💠 آدرس امام زمان (عج)
🌷علامه حسن زده آملی چه زیبا آدرس امام زمان (عج) را داده اند: از علامه پرسیدند: آدرس امام زمان (عج) کجاست؟ کجا می شود حضرت را پیدا کرد؟
🌷ایشان فرمودند: آدرس حضرت در قرآن کریم آیه آخر سوره قمر است...
که میفرماید: "فی مقعد صدق عند ملیک مقتدر"
✨هر جا که صدق و درستی باشد،هر جا که دغل کاری و فریب کاری نباشد، هرجا که یاد و ذکر پروردگار متعال باشد، حضرت آنجا تشریف دارند...
#عرفه
بزرگترین🌸 رحم و فرصت زمانی⏳
برای ایجاد تحول💎 درونی است
💫شیوا ترین
🌸عبارت دعای عرفه
✨که تلنگری برای همه ماست:
💫 «مَا ذَا وَجَدَ مَنْ فَقَدَكَ وَ
مَا الَّذِي فَقَدَ مَنْ وَجَدَك»💫
✨ آن کس که تو را ندارد،چه دارد؟
✨وآن کسي که تورا پیدا کرد،چه ندارد؟
┄┅═✼✿✵♥️✵✿✼═┅┄
خیلِ کثیری از مومنین نگران محرماند!
از رندی پرسیدم،
برای اربعین و محرممان چهکنیم؟
گفت:
به #غدیرمان وابسته است!
اگر در #غدیر خوب نوکری کنیم
رزق محرم و اربعین را خواهیم گرفت!!!
#غدیردرراهاست
روز عرفه فرصتی برای اعتراف به گناه نزد پروردگار است..
🍃رهبر انقلاب: روز عرفه را قدر بدانید.
در روایتی دیدم که «عرفه و عرفات را بدین خاطر چنین اسمی دادهاند که در این روز و آن مکان، موقعیّتی برای اعتراف به گناه در نزد پروردگار پیش میآید.»
اسلام، اعتراف به گناه را در پیش بندگان، مجاز نمیداند. کسی نباید گناهی را که انجام داده است بر زبان آورد و پیش کسی به آن اعتراف کند. اما پیش خدا، چرا. بین خودتان و خدا، بین خودمان و خدا، خلوت کنیم و به قصورهایمان، به تقصیرهایمان، به خطاهایمان و به گناهانمان که مایه روسیاهی ما، مایه بسته شدن پروبال ما و مانع پرواز ماست، اعتراف نماییم و از آنها توبه کنیم.
اگر فردی بخواهد اصلاح شود،
باید گناه و عیب خود را بپذیرد و در پیش خود و خدا، به آن عیب و گناه اعتراف کند. کسانی که برای خودشان هیچ عیب و خطایی قائل نیستند، هرگز اصلاح نخواهند شد. یک ملت هم، اگر بخواهد به راه راست برود، باید بفهمد که کجاها اشتباه کرده است و خطاهای او چیست و به گناه خود اعتراف کند.
امروز هم اگر آحاد امّت عظیم اسلامی قبول کنند که در مقابل اسلام کوتاهی کردهاند؛ اگر مسلمانان عالم تصدیق و اعتراف کنند که در دنبالهرَوی از قدرتهای اسلامی، راه را اشتباه پیمودهاند و در پذیرش فرهنگ مفسدِ اغوا کننده غرب، بهخطا رفتهاند، راهشان باز خواهد شد و خواهند توانست خودشان را اصلاح کنند.
۱۳۷۳/۰۲/۲۸
#روز_عرفه
*منظور از ماء معین چیست؟*
____________________
____________________
📗📗📗📗📗📗📗
*ماء معین؛ از القاب امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است*
🔹از القاب حضرت مهدی (عج) و به معنای آب روان در زمین است.[1]
📖در قرآن آمده است:
«قل ارایتم ان اصبح ماؤکم غوراً، فمن یاتیکم بماء معین»؛ [2] بگو اگر آب های سرزمین شما فرو رفت، چه کسی برای شما آب روان می آورد؟
🔹از امام رضا (ع) درباره این آیه سئوال شد، حضرت فرمودند: «مأوکم یعنی ابوابکم» که مراد از آن امامان (ع) هستند که هر کدام ابواب الهی بین او و خلق اویند.[3]
اگر هر کدام از این درهای رحمت الهی بسته شود، سرچشمه حیات معنوی انسان بسته می شود.
