May 11
✅ محافظت از چشم و حفظ سلامت روحی و جسمی با فیلتر رنگ آبی(Blue Filter)
🔸نور آبی موجود در صفحه نمایش فشاری زیادی به چشم وارد میکند و میتواند باعث اختلال در خواب شود.
🔸تاثیرات مثبتی که فیلتر کردن رنگ آبی بر سلامت انسان دارد خیلی فراتر از اون چیزی هست که فکرشو بکنید. کم کردن رنگ آبی در تصویر باعث گرمی تصویر میشود که این در طبع شما تاثیر میگذارد و به خیلی از مشکلات که حاصل از غلبه سردی و به خصوص غلبه طبع سودا است تا حد خودش جلوگیری میکند.
🔸این گزینه را در موبایل ، مانیتور و تلویزیون فعال کنید تا فشار بسیار کمتری به چشم تون وارد شود و دچار قرمزی چشم ، سردرد ، غلبه سردی و سودا نشوید، به خصوص در کودکان که حساس تر هستند.
🔸برای صفحه نمایش موبایل و مانیتور بخش Settings(تنظیمات) قسمت Display(صفحه نمایش) گزینه ای به نام Blue Light Filter(فیلتر آبی) یا Night light(حالت شب)که با فعال کردن آن رنگ صفحه نمایش کمی ملایم تر و گرم تر میشود که باعث می شود فشار بسیار کمتری به چشم بیاد که پیشنهاد میکنم حتما این گزینه را فعال کنید. همچنین میتوان شدت فیلتر رنگ آبی را کم و زیاد کرد و اگر شدتش زیاد است میتوانید کمتر کنید که البته با گذشت زمان چشم شما عادت میکند و برای شما عادی میشود.
🔸اگر چنین گزینه ای کلا نبود میتونید اسمی که گفته شد رو در اینترنت جستوجو کنید و نرم افزار مربوط را دانلود و سپس نصب نمایید و گزینه گفته شده را فعال کنید.
🔸در مورد تلویزیون هم اگر گزینه های بالا نبود در قسمت تنظیمات تصویر ، رنگ تصویر را متمایل به گرم(Warm) انتخاب کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیوندتان مبارک!
❗️تخیلات فراگیر درباره #ازدواج که تبعات خطرناکی دارد
✔️ خوب است افراد متاهل به این نکته توجه کنند
🌸 فضیلت ماه شعبان از زبان رسول خدا
رسول خدا (صلّى اللّٰه عليه و آله و سلّم) در حالى كه يارانشان از فضيلت ماه شعبان سخن مىگفتند فرمودند:
ماه شريفى است و آن ماه من است و فرشتگانى كه حامل عرشند آن را بزرگ مىدارند و حقّش را مىشناسند، و آن ماهى است كه در آن روزي هاى مؤمنان به خاطر ماه رمضان افزون مىشوند، و بهشت، زينت و آراسته مىگردد، و به اين جهت نامش را شعبان گذاشتند كه روزيهاى مؤمنان در آن تقسيم مىشود، و آن ماه عمل است و در آن هر حسنهاى هفتاد برابر مىشود، و سيئه (از نامۀ اعمال) پاك و گناهان آمرزيده مىگردد، و عمل نيك، مورد قبول قرار مىگيرد. پروردگار با عظمت در آن ماه به بندگانش مباهات مىكند و از عرش خويش به روزهداران و عبادتكنندگان خود نظرى مىافكند، و در برابر حاملان عرش خود به آنها مباهات مىكند.
📗 پاداش نیکیها و کیفر گناهان, شیخ صدوق, مترجم:مجاهدی، محمد علی, جلد۱/موسسه تحقیقات و نشر معارف اهل البیت(ع)
#عطر_نماز
❇️ نمازی که در آن #غیر_خدا ملحوظ باشد و با این حال گفته شود ؛ #ایاک_نعبد ( تنها تورا می پرستم ) "نماز نیست" ، نماز آن است که غیر از "حضرت دوست نبینی" ، و خود را هم فراموش کنی تا « ایاک نعبد » تو صحیح واقع شود و نمازت #نماز به شمار آید . ( راز دل 204 ، حضرت آیت الله سعادت پرور(ره))
#نماز_اول_وقت
#التماس_دعای_فرج
🔆 دعا و نقش آن در مدیریت تمایلات نفس
❓چگونه یک گرایش خوب را، در خودمان تقویت کنیم؟
❓مدیریت گرایشات، چرا و چگونه؟ انواع روشهای مدیریت تمایلات
👈آدم بد، یعنی کسی که تمایلات خودش را مدیریت نمیکند.
