eitaa logo
منتظران قائم
140 دنبال‌کننده
7.3هزار عکس
13.4هزار ویدیو
179 فایل
🌹به کانال منتظران قایم خوش امدید🌹 🤲الهم عجل لولیک الفرج🤲
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از منتظران قائم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آدمایی که تو نماز شون دِلهره دارن ، عَجله دارن ، هولن ، حواس پرتن ...
هدایت شده از منتظران قائم
و لحظه ای از توجه به خلق غافل نبوده و نخواهیم بود 🌼ترجمه مهدی الهی قمشه ای 🔻سوره مؤمنون، بخشی از آیه ۱۷ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔹 لحظاتی با قرآن 🔹 🆔 @lahazatibagoran
هدایت شده از منتظران قائم
‌ عسل عسل: بسم الله الرحمن الرحیم 💥إنا ١💥 💥أنزلناه ٢💥 💥فی ٣💥 💥ليلة ٤💥 💥القدر ٥💥 💥وما ٦💥 💥أدراك ٧💥 💥ما ٨💥 💥ليلة ٩💥 💥القدر ١٠💥 💥ليلة ١١💥 💥القدر ١٢💥 💥خير ١٣💥 💥من ١۴💥 💥الف ١۵💥 💥شهر ١۶💥 💥تنزل ١٧💥 💥الملائكة ١٨💥 💥والروح ١٩💥 💥فيها ٢٠💥 💥بإذن ٢١💥 💥ربهم ٢٢💥 💥من ٢۳💥 💥كل ٢۴💥 💥أمر ٢۵💥 💥سلام ٢۶💥 💥هی ٢٧💥 💥حتى ٢٨💥 💥مطلع ٢٩💥 💥الفجر ٣٠💥 📌سوره «القدر» دارای ٣٠ كلمه است به تعداد جزءهای قرآن ! 📌و تعداد حروف این سوره ١١٤ است به اندازه‌ ی تعداد سوره های قرآن كريم ! 📌فقط خدا ارزش این سوره و این شب را می داند و بس ، قدر قدر قرآن را بدانیم 🔴فضیلت خواندن سوره قدر🔴 🔶️امام صادق علیه السلام :🔶️ 🔻هر کس سوره قدر رادر یکی از نمازهای واجب قرائت کند منادی ندا میدهد : ای بنده خدا ؛ خداوند گناهان گذشته تو را آمرزید پس اعمالت را از سر گیر.🔺️ 🔶️امام رضا علیه السلام :🔶️ 🔻هر مؤمنی که هنگام وضو گرفتن سوره قدر را بخواند از گناهانش خارج می شود مانند آن روزی که از مادر متولد شده است.🔺️ 🔶️امام صادق عليه السلام :🔶️ 🔻هرکس سوره قدر را بر آبی بخواند واز آن بنوشد خداوند نوری در چشمان او قرار دهد.🔺️ 🔶️امام صادق عليه السلام :🔶️ 🔻هرکس سوره قدر راهنگام خواب یازده مرتبه بخواند خداوند یازده فرشته را مآمور میکند تا او را از شر هر شیطانی حفظ نمایند.🔺️ 🔶️امام صادق علیه السلام :🔶️ 🔻هرکس سوره قدر را شفیع قرار دهد و از درگاه خداوند در خواستی نماید خداوند شفاعتش را پذیرفته و درخواستش را اجابت می نماید.🔺️ 🟥حداقل برای یک گروه ارسال کنید و ثوابش را هدیه کنید به روح همه شهدای اسلام و اموات خودتون و سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله تعالی الشریف❤️وجهت اموات شیعیان ومحبان وجهان الفاتحه مع الصلوات.
