eitaa logo
یا ابا صالح المهدی ، ادرکنا ...
723 دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
32.1هزار ویدیو
292 فایل
ارتباط با ادمین👇 @ya_mahdi_adreknaa
مشاهده در ایتا
دانلود
2_5354892029820151889.mp3
1.97M
ما هنوز حرکت نکردیم ... -سید روح‌الله خمینی
4_5859556523960697010.mp3
14.41M
🌺 🌺 🌺 توسط استاد 📌به نیت تعجیل در ظهور آقا امام زمان قران تلاوت کنیم
4_5868346810187121066.mp3
9.35M
🌺 🌺 🌺 توسط استاد 📌به نیت تعجیل در ظهور آقا امام زمان قران تلاوت کنیم
4_5868346810187121065.mp3
6.98M
🌺 🌺 🌺 توسط استاد 📌به نیت تعجیل در ظهور آقا امام زمان قران تلاوت کنیم
4_5769661771828692063.pdf
5.37M
🌺 🌺 📌به نیت تعجیل در ظهور آقا امام زمان قران تلاوت کنیم
جزء پنجم 📖 🌙 ‌‌‎‎‎‎‌‌‎‎‎ ‎ ‌‎‎‎‎•••┈✾~🍃♥️🍃~✾┈•••
🌺نکات کلیدی جزء پنجم🌺 _______________________ 1- مدیریت خانواده با مرد است و او موظف است هزینه های زندگی را تأمین کند.(نساء: 34) 2- همسر شایسته متواضع و نگهدار اسرار، اموال و آبروی خانواده است. (نساء: 34) 3- یک نفر از خانواده مرد و زن تعیین کنید تا به اختلافشان رسیدگی کنند. (نساء: 35) 4- در خوبی کردن با خویشان، یتیمان، نیازمندان و همسایگان سنگ تمام بگذارید. (نساء: 36) 5- نیکی کنید که خدا در ازای کوچکترین کار خوب، چندین برابر پاداش می دهد. (نساء: 40) 6- از خدا و پیامبر اطاعت کنید تا گرامی شوید و همدم و هم مسیر پیامبران و شهدا باشید. (نساء: 69) 7- اگر به شما خوبی شد، به صورتی بهتر یا دست کم به همان صورت جواب دهید. (نساء: 86) 8- سهل انگاری و اشتباه خود را به شخص دیگری نسبت ندهید. (نساء: 112) 9- عادل باشید حتی اگر به ضرر خودتان، والدین یا خویشان باشد. (نساء: 135)
🔴وام ازدواج ۱۸۰ میلیون تومانی ابلاغ شد ♦️بخشنامه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج مطابق با قانون بودجه سال ۱۴۰۲ توسط بانک مرکزی برای اجرا به شبکه بانکی ابلاغ شد. ♦️بر اساس این بخشنامه، تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای هر یک از زوج‌هایی که تاریخ ازدواج آنها بعد از ۱۳۹۸/۰۱/۰۱بوده است مبلغ یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال و با دوره بازپرداخت ۱۰ ساله است. ♦️تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای زوج‌های زیر ۲۵ سال و زوجه‌های زیر ۲۳ سال مبلغ ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال است.
🔴ابلاغ وام ۳۰ تا ۱۵۰ میلیون تومانی فرزندآوری ♦️بانک مرکزی در بخشنامه‌ای دستورالعمل تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری، مطابق با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در بودجه سال ۱۴۰۲ را برای اجرا به شبکه بانکی ابلاغ کرد. ♦️بر اساس این بخشنامه، برای فرزندانی که از سال ۱۴۰۰ به بعد به دنیا آمده‌اند تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری به این شرح پرداخت می‌شود: به ازای فرزند اول سیصد میلیون ریال، به ازای فرزند دوم ششصد میلیون ریال، به ازای فرزند سوم نهصد میلیون ریال، به ازای فرزند چهارم یک میلیارد و دویست میلیون ریال و به ازای فرزند پنجم و بیشتر یک میلیارد و پانصد میلیون ریال.
👆از دانشگاه آکسفورد گرفته تا مهم ترین باشگاه های فوتبال جهان، پست گذاشتن و ماه مبارک رمضان رو تبریک گفتن... ♦️ولی اینجا طرف فوق دیپلمشو از دانشگاه نتونسته بگیره اومده استوری گذاشته ماه رمضان برای عرب هاست و موند برای ١۴٠٠سال پیش!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆چلسی، پرچمدار برگزاری مراسم «افطاری» ⚽️ باشگاه فوتبال چلسی به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، برای اولین‌بار در تاریخ باشگاه خود و به عنوان اولین تیم در لیگ برتر انگلیس، اقدام به پخش اذان و برگزاری مراسم افطاری در استادیوم «استمفورد بریج» کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴شورش خیابانی در تل آویو علیه کودتای نتانیاهو ▪️پایان عصر نتانیاهو فرارسیده است ♦️شب قبل و پس انتشار خبر برکناری «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم‌صهیونیستی توسط «نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل، خیابان‌های تل آویو به صحنه نبرد مخالفین کودتای قضایی «نتانیاهو» و نیروهای امنیتی رژیم‌صهیونیستی بدل شده است. ♦️همزمان «کوبی شبتای» رییس پلیس رژیم‌صهیونیستی با اشاره به ترک خدمت بخش قابل توجهی از نیروهای ذخیره، از نیروهای پلیس خواست تا تنها در صورت مشاهده درگیری‌های خونین و حاد اقدام به دستگیری معترضین نمایند. ♦️«مرآو میخائیلی»، رهبر حزب کارگر رژیم‌صهیونیستی که به جمع راهپیمایان در خیابان‌های تل آویو ملحق شده است در مصاحبه با یک شبکه تلویزیونی رژیم‌صهیونیستی اظهار داشت که پایان عصر «نتانیاهو» فرا رسیده است.