👈دعا برنامهریزی برای کنترل تمایلات است.
🌹 استاد پناهیان:
🔸ریشه حیات انسان، تمایلات اوست. و حرکت انسان به سوی کمال، در یک جمله قابل خلاصه شدن است و آن مدیریت کردن گرایشات است.
🔸مدیریت کردن گرایشات یعنی گاهی باید از دستش فرار کنی(یعنی گاهی باید خودت را به یک گرایش خوب مشغول کنی تا توجهت به آن گرایش منفی کم شود) گاهی باید فریبش دهی. گاهی باید یک مشت به دهان گرایشاتت بزنی. گاهی باید منطقی با او حرف بزنی. اینها، انواع مدیریت کردن تمایلات است.
🔸گاهی باید یک گرایش را مثل یک نهال پرورش دهی. بعضی از محبتها، مثل شهابی میآید و میرود، شما باید تور بیندازی و آنرا نگذاری از دستت برود.
🔸گاهی هوس میکنی ای کاش در مدینه کنار قبر امام سجاد(ع) بودم. بعد با خودت میگویی:«حالا شام چی داریم؟» اینجا به خودت بگو:«صبر کن شام داریم چیست؟!» بعد کنار این تمایل خوشگل و زیبا توقف کن، چرا؟ چون با توقف در کنار یک گرایش و یاد آن، آن گرایش را تقویت میکنی.
🔸زندگی، اساسا یعنی مدیریت تمایلات و آدم بد یعنی کسی که تمایلات خودش را مدیریت نمیکند.
🔸هیچ چیزی، مثل دعا کردن، قدرت انسان را بر مدیریت کردن تمایلات افزایش نمیدهد. مثلا یکی از تمایلات انسان این هست که من میخواهم گناه نکنم. این تمایل خودت را در قالب دعا با خدا در میان بگذار.
🔸دعا، برنامه ریزی برای کنترل تمایلات هست. در مناجات محبین امام سجاد(ع) عرضه می دارد:«ای آروزی مشتاقان، من محبت تو را میخواهم و محبت دوستان تو و محبت هر عملی که من را به تو میرساند؛ يَا غَايَةَ آمَالِ الْمُحِبِّينَ أَسْأَلُكَ حُبَّكَ وَ حُبَّ مَنْ يُحِبُّكَ وَ حُبَّ كُلِّ عَمَلٍ يُوصِلُنِي إِلَى قُرْبِكَ » میگوید:«چگونه حسادت درونم از بین برود؟» خب برو درب خانه خدا، از دست حسادت، تضرع کن. ضجه بزن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😭گریه های دردناک پیرمرد سیل زده
ای مولای ما تمام این گرفتاری ها بخاطر غیبت توست بحق عمه ات حضرت زینب ظهور کن😭😭
انتظار مهدى(عج) و مدعیان مهدویت
امام زمان
نگاهى به تاریخ اسلام نشان مى دهد که در طول زمان، افرادى جاه طلب و سودجو ادعاى مهدویت کرده اند، یا گروهى از مردم عوام افرادى را مهدى مى پنداشته اند. این امر نشان مى دهد که موضوع مهدویت و اعتقاد به ظهور یک منجى غیبى، در میان مسلمانان امرى مسلّم و مورد قبول بوده است، و چون نام یا برخى از نشانه هاى آن حضرت با مشخصات برخى از مدعیان یاد شده تطبیق مى کرده، آنان از این موضوع سوء استفاده کرده و خود را مهدى قلمداد نموده اند. یا چه بسا خود آنان ادعایى نداشته اند لکن برخى از عوام الناس از روى نادانى یا شدّت ستم و بیدادگرى حکومتها یا عجله اى که در ظهور مهدى داشته اند، یا به علل دیگر، بدون آنکه در مجموع نشانه هاى حضرت دقت کنند، به اشتباه، آنان را مهدى موعود تصور کرده اند.
