حجاب را باید زیبا جلوه داد
هر انسانی فطرتاً زیبا دوست و زیبا طلب است.کما اینکه خداوند متعال را نیز به زیبایی و زیبا دوستی می شناسیم. «ٍعَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ قَالَ أَمِیرُ الْمُؤْمِنِینَ ع إِنَّ اللَّهَ جَمِیلٌ یُحِبُّ الْجَمَالَ وَ یُحِبُّ أَنْ یَرَی أَثَرَ النِّعْمَةِ عَلَی عَبْدِهِ؛[2] امام صادق (علیه السلام)از امام علی (علیه السلام) نقل می فرماید:خداوند جمیل است و جمال را دوست دارد و دوست دارد آثار نعمت خود را بر بندهاش ببیند».
اساساً هیچ انسانی دوست ندارد که به گونه ای زشت و ناخوشایند جلوه نماید. بخصوص در عرصه روابط اجتماعی که بسیاری از افراد به دنبال فروش کالای خود هستند، بهترین ابزار برای عرضه کردن آن استفاده از اهرم زیبای ست. در خصوص حجاب و عفاف نیز به همین شکل است. اگر والدین در همان سنین کودکی با مقوله حجاب به گونه ای زیبا برخورد نمایند، به طوری عفاف و حیا برای فرزندان موضوعی زیبا و ارزشی جلوه نماید، در سنین بالاتر هیچ گاه با آن به چشم نفرت و زشتی نگاه نمی کردند. بسیاری از والدین از همان سنین کودکی به گونه ای فرزندان خود را با لباس های تن نما و عریان در جامعه حاضر می نمانید که گویی فرزندی زیبایی را در تن آرایی و بدن نمایی می شناید. یقیناً گناه بسیاری از اینچنین فرزندانی برعهده والدین بی مسئولیت خواهد بود.
امام زین العابدین(علیه السلام) در رساله حقوق می فرماید:«حقّ فرزندت بر عهدة تو این است که بدانی او از توست و در نیک و بد زندگی و خیر و شرش، وابسته به تو است و آگاه باشی که در حوزة سرپرستی وی، مسئول ادب و تربیت سالم او می باشی و وظیفه داری که او را به پروردگارش راهنمایی کنی و در اطاعت از فرمان های الاهی یاری اش نمایی».[3]
امان از مادران بی حیا و بی حجاب
در متون روایی گاهاً با روایتی برخورد می کنیم که صحبت از والدین جهنمی نموده اند والدینی که در اثر بی تفاوتی و بی مسئولیتی زمینه گمراهی و فساد فرزندان خود را فراهم نموده اند. در خصوص حجاب و عفاف نیز اگر والدین به این موضوع با عنوان مسأله ارزشی و ضروری در زندگی نگاه می کردند و خود نیز به آن پایند و متعهد می شدند هیچ گاه فرزندان ایشان آلوده به بی حیایی و بی حجابی در جامعه نمی شدند. با توجه به این که فرهنگ اسلامی مسئولیت های سنگینی در این خصوص بر عهده افراد و خانواده ها گذاشته است، شاهد سلب مسئولیت های فراوانی از جانب ایشان هستیم.
قرآن کریم در زمینة مسئولیت والدین در تربیت دینی اهل خانواده می فرماید:«یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا قُوا أَنْفُسَکُمْ وَ أَهْلیکُمْ ناراً وَقُودُهَا النَّاسُ وَ الْحِجارَةُ»[4] در حدیثی امام صادق(علیه السلام) می فرماید:هنگامی که این آیه نازل شد، مردم گفتند:یا رسول الله چگونه ما خودمان و اهل و عیالمان را از آتش دوزخ حفظ کنیم؟ حضرت فرمود:
خودتان کارهای خیر انجام بدهید؛ خانواده خود را به کارهای خوب تذکر بدهید؛ آنها را بر اطاعت و عبادت خداوند تأدیب و تربیت نمایید
امام فرمودند:«إِنَّ اللَّهَ تَعَالَی یَقُولُ لِنَبِیِّهِ(صلی الله علیه وآله) وَ أْمُرْ أَهْلَکَ بِالصَّلاةِ وَ اصْطَبِرْ عَلَیْها»؛ خانواده خود را به نماز فرمان ده و بر انجام آن شکیبا باش! [طه/ 132] وَ قَالَ وَ اذْکُرْ فِی الْکِتابِ إِسْماعِیلَ إِنَّهُ کانَ صادِقَ الْوَعْدِ وَ کانَ رَسُولًا نَبِیًّا وَ کانَ یَأْمُرُ أَهْلَهُ بِالصَّلاةِ وَ الزَّکاةِ وَ کانَ عِنْدَ رَبِّهِ مَرْضِیًّا»؛ [مریم/55ـ54] «و در این کتاب (آسمانی) از اسماعیل (نیز) یاد کن، که او در وعدههایش صادق، و رسول و پیامبری (بزرگ) بود! و همواره خانوادهاش را به نماز و زکات فرمان میداد و همواره مورد رضایت پروردگارش بود.[5]
