1_4846997644-AudioConverter.mp3
3.05M
⁉️شاخصه های علمایی که با امام زمان عجل الله به مخالفت برمی خیزند چیست ؟
⭕️ پاسخ: #ابراهیم_افشاری
🌤 أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج 🌤
#امام_زمان_عجل_الله_فرجه_الشریف
#آخرالزمان
#ظهور
http://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
🌿الگوبرداری از شھـــــدا
از سردار شهید همدانی پرسیدند: بعد از بازگشت از سوریه برنامتون چیه⁉️
گفت: «تصمیمی گرفتم که مطمئنم از ۴٠سال مجاهدت بالاتره، بروم یک گوشهای از این مملکت تو یک مسجدی تو یک پایگاه #بسیجی برای بچههای نوجوان و جوان #کارفرهنگی انجام بدم و برای #امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف آدم تربیت کنم، سرباز تربیت کنم، کاری که تاحدودی #کوتاهی کردیم و آن دنیا باید #جواب_بدیم....!!!
#سلام_ودرود_برشهدا
http://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
*🔵 فرق نیت خواستن دنیا وآخرت در کلام پیامبر (ص)*
*✍در حديثى از پيامبر گرامى اسلام(صلى الله عليه وآله) اين مطلب آمده است:*«مَنْ كانَتْ نِيّتُهُ اَلدُّنيَا فَرَّقَ اللهُ عَلَيهِ اَمرُهُ وَ جَعَلَ الفَقرَ بَينَ عَينَيهِ وَ لَم يَاتِهِ مِنَ الدُّنيَا اِلَّا مَا كُتِبَ لَهُ وَ مَنْ كَانَتْ نِيَّتُهُ الآخِرَةَ جَمَعَ اللّهُ شَملَهُ وَ جَعَلَ غِنَاهُ فِى قَلبِهِ وَ اَتَتْهُ الدُّنيَا وَ هِىَ رَاغِمَةٌ»؛
*❌👈كسى كه نيّت و هدفش دنيا باشد،* خداوند كار او را پريشان كرده، و [وى را در سرگردانى رها مى كند] و فقر را در بين دو چشمش قرار مى دهد [به نحوى كه اگر به ظاهر وضع خوبى هم دارد ولى به خاطر نيّتش خود را فقير مى پندارد، و لذا حرص مى زند] و از دنيا به قدرى كه براى او مقرّر شده، به او مى رسد،
*✅👈و كسى كه نيّت [و سعيش] آخرت باشد* خداوند پراكندگى هاى او را جمع كرده، و غَنا را در قلب او قرار داده، و دنيا به سوى او روى مى آورد، در حالى كه تسليم او است.
*📚منـــابــع:*
*1) مجمع البیان تفسیرقرآن، طبرسی*
*2) کتاب اخلاق اسلامی درنهج البلاغه، مکارم شیرازی*
http://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
🌹 منتظران ظهور 🌹
🌤️ويژگيهاي زمينه سازان ظهور(۱) 1️⃣شناخت پروردگار: ✍خداوند متعال فلسفه اساسي آفرينش انسانها را ع
🌤️ویژگیهای زمینه سازان ظهور(2)
3️⃣اطاعت محض از خداوند و اولياي او:
✍کسي که به دنبال زمينه سازي براي ظهور حضرت مهدي عليه السلام است، پس از شناخت خداوند و امام زمان عليه السلام و اعتقاد به آنان، بايد اين شناخت و اعتقاد را عملي کرده و تبلور حقيقي آن را در اطاعت محض از آن انوار پاک ظاهر سازد.
◀️همسو کردن رفتارها، نيتها و جهت گيريها، طبق خواست رهبر الهي، از مهمترين ويژگيهاي رهروان راستين است و اين صفت به خوبي در ياران امام مهدي عليه السلام وجود دارد.
◀️گفتني است اگر کسي در مرحله شناخت، در حد ممکن معرفت کسب نمود، در مرحله اطاعت دچار ترديد نخواهد شد؛ حال آنکه اگر کسي در آن مرحله دچار ترديد و يا نقصان معرفتي شد، در مرحله اطاعت هرگز پيرو خوبي نخواهد بود.