به عنوان مثال: گروهى از مسلمانان (محمد بن حنفیه) را چون همنام و هم کنیه پیامبر اسلام بوده، مهدى پنداشته و بر این باور بوده اند که او نمرده است و غایب است و بعداً ظاهر مى شود و بر دنیا مسلّط مى گردد.(1)
گروهى از فرقه اسماعیلیه معتقد بودند که اسماعیل فرزند امام صادق - علیه السلام - نمرده، بلکه مرگ او از روى مصلحت اعلام شده است و او نمى میرد و همان (قائم) موعود است و قیام مى کند و بر دنیا مسلّط مى شود.(2)
(محمد) مشهور به (نفس زکیه) پسر عبدالله بن حسن در زمان منصور دوانیقى عباسى قیام کرد و به مناسبت نامش، پدرش ادعا کرد که همان مهدى موعود است و با تکیه روى این موضوع، طرفدارانى براى او فراهم آورد.(3)
در جریان قیام نفس زکیه، (محمد بن عجلان) که از فقیهان و عابدان مدینه بود، به کمک وى برخاست. وقتى که محمد شکست خورد و کشته شد، (جعفر بن سلیمان) - حاکم مدینه - ابن عجلان را احضار کرد و به وى گفت: چرا با آن دروغگو خروج کردى؟ و آنگاه دستور داد دستش را قطع کنند.
فقیهان و اشراف مدینه که حضور داشتند از جعفر بن سلیمان، براى ابن عجلان درخواست عفو کردند و گفتند: امیر! محمد بن عجلان فقیه و عابد مدینه است و موضوع براى او مشتبه شده و خیال کرده است که محمد بن عبد الله، همان مهدى موعود است که در روایات آمده است.(4)
عین این گرفتارى براى (عبدالله بن جعفر) نیز که از دانشمندان و محدثان بزرگ مدینه بود، پیش آمد و او هم در پاسخِ بازخواست حاکم مدینه، گفت:
من به این علّت با محمد بن عبدالله همکارى کردم که یقین داشتم او همان مهدى موعود است که در روایات ما یاد شده است. تا او زنده بود هیچ شکى در این موضوع نداشتم و هنگامى که کشته شد فهمیدم که او مهدى نیست، و بعد از این دیگر فریب کسى را نخواهم خورد.(5)
منصور نیز، که نامش (عبدالله) و نام پدرش (محمد) بود، بر پسر خویش لقب مهدى گذارده و ادعا مى کرد که مهدى موعود فرزند من است، نه نفس زکیه!(6)
همچنین مى بینیم که برخى از فرقه ها، به مهدویت بعضى از امامان پیشین اعتقاد داشته اند، مثلاً (ناووسیه) حضرت صادق - علیه السلام - را مهدى و امام زنده و غایب مى پنداشتند.(7) (واقفیه) همین اعتقاد را درباره امام موسى بن جعفر - علیه السلام - داشتند.(8) و بر این باور بودند که آن حضرت نمى میرد تا بر شرق و غرب جهان مسلّط شود.(9) و بالأخره گروهى نیز پس از رحلت امام حسن عسکرى - علیه السلام - فوت آن حضرت را انکار کردند و گفتند: او زنده و غایب است و همان امام (قائم) مى باشد.(10)
اینها نمونه هایى است که نشان مى دهد موضوع مهدویت در زمان پیامبر اسلام (صلى الله علیه وآله وسلم) و بعد از آن، موضوع مسلّمى بوده است و امت اسلام همواره در انتظار شخصى بوده اند که قیام کند و با ظلم و ستم بستیزد و پرچم حاکمیت عدل و داد را در جهان به اهتزاز در آورد.
بدیهى است که سوء استفاده برخى مدعیان از موضوع مهدویت در بعضى از ادوار، هرگز نمى تواند مجوّزى براى انکار اصل مسئله مهدویت باشد، زیرا در طول تاریخ، حقایق بسیارى از سوى عناصر بازیگر و فرصت طلب مورد سوء استفاده قرار گرفته است. مدعیان الوهیت، یا نبوت و سایر مقامات معنوى، در دنیا کم نبوده اند. ادیان ساختگى نیز در دنیا کم نبوده است. ولى اینها هزگز دلیل این نمى شود که کسى منکر اصل وجود خدا و نبوت انبیاء گردد.
پی نوشت ها:
1- نوبختى، فرق الشیعة، نجف، المطبعة الحیدریة، 1355 ه. ق، ص 27 - شهرستانى، الملل والنحل، قم، منشورات الرضى، ج 1، ص132.
2- نوبختى، همان کتاب، ص 67 -68.
3- ابن طقطقا، الفخرى، بیروت، دار صادر، 1386 ه. ق، ص 165 -166.
4- ابو الفرج الاصفهانى، مقاتل الطالبیین، نجف، المکتبة الحیدریة، 1385 - ق، ص193.
