🏴السلام علیک یا اباعبدالله الحسین 🏴
مراسم عزاداری دهه اول محرم
زمان: از شب اول محرم به مدت ۱۱ شب بعداز نماز مغرب و عشا
مکان: مسجد جامع شهباز محله هفته
قرارگاه فرهنگی اجتماعی محله اسلامی شهباز
#کانال_منتظران_قائم_عج_شهباز
🆔️@montazeranshahbaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️🎞 حُبُّ الحُسِین وسیلةُ السُّعداءِ
🏴 ٱلْحَمْدُلِلَّٰه که توفیق دادهاند مُحرم دیگری را درک کنیم؛ ٱلْحَمْدُلِلَّٰه...
🏴 آیا ریشه عاشورا بخاطر شکست عشقی یزید از امام حسین (ع) است⁉️
داستان جعلی این است:
یزید عاشق زن عبدالله بن سلام به نام ارینب می شود. عبدالله سلام حاکم معاویه در عراق و ارینب یکی از زیباترین زنان زمان خود است، معاویه نقشهای ریخته و عبدالله را به کاخ خود دعوت کرده و پیشنهاد میکند به شرطی که همسر خود را طلاق دهی حاضرم دختر خودم را به عقد تو در آورم. عبدالله بن سلام همسر خود را طلاق داده اما دختر معاویه حاضر نمیشود با وی ازدواج کند.
از آن طرف معاویه شخصی به نام ابودرداء را برای خواستگاری نزد ارینب میفرستد، امام حسین (علیهالسلام) که در عراق بود وی را دیده و علت حضورش را در عراق میپرسد و پس از آنکه از نقشه آنان آگاه میشود به ابودرداء میگوید از طرف من نیز از ارینب خواستگاری کن. ابودرداء از طرف هر دو نفر از ارینب خواستگاری میکند و ارینب امام حسین (علیهالسلام) را انتخاب می کند. پس از آنکه آب ها از آسیاب میافتد، امام حسین (علیه السلام) به دنبال عبدالله بن سلام فرستاده و علت ازدواجش با ارینب را بیان کرده و او را طلاق داده و دوباره با اصرار امام حسین (علیه السلام) ارینب با شوهر اولش ازدواج می کند»
اما این داستان چند اشکال دارد:
1. اولین بار این داستان در کتاب الامامه و السیاسه نقل شده که نویسنده آن معلوم نیست. برخی آن را به ابن قتیبه دینوری نسبت دادهاند. اما در این کتاب مطالبی است که پس از وفات ابن قتیبه اتفاق افتاده است.(2)
بنابراین ابن قتیبه نمیتواند کتابی بنویسد و مطالبی در آن بیان کند که سالها بعد از خودش اتفاق افتاده است.
بر فرض که این کتاب متعلق به ابن قتیه باشد. این جریان در این کتاب بدون سند نقل شده است و مطلب بدون سند نمیتواند از اعتبار حتمی برخوردار باشد.
2. در گزارش شخصی که برای خواستگاری از ارینب برای یزید فرستاده می شود،شخصی بنام ابودرداء می باشد.حال آنکه ابو درداء، (عویمر بن عامر یا عویمر بن قیس) بنا بر نظر مشهور در زمان خلافت عثمان (31 ـ 32 یا 33) درگذشت. برخی وفات او را سال 38 یا 39 هجری دانستهاند، در حالی که داستان مذکور در اواخر سلطنت معاویه و زمانی رخ داد که معاویه، یزید را به عنوان جانشین خود معیّن کرده بود. قطعاً در آن زمان ابو درداء، در حال حیات نبود و سالها از درگذشت وی سپری شده بود.
3 . داستان در منابع تاریخی و حدیثی مشهور و کهن ذکر نشده است، در حالی که اگر رخ داده بود، با شهرت و کیفیتی که در داستان آمده، حتماً در منابع حدیثی یا تاریخی ذکر میشد.
4. در منابعی که نام کارگزاران و استانداران معاویه ثبت شده، هیچکس از استاندار عراق به نام عبدالله بن سلام یاد نکرده، البته عبدالله بن سلامی وجود دارد که یهودی الاصل بوده و در مدینه زندگی می کرده و در سال 43 هجری وفات کرده است و حال آنکه داستانی که در الامامه و السیاسه آمده تصریح به ولایت عهدی یزید دارد و ولایت عهدی یزید از سال 56 به بعد یعنی 13 سال بعد از مرگ عبدالله بن سلام اتفاق افتاده است.
