فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نذار نماز صبحت قضا بشه...
🌸⃟🌼჻ᭂ࿐✰🌸🌼
#کانال_منتظران_واقعی_ظهور_امام_عصر_عج
@montazeranzohooremamasr
حضرت فاطمه (علیها السّلام) فرمودند:
🔸مَا الّذی نَقَموا مِن أبی الحَسنِ؟ نَقَموا وَاللهِ مِنهُ نَکیرَ سَیِفهِ وَ قِلّةَ مُبالاتِهِ لِحَتفِهِ وَ شِدَّةَ وَ طاَتِهِ وَ نَکالَ وَقعَتِهِ وَ تَنمُّرَهُ فی ذاتِ الله
🔹چه چیز را از ابا الحسن علی بن ابی طالب خرده گرفتند و به انتقام گیری پرداختند؟ (تنها چیزی که آنان را به انتقام گیری از او کشاند) شمشیر برّان او، بی اعتنایی به مرگ، استواری او در راه دین، ضربه های بی امان او بر دشمن و سرسختی و قاطعیّت او در راه خدا بود.
📗بلاغات النساء، ص ۱۳۲
🔻شرح حدیث
🔸در این سخن حضرت زهرا(علیها السّلام) از برخورد نامناسب مردم با امیرمؤمنان و کنار گذاشتن او از صحنه ی سیاسی جامعه و پایمال کردن حق او که حق امت نیز بود، سخن می گوید و شکوه می کند.
🔸راستی چرا با علی علیه السّلام آن گونه رفتار کردند؟ از او چه بدی دیده بودند؟ چه عیب و نقصی داشت که به آن موضع گیری نامناسب و جاهلانه پرداختند؟
🔸بی گناهی، کم گناهی نیست در دیوان عشق یوسف از دامان پاک خود به زندان رفته است
🔸امام علی علیه السّلام هم در مبارزه با دشمنان و مشرکان سرسخت و کوشا بود، شهادت طلب و شجاع بود و از مرگ هراسی نداشت، در راه عقیده و خدا و دین بی تزلزل و استوار بود، با دشمنان خدا و قرآن کمترین سازشی نداشت و صلابت و استواری او بی نظیر بود. اینها بود گناه علی!
🔸این فضایل و درخشندگی ها برای حسودان تنگ نظر یا ضربه خوردگان از عدالت و حق، آزار دهنده و دشمن ساز است.
🔸امام علی علیه السّلام تاوان صداقت و ایمان و جهاد و صبر خود را می داد.
📗منبع: #حکمت_های_فاطمی ، جواد محدثی
#شرح_حدیث
💢 الو سلام حاج آقا / ۲۳
🔸 سلام بفرمایید.
🔹 حاج آقا چه لزومی بر وجود روحانیت در جامعه است؟
🔸 هر دینی خواهناخواه به یک فرقه، دسته و گروهی نیازمند است که آنها دانایان، کارشناسان و متخصصان آن دین باشند و به معرفی و تبلیغ آن بپردازند که اسلام نیز از این قاعده مستثنی نیست. اگر عالمان دینی نباشند جاهلها و مغرضها چیزی از دین باقی نمیگذارند.
🔹 روحانیت در اسلام به طبقه خاصی اختصاص دارد؟
🔸 در بعضی از ادیان دنیا علمای دین انحصاراً باید از نژاد و طبقه خاصی باشند، اما روحانیت اسلام به قوم، قبیله، طبقه و نژاد خاصی اختصاص ندارد و همه افراد جامعه میتوانند با شرایطی به کسوت روحانیت در آیند.
🔹 چرا برای علمای اسلام القاب و اسامی اختصاصی وضع شده است؟
🔸 برای علمای ادیان بزرگی مانند یهودیت و مسیحیت نامهای ویژهای مانند احبار، خاخام، کشیش و رُهبان وجود دارد، اما در اسلام بر دانش پژوهان دینی از واژه «عالم» استفاده میکنند. اسمهایی مانند شیخ، ملا، آخوند، ثقهالاسلام، حجتالاسلام، آیتالله، ماموستا، مولوی و مولانا را مردم در ادوار مختلف تاریخی انتخاب و به شهرت رساندهاند. تا اوائل قرن پنجم هجری یعنی چهار قرن پس از پیدایش اسلام، اسم خاصی برای علمای دین وجود نداشت و از قرن پنجم واژه شیخ برای علما و فلاسفه اطلاق شد و به مرور زمان اسامی جدیدی پدید آمد.