5- ابو الفرج الاصفهانى، همان کتاب، ص195.
6- ابو الفرج، همان کتاب، ص162.
7- شهرستانى، همان کتاب، ج 1، ص148.
8- شهرستانى، همان کتاب، ص150.
9- نوبختى، همان کتاب، ص 80 و.83.
10- نوبختى، همان کتاب، ص96.
هدیه های بسته های شعبانی
🌹 بسته هدیه به بانو اسما✅کاربرA.h
🌹 بسته هدیه به مسلم بن عقیل✅
🌹 بسته هدیه به همه شهدا ی اسلام و مدافعین حرم✅کاربر لبیک یا زهرا
🌹 بسته هدیه به حضرت رباب✅کاربر یافاطمه الزهرا
🌹 بسته هدیه به طفلان مسلم✅
🌹 بسته هدیه به بانو ام البنین✅
🌹 بسته هدیه به حضرت معصومه س✅
🌹 بسته هدیه به ۷۲ تن شهدای کربلا✅کاربر یکتا و علیرضا
🌹 بسته هدیه به بانو آمنه✅
🌹بسته هدیه به اباصلت خادم امام رضا ع✅
خادم کانال : @solemany
خواهران و برادران تو پی وی بنده بگید تااعمال بسته ها بگذارم
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دختران شهید سعید انصاری
منتظران گناه نمیکنند
دختران شهید سعید انصاری
گاهی وقتا دنیا سن و سال نمیشناسه .... تو اوج بازی های کودکی طوری تو رو بزرگ میکنه که شاید یه شخص پنجاه ساله هنوز به اون میزان نرسیده باشه... بارها و بارها دیدیم یک نفر با از دست دادن یک عزیز چقدر ناله سر میده ... اما صبر تو چشمای این بچه ها خیلیییی لذت بخشه ....
💢 کنترل_گفتار 💢
●حتما میدونی که مردا ذاتا به جنس زن گرایش دارن ...
🔺برای این که این گرایش تشدید نشه و شخصیت انسانی زن حفظ بشه، زن و مرد نامحرم باید تا حد امکان و مواقعی که ضرورت نداره از ارتباط با هم خودداری کنن☝️
👈و چون این زنه که مرد رو به خودش جذب میکنه ... ؛ خانمها باید موقع صحبت با نامحرم نحوهی صحبت کردن و تن صداشون رو کنترل کنن... و جدی و معمولی صحبت کنن...
📌چون اگه رفتار زنی عفیفانه نباشه و مرد نتونه خودش رو در برابر اون کنترل کنه روابط ناسالمی شکل میگیره ...⚡️ و ضرر چنین روابطی زن رو بیش از مرد گرفتار میکنه ... 💥
📖برگرفته از : «دختران و مزاحمتها»، ص۷۷
مؤلف: محمود اکبری
#پویش_حجاب_فاطمے
May 11
منتظران گناه نمیکنند
#کنترل_ذهن 39 🌹 استاد پناهیان: 🔸خداوند گاهی اوقات، نعمات مادی و معنوی به بندگان خودش نمیدهد، فقط
#کنترل_ذهن 40
✔️ حواست را از «اموری که نباید به آنها فکر کرد» پرت کن!
✔️ «تمرکز پیدا کردن» دشوار است؛ اما غفلت (پرتکردنِ حواس) آسان است.
🌹 استاد پناهیان:
🔸 رسیدن به تقوای ذهنی، هزینهای ندارد؛ یعنی نه پول باید خرج کنی، نه جان باید بدهی؛ فقط ذهنت را کنترل کن! نماز هم بهترین فرصت، برای تمرین کنترل ذهن است. حضرت امام(ره) میفرمود: یکی از اصلیترین کارهایی که هر عارف صاحبدلی بلد است، این است که میتواند ذهن خودش را کنترل کند.
🔸یکی از راههای کنترل ذهن، غفلت است؛ یعنی غفلت از دنیا! سعی کنیم خودمان را از دنیا غافل کنیم. عملیات غفلت میتواند ارادی باشد؛ شما که غیرِ ارادی از خدا غافل میشوید؛ سعی کنید ارادی از دنیا غافل بشوید!
🔸آقای بهجت(ره) میفرمود: علاجِ ریا، ریا است؛ یعنی برای خدا ریا کن! (بهسوی محبوب/۷۰) بگو: خدایا چرا من خودم را به دیگران نشان بدهم؛ خُب به تو نشان میدهم! نَفْسِ تو میخواهد خودش را پیش یک کسی عزیز کند، خُب برو پیش خدا ریا کن و خودت را عزیز کن.