🔹امام محمد باقر (ع) نیز در تأویل آیه محل بحث می فرماید: این آیه درباره امام قائم (ع) نازل شده است. می گوید: اگر امامتان از شما غایب گردد و ندانید کجاست چه کسی برای شما امام می فرستد که اخبار زمین و آسمان و حلال و حرام خدا را برای شما بیاورد. سپس فرمود: سوگند به خدا، تأویل این آیه نیامده و سرانجام خواهد آمد.[4]
🔹در روایتی است که عمار از پیامبر اکرم (ص) سئوال کرد که مهدی کیست؟ حضرت فرمودند: ای عمار! خداوند تبارک و تعالی با من پیمان بسته که از صلب حسین (ع)، نه امام بیرون آورد، و نهمین آن ها از مردم پنهان می شود. سپس همین آیه را تلاوت کردند و فرمودند: غیبتی طولانی دارد، به گونه ای که گروهی از عقیده شان بر می گردند و گروه دیگر ثابت قدم می مانند. پس وقتی آخرالزمان شود، خروج کند و دنیا را پر از قسط و عدل می کند، همان طور که از ظلم و جور پر شده است. بنابراین ظاهر آیه مربوط به آب جاری است که مایه حیات موجودات زنده است و باطن آیه مربوط به امام علم و عدالت جهان گستر اوست که آن نیز مایه حیات جامعه انسانی است.[5]
🔹اما وجه تشبیه آب به امامان معصوم این است که همان طور که آب رحمت الهی و مایه حیات مادی انسان ها است و بدون آب نمی توان زندگی کرد، امامان معصوم (ع) نیز رحمت خداوند و وسیله ای برای وجود حیات روحانی انسان ها و سلامت جامعه اند.
🔹به همین جهت در حدیثی است که ابوحمزه از امام صادق (ع) سئوال کرد:
آیا زمین بدون امام باقی می ماند؟ حضرت فرمود:
اگر زمین بدون امام باشد، آن را فرو می برد. [6]
آب وسیله ای برای زدودن پلیدی های درونی و شرک و جهل و گناه اند. آب با فرو رفتن در زمین در آن ذخیره می شود تا با برنامه ریزی دقیق موجودات زنده از آن بهره مند شوند. حضرت مهدی (عج)، نیز با غیبت خود ذخیره ای برای جهانیان است تا با ظهور خود در موقع مناسب، دنیا با بهره گیری از وجودشان، راه تکامل و معنویت را پیش بگیرد و مردم به سعادت برسند.
البته باید توجه داشت که آب پنهان در زمین، بدون تلاش و تحمل رنج و زحمت به دست نمی آید. هر گاه انسان احساس تشنگی کند و در زمین، آبی برای آشامیدن نیابد، برای رسیدن به آب های زیرزمینی به حفر چاه و قنات می پردازد. ظهور حضرت مهدی (ع) نیز زمانی تحقق می یابد که مردم مشتاق عدالت شوند و با تلاش خود مقدمات آن را فراهم کنند. در این میان فقط مؤمنان واقعی هستند که فقدان وجود آن حضرت را احساس می کنند و تشنه وصال اویند.
🔹همچنان که امام رضا (ع) می فرماید: چه بسیارند مؤمنان اندوهگین و بسیار تشنه که هنگام فقدان آن آب روان غمناک هستند.[7]
____________________
📚📗[1]-نجم الثاقب؛ باب دوم
📚📗[2]-سوره ملک؛ 30
📚📗[3]-بحارالانوار؛ ج24، ص100
📚📗[4]-تفسیر نورالثقلین؛ ج5، ص387
📚📗[5]-تفسیر نمونه؛ ج 24، ص360
📚📗[6]-کافی؛ ج1؛ ص179
📚📗[7]-بحارالانوار؛ ج 52، ص289
#شب_و_روز_عرفه🕊
شب و روز عرفه 👈🏻 زمانیست برای دعا برای تعجیل در فرج
✨حضرت مهدی (عج) به علّامه مجلسی (ره) فرمودند:
مجلسی! به شیعیانم بگو برای فرجم دعا کنید.✨
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج 🤲🏻
🌴💎🌹💎🌴
❣️ #سلام_امام_زمانم❣️
روزها از پیِ هم میگذرندوگناهان بی
شمارمانه تنها قـــ❤️لبتان را آزرده
کہ در قرنطینہ تنهایی اسیرتان ڪرده استـ ...
