4261548815.pdf
2.02M
به مناسبت شهادت میثم تمار (رض) یار وفادار حضرت علی (ع)
کتاب زندگینامه میثم تمار نوشته احمد صادقی
@montzeran
✨سهم امروزمون از یاد مولای غریب
💫💫💫💫💫
🔴 برترین شکل انتظار
🔵 برترین شکل انتظار آن است که با جان منتظِر آمیخته گردد و سراسر هستی او را فرا گیرد و وی را از سهو و نسیان به حضور و ذکر و از ظلمات وهم به نور عقل بازگرداند.
🌕 بدان سان که قلب را در اختیار کسی قرار دهد که آن را به اذن خدا و بر اساس «یَهدوُنَ بِامرِنا» [به امر ما هدایت میکنند] متحول سازد.
🔴 چنین منتظری عالم را در کام خود شیرین مییابد و هیچ حادثهای توان قبضه کردن چنان قلبی را نخواهد داشت ...
🔵 بهترین راه نیل به چنان مقام آن است که انسان مترصد امر غیب باشد تا اگر نسیمی وزید و پردۀ عالم شهادت را کنار زد، بتواند نظری به پس پرده بیندازد...
📚جوادی آملی ، امام مهدی موجود موعود؛ ص ۱۷۱
#مهدویت
#در_محضر_معصومین
🔰پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
✍یأتِی علَی الناسِ زَمانٌ لا یبالی الرجُلُ ما تَلِفَ مِن دینِهِ إذا سَلِمَت لَهُ دُنیاهُ
🔴روزگاری بر مردم فرا می رسد که اگر دنیاشان تامین باشد هر چه آسیب به دینشان برسد باکی ندارند.
📚بحارالانوار، ج۷۷
#حدیث_روز
✍#پناهگاه الهی
✈️زمانی که #هواپیماهای عراقی به ایران حمله می کردند صدای #آژیر_خطر بلند می شد.
🔻در این هنگام هر کسی مشغول هر #کاری بود آن را #رها می کرد و به سمت #پناهگاهی می رفت⏬
🧕#مادر در آشپزخانه #غذای روی گاز را #رها می کرد و می رفت.
👨💼 #پدر در حال خواندن #کتاب یا روزنامه آن را نیمه کاره رها می کرد و می رفت.
👨⚖#معلم و دانش آموزان بلا فاصله کلاس را #تعطیل کرده و به سمت پناهگاه میدویدند، و دیگران نیز ....
📢به صدای #دعوت خدا (#اذان) برای رفتن به #پناهگاه_واقعی از ترس #حملات_شیطان نیز بها بدهیم. »
✅الصالةُُُحِصن ُُمِنُسَُطَُواتُُِالشّيطان ؛
نماز #پناهگاهی در برابر حمالت #شیطان است.
🇮🇷 📜 مراسم تنفیذ هشتمین
رئیس جمهور ایران
در سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران
جناب آقای
✅ "سید ابراهیم رئیسی"
💠با سخرانی مقام معظم رهبری❤️
🗓 روز سه شنبه 12 مرداد 1400 ساعت 10:30
به صورت پخش زنده❇️
#ایران_من
#دولت_اسلامی
#دولت_مردمی
#ایران_قوی
🌸 ان شاءالله
@montzeran
#دولت_کریمه_امام_عصر ۱
⭕️ " برکت در زمان ظهور "
🔅پیامبر اکرم فرمودند :
در عصر حضرت مهدی ، زمین جگر پاره های خود را چون قطعات طلا و نقره بیرون می ریزد،
🔺 دزد آمده می گوید :
من برای نظیر این اموال بود که دستم بریده شد؟
🔺 قاتل آمده می گوید :
من برای چنین کالایی مرتکب قتل شدم؟
🔺قاطع (صله) رحم آمده می گوید :
من برای چنین چیزی قطع (صله) رحم کردم !