🔸چارۀ غفلت هم غفلت است. هروقت دنیا به فکرت آمد، کنارش بزن. آقای بهجت(ره) میفرمود: «خواطر سوء را-که غیرِ ارادی به ذهنت میرسد- از ذهنت بیرون کن. اگر دوباره آمد، دوباره بیرون کن!» نمیخواهد خودت را اذیت کنی. هر موقع متوجه شدی که فکرت دارد به یک سمتی میرود، آن فکر را از ذهنت بیرون کن(یعنی توجه و ذهنت را از آن منصرف کن و دیگر آن را ادامه نده). غفلت یکی از بهترین راههای کنترل ذهن است.
🔸تمرکز پیدا کردن-به چیزهایی که خصوصاً ماورایی و غیبی باشند- دشوار است؛ اما پرتکردنِ حواس خود، آسان است. یعنی آدم میتواند حواس خودش را-از اموری که نباید به آنها فکر کرد- پرت کند. این یکی از مهمترین تمرینها برای کنترل ذهن است. «من به چه چیزهایی نباید فکر کنم؟»
🔸در یک آزمایش مشهور روانشناسی، در مقابل هربچهای یک شیرینی گذاشتند و گفتند: هر کسی شیرینی خودش را نخورد به او جایزه میدهیم. بچهها را ۲۰دقیقه با شیرینی تنها گذاشتند و از رفتارهایشان فیلم گرفتند. دیدند هر بچهای که به شیرینی نگاه میکند-حتی اگر بر کلنجارِ درونی با خودش تمرکز کند- بالاخره نمیتواند تحمل کند و شیرینی را میخورد. امّا هر بچهای که صورتش را آنطرف میکند و خودش را به حواسپرتی میزند، شیرینی را نمیخورد. یعنی اینجا مبارزه فایده ندارد؛ فرار کن و از فکرش برو بیرون!
❓چگونه شهید شویم؟!
#استاد_ماندگاری:
به این جملات به خوبی دقت کنید👇
👈شهادت بالاترین مدال آسمانی برای اهل زمین است.
👈شهادت مزد و پاداش زندگی مجاهدانه است.
🌹اگر کسی اهل مجاهدت در انواع جهاد باشد، مزد و پاداش او شهادت در راه خداست.
🔸 کسی که میخواهد شهید شود، چه مرد و چه زن، مسیرش فقط و فقط از جبهه و جنگ و تیر و ترکش نمیگذرد. جنگ نظامی برای همه و در همه زمانها و مکانها نیست بلکه اگر او در طول عمر، زندگیای مجاهدانه داشته باشد (جهاد اکبر و جهاد کبیر)، شهادت خود به استقبال او میآید.
🔸 همان گونه که در مورد شهید صیاد شیرازی، شهید احمدی روشن، شهید رضایی نژاد و بسیاری دیگر از شهدا اتفاق افتاد.
🔸 بنابراین نیاز نیست عاشقان شهادت با اصرار فراوان، راه رفتن به سوریه را برای رسیدن به شهادت، بیازمایند. (البته حضور به قدر کفاف نیاز است) شهادت مقامی است که اولیای خدا به آن میرسند و ممکن است کسی در بستر بمیرد ولی به مقام شهادت رسیده باشد.
🔆 به روایتی زیبا در این زمینه اشاره میکنیم:
امام صادق(علیه السلام) فرمودند: نیست هیچ مانعی وحشتناک تر و هیچ مقامی تیرهتر، میان بنده و پروردگار، از نفس امّاره و خواهشهای او؛ یعنی: این دو چیز بیشتر از همه، بنده را از خدا دور میکنند و قلع و قمع این دو ، میسّر نیست مگر به پناه بردن به پروردگار و عجز و استغاثه به او نمودن و همراه شدن با گرسنگی و تشنگی و سحرخیزی را مواظبت نمودن. پس اگر در حین این نبرد و جهاد با نفس، موت به او رسید و دعوت حقّ را اجابت نمود،پاداش و اجر گرفته و ثوابش برابر ثواب شهید است و در قیامت با شهدا محشور میشود و اگر زیست و به همین حال ماند و انحرافی در او راه نیافت، عاقبت او رضوان اکبر است که رضای الهی باشد.» [مصباح الشریعه، ص:۱۶۹]
📗گزیدهای از کتاب سوژههای سخن۱۰ (سبک زندگی مجاهدانه) استاد ماندگاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❔ من که خوبم، چرا دیندار بشم؟
🎙 استاد پناهیان
💫آثار و برکات روزه ماه شعبان
🌼 رسول خدا صلّى اللّٰه عليه و آله و سلّم فرمودند:
*هر كس روز اول ماه شعبان را روزه بگيرد خداوند براى او هفتاد حسنه مىنويسد، و هر حسنهاى برابر با (ثواب) يك سال عبادت است.