🔹 اسلام برای علما لباس مخصوصی پیشنهاد کرده است؟
🔸 در اسلام برای علما لباس ویژهای انتخاب نشده و وجود ندارد. البته مسلم است که لباس روحانیت امروز به لباس پیامبر اسلام نزدیکتر است، اما این لباس اختصاصی علما نیست و همه میتوانند آن را بپوشانند، چنانکه هم اینک نیز عبا و عمامه جزو لباس رسمی اقوام مختلف است. اخبار و احادیثی که در باب لباس، کیفیت پوشیدن، آداب و مستحبّات آن وارد شده است، منحصر به هیچ گروه و طبقهای نیست و برای عامه مسلمانان دلالت دارد.
🔹 علمای اسلام از امتیاز خاصی برخوردارند؟
🔸 اسلام در مقررات عمومی و مجازاتها هیچ فرقی میان عالم و غیر عالم نگذاشته است، بدین صورت که مثلا اگر فلان گناه را عالم بکند مجازات او از غیر عالم کمتر باشد. حتی مجازات اخروی عالم را بیشتر نیز قرار داده است، ولی در دنیا فرقی ندارد. حق فهم، تفسیر و تخصص را منحصر به طبقه معینی نکرده و صرفا شرط آن را علم و صلاحیت فنی دانسته است. در بسیاری از ادیان، تشریفاتی برای مولود، میت، ذبیحه، معبد، عروسی و ... وجود دارد که برگزاری آنها از اختصاصات روحانیت است، ولی در اسلام اینگونه نیست و همه میتوانند با داشتن شرایط لازم این مراسمات را برگزار کنند.
🔹 اما امروزه برخی از کارها به روحانیون اختصاص یافته است؟
🔸 اگر امروز مردم در پارهای از تشریفات مانند نماز میت، نامگذاری کودکان، گرفتن استخاره و ... به علما مراجعه میکنند، از آن جهت است که خود مردم میخواهند، چون به علما اعتماد بیشتری دارند، والّا اسلام آن را منحصر در علما نکرده است.
🔹 ممنون حاج آقا
✍️ اکبر مظفری
📚 برداشتی از کتاب: خاتمیت، (جنبههای منفی عالم دینی در برخی ادیان)، تالیف: متفکر شهید استاد مرتضی مطهری (ره)
📎 #روحانیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یکی این نالهی مرا به گوش عمامه به سرها برساند
🔹دفاع جانانهی شهید دستغیب از ولایت
🔸 ۲۰ آذر؛ سالگرد شهادت شهید محراب آیتالله سید عبدالحسین دستغیب گرامیباد
📎 #ولایت_فقیه
📎 #شهید_آیت_الله_دستغیب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟠حاج حسین یکتا: بشار سقوط کرد چون به حرف ولیِ زمان گوش نداد
#سوریه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 مهر محراب | حسنه بعد از سیئه
🎙شهید محراب آیتالله سید عبدالحسین دستغیب
📎 #شهید_محراب
📎 #شهید_آیت_الله_دستغیب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎧 آیه امید!
🎙 شهید محراب، آیت الله دستغیب
📎 #شهید_محراب
📎 #شهید_آیت_الله_دستغیب
💢 فراموش کردن نذر در یک روز از 40 روز
⁉️ سؤال:
کسی که نذر شرعی کرده تا ۴۰ روز زیارت عاشورا بخواند، اگر یک روز را یادش برود و به نذر عمل نکند، وظیفهاش چیست؟
✍️ پاسخ:
🔹 چنانچه ۴۰ روز معین از یک سال مشخص را نذر کرده، احتیاط در این است که عمل را تا روز چهل و یکم ادامه دهد؛ اما اگر چهل روز پی در پی و غیر معین را نذر کرده، احتیاط در این است که از اول به صورت پی در پی انجام دهد.
📚 پینوشت:
بخش استفتائات پایگاه اطلاعرسانی دفتر آیتالله خامنهای
📎 #احکام_نذر
📎 #فراموش_نذر
┄┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄┄
🔴اهمیت زیاد سجده شکر!!!
🌹پیامبر گرامی اسلام (ص) هر نعمتی را که متذکر می شدند، سجده ی شکر به جا می آوردند. سجده ی شکر بعد از نماز های واجب و مستحب خیلی تأکیدشده است.
اگر به انسان بگویند: اگر بعد از نماز سجده ی شکری به جا آورید ، چند میلیون به شما می دهند، همه برای این کار خود کشی می کنند، اما مردم روایت را باور ندارند.
