فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
┄═﷽═┄
✅ نتیجه همت غیر خدایی
🔘حضرت امام صادق (علیه السلام) از جدّشان پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) نقل میکنند که ایشان فرمودند: هرکس صبح کند و همّت و فکرش غیر خدا باشد، از زیانکاران و کسانی است که به نفسش تعدّی و ظلم کرده است.
🔗ما وقتی صبح میکنیم، باید همّت و فکرمان خدا باشد که یک قدم به خدا نزدیکتر شویم و در این راه یک لحظه قرب معنویِ بیشتری پیدا کنیم.
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
شکر در سختی ها 13.mp3
13.98M
#شکر_در_سختی_ها 13
هر وقت قلبت مشغول شد،
هر وقت ناآرام و دلواپس شدی،
هر وقت نگران و مضطرب شدی،
تُـ⭕️ـرمز کن!
ببین چیزی که آرامشتو گرفته،
قرار بود تا کجا هَمـــرات بیاد؟
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
#شکر_از_دیدگاه_قرآن
💠 *«شکر در ناملایمات و گرفتاریها»*
🔆 *«وَ لَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَیءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ الْأَمْوالِ وَ الْأَنْفُسِ وَ الثَّمَراتِ وَ بَشِّرِ الصَّابِرین»*
🔆 «قطعاً شما را با چیزى از ترس، گرسنگى، زیان مالى وجانى و كمبود محصولات، آزمایش مىكنیم و صابران را بشارت بده.»
📗 سوره بقره، آیه ۱۵۵
✍🏼 گفته شد، شکر، یعنی شناخت نعمت، سپس مصرف درست نعمت تا از طریق نعمت به منعم رسید. برای نیل به این اهداف لازم است *دیدگاه انسان به تمام گرفتاریهایی که در زندگی برای او رخ میدهد، نگاه نعمت باشد.*
⬅️ این دیدگاه را از حضرت زینب سلاماللهعلیها در مجلس یزید و بعد از حوادث عاشورا میآموزیم آنجا که میفرماید:
🔆 *«(والله) مَا رَأَیتُ إِلَّا جَمِیلًا»*
🔆 *«به خدا سوگند، جز زیبایی ندیدم.»*
📙 الإرشاد، ج۲، ص۱۲۵
✅ *گرفتاری موجب میشود انسان ارتقاء مقام یابد.* نیک میدانیم که در مسیر زندگی هر انسانی گرفتاریهایی وجود دارد، مهم این است که او نهتنها با گرفتاری گم نشود و در آن محبوس نماند، بلکه گرفتاری را نردبانِ رجوع به خدا قرار دهد.
🔶🔸 *اگر انسان از طریق گرفتاری رتبه گرفت، رشد کرد و هدایت شد، آن گرفتاری نعمت است. در محضر قرآن متوجه نعماتی میشویم که تا قبل از این حضور، آنها را بهعنوان نعمت نمیشناختیم.*
⬅️ البته در اینجا یک نکته قابل ذکر است و آن اینکه انسان هیچگاه طالب گرفتاری نیست و دائم بهدنبال عافیت است. هیچ انسانی مرگ عزیزان و یا نگرانیها را انتخاب نمیکند و گرفتاریها گزینۀ منتخب او نیست، بلکه این امور، غیراختیاری است؛ اما در سیر کمالی انسان این مشکلات مقدَّر شده است.
🔷🔹 با این *دیدگاه* باید به گرفتاری بنگریم که:
🔹 *اولأ گذراست و ماندنی نیست،*
🔹 *ثانیأ با پشت سر گذاشتن این گرفتاری، رتبه و مقام متعالی نصیب انسان خواهد شد.*
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
29.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*دعای باران*
دعای نوزدهم صحیفه سجادیه را با اضطرار میخوانیم تا خداوند باران رحمتش را نازل کند.