*و هر كس دو روز از ماه شعبان را روزه بگيرد، گناهانى كه باعث نابودى اويند، آمرزيده مىشوند.
*و هر كس سه روز در ماه شعبان را روزه بدارد، هفتاد درجه در بهشت از درّ و ياقوت براى او بالا برده خواهد شد.
*و هر كس چهار روز از ماه شعبان را روزه بگيرد، در روزى او گشايش حاصل مىشود.
*و هر كس پنج روز از ماه شعبان را روزه بدارد، خداوند محبّت او را در دلهاى مردم قرار مىدهد.
*و هر كس شش روز از ماه شعبان را روزه بگيرد، خداوند هفتاد نوع بلا را از او دور مىسازد.
*و هر كس هفت روز از ماه شعبان را روزه بدارد، از ابليس و دستيارانش و وسوسهها و اشارات وسوسه انگيز وى در امان مىماند.
*و هر كس هشت روز از ماه شعبان را روزه بگيرد از دنيا رحلت نمىكند مگر آنكه از آب حوضهاى قدس سيراب شود.
*و هر كس نه روز از ماه شعبان را روزه بگيرد منكر و نكير به هنگام سؤال، با وى مهربان و با عطوفت خواهند بود.
*و هر كس ده روز از ماه شعبان را روزه بگيرد، خداوند قبر او را هفتاد ذراع در هفتاد ذراع وسعت مىدهد.
*و هر كس يازده روز از ماه شعبان را روزه بگيرد، يازده مناره از نور بر فراز قبرش نصب مىشود.
*و هر كس دوازده روز از ماه شعبان را روزه بگيرد، هفتاد هزار فرشته هر روز او را در قبرش زيارت مىكنند تا زمانى كه در صور بدمند.
*و هر كس سيزده روز از ماه شعبان را روزه بگيرد، فرشتگان هفت آسمان براى او طلب آمرزش مىكنند.
*و هر كس چهارده روز از ماه شعبان را روزه بدارد به چهار پايان و درندگان حتّى ماهيان درياها الهام مىشود كه براى او طلب آمرزش كنند.
*و هر كس پانزده روز از ماه شعبان را روزه بگيرد، پروردگار عزيز و مقتدر او را مورد خطاب قرار مىدهد كه: به عزّتم قسم كه تو را در آتش نمىسوزانم.
*و هر كس شانزده روز از ماه شعبان را روزه بدارد، هفتاد درياى آتش براى او خاموش مىشود.
*و هر كس هفده روز از ماه شعبان را روزه بگيرد، تمام درهاى آتش به روى او بسته خواهد شد.
*و هر كس هجده روز از ماه شعبان را روزه بگيرد، (در آخرت) تمام درهاى بهشت به روى او باز مىگردد.
*و هر كس نوزده روز از ماه شعبان را روزه بگيرد، هفتاد هزار قصر از درّ و ياقوت در بهشت به وى عطا مىشود.
*و هر كس بيست روز از ماه شعبان را روزه بدارد، هفتاد هزار از حوريان بهشتى را به همسرى او درآورند.
*و هر كس بيست و يك روز از ماه شعبان را روزه بگيرد، فرشتگان به وى خوش آمد مىگويند و بالهاى خويش را بر بدن او مىسايند.
*و هر كس بيست و دو روز از ماه شعبان را روزه بگيرد، هفتاد هزار جامه از سندس و استبرق بر او مىپوشانند.
*و هر كس بيست و سه روز از ماه شعبان را روزه بدارد، به هنگام بيرون آمدن از قبر، مركبى از نور براى او آماده مىكنند، و او بر آن مركب نور سوار مىشود و بسوى بهشت به پرواز در مىآيد.
📗 پاداش نیکیها و کیفر گناهان, شیخ صدوق, مترجم:مجاهدی، محمد علی, جلد۱/موسسه تحقیقات و نشر معارف اهل البیت(ع)