تشویق فرزندان و بیان آسیب های بی حجابی برای فرزندان
از جمله مسائلی که باعث شیوع بی حجابی در بین دختران جوان شده است، عدم حمایت و تشویق والدین است. شاید بعضی از ایشان برای ترغیب فرزندان خود به وسائلی غیر از تشویق و محبت استفاده نمایند ولی آنچه مسلم است گزینه محبت و تشویق می تواند تأثیر بسزایی در جلب فرزندان به سوی حجاب ایفا نماید. از طرفی رشد معنوی و تربیت اخلاقی مستلزم پرورش سالم عواطف کودک است. در این زمینه نیز روایات بسیاری وارد شده است؛ امام صادق(علیه السلام) فرموده اند:«اِنَّ اللّه لَیَرحَمُ العَبدُ لِشِدَّةِ حُبِّهِ لِوَلَدِه؛ همانا پروردگار بنده اش را به دلیل زیادی مهرورزی نسبت به کودک خود می بخشاید».علاوه بر این موضوع بیان آسیب های پیش روی بی حیایی که در کمین دختران جوان است می تواند ایشان را از عواقب شوم آن برحذر دارد.
نتیجه و حاصل کلام:
برای پرورش فرزندانی صالح، متدین و مقید به آموزه های دینی، لازم است علاوه بر پایبندی خود الدین، تربیت دینی کودکان را در سنین کودکی آغاز نمود و با اهرم های همچون محبت و تشویق بیان آسیب های پیش روی بی حیای در جامعه فرزندان را به رعایت حدود الهی تشویق نمود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رفتار جالب دختر شهید با بدحجاب ها
این را بدانید🌹🌹🌹
تنها قطره های خون همین یک زن مجاهد شیعه ی زینبی
ک همانند حضرت رقیه سلام الله علیها
ب اسارت کشیده شد
برای بقای این نظام و انقلاب کافیست
خارج نشینان و شاه منشان بدانید
خواب آشفته ی سرنگونی این انقلاب مقدس را ب گور خواهید برد و منتظر تعبیر وارونه اش باشید
همین #انتخابات پیش رو
سرآغازی برای سرنگونی ابدیتان خواهد بود
#از_شهدا_بیاموزیم ❣❣❣❣❣
4_5897910397230385317.mp3
4.58M
#مداحیتایم🎧
-ازاینزمونهسیـرم
-ازاینمدینهدلگیـرم..
#مولا_جانم❣
✨چه شود بیاید آن روز
که به تو رسیده باشم
✨به هوای دیدن تو
ز هوا رهیده باشـم
✨همه عمر من به یادِ
تو گذشته نازنینا
✨نکند که من بمیرم
و تو را ندیده باشم
الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج
صبحت بخیرآرام جانم✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید جواد محمّدی
(محرم)
تاریخ تولد: 1362/5/29
محل تولد : دُرچه - اصفهان
تاریخ شهادت: 1396/3/16
محل شهادت: حما - سوریه
وضعیت تاهل: متاهل با 1 فرزند
محل دفن شهید: اصفهان- دُرچه- آستان مقدس امامزادگان حمیده و رشیده خاتون - گلزار شهدا
شهید جواد محمدی در تاریخ 1362/5/29 دیده به جهان گشود.
شهید جواد محمدی در سال 1387 ازدواج کرد که حاصل این ازدواج دختری به نام فاطمه بود که در تاریخ 20 فروردین 1391 متولد شد.
شهيد مدافع حرم جواد محمدی چهارمين شهيد مدافع حرم شهر دُرچه است كه پنج شنبه 11 خرداد ماه 1396 به سوريه رفت و سه شنبه 16 خرداد ماه 1396 با اصابت گلوله به پا و پهلويش همزمان با 11 ماه مبارک رمضان به شهادت رسيد و پيكر مطهرش بعد از گذشت 25 روز چشم انتظاری، پيدا و به وطن بازگشت.
#شهدا_را_یاد_کنیم_با_ذکر_صلوات
#کلنا_عباسک_یا_زینب
#شهدای_مدافع_حرم
#شهدا_شرمنده_ایم
#شهید_مدافع_حرم
#جنبش_مصاف
#مدافعان_حرم
#مصاف
@montzeran
🏴 مختصری از زندگانی امام جعفر صادق علیه السلام....