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 کودک آدامس فروشِ خوش غیرت ، دوباره اومد مترو 😍👏👏
🔹برای من خوشگل نشو ، برای خدا خوشگل بشو
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
🌸🍃🌸🍃
#قدرشناسی
خواجهاى غلامش را ميوهاى داد . غلام ميوه را گرفت و با رغبت تمام میخورد. خواجه، خوردن غلام را میديد و پيش خود گفت: كاشكى نيمهاى از آن ميوه را خود میخوردم . بدين رغبت و خوشى كه غلام، ميوه را میخورد، بايد كه شيرين و مرغوب باشد. پس به غلام گفت: يك نيمه از آن به من ده كه بس خوش میخورى.
غلام نيمهاى از آن ميوه را به خواجه داد؛ اما چون خواجه قدرى از آن ميوه خورد، آن را بسيار تلخ يافت . روى در هم كشيد و غلام را عتاب كرد كه چنين ميوهاى را بدين تلخى، چون خوش میخورى . غلام گفت: اى خواجه!بس ميوه شيرين كه از دست تو گرفتهام و خوردهام . اكنون كه ميوهاى تلخ از دست تو به من رسيده است، چگونه روى در هم كشم و باز پس دهم كه شرط جوانمردى و بندگى اين نيست .
صبر بر اين تلخى اندك، سپاس شيرينیهاى بسيارى است كه از تو ديدهام و خواهم ديد.
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
انسان شناسی ۱۶۱.mp3
12.12M
#انسان_شناسی ۱۶۱
#رهبری
#استاد_شجاعی
- دانشمند بودن من /
- عالِم و عاقل بودن من /
- کمالات معنوی من /
- موفقیتهای جهادی من /
💥در نگاه خدا پشیزی نمیارزد اگر :
قلب من، نسبت به زمان قبل از کسب این کمالات، مهربانتر، خاضعتر، دلسوزتر و رئوفتر و رقیقتر... نشده باشد!
ادا نه ... واقعیِ واقعیِ واقعی
چگونه حفظ چنین حالتی ممکن است؟
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
از حضرت ابی عبد الله صادق (علیه السلام) آمده که فرمود: به درستی که مؤمن از شما روز قیامت، مردی که در دنیا با او آشنا بوده از کنارش می گذرانند، در حالی که امر شده که به آتش ببرند، فرشته او را می برد، او به این مؤمن می گوید: به فریادم برس که در دنیا به تو نیکی می کردم ودر حوائجی که به من رجوع می کردی یاریت می نمودم، آیا امروز پاداشی برای من داری؟ پس مؤمن به فرشته گماشته او می گوید: او را رها کن. امام صادق (علیه السلام) فرمود: پس خداوند سخن مؤمن را می شنود، به آن فرشته امر می کند که فرمان مؤمن را بپذیرد، وآن شخص را آزاد می سازد(۷۶۶).
می گویم: وقتی وضع مؤمن با کسی که رابطه جزئی با او دارد چنین باشد، بدون تردید مولای ما حضرت صاحب الزمان (عجّل الله فرجه) شفاعت می کند در حق کسی که پیوسته برای آن حضرت دعا نماید، واو را روز قیامت در عذاب رها نمی سازد، زیرا که دعا از روابط مهم وریسمان های محکم است که نشانه محبت ومایه مسرت واز اقسام یاری وانواع خدمت آن حضرت است(۷۶۷).
"خداوند توفیق دعا برای تعجیل فرج آن حضرت ورستگاری به شفاعتش را به ما عنایت فرماید.
۱۲ - رستگاری به شفاعت پیغمبر اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم) ونایل شدن به شفاعت بزرگ:
دلیل بر این معنی - اضافه بر آنچه تاکنون گذشت زیرا که توسل به امام عصر (عجّل الله فرجه) در حقیقت توسل به پیغمبر اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم) است - روایتی است که رئیس المحدثین در خصال آورده به سند خود از حضرت رضا (علیه السلام) از پدران بزرگوارش از امیر مؤمنان علی (علیه السلام) که: رسول خدا (علیه السلام) فرمود: چهار طایفه اند در روز قیامت من شفیع آنان هستم، هر چند که با گناهان اهل زمین بر من وارد شوند: کمک کننده به خاندانم، وبر آورنده حوائج هنگامی که به او ناچار شوند، ودوست دارنده آن ها به دل وزبانش، ودفاع کننده از آن ها با دست خودش(۷۶۸).