✅امروزه نيز حضرت مهدي عليه السلام در پس پرده غيبت است، اما اراده و فرمانش را بايد گردن نهاد؛ چرا که اگر کسي اکنون از دستورات آن حضرت اطاعت کرد، در زمان ظهور نيز چنين خواهد بود.
🔹رسول گرامي اسلام صلي الله عليه وآله در اين باره فرمود: «طوُبي لِمَنْ اَدرَکَ قائِمَ اَهلِ بَيْتي وَ هُوَ مُقتَدٍ بِهِ قَبْلَ قِيامِهِ يَتَولّي وَليَّهُ وَيَتَبرَّأُ مِنْ عَدُوِّهِ وَيَتَوَليَّ الاَئِمَّةَ الهادِيَةَ مِنْ قَبْلِهِ اوُلئِک رُفَقائي وَ ذَوُو وُدّي وَ مَوَدَّتي وَاَکْرَمُ اُمَّتي عَلَيَّ»؛.. «خوشا به حال کسي که، قائم اهل بيت مرا درک کند؛ حال آنکه پيش از قيام او نيز پيرو او باشد. با دوست او دوست و با دشمن او دشمن و با رهبران و پيشوايان هدايتگر پيش از او نيز دوست باشد. اينان همنشين و دوستان من و گراميترين امت من در نزد من هستند».
4️⃣احترام خالصانه:
✍از آنجايي که امام عليه السلام حقّي بزرگ بر گردن پيروان خود دارد، خداوند متعال احترام او را بر مردمان لازم فرموده است. از اين رو هر آن چه مايه بزرگداشت او ميشود، از سوي ياران آن حضرت انجام ميگيرد، ايشان اين روحيه را در زمان غيبت در خود ايجاد نموده اند تا در زمان ظهور نيز همواره در تمامي امور، احترام و پيروي از آن حضرت را پاس دارند.
🔸ائمه معصومين عليهم السلام، هرگز از اين مهم غفلت نکرده، عظمت شأن آخرين معصوم عليه السلام، ايشان را به تکريم و احترامي مثال زدني وا داشته است.
وقتي «دعبل خزاعي» قصيده اي زيبا براي امام علي بن موسي الرضاعليه السلام خواند - که در ابياتي از آن به حضرت مهدي عليه السلام اشاره شده بود - حضرتش به احترام ذکر نام مقدس ولي عصرعليه السلام متواضعانه برخاست، دست بر سر نهاد و براي فرج قائم آل محمدصلي الله عليه وآله دعا فرمود.
🔹از امام صادق عليه السلام سؤال شد: «چرا به هنگام شنيدن نام «قائم» لازم است بر خيزيم!» آن حضرت فرمود: «حضرت مهدي عليه السلام ، غيبت طولاني دارد و اين لقب يادآور دولت حقه آن حضرت و ابراز تأسف بر غربت او است و لذا آن حضرت از شدت محبت و مرحمتي که به دوستانش دارد به هر کس که حضرتش را به اين لقب ياد کند، نگاه محبت آميز ميکند. از تجليل و تعظيم آن حضرت است که هر بنده خاضعي در مقابل صاحب عصر خود - هنگامي که مولاي بزرگوارش به سوي او بنگرد - از جاي برخيزد. پس بايد بر خيزد و تعجيل در فرج مولايش را از خداوند مسئلت نمايد».
◀️علاوه بر حکمت ياد شده، آمادگي افراد در هر آن، براي قيام و مبارزه و جهاد در راه تحکيم عدالت اجتماعي، و حفظ حقوق انسانها واجد اهميتي بسزا است.
✅انسان منتظر - که زمينه ساز ظهور در عصر غيبت است - بايد همواره داراي چنين هدفي باشد و در راه تحقق آن، به گونه هاي مختلف بکوشد و تا آنجا اين آمادگي را حفظ کند و ابراز دارد، که هرگاه نام پيشواي قيام (قائم) ذکر ميشود، به پا خيزد و آمادگي همه جانبه خويش را نشان دهد و اين آمادگي را هميشه به خود و ديگران تلقين و تحکيم کند.
📚منـــــابـع:
[1] کتاب الغيبة، ص 456؛ کمال الدين، ج 1، ص 286، ح 3.
[2] منتخب الاثر، ص 640، ح 3.
[3] همان، ح 4.
[4] خورشيد مغرب، ص 264.
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c