قیامت امان دهد» (وسائل الشیعه، ج ٢، ص ۶٢٨)
همچنین اهلبیت عصمت و طهارت (ع) در رابطه با اهمیت و عظمت ماه مبارک رمضان، تأکید فراوان نمودهاند که در این مجال کوتاه به چهار حدیث نورانی اشاره مینمائیم:
1️⃣ امام صادق (ع): «ماه رمضان، همچون سایر ماهها برایتان نباشد، چراکه برای این ماه در پیشگاه حضرت حق، حرمت و فضیلتی بسیار است» (فضائل الأشهر الثلاثه، ص ٧۶)؛
2️⃣ رسول خدا (ص): «درهای آسمان در اولین شب ماه رمضان گشوده میشود و تا آخرین شب آن بسته نخواهد شد» (بحار الانوار، ج٩٣، ص٣۴۴)
3️⃣ امام رضا (ع): «نیکیها در ماه رمضان پذیرفته، و بدیها در آن آمرزیده است، کسی که در ماه رمضان، آیهای از کتاب خداوند بخواند، همانند کسی است که در ماههای دیگر، کل قرآن را ختم کرده و کسی که در این ماه بر روی برادر ایمانی خود بخندد (و او را خوشحال کند)، در روز قیامت او را دیدار نکند، جز آنکه در روی او بخندد (و او را خوشحال کند) و به بهشت مژدهاش دهد، و کسی که در این ماه به مؤمنی کمک کند، خدای تعالی در هنگام عبور بر صراط کمکش کند، در آن روزی که گامها بلغزد؛ و کسی که خشمش را در این ماه نگهدارد، خداوند خشمش را در روز قیامت از او بازدارد؛ و کسی که درمانده اندوهگینی را در این ماه دستگیری و نجات دهد، خداوند در قیامت، او را از هراس بزرگ آن روز، در امان دارد؛ و کسی که ستمدیدهای را در این ماه یاری کند، خداوند او را در دنیا بر دشمنانش یاری داده و در روز قیامت نیز هنگام حساب و در کنار میزان یاریش میکند» و سپس فرمودند: «ماه رمضان؛ ماه برکت، ماه رحمت، ماه مغفرت، ماه توبه، ماه انابه و بازگشت به درگاه الهی است؛ و کسی که در ماه رمضان آمرزیده نشود، در چه ماهی میخواهد آمرزیده شود؟! پس، از خداوند بخواهید در این ماه، روزه شما را بپذیرد، و آن را آخرین سال عمر شما قرار ندهد، و توفیق اطاعت خود را به شما داده، و از نافرمانیش شما را نگهدارد، که به راستی، خداوند بهترین کسی است که از او درخواست میکنند» (بحارالانوار، ج ۹۶، ص ۳۴۰)
4️⃣ پیامبر اکرم (ص): «اگر بنده خدا میدانست که در ماه رمضان چه برکتی وجود دارد، دوست میداشت که تمام سال، رمضان باشد» (بحارالانوار، ج٩٣، ص٣۴۶)
✍️ برهمین اساس مسلمانان برای این ماه عظیم، احترام و جایگاه ویژهای قائل هستند و خود را در ماههای رجب و شعبان برای ورود به این ماه پربرکت آماده کرده و با حلول این ماه، با شور و اشتیاق و دادن صدقه و اطعام و افطاری به نیازمندان، شب زندهداری و عبادت، تلاوت قرآن، دعا، استغفار و روزهداری، روح و جان خود را از سرچشمه فیض الهی سیراب میکنند؛ امید آنکه ما نیز توفیق درک این ماه مبارک را داشته باشیم.
9.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴معجزهی بارهنگ
در درمان دردهای معده ، گوارش ، چاقی و لاغری و ...
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅چشمانتان ضعیف است؟مسواک بزنید!
✍امام صادق (ع) میفرمایند: مسواک بزنید زیرا بینایی را تقویت میکند.راوی سؤال میکند چگونه است؟ ایشان پاسخ دادند : زیرا وقتی انسان مسواک میزند بلغم خارج میشود و سبب تقویت بینایی میشود.
📚مكارم الاخلاق، رضي الدين أبي نصر الحسن بن الفضل الطبرسي، ص47.
این روایت علت ضعف بینایی را بلغم معرفی میکند ؛زیرا بلغم جلوی حرکت خون را میگیرد و در اثر مسواک زدن بلغم خارج میشود.
پس میتوان گفت که برای درمان ضعف بینایی، ابتدا باید بلغم را درمان کرد و میتوان از روشهای درمان بلغم مثل : حمام اسلامی ، شانه زدن مو، قرائت قرآن ، شکر طبرزد ، مویز و... استفاده کرد .
🔺مسواک مورد نظر ، چوب اراک است .
🔅https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
🌼 خواص گل نرگس
✍رسول خدا(صلی الله علیه وآله) می فرمایند: گل نرگس را بو کنید
اگر در روز یک مرتبه باشد
یا در هفته یک بار
یا در سال یک بار
یا در زندگی یک بار
زیرا در قلب دانه ای از جنون و جذام و پیسی است که بوییدن نرگس آن را می کَنَد (سبب پیشگیری از ابتلاء به این بیماری ها می شود) .
📚 منبع: طب النبی، مستغفری، ص۳٠
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خـودتـو بـه نقطـهای بـرسـون کـه بـراش آفـریـده شـدی✨
#کمی_حال_خوب
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
مهارت های کلامی 08.mp3
10.97M
#مهارتهای_کلامی ۸
★ بخش مهمی از مسیر خودسازی؛ رعایت مراتب ادب در کلام است، که دربرابر اشخاص مختلف در زندگی ما متفاوت است!
- مراتب ادب در برابر کودک ما، با نوجوان ما، متفاوت است.
- رعایت ادب در برابر والدین ما، با همسرمان متفاوت است ...
✓ باید برای آموختنشان وقت گذاشت و تمرین کرد.
#استاد_شجاعی 🎤
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
🔔 #درمان_ندارد
💠💠حضرت عیسی هم نتوانست شفایش دهد‼️
💠حضرت عیسی بن مریم (ع) فرمودند:
🍀«من بیماران را مداوا کردم و به اذن خداوند شفایشان دادم. کور مادرزاد را به اذن خدا بینا کردم. مردگان را به اذن خدا زنده کردم. ولی وقتی می خواستم شخص «احمق» را معالجه کنم، نتوانستم او را اصلاح گردانم»‼️
💠پرسیدند:
« #احمق کیست»⁉️
💠حضرت عیسی(ع) پاسخ دادند:
❌خود رای
❌خودپسند
کسی که همه فضایل را برای خود میداند و هیچ عیبی در خود نمیبیند. هر چه حق و حقوق است برای خودش میداند و برای دیگران نسبت به خود، حقی قائل نیست.
📛این همان «احمق» است که برای درمان او، هیچ راهِ چاره ای وجود ندارد‼️
📚الاختصاص ، صفحه ۲۲۱
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c