در روایت آمده است که وقتی بنده ای بعد از نمازسجده ی شکر می کند، خداوند متعال به ملائکه ی خود می فرماید: من با این بنده ام چه کنم؟! نماز واجب را خوانده، با سجده کردن، توفیق انجام این نماز را به من نسبت میدهد. می گوید: خدایا از تو ممنون و متشکرم که به من توفیق نماز خواندن دادی! ملائکه می گویند: او را به بهشت ببر! مرتب ملائکه پیشنهاد های دیگر می کنند، اما خدا می فرماید: لَأَشکُرَنَّهُ کما شَکَرَنی وأَقبِلُ إِلَیهَ بِفَضلی وَ أُریه وَجهی.
من از او تشکر می کنم، همانطور که او مرا شکر نمود، و با فضل خود به او رو می کنم و از دیدار وجه خویش برخوردارش می سازم.
📚 من لا یحضره الفقیه، ج۱، ص۳۴۴
📚بحار الانوار، ج۸۳، ص ۳۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حضور #امام (عج) زمان در تشییع جنازه آیت الله #سیدمحمدرضا_گلپایگانی
🎙در بیان استادموسوی مطلق
﷽ #مواعظ
📌از کجا بدانیم از چشم خدا افتادهایم؟
🔰استاد فاطمی نیا: هرکس روی زمین است ، به برکت وجود حضرت صدیّقه کبری فاطمه زهراء سلام الله علیها میباشد.اگر میخواهید ببینید از چشم خدا افتاده اید یا خیر، به خودتان مراجعه کنید، اگر هنوز در دل خود نسبت به حضرت زهراء سلام الله علیها محبت دارید، پس بدانید که از چشم خدا نیفتاده اید. ترک گناهان موجب میشود این محبت بیشتر گردد.
15.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #سُنّتهای_پیروزی 1⃣
🔰 رهبر معظم انقلاب:
◀️ در این [قضایا]، نکتهای وجود دارد و آن، این است که وقتی این حوادث اتّفاق میافتاد ــ چه در شهادت شهید بهشتی، چه در حوادث بعدی ــ دشمنان سر شوق میآمدند، امیدوار میشدند که دیگر بساط این نظام انقلابی جمع شد!
ولی ناامید شدند. آن روز ناامید شدند، در این چهار دهه هم مکرّر این ناامیدی تکرار شده. دشمن در یک مقطعی به یک چیزی، به یک ضعفی، به یک کمبودی در نظام جمهوری اسلامی امید بسته و بعد ناامید شده؛ این بارها اتّفاق افتاده.
◀️ منتها مشکل دشمن این است که نمیتواند سرّ این ناامیدی را بفهمد، نمیتواند تشخیص بدهد؛ نمیتواند بفهمد که چرا، علّت چیست که جمهوری اسلامی هر دفعه از زیر بار این همه فشار میتواند بلند بشود بِایستد، سینه سپر کند، راه خودش را ادامه بدهد.
◀️ اینها نتوانستند بفهمند که در عالمِ بشر غیر از محاسبات و مناسبات سیاسی، یک محاسبات و مناسبات دیگری هم وجود دارد که آنها قادر به فهم آن نیستند؛ آنها سنّتهای الهی است. ادامه دارد
باصلوات نشر دهید↙️
eitaa.com/banoyealam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #سُنّتهای_پیروزی 2⃣
🔰 رهبر معظم انقلاب:
◀️ سنّت یعنی قانون، قاعده؛ خدای متعال در عالم طبیعت، در عالم انسان قواعدی دارد، قوانینی دارد. وَ الشَّمسُ تَجری لِمُستَقَرٍّ لَها ذَلِکَ تَقدیرُ العَزیزِ العَلیم * وَ القَمَرَ قَدَّرناهُ مَنازِل؛ اینها همه قانون است دیگر. قوانینِ جاری است منتها قوانینِ جلوی چشم است. قانون جاذبه یک قانون جلوی چشم است و همه میفهمند. [امّا] قوانینی هم دارد که همه قادر به فهم آنها نیستند؛ واقعاً سرتاسر قرآن پُر است از بیان این قوانین.
◀️ [مثلاً] اَنَّ اللَهَ مَعَ المُتَّقین، مَن جاهَدَ فَاِنَّما یُجاهِدُ لِنَفسِه. اینها هم قانون است. وَ مَن اَصدَقُ مِنَ اللَهِ قیلًا، چه کسی راستگوتر از خدا است؟ خدا میگوید این قانون است.
