eitaa logo
یا ابا صالح المهدی ، ادرکنا ...
724 دنبال‌کننده
24هزار عکس
32هزار ویدیو
291 فایل
ارتباط با ادمین👇 @ya_mahdi_adreknaa
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸گزارش میدانی گاردین از یمن؛ 🔹پس از سال‌ها خشونت در یمن، نیمی از جمعیت این کشور گرسنه هستند و ۴۰۰ هزار کودک زیر ۵ سال در معرض خطر مرگ بر اثر سوء‌تغذیه قرار دارند. 🔹اگر برچسب‌ها را کنار بگذاریم، ۱۶ میلیون نفر یا نیمی از جمعیت این کشور، قطعاً گرسنه هستند.
خدایا باقی مانده غیبتش را به حق مادرش بر ما ببخش ... :) ‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت های جالب قهرمان بوکس جهان کسی که در زمان خودش قوی ترین مرد جهان بود محمدعلی کلی در پاسخ به اینکه چندتا بادیگارد داری: خدا مراقبه منه
⭕️ تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام کنکور 1400 🔹 سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور از تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام در آزمون سراسری سال ۱۴۰۰ تا روز شنبه شانزدهم اسفند خبر داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥برای نخستین بار پایگاه عین الاسد از نزدیکترین نقطه به این پایگاه مورد حمله موشکی قرار گرفت. 🔸هنوز از تلفات احتمالی این حمله موشکی خبری منتشر نشده است.
۳ حمله به کاروان‌های لجستیک آمریکایی در یک روز در عراق 🔹سه کاروان لجستیک اشغالگران ارتش آمریکا ابتدا در شهر «السماوه» واقع در استان المثنی جنوب عراق، سپس در شهر «الدیوانیة» واقع در استان «القادسیه» و در آخرین حمله جاده «الیوسفیه» به «بغداد» مورد هدف قرار گرفته شدند.
ارائه محتوای مستهجن به نوجوانان جرم شناخته شد 🔹در جلسه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، دردسترس قراردادن و یا ارائه محتوای مستهجن و مبتذل به کودکان و نوجوانان به فهرست مصادیق محتوای مجرمانه اضافه شد.
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الان بیشتر قابل فهم است وقتی صحبت از جنگ نرم , آسیب های فضای مجازی و اینترنت ملی میکنیم چه دغدغه ای داریم ... ! چه لزومی دارد یک خواننده از کلمات مستهجن و افراد پورن استار در آثار خود استفاده کند؟! قطعا هدفی بالاتر از دیده شدن و یا دریافت پول ودلار در پشت این ماجرا وجود دارد ... . 💢چه آینده ای در انتظار کودکان و نوجوانان کنجکاو ی است که روزخود را در فضای مجازی میگذرانند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ما هیئت‌های اندیشه‌ورز لازم داریم. کجا؟ در دو نقطه: یکی در رأس، یکی در لایه‌ها. ‌ لایه‌های گوناگون بسیج فراوان است. همین که حالا این بچّه‌ها اینجا می‌گویند ما شوق داریم و ما را بفرستید و چرا نمی‌فرستید، همان جنگ سخت است؛ از جنگ سخت که احتیاج دارد به هیئت اندیشه‌ورز برای ترسیم و تعیین حدود این کار که چه کسی برود، کِی برود، چه‌جوری برود؛ تا جنگ نرم که جنگ نرم یک عرصه‌ی بسیار وسیعی است و روزبه‌روز هم با گسترش این فضای مجازی دارد گسترده‌تر می‌شود و خیلی هم خطرناک‌تر از جنگ سخت است - ‌ یعنی در جنگ سخت، جسم‌ها به خاک و خون کشیده می‌شوند، [ولی] روح‌ها پرواز می‌کنند و می‌روند به بهشت؛ [امّا] در جنگ نرم، اگر خدای نکرده دشمن غلبه بکند، جسم‌ها پروار می‌شوند و سالم می‌مانند، [ولی] روح‌ها می‌روند به قعر جهنم؛ فرقش این است؛ لذا این خیلی خطرناک‌تر است. ‌ حضرت آیت الله حاج سیدعلی حسینی خامنه‌ای ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بازخوانی رهبر انقلاب درباره‌ی استفاده از اینترنت بی بندبار و رها شده ✍ از آن جایی که متاسفانه مسئولین فجازی برای سروسامان دادن به اینترنت کشور اهتمامی ندارند پیشنهاد میکنیم که حتما خانواده ها در کنار مطالبه گری جهت ایجاد فضای امن، روش درست استفاده کردن و تربیت درست استفاده کردن از اینترنت رو به فرزندان خودشان یاد بدهند
🔴 واکنش ساترا به انتشار موزیک ویدئو خواننده هنجارشکن/انتشار موزیک ویدئو خواننده هنجارشکن ممنوع است ♦️روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر:پیرو انتشار تیزر موزیک ویدئو هنجارشکنانه یکی از خوانندگان غیرمجاز در برخی رسانه‌ها و ابراز نگرانی خانواده‌ها، ساترا روز گذشته (۱۲ اسفند ماه)، طی ابلاغیه‌ای، انتشار آن را به هر نحو در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ممنوع اعلام کرد.