5. نویسنده داستان عنوان میکند که امام حسین (علیهالسلام) زمان این واقعه در عراق بود و حال آنکه پس از صلح امام حسن (علیهالسلام) با معاویه، امام حسین (علیهالسلام) نیز مانند دیگر بنی هاشم به مدینه رفته و گزارشی مبنی بر بازگشت ایشان به عراق نداریم.
6 امروزه در فضای مجازی چنین وانمود میکنند که اختلاف امام حسین (علیهالسلام) با یزید بر سر این زن بوده و حال آنکه امام حسین (علیهالسلام) از مدینه تا گودال قتلگاه بارها خطبه خوانده اما در هیچ جا از این داستان یاد نکرده و نیز یزید در جریان قیام امام حسین (علیهالسلام) بارها نامه نوشته و شعرها خوانده اما در هیچ کدام به این داستان کوچکترین اشاره ای ندارد.
7. بر فرض اینکه دست از همه این ضعفها و تناقضات برداریم و آنها را نادیده بگیریم، باز آنچه امروزه در فضای مجازی منتشر میشود صحیح نیست و این داستان نه تنها دوئل عشقی بین امام حسین (علیهالسلام) و یزید نیست بلکه حکایت از جوانمردی و شجاعت امام حسین (علیهالسلام) میکند که مانع شد تا طاغوتی مثل معاویه زنی را با حیله از شوهرش جدا کرده و به عقد پسر خود در آورد.
امام صادق علیهالسلام می فرماید: هرکس در ایام عزای جد ما حسین علیه السلام بر سر در خانه ی خود پرچم مشکی نصب نماید مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر روز او و اهل خانه را دعا می کند.
#ما_ملت_امام_حسینیم
#یالثارات_الحسین
#کانال_منتظران_قائم_عج_شهباز
🆔️ @montazeranshahbaz
جلسه هماهنگی جانمایی یادمان شهید گمنام در شهر شهباز برگزار شد
جلسه جانمایی یادمان شهید گمنام شهر شهباز با حضور حجت الاسلام مهدی نژاد امام جمعه شهرشازند، جناب سرهنگ اکبری فرمانده سپاه ناحیه شازند، مبین معاون سیاسی امنیتی اجتماعی فرمانداری شهرستان شازند، بیگ محمدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شازند ،طیبی بخشدار قره کهریز، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر شهباز در سالن جلسات شهرداری شهبازبرگزار شد.
امام جمعه شهرستان شازند در این جلسه اظهار کرد: نفس حضور شهدا و ایجاد مقبره برای یادمان این عزیزان موجب برکت و پرورش روحیه انقلابی و زنده نگه داشتن ارزش های جمهوری اسلامی و آرمان های شهدا می شود.
در ادامه فرمانده سپاه ناحیه شازند بیان داشت : شهدای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس بر گردن همه ما حق بزرگی دارند و عزت، اقتدار و سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی، مرهون ایثار و فداکاری های آنان است و لذا باید یاد و خاطره شهدا و ارزش های دفاع مقدس را در کشور و محافل مختلف گرامی بداریم.
مبین معاون فرماندار شهرستان شازند افزود: با برنامه ریزی خوبی که صورت گرفته و با جانمایی برای یادمان شهید گمنام شهر شهباز، باید پیش بینی هایی نیز برای اجرا و برگزاری برنامه های فرهنگی و مذهبی صورت بگیرد.
در پایان جلسه هیات امنا یادمان شهید گمنام شهر شهباز تشکیلشده و مقدمات اولیه جهت تعیین مکان یادمان انجام شد
به مناسبت هفته بهزیستی شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر شهباز با رئیس اداره بهزیستی شهرستان شازند دیدار و گفتگو کردند .
در این ديدار شهردار و اعضای شوراي اسلامی شهر شهباز در راستای ارتقاء همکاری های بین بخشی و کیفی تر شدن خدمات شهری به جامعه هدف بهزیستی بویژه موضوع مناسب سازی معابر، مبلمان شهری ،برگزاری کلاس مشاوره ،اورژانس اجتماعی تاکید داشتند .
درپایان این جلسه از زحمات و تلاشهای سرکار خانم آستانه رئیس اداره بهزیستی شهرستان شازند با اهدا لوح تقدیر تجلیل شد.
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مداحی ماندگار
🔷️کانال خبری، تحلیلی و بصیرتی منتظران قائم(عج) شهباز را با آدرس زیر به دوستان خود معرفی کنید:
🆔️ایتا
https://eitaa.com/montazeranshahbaz
#کانال_منتظران_قائم_عج_شهباز