🔸 آنگاه این استوانه های طلا و نقره روی زمین می ماند و کسی رغبت نمی کند که چیزی از آن بردارد "
📚 بشارة الاسلام ص ۷۱
@montzeran
دنیای آخرت چه شکلی است؟ این سوالی است که تمام انسانها در ذهن خود دارند. در برخی از آیات قرآنی و روایات حقایقی درباره آخرت وجود دارد که اهمیت آن را بیان می کند.
توصیف آخرت و ویژگی های آخرت از دیدگاه قرآن
در قرآن بر اهمیت آخرت تأکید شده و ایمان به آن از اصول دعوت همه پیامبران بوده است. تقریبا در بیش از یک سوم آیات قرآن در مورد آخرت یا همان معاد صحبت شده است. به اعتقاد برخی از عالمان آخرت پس از پایان زندگی دنیوی آغاز می شود، اما به نظر گروهی دیگر، آخرت در این دنیا نیز هست و بر دنیا احاطه دارد.
«وَ إِنَّ جَهَنَّمَ لَمُحِیطَةُ بِالْکَفِرِین»؛بی تردید جهنَّم بر کافران احاطه دارد. (خراسانی، «آخرت»، ص98و99)
بسیاری از انسانها دوست دارند تا از چگونگی زندگی انسان در برزخ و آخرت و ماهیت آنها آگاه باشند. اینکه آخرت به چه شکلی است و جهان برزخ چگونه است بر انسانها پوشیده است و انسان تا خود وارد برزخ نشود نمی تواند درک کاملی از آن داشته باشد. اما برخی از آیات قرآن تصویری از آخرت را برای انسان ترسیم کرده است که می توان تا حدودی ویژگی های آن را بیان کرد.
آخرت چیست؟
پاسخی که عقل آن را تائید می کند این است که آخرت باطن همین دنیا می باشد. همانطور که در بخش دین و مذهب نمناک می خوانید بر اساس قرآن و برخی روایات می توان این پاسخ را اثبات کرد.
دلایل قرآنی :
1. «اعْلَمُوا أَنَّمَا الْحَیاةُ الدُّنْیا لَعِبٌ وَ لَهْوٌ وَ زینَةٌ وَ تَفاخُرٌ بَیْنَکُمْ وَ تَکاثُرٌ فِی الْأَمْوالِ وَ الْأَوْلادِ کَمَثَلِ غَیْثٍ أَعْجَبَ الْکُفَّارَ نَباتُهُ ثُمَّ یَهیجُ فَتَراهُ مُصْفَرًّا ثُمَّ یَکُونُ حُطاماً وَ فِی الْآخِرَةِ عَذابٌ شَدیدٌ وَ مَغْفِرَةٌ مِنَ اللَّهِ وَ رِضْوانٌ وَ مَا الْحَیاةُ الدُّنْیا إِلاَّ مَتاعُ الْغُرُور».(سوره حدید آیه 20)
بدانید که زندگی دنیا بازیچه و لهو و زینت و تفاخر بین شما و تکاثر در اموال و اولاد است مثل آن بارانی است که کفار از روییدن گیاهانش به شگفت درآیند، و گیاهان به منتها درجه رشد برسند، در آن هنگام به زردی گراییده خشک می شوند، دنیای کفار نیز چنین است، البته در آخرت عذاب شدیدی است، و هم مغفرت و رضوانی از ناحیه خداست، و زندگی دنیا جز متاعی فریبنده نمی باشد.
در این آیه قسمت «وَ فِی الْآخِرَةِ عَذابٌ شَدیدٌ...» را می توان به لَعِبٌ عطف کرد و به این ترتیب معنا اینگونه می شود که همین زندگی ظاهری دنیا که از این پنج چیز تشکیل یافته است یک باطنی دارد که آنها به صورت عذاب شدید و یا مغفرت و رضای خدا بوده و بدین نحو جلوه می نماید.