و علامه حلی (رحمة الله) از پیغمبر اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم) مرسلا آورده که فرمود: من برای چهار گروه شفاعت می کنم هر چند که با گناهان اهل دنیا بیایند: مردی که ذریه ام را یاری کرده باشد، ومردی که مال خودش را هنگام سختی به ذریه ام بذل نماید، ومردی که ذریه مرا با زبان ودل دوست بدارد، ومردی که در نیازها ذریه ام اهتمام ورزد هنگامی که رانده وفراری شوند(۷۶۹)."
"در بحار به سند خود از حضرت رضا (علیه السلام) از پدران طاهرینش از امیر المؤمنین (علیه السلام) آورده که پیغمبر اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم) فرمود: چهار تن را روز قیامت شفاعت کنم: آن که ذریه ام را گرامی بدارد، وآن که حوائج آنان را برآورده سازد، وکسی که در هنگام اضطرارشان به او در انجام امورشان اهتمام ورزد، وآن که قلب وزبان، آنان را دوست بدارد(۷۷۰).
می گویم: مخفی نماند که سه عنوان از این ها بر دعا برای تعجیل فرج مولی صاحب الامر (عجّل الله فرجه) صدق می کند، زیرا که نوعی از یاری کردن، ومحبت زبانی، وبر آوردن حاجت است، چنان که بیان آن خواهد آمد، ان شاء الله تعالی.
و از اموری که بر این مقصود دلالت می کند از علامه حلی در توصیه به فرزندش آمده که امام صادق (علیه السلام) فرمود: هرگاه روز قیامت شود، آواز دهنده ای ندا می کند: ای خلایق! ساکت وآرام باشید که محمد (صلی الله علیه وآله وسلم) با شما سخن می گوید، پس همه خلایق ساکت وآرام می شوند، وپیغمبر اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم) بپاخیزد وفرماید: ای گروه خلایق! هرکه را نزد من احسان یا منت یا نیکی هست برخیزد تا او را پاداش دهیم. می گویند: پدران ومادرانمان قربانت، کدام احسان یا منت یا نیکی، بلکه همه احسان ها ومنت ها برای خدا ورسول او (صلی الله علیه وآله وسلم) است بر تمام خلایق می فرماید: آری، هر آن که یکی از خاندان مرا پناه داده، یا به آن ها نیکی کرده یا از برهنگی پوشانده یا گرسنه شان را سیر نموده، برخیزد تا او را پاداش دهم."
"آن گاه عده ای که از این کارها انجام داده اند بر می خیزند، پس از سوی خداوند ندا می رسد: ای محمد؛ ای حبیب من! پاداش آن ها را به عهده خودت قرار دادم، هر جای بهشت که بخواهی آن ها را منزل ده، پس آن ها را در وسیله منزل می دهد به طوری که از محمد واهل بیت او - (صلی الله علیه وآله وسلم) در پرده نخواهند بود(۷۷۱).
می گویم: بدون تردید دعای خیر از اقسام نیکی است، پس بر اثر آن، دعا کننده استحقاق شفاعت رسول اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم) را روز محشر خواهد یافت، واین حدیث نیز بر فزونی ثواب به شفاعت دلالت دارد هم چنان که در رفع عقاب ثابت است.
و از دلایل دیگر نیز روایتی است که صدوق در امالی خود از امام باقر (علیه السلام) ازپدرانش از رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم) آورده که فرمود: هرکس می خواهد به من توسل جوید ونزد من حقی داشته باشد که به من برای او روز قیامت شفاعت کنم، باید با خاندانم پیوند متصلی داشته باشد، وآنان را خرسند نماید(۷۷۲).
می گویم: شکی در این نیست که اهل بیت (علیهم السلام) همگی با دعا کردن برای تعجیل فرج حضرت حجت بن الحسن (علیه السلام) خرسند می شوند، بلکه ممکن است از اقسام پیوند با آنان با آنان نیز باشد. (دقت کنید)
۱۳ - وسیله به سوی خداوند متعال......🌴🍃🌴🍃🌴🍃🌴🍃
🔰🌷🔰قسمت3⃣9⃣