روزها از پیِ هم میگذرند ومابرای
ظهورتان کارے نڪرده ایم #روزهاازپی
پیِ هم میگذرند تنهایی پشت تنهایی
و درد روے درد انبار میشود
و تنها یڪ #خبر حال تمام عالم را خوب
خوب میکند خبر امدن شـ✨ما یا مهدی
مرادردیستدورازتــوکهنزدتوستدرمانش
#صبحتون_مهدوی🌤
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
علت طغيان و سركشي انسان چيست⁉️
🔰🔰🔰
كَلَّا إِنَّ الْإِنسَانَ لَيَطْغَىٰ(6)ان راه استغني(7)
✅ ترجمه :
ﺍﻳﻦ ﭼﻨﻴﻦ ﻧﻴﺴﺖ [ ﻛﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺳﭙﺎﺱ ﮔﺰﺍﺭ ﺑﺎﺷﺪ ] ﻣﺴﻠﻤﺎً ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺳﺮﻛﺸﻲ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ .(٦) براي اينكه خود را بي نياز ميپندارد(7)
🔸كسي كه خود را بي نياز از پروردگار بداند قطعا طغيان ميكند
*🌺🌺🌺 کلمات توبه حضرت آدم علیه السلام در روز عرفه*
حضرت صادق علیه السلام فرمود: وقتی حضرت آدم علیه السلام در روز اول ذی القعده از بهشت رانده شد، 40 صبح در کوه صفا در حال سجده باقی ماند، و به طور مداوم بر نعمت بهشت و خروج از جوارالهی گریه می کرد. پس جناب جبرئیل نازل شد و به وی گفت: ای آدم، چرا گریه می کنی؟ گفت: ای جبرئیل، چرا گریه نکنم، درحالی که خداوند مرا از جوارش رانده و به دنیا فرود آورده است؟ جبرئیل گفت: ای آدم، توبه کن. گفت: چگونه توبه کنم؟ پس جبرئیل روز ترویه یعنی روز هشتم ذی الحجّۀ به حضرت آدم علیه السلام امر کرد که غسل کرده، و مُحرِم شود، و سپس او را به منی برد و شب را در آنجا سپری کرد، و روز نهم ذی الحجّه وی را به سوی عرفات آورد و هنگام ظهر به حضرت آدم علیه السلام امر کرد که غسل نماید. وقتی حضرت آدم علیه السلام نماز عصر را به جا آورد، جناب جبرئیل وی را در همان عرفات نگاه داشت و آن کلماتی که خداوند به وی القا نموده بود به حضرت آدم علیه السلام تعلیم داد. آن کلمات عبارتند از:
«سُبْحَانَكَ اللَّهُمَّ وَ بِحَمْدِكَ، لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ، عَمِلْتُ سُوءاً، وَ ظَلَمْتُ نَفْسِي، وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي، فَاغْفِرْ لِي، إِنَّكَ أَنْتَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ،
سُبْحَانَكَ اللَّهُمَّ وَ بِحَمْدِكَ، لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ، عَمِلْتُ سُوءاً، وَ ظَلَمْتُ نَفْسِي، وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي، فَاغْفِرْ لِي، إِنَّكَ خَيْرُ الْغَافِرِينَ،
سُبْحَانَكَ اللَّهُمَّ وَ بِحَمْدِكَ، لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ، عَمِلْتُ سُوءاً، وَ ظَلَمْتُ نَفْسِي، وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي، فَاغْفِرْ لِي، فَإِنَّكَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحِيمُ.
پس تا غروب آفتاب آن روز، دستان حضرت آدم علیه السلام به طور مداوم رو به آسمان بود و به درگاه الهی زاری و گریه می کرد. هنگامی که غروب آفتاب شد، جناب جبرئیل، حضرت آدم علیه السلام را به مشعرالحرام برد و حضرت آدم علیه السلام آن شب را در آنجا سپری نمود و تا صبح خداوند متعال را به آن کلمات خواند و توبه نمود.
(بحارالأنوار، ج99، ص35- 36 به نقل از تفسیر قمی)