🌼بسم الله الرحمن الرحیم🌼
امام صادق عليه السلام:
❇️ هركس دوست دارد روز قيامت، بر سرسفرههاى نور بنشيند، بايد از زائران امام حسـين عليه السلام باشد.
📚 وسائل الشيعه، ج ۱۰، ص ۳۳۰
@montazeran_mahdi13
موسیقی های بهشت🎶
✍ شخصی از امام صادق(علیه السلام)
پرسید: در بهشت🏞 موسیقی🎧 هم
هست؟
حضرت فرمودند: بله، درختی🎄 است که وقتی باد و نسیمی🌬 در آن می افتد، آهنگی 🎼 دارد که به گوش احدی نخورده است.
بعد فرمودند: این برای کسی است که گوش دادن به موسیقی حرام را در دنیا از ترس خدا ترک کرده است.
📚 کتاب بهشت و جهنم
💚کانال سمت خدا 👇👇
@montazeran_mahdi13
#حدیث_روز
✍امیرالمؤمنین عليه السلام: کار اندکی که ادامه اش میدهی از کار بسیاری که از آن خسته شوی امیوارکننده تر است
📚حکمت ۲۷۸ نهج البلاغه
✅کانال سمت خدا 👇👇
@montazeran_mahdi13
📩| اقامه یا خواندن
⚠️ از منکرات جلوگیری نمیکند ...
#سبک_زندگی
❤❤❤❤❤
✅کانال سمت خدا 👇👇
@montazeran_mahdi13
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎧چهار توصیه لقمان حکیم
🔹امامجمعه زرند #کرمان
#کانال_سمت خدا 👇👇
#اللهمعجللولیڪالفرج
https://eitaa.com/montazeran_mahdi13
482025_562.pdf
11.22M
482025_562.pdf
شهیدبرونسی
https://eitaa.com/montazeran_Mahdi13
«مُعمّرین» جمع معمّر به معنای دراز زی، انسان دراز عمر و کسی است که عمر دراز دارد. در منابع معتبر تاریخی، افراد فراوانی معرفی شدهاند که از عمر بسیار طولانی برخوردار بودهاند و روزگاران درازی زیستهاند و از آنان به عنوان «معمرین» یاد میشود. (ر.ک: کتاب الغیبة، ص ۱۱۳، روایت ۸۶ به بعد.) امام صادق علیه السلام برخی از این افراد را این گونه بر شمرده است: یک: حضرت نوح (۲۵۰۰ سال زندگی کرد): ۱. پیش از بعثت ۸۵۰ سال. ۲. پس از بعثت میان قوم خود ۹۵۰ سال. ۳. پس از نزول از کشتی (که آب طوفان فرو کشید و شهرسازی کرد و اولاد خود را در شهرها جا داد) ۷۰۰ سال. سپس ملک الموت آمد و او در آفتاب بود و عرض کرد: السَّلامُ عَلَیْکَ. جواب سلامش را داد و به او گفت: ای ملک الموت! برای چه آمدهای؟ - آمدهام جانت را بستانم. - به من مهلت میدهی از میان آفتاب زیر سایه بروم؟ - آری این اندازه مهلت داری، نوح نقل مکان کرد و سپس گفت: ای ملک الموت! به درستی که آنچه از عمر من در دنیا گذشته، مثل همین یک لحظه است که از آفتاب به سایه آمدم. اکنون به دستوری که داری عمل کن و جان او را گرفت. دو: در روایتی دیگر آن حضرت فرمود: «عمرهای قوم نوح سیصد سال بود.» سه: پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمود: «… سلیمان بن داوود ۷۱۲ سال زندگی کرد.» (کمالالدین، ج ۲، ص ۲۰۲، باب ۵۰.) چهار: روایت شده است: «دجّال موجود است و در زمان پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله نیز موجود بوده است و تا هنگام ظهور نیز زنده خواهد بود. در این باره روایات اهل سنّت کمتر از شیعه نیست؛ حال چه استعبادی دارد که منکر طول عمر حضرت مهدی علیه السلام شدهاند! خدا داند و این در حالی است که دجّال دشمن خدا و مهدی علیه السلام دوست او است. (ر.