💠نام: جعفر بن محمد
💠كنيه: ابوعبدالله، ابواسماعيل و ابوموسى
💠القاب: صادق، فاضل، صابر، طاهر، قائم، كافل و منجى
مشهورترين لقب آن حضرت «صادق» است. اين لقب به خاطر صدق گفتار آن حضرت و تمايز از جعفر كذاب، كه در عصر امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف ادعاى امامت كرده بود، به آن حضرت داده شد.
💠منصب: معصوم هشتم و امام ششم شيعيان
💠تاريخ ولادت: هفدهم ربيع الاول سال 80 هجرى
برخى مورخان، تاريخ تولد آن حضرت را اول رجب سال 80 هجرى و برخى ديگر سال 83 هجرى دانسته اند؛اما قول اول مشهور است و اين روز مطابق است با روز ولادت پيامبر اكرم صلی الله علیه و آله
💠محل تولد: مدينه مشرفه، در سرزمين حجاز (عربستان كنونى)
💠نسب پدرى : امام محمد باقر بن على بن حسين بن على بن ابىطالب علیهم السلام
💠نام مادر: فاطمه، مكنّى بهام فَروه بنت قاسم بن محمد بن ابى بكر
ام فَروه، كه فرزندزاده جناب محمد بن ابى بكر بود، مقام والايى در بين زنان زمان خويش داشت. امام صادق علیه السلام درباره شأن او فرمودند: مادرم از جمله زنانى بود كه ايمان آورد و تقوا پيشه كرد و نيكوكارى نمود، و خدا نيكوكاران را دوست دارد.
اين زن از تربيت شدگان مكتب امام زين العابدين علیه السلام و امام محمد باقر علیه السلام است.
💠مدت امامت: از زمان شهادت پدرش، امام محمد باقر علیه السلام در هفتم ذى الحجه سال114 هجرى تا 25 شوال سال 148 هجرى، به مدت 34 سال
💠تاريخ و سبب شهادت: 25 شوال سال 148 هجرى، در سن 65 سالگى، به وسيله زهرى كه منصور دوانيقى به آن حضرت خورانيد.
برخى تاريخ شهادت آن حضرت را نيمه رجب سال 148 هجرى دانسته اند.
اکثر قریب به اتّفاق شهادت آن حضرت را در ماه شوّال می دانند.(۱)
💠محل دفن: قبرستان بقيع، در مدينه مشرفه، در جوار قبر پدر و جدش و امام حسن مجتبى علیه السلام (در عربستان سعودى كنونى)
همسران: 1. فاطمه بنت حسين. 2. ام حميده (حميده مصفاة).
فرزندان: 1. امام موسى كاظم علیه السلام . 2. اسماعيل. 3. عبدالله. 4. محمد ديباج. 5. اسحاق. 6. على عريضى. 7.عباس. 8. ام فروه. 9. فاطمه. 10. اسما(۲)
📚 منابع;
۱]کافی : ج 1، ص 472. و ... .
۲]ناقب آل ابی طالب علیهم السلام : ج 4، ص 280. بحار الأنوار : ج 47، ص 241.
@montzeran
#در_محضر_معصومین
🔰امام جعفر صادق علیه السّلام:
✍مَن اَصبَحَ وَ لَم یَهتَمَّ بِاُمورِ المُسلِمینَ فَلَیسَ بِمُسلِم.
🔴هر کس صبح نماید و نسبت به امور مسلمانان بی تفاوت باشد، مسلمان نیست.
📚الکافی، ثقة الاسلام کلینی ج ۲، ص ۱۶۴ حدیث ۵
#حدیث_روز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبرانقلاب: فرزندی تربیت کنید که پس از مرگ برایتان طلب مغفرت کند
▪️شرح حديثی از امام صادق
#عطـرنمــاز ❣
✅آیتالله بهجت قدسسره:
📝 معیار اصلی، نماز است. این نماز بالاترین ذکر است، شیرینترین ذکر است، برترین چیز است. حال، برخی به دنبال ذکرهای ویژهای میگردند که کسی نشنیده باشد!
🔴 همه چیز تابع نماز است.
📚 (فریادگر توحید، ص١٨٣)
#نماز_اول_وقت 📿
#التماس_دعای_فرج 🤲
شهید حمید سیاهکالی
⤵️⤵️
🕊بعد از نماز با دستش تسبیحات فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها) را می گفت. هنگام ذکر هم انگشت هایش را فشار می داد و در جواب چرایی این کار می گفت:
"بندهای انگشت هایم را فشار می دهم تا یادشان بماند در قیامت گواهی دهند که با این دست ذکر خدا را گفته ام."