هدایت شده از منتظران قائم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۵ توصیه امام براس کاهش درد و رنج در زندگی! 👈۱_جز به خداوند ایمان نداشته باشید. 👈۲_ غیر گناه خود از چیزی نترسید . 👈۳_اگر چیزی را بلد نیستید از گفتن، نمیدانم خجالت نکشید. 👈۴_همواره صبر پیشه کنید که صبر در ایمان مانند سر در بدن است، از بدنی که سر نداشته باشد خیری درآن نیست و ایمانی که صبر نداشته باشدخیر ی درآن نیست. 👈۵_اگر چیزی را نمی‌دانید در یادگیری آن خجالت به خود راه ندهید. در طلب این پنج مورد رنج بکشید سزاوار است(امام علی علیه السلام) 📙نهج البلاغه صبحی صالح، ص۴۸۲
هدایت شده از منتظران قائم
روزی پدر و پسری در بالای تپه‌ای که خارج از شهرشان بود ایستاده بودند و در حین تماشای شهر با یکدیگر صحبت می‌کردند. پدر گفت: آن خانه را می‌بینی؟ این دومین خانه‌ای است که من در این شهر ساخته‌ام. زمانی که به این کار وارد شدم، فکر می‌کردم که کاری که انجام می‌دهم تا همیشه باقی می‌ماند... هر بار که به ساختن یک خانه می‌پرداختم، چنان محکم آن را می‌ساختم که گویی قرار نیست هیچ‌گاه خراب شود... به این باور رسیده بودم که خانه مستحکم‌ترین چیز در زندگی ما انسان‌هاست و خانه‌های من نیز بعد از من همین‌طور باقی خواهند ماند. اما حالا می‌دانی چه اتفاقی افتاده است؟ صاحب همین خانه از من خواسته که آن را خراب کنم و یکی بهتر برایش بسازم... این خانه در زمان خود بهترین بود، اما حالا...! این حرف صاحب‌خانه دل مرا شکست، اما خوب شد... خوب شد زیرا باعث شد درس بزرگی را بیاموزم... درسی که به تو هم می‌گویم تا در زندگی‌ات مانند من دل‌شکسته نشوی و موفق‌تر باشی... پسرم، در این زندگی دو روزه هیچ چیز ابدی نیست. در زندگی ما هیچ چیزی وجود ندارد که بخواهی به آن دل ببندی جز خالق‌ات. چرا که هیچ‌چیز ارزش این را ندارد و هیچ‌کس هم نمی‌تواند چنین ارزشی به تو بدهد... فقط خدایی که تو را خلق کرده، ارزش مخلوقش را می‌داند و اگر می‌خواهی دل ببندی، همیشه به کسی ببند که ارزشش را بداند و ارزشش را داشته باشد.
هدایت شده از منتظران قائم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذِي خَلَقَ💚 🌸 🌸مبعث رسول اکرم مبارک🌸🎊🌸 🌸 الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ 🌸 وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🎊🌸
هدایت شده از منتظران قائم
مهم نیست چقدر شب تاریک است، خورشید دوباره طلوع خواهد کرد. مهم نیست چقدر اندوهت عمیق است، زمانی که دلت به نور خدا روشن باشد، قلبت دوباره لبخند خواهد زد.
هدایت شده از منتظران قائم
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تذکروسوال: آیاکسانیکه مسبب بیماری‌ها میشوند،مانند: کافرین وفاسقین وظالمین ودشمنان خداورسول بحساب می آیندوگناه هزینه های آن بیماری ووقت بیماررا که مسببش راضامن است؟،یاخیر؟ جواب: بشهادت آیات قرآن بله است وبرای نمونه آیات۷و۸سوره زلزله خدمتتان آورده می‌شود. فمن یعمل مثقال ذره خیرا"یره وهرکس به قدرذره ای کردارنیک انجام داده پاداش آنراخواهددید. ومن یعمل مثقال ذره شرا"یره وهرکس به اندازه ذره ای کارزشت مرتکب شده به کیفرش خواهدرسید. (مگراینکه قبل ازرسیدن مرگش ازکارهای زشت حق الهی توبه کند وازکارها وحقوق حق الناسی رابه صاحبانش برگرداندوحلالیت طلب کند.