ک: شیخ طوسی، کتاب الغیبة، ص ۱۱۳، ح ۸۶.) پنج. همچنین در روایات است که لقمان بن عاد، دراز عمر ترین انسان بوده است. او ۳۵۰۰ سال زندگی کرده است. (ر.ک: همان، ص ۱۱۴، ح ۸۷.) در کتابهای مربوطه از افراد فراوانی که دارای طول عمر زیاد بودهاند سخن به میان آمده است. بنابراین هیچ گونه استعبادی ندارد که حضرت مهدی علیه السلام نیز دارای طول عمری غیرعادی باشد. به علاوه روایات فراوانی از معصومین علیهم السلام در دست است که وقتی شباهت حضرت مهدی علیه السلام به پیامبران گفته شده است یکی از این شباهتها، شباهت آن حضرت به نوح علیه السلام است. سعید بن جبیر میگوید از امام سجاد علیه السلام شنیدم میفرمود: «در امام قائم روشی است از نوح که آن طول عمر است» البته این بدان معنا نیست که عمر حضرت مهدی علیه السلام لزوماً به اندازه عمر نوح باشد. (کمالالدین، ج ۲، ص ۲۰۲، باب ۵۰.)
https://eitaa.com/montazeran_Mahdi13
كاروان حسينى در حركت است ، در حين حركت ، ابا عبداللّه عليه السلام را خواب فرا گرفت ، سر را بر روى قاشه اسب يا به اصطلاح خراسانى ها بر قربوس زين گذاشت .
طولى نكشيد كه سر را بلند كرد و فرمود: ايا للّه و انا اليه راجعون .
تا اين جمله را گفت و به اصطلاح كلمه استرجاع را بزبان آورد، همه به يكديگر گفتند: اين جمله براى چه بود؟ ايا خبر تازه اى است ؟
در اين هنگام فرزند عزيز حسين ، يعنى على اكبر همان كسى كه ابا عبداللّه (ع ) او را بسيار دوست داشت و اين را اظهار مى كرد، علاوه بر همه مشخصاتى كه فرزندى را براى پدر محبوب ميكند خصوصيت ديگرى هم داشت كه باعث مخبوبيت بيشتر او در نزد پدر مى شد و آن شباهت كاملى بود كه به پيغمبر اكرم (ص ) داشت جلو آمد و عرض كرد: يا ابتا لم استرجعت ؟ چرا انا للّه و انا اليه راجعون گفتى ؟
امام فرمود: در عالم خواب صداى هاتفى به گوشم رسيد كه گفت : القوم يسيرون و الموت تيسر بهم .
يعنى : اين قافله دارد حركن مى كند ولى مرگ است كه اين قافله را حركت مى دهد.
هم اكنون ما داريم به سوى سرنوشت قطعى مرگ مى رويم .
على اكبر عرض كرد: پدر جان ! اَوَ لَسنا عَلى الحَق ؟ مگر نه اين است كه ما بر حقيم ؟
- چرا فرزند عزيزم .
- پس وقتى مطلب از اين قرار است ما به سوى هر سرنوشتى كه مى رويم . خواه سرنوشت مرگ باشد يا حيات تفاوتى نمى كند، اساس اين است كه ما روى جاده حق قدم مى زنيم يا نه ؟
بقدرى ابا عبداللّه عليه السلام از اين سخن به وجد آمد و مسرور شد كه فرمود:
من قدر نيستم پاداشى را كه شايسته پسرى چون تو باشد بدهم . (از اين رو) از خدا ميخواهم : خدايا! تو آن پاداشى را كه شايسته اين فرزند است به جاى من عطا فرما، جزاكَ اللّه عنَّى خير الجَزاء
https://eitaa.com/montazeran_Mahdi13
Seyed Javad Zaker - Ya Hossein Gharibe Madar (320).mp3
9.64M
📝یاحسین غریب مادر
👤 مرحومسیدجواد #ذاکر
https://eitaa.com/montazeran_Mahdi13