منتظران گناه نمیکنند
دلایل قرآنی : 1. «اعْلَمُوا أَنَّمَا الْحَیاةُ الدُّنْیا لَعِبٌ وَ لَهْوٌ وَ زینَةٌ وَ تَفاخُرٌ بَی
2. «إِنَّ الَّذینَ یَأْکُلُونَ أَمْوالَ الْیَتامی ظُلْماً إِنَّما یَأْکُلُونَ فی بُطُونِهِمْ ناراً وَ سَیَصْلَوْنَ سَعیرا»(سوره نساء، آیه 10)
آنان که مال یتیمان را به ستمگری می خورند در حقیقت آنها در شکم خود آتش جهنم فرو می برند و به زودی به دوزخ در آتش فروزان خواهند افتاد.
در این آیه خداوند می فرماید کسانی که ظالمانه مال یتیم را می خورند، در واقع آتش می خورند. این آیه نمی گوید این افراد در زمان و مکانی دیگر آتش خواهند خورد بلکه ظاهرش این است که همین مال یتیم برای آنها آتش است و چون در اینجا چیزی آتش نگرفت پس معلوم می شود که منظور ظاهر نیست و آتش، در باطن است.
منتظران گناه نمیکنند
2. «إِنَّ الَّذینَ یَأْکُلُونَ أَمْوالَ الْیَتامی ظُلْماً إِنَّما یَأْکُلُونَ فی بُطُونِهِمْ ناراً و
3. «کَلاَّ لَوْ تَعْلَمُونَ عِلْمَ الْیَقینِ /لَتَرَوُنَّ الْجَحیم »؛ نه،قطعاً اگر به علم الیقین برسید/آن وقت دوزخ را خواهید دید.( سوره تکاثر آیه 5و6)
این آیه در ظاهر می گوید که اگر اینان علم الیقین داشتند آتش را مشاهده می کردند، اما گفته نشده است که در زمان و مکانی دیگر بلکه همین جا آتش وجود دارد و این افراد نمی توانند مشاهده کنند. این افراد که ظاهر را مشاهده می کنند پس حتما این آتش باید در ظاهر دنیا نباشد و غیر از ظاهر هم چیزی جز باطن نیست. پس آتش در باطن همین دنیاست.
منتظران گناه نمیکنند
3. «کَلاَّ لَوْ تَعْلَمُونَ عِلْمَ الْیَقینِ /لَتَرَوُنَّ الْجَحیم »؛ نه،قطعاً اگر به علم الیقین برس
4. «یَعْلَمُونَ ظاهِراً مِنَ الْحَیاةِ الدُّنْیا وَ هُمْ عَنِ الْآخِرَةِ هُمْ غافِلُون »؛ آنها تنها ظاهری از زندگی دنیا می دانند و از آخرت غافلند.( سوره روم آیه 7)
در این آیه خداوند فرموده است که آن افراد ظاهر دنیا را می دانند، هر مخاطبی از این جمله می تواند بفهمد که آن افراد باطن دنیا را نمی دانند و به طور عادی انتظار می رفت که گفته شود آنها از باطن دنیا غافلند، اما گفته شده است که آنها از آخرت غافلند. واضح است که این سیاق گویای این مطلب می باشد که آخرت باطن دنیاست. همانگونه که مثلاً به دوست خود می گوییم تو ظاهر کلام من را فهمیدی و چیز دیگر را نفهمیدی و منظور این است که باطن حرف من را نفهمیدی.
5.«وَ ما هذِهِ الْحَیاةُ الدُّنْیا إِلَّا لَهْوٌ وَ لَعِبٌ وَ إِنَّ الدَّارَ الْآخِرَةَ لَهِیَ الْحَیَوانُ لَوْ کانُوا یَعْلَمُونَ».(سوره عنکبوت، آیه 64)
و این زندگی دنیا چیزی جز لهو و بازی نیست و به درستی که زندگی حقیقی، آخرت است اگر بنای فهمیدن داشته باشند.
دلایل روایی:
در برخی روایات نیز می توان نمونه هایی از این مسئله را مشاهده کرد:
👇👇👇👇👇👇👇