╭═━🍃❀•🌺•❀✧❁•🌺•❁✧🍃━╮
🔹اسلام، دین نوعدوستى، اهتمام به امور مردم، دلسوزى براى تهیدستان و یارى مظلومان است.
▫️زهراى اطهر (س) نیز که اسوه ماست، مظهرى از این صفات و رفتار مکتبى بود.
▪️در سیره رفتارى آن حضرت آمده است : وى از توان مالى خویش در راه کمک به محرومان نیازمند بهره مىگرفت.
▫️یک بار، پارچهاى را که داشت، به رسول خدا (ص) داد و آن حضرت آن را تکه تکه برید و به تعدادى از اسیران بىلباس رومى داد که خود را بپوشانند.
🔺از دیگر موارد ایثار : آزاد سازى بردگان بود که در نظر او کارى ارزشمند بود. لذا گردنبندى را که على (ع) براى او خریده بود، را فروخت و با پول آن بردهاى خرید و آزاد کرد.
❣ܭߊࡅ߭ߊܠܙ ܩࡅ߭ࡅ߳ࡈ߭ߊߺܝߊࡍ߭ ࡐߊܧܫܨ ࡈ߭ߊߺܣࡐܝ ߊܩߊܩܢ ܝܩߊࡍ߭
(159)💖@montazeranzohooremamasr
╰━━🍃❀•🌺•❀✧❁•🌺•❁✧🍃━━╯
╭═━🍃❀•🌺•❀✧❁•🌺•❁✧🍃━╮
🔺پیامبر اکرم (ص) از این کار دخترش بسیار خرسند و شادمان گشت و او را ستود.
▫️داستان بخشیدن جامه تازه عروسى را به نیازمندى که درِ خانه حضرتش آمده بود، شنیده و خواندهاید.
▫️این نیز جلوهاى از روحیه ایثار و بخشندگى آن حضرت و نشانه نوعدوستى و محروم نوازى و کمک به نیازمندان بود.
لذا شیعه زهرا (س) نیز از توان مالى خود در رفع نیاز دیگران بهره مىگیرد و در غم و شادى دیگران، خود را سهیم و شریک مىداند.....
🖊ان شاء الله ما را در جلسات آینده همراهی فرمائید.
❣ܭߊࡅ߭ߊܠܙ ܩࡅ߭ࡅ߳ࡈ߭ߊߺܝߊࡍ߭ ࡐߊܧܫܨ ࡈ߭ߊߺܣࡐܝ ߊܩߊܩܢ ܝܩߊࡍ߭
(160)💖@montazeranzohooremamasr
╰━━🍃❀•🌺•❀✧❁•🌺•❁✧🍃━━╯
AUD-20210728-WA0021.
9.08M
🕊🕊🕊
دعـــــــــای فـــــــــــرج
اِلهی عَظُمَ الْبَلآءُ وَبَرِحَ الْخَفآءُ وَانْکَشَفَ الْغِطآءُ وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّمآءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.
💚💚💚
"لاٰ حَولَ وَلاٰ قُوَّةَ اِلّاٰ بِاللّٰهِ الْعَلیٌِ الْعَظیم"
🖼 هر روز خود را با بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ آغاز کنیم:
🪧تقویم امروز:
📌 جمعه
☀️ ۱۶ آذر ۱۴۰۳ هجری شمسی
🌙 ۴ جمادیالثانی ۱۴۴۶ هجری قمری
🎄 6 دسامبر 2024 میلادی
📖حدیث امروز:
✳️ پيامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله فرمودند:
[در روز قیامت] تمامی خلق، آرزو میكنند به گونهاى منسوب به حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها باشند و در زمره شیعیان ایشان به شمار آیند.
📚بحارالأنوار، ج ۸، ص ۵۴
🔖مناسبت امروز:
👨🎓روز دانشجو
اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَج اِلٰهیٖ آمّیٖن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلامامامزمانم
🌱 #سلامبرمهدی
(علیهالسلام)
💚آقاجان
هر روز را با سلام بر شما آغاز میکنیم!
#سلام بر شما... که صاحباختیار مایید!
السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا اَمينَ اللَّهِ فى اَرْضِهِ،
وَ حُجَّتَهُ عَلى عِبادِهِ
#عهد_ما
#امام_زمان
#سلامی_تا_همیشه
زیارت امام زمان علیهالسلام در روز جمعه.mp3
1.91M
🕌 زیارت امام زمان علیهالسلام در روز جمعه
🌹امام حسين علیه السلام فرمودند:
♦️همانا کسی که در زمان غیبت بر آزار و اذیت و تکذیب کردنها صبر کند همانند کسی است که با شمشیر در کنار رسول خدا مبارزه می کنید
📚بحارالانوار،ج۵۱، ص۱۳۳
🌹16آذر(روز دانشجو) از نگاه امام خمینی(قدس سره)
♦️پس از کودتاى 28 مرداد، نیکسون معاون رئیس جمهورى آمریکا براى ارزیابى نتایج کودتا به ایران آمد. روز 16 آذر 1332 دانشجویان در اعتراض به این سفر در دانشگاه تهران تظاهرات کردند و مزدوران رژیم به سرکوب آنها پرداخته و با رگبار گلوله سه دانشجو را در سر کلاس به شهادت رساندند. این حادثه به عنوان یک روز مقاومت تاریخى ، پس از پیروزى انقلاب به عنوان و روز دانشجو نامگذارى شد
🔴امام خمینی (ره):
♦️ دانشجویان انقلابى موظفند با هوشیارى بدون غفلت از این مساءله هم به دانشگاهها و مدارس و آنان که هنوز خواب رژیم سابق را مى بینند و رویه هاى فرهنگ شرق و غرب را در سر مى پرورانند، اجازه ندهند که خارج از دروس موظف خود به صحبت هاى انحرافى بپردازند و باید بدانند با مسامحه در این امر به تدریج در دانشگاهها و دبیرستانها خط انحرافى نفوذ خواهد کرد و در پیشگاه خداوند متعال مسؤ ول هستند.
📚صحیفه نور جلد 19،ص 80
سعى کنید در دانشگاه پرچم اسلام را بالا ببرید، تبلیغات مذهبى بکنید. مسجد بسازید، اجتماعا نماز بخوانید، تظاهر به نماز خواندن بکنید، وحدت مذهبى لازم است ، وحدت مذهبى است که این اجتماع عظیم و فشرده را ایجاد مى کند، اگر علاقه به استقلال ایران دارید، وحدت مذهبى داشته باشید.
📚صحیفه نور جلد 1،ص 64
♦️ شما دانشجویان عزیز خودتان در صدد این باشید که از غربزدگى بیرون بیایید. این گمشده خودتان را پیدا کنید، آنها درصددند که با هر ترتیبى شده است خودشان رابه ما تحمیل کنند و شما باید مقاومت کنید.
📚صحیفه نور جلد 11، ص 185
♦️جوانان عزیز دانشگاهى هر چه بیشتر در کسب علوم و فنون در اعتلاى کشور معظم خود کوشش نمایند و از نفوذ عناصر منحرف و وابسته به چپ و راست قاطعانه جلوگیرى کنند و نگذارند محیط مقدس دانشگاه آلوده به اغراض منحرفان و وابستگان به اجانب گردد.
📚صحیفه نور جلد 18، ص 86
🌹 ١٦ آذر مال دانشجوى ضد نیکسون است، دانشجوى ضد آمریکا است، دانشجوى ضد سلطه است.
♦️۱۶ آذر سالروز شهادت ۳ دانشجوی دانشگاه تهران در اعتراض به ورود نیکسون به دانشگاه و ضدیت با استکبار جهانی است از همین رو فرازهایی از فرمایشات مقام معظم رهبری درباره دانشگاه، دانشجو و اهمیت فعالیت سیاسی در دانشگاهها به شرح زیر منتشر میشود:
🔴امام خامنه ای: ۱۶ آذر مال دانشجوی ضد آمریکااست
♦️در کشور ما ]جنبش دانشجویی[ روایت تاریخی بسیارجالبی دارد. ایــن را از این جهــت میگویم و رویش تکیه میکنم که ایــن حرکت باید ادامه پیدا کند و این چیزی نیست که بتواند متوقف بشود... این جنبش دانشجوئی در کشــور ما در تاریخ ثبت شده و شناخته شده خود، همیشه ضد استکبار، ضدســلطه، ضداســتبداد، ضــد اختناق و بشــدت عدالتخواه بوده است.