◀️ یکی از این قوانین این است: لَیَنصُرَنَّ اللَهُ مَن یَنصُرُه؛ هر کسی که خدا را نصرت کند، خدا او را نصرت میکند؛ لَیَنصُرَنَّ الله ــ با چند علامت تأکید ــ یا «اِن تَنصُرُوا اللَهَ یَنصُرکُم»؛ این سنّت الهی است.
اگر طریقی که شما دارید میروید، کاری که شما دارید میکنید، جهتگیری شما، نصرت خدا [باشد] ــ نصرت خدا یعنی نصرت دین خدا، یعنی نصرت ارزشهای الهی؛ یعنی این ــ اگر در این جهت حرکت بکنید، پیروز خواهید شد.
البتّه به شرطی که حرکت کنید، عمل کنید، نه اینکه [فقط] بگویید؛ عمل کنید. این یک سنّت الهی است.
◀️ لَئِن شَکَرتُم لَاَزیدَنَّکُم؛ اگر نعمت الهی را در جایش مصرف کردید، خدا آن نعمت را بر شما زیاد خواهد کرد؛ این سنّت الهی است.
◀️ اَلَّذینَ جاهَدوا فینا لَنَهدیَنَّهُم سُبُلَنا و اِنَّ اللَهَ لَمَعَ المُحسِنین؛ این سنّت الهی است.
AUD-20210728-WA0021.
9.08M
🕊🕊🕊
دعـــــــــای فـــــــــــرج
اِلهی عَظُمَ الْبَلآءُ وَبَرِحَ الْخَفآءُ وَانْکَشَفَ الْغِطآءُ وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّمآءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.
💚💚💚
"لاٰ حَولَ وَلاٰ قُوَّةَ اِلّاٰ بِاللّٰهِ الْعَلیٌِ الْعَظیم"
🖼 هر روز خود را با بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ آغاز کنیم:
🪧تقویم امروز :
📌 چهارشنبه
☀️ ۲۱ آذر ۱۴۰۳ هجری شمسی
🌙 ۹ جمادیالثانی ۱۴۴۶ هجری قمری
🎄 11 دسامبر 2024 میلادی
📖حدیث امروز:
✳️ امام على عليه السلام:
هرچه محبّت دارى نثار دوستت كن، اما هرچه اطمينان دارى به پاى او مريز
📚غررالحكم حدیث ۲۴۶
اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَج اِلٰهیٖ آمّیٖن
سلام امام زمانم✋🌸
آقاجان! حسرتی به دلهایمان مانده براے دیدنتان؛ قلبهایی بیقرار مانده براے آمدنتان؛
به خدا که این روزها فهمیدهایم به این طبیب و آن طبیب رو زدن، تنها عمق جراحت را بیشتر میکند.
درد ما یک درمان دارد و آن شمایید،
اے حضورتان مرهمی بر زخمهاے عالَم! بیا
🌷أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌷
❣┅❅⊰🌼⊱⊰🕊﷽🕊⊰⊱⊰🌺⊱❅❣
╭═━❀••🌺••❀━━╮
جلسه : سی و هفتم
╰━━❀••🌺••❀━━╯
↩️ ادامه مباحث : سیره عملی اجتماعی حضرت زهرا سلام الله علیها
🔹آثاری که از حضرت به یادگار مانده است را در قالب دو دسته میتوان بررسی نمود :
▫️بخش اول؛ شامل سخنان، خطبهها و ادعیه هایی است که به مناسبت ها و زمینههای مختلف ایراد فرموده و با استفاده از منابع می توان بدان دست یافت.
🔺همچنین افراد زیادی همچون امام علی (علیه السّلام)، حسنین (علیهالسّلام)، ام کلثوم، زینت کبری،
▫️ابن عباس، ابن مسعود، اسماء بنت عمیس، عایشه، امسلمه، سلمی، امرافع، انس و... از ایشان روایت نمودهاند.
❣ܭߊࡅ߭ߊܠܙ ܩࡅ߭ࡅ߳ࡈ߭ߊߺܝߊࡍ߭ ࡐߊܧܫܨ ࡈ߭ߊߺܣࡐܝ ߊܩߊܩܢ ܝܩߊࡍ߭
(181)💖@motazeranzohooremamasr
❣🌹┅❅⊰🌼⊱⊰⊱🌸⊰⊱⊰🌺⊱❅┅🌹❣