♦️این ممیزات جنبش دانشجوئی ما از روز اول اســت تا امــروز. اگر کســی مدعی جنبش دانشجوئی باشد، اما این ممیزات را نداشته باشد، صادق نیست. دست جنبش دانشــجوئی نمیتواند در دست کسانی باشد که در فلســطین قتل عام میکنند... این جنبش دانشجوئی نیست. جنبش دانشجوئی خصلت و خاصیتش در کشــور ما الاقل اینجور اســت که ضد اســتکباری، ضد ســلطه، ضد دیکتاتــوری و طرفدار عدالت است. شروع این حرکت یا مقطع شناخته شده این حرکت، همین ۱۶ آذر اســت.
♦️ جالب است توجه کنید که ١٦ آذر سال ٣٢ که در آن، سه نفر دانشجو به خاک و خون غلتیدند، تقریبا چهار ماه بعد از ٢٨ مرداد اتفاق افتاد، یعنى بعد از کودتاى ٢٨ مرداد و آن اختناق عجیب - سرکوب عجیب همه نیروها و سکوت همه - ناگهان به وسیله دانشجویان در دانشگاه تهران، یک انفجار در فضا و در محیط به وجود می آید، چرا؟ چون نیکسون که آن وقت معاون رئیس جمهور آمریکا بود، (به) ایران آمد، به عنوان اعتراض به آمریکا، به عنوان اعتراض به نیکسون که عامل کودتاى ٢٨ مرداد بودند.
♦️این دانشجوها در محیط دانشگاه اعتصاب و تظاهرات می کنند که البته با سرکوب مواجه می شوند و سه نفرشان هم کشته مىشوند. حالا ١٦ آذر در همه سالها، با این مختصات باید شناخته شود. ١٦ آذر مال دانشجوى ضد نیکسون است، دانشجوى ضد آمریکا است، دانشجوى ضد سلطه است.
♦️دانشجو و دانشگاهى قشر برگزیده جامعه اند. این تعارف نیست. شما امید آینده کشورید. در واقع، پاره دل ملت و دلبستگى بلندمدت ملت، شما هستید. برداشت و توقع بنده و نظام اسلامى از جماعت دانشجو این است که فکر می کنیم دانشجو یک روشنفکر تمام عیار مسلمان است، متدین است.
♦️آن چیزى که ما از محیط دانشجویی مان انتظار داریم، پیشرفت علم، پیشرفت اندیشه سیاسى، عمق اندیشه دینى و ایمان دینى، عمق معرفت دینى و روشنبینى دینى، دستیافتن به قلمروهاى جدید، هم در زمینه علم، هم در زمینه سیاست، هم در زمینه معرفت دینى در محیط دانشجویى است، البته به کمک راهنمایان هر بخشى. شما براى کار علمى باید استاد داشته باشید، براى کار معرفت دینى باید استاد داشته باشید، براى کار سیاست هم همینجور است. کار را شما می کنید، او راهنمایى می کند. دانشگاه ما و محیط دانشجویى ما بایستى در همه این عرصه ها پیشرفتهاى حقیقى و چشمگیرى کند و این پیشرفتها را انشاءالله خواهد کرد.
🔴"درست روز بعد از واقعه ١۶ آذر، نیکسون(معاون رییس جمهور وقت امریکا) به ایران آمد و در همان دانشگاه، در همان دانشگاهی که هنوز به خون دانشجویان بی گناه رنگین بود دکترای افتخاری حقوق دریافت کرد. صبح ورود نیکسون یکی از روزنامه ها در سر مقاله خود تحت عنوان «سه قطره خون» نامه سرگشاده ای به نیکسون نوشت. در این نامه سرگشاده ابتدا به سنت قدیم ما ایرانی ها اشاره شده بود که «هرگاه دوستی از سفر می آید یا کسی از زیارت بازمی گردد و یا شخصیتی بزرگ وارد میشود ما ایرانیان به فراخور حال در برابر قدم او گاوی یا گوسفندی قربانی می کنیم؛ آنگاه خطاب به نیکسون گفته شده بود که «آقای نیکسون! وجود شما آن قدر گرامی و عزیز بود که در قدوم شما سه نفر از بهترین جوانان این کشور یعنی دانشجویان دانشگاه را قربانی کردند! "
l1l.ir/ocx
🌹١۶ آذر روز دانشجو گرامی باد
📖 حدیث روز
💢حقیقت عبادت
🔻الإمامُ الرِّضا عليه السلام:
🔸لَيسَتِ العِبادَةُ كَثرَةَ الصِّيامِ وَ الصَّلاةِ، وَ إنَّما العِبادَةُ كَثرَةُ التَّفَكُّرِ في أمرِ اللّهِ.
✍️عبادت به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار خدا اندیشیدن است.
📚 تحف العقول، ص۴۴۲.
📎 #سبک_زندگی
📎 #عبادت
13920305000954.mp3
3.05M
اَللهُ اَکْبَر (4 مرتبه)
اَشهَدُ اَنْ لا اِلهَ اِلّاَ الله (2 مرتبه)
اَشهَدُ اَنَّ مُحَمَداً رَسُولُ الله (2 مرتبه)
اَشهَدُ اَنَّ عَلیاً وَلی الله (2 مرتبه)
حَی عَلی اَلصَّلاه (2 مرتبه)
حَی عَلی الفَلاح (2 مرتبه)
حَی عَلی خَیرِ اَلعَمل (2 مرتبه)
اَللهُ اَکْبَر (2 مرتبه)
🌠 نتیجه توسل به حضرت زهرا حواله به امام زمان "سلاماللهعلیهما"
📄 تمام اموالش را از دست داده بود و همهی امیدش به لطف امام زمان "سلاماللهعلیه" بود و به همین خاطر شش ماه در مسجد جمکران مقیم شد.
شبی در یکی از حجرات مسجد جمکران سخت مریض شده بود و احساس میکرد که دیگر قدرت بر حرکت ندارد..
نصفههای شب بود که از پنجره دید نور عجیبی ساطع است و این نور به قدری وسیع بود که تمام اطراف را روشن نموده و این نور همچنان شدت کرد تا آنکه ناگهان متوجه شد که کسی پشت در حجره ایستاده و آن نور از اوست!
هرطور بود برخاست و دید سیدی با عظمت و جلالت عجیبی وارد اتاق شد و سلام کرد و جواب داد و از اُبهت او نتوانست چیزی بگوید، ولی متوجه شد که او حضرت بقیةاللّه روحیفداه است!
آن حضرت فرمودند: چون متوسل به حضرت فاطمه زهراء "سلاماللهعلیها" شدهای، جدهام حضرت صدیقه کبری "سلاماللهعلیها" شفیعه شدهاند نزد رسول اکرم "صلیاللّهعلیهوآله" و آن حضرت به من حواله فرمودهاند که من حاجتت را بدهم!
سپس فرمود: هرچه زودتر حرکت کن و به وطنت برگرد که زن و بچهات منتظرت میباشند و به آنها سخت میگذرد و در آنجا کارت اصلاح شده است...!
📚 ملاقاتباامامزمانسلاماللّهعلیه،ملاقات٦٩،ص۱۹۸
📚 جناتالفردوس،فصلدوم،ص۹۲
#ایام_فاطمیه
#حضرت_زهرا
#فاطمیه
♨️ نسخۀ پزشک برای قابگرفتن نیست!
🔹 به یاد دارم که استاد بزرگوار ما مرحوم آیت الله بروجردی در مورد ارتباط با قرآن این مثال را بیان میکردند: اگر پزشک متخصص، مرض فرد بیماری را تشخیص دهد و دارو و درمان او را هم بنویسد، ولی بیمار بهجای اینکه به محتوای نسخه عمل کند، برای آن نسخه یک قاب بسیار گرانقیمت تهیه کرده و نسخه را داخل آن قاب قرار دهد و در اتاقش نصب کند، عقلا دربارۀ این بیمار چه نظری دارند؟! به او میگویند: آیا تو برای این به دکتر مراجعه کردی که نسخهاش را قاب کنی و هر روز که چشمت به آن افتاد، برایش احترام قائل شوی یا هدف، عمل به مضمون آن است؟!
‼ این برخوردی که امروز با کتاب الله تعالی انجام میگیرد، کاملا مانند برخورد بیماری است که آنگونه با نسخۀ دکتر برخورد میکند و هیچ عاقلی نمیتواند این را بپذیرد.
📚 اخلاق فاضل ص ۲۳۰