eitaa logo
منتظران مهدی (عج)
77 دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
6.6هزار ویدیو
21 فایل
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر بصیرت افزایی
مشاهده در ایتا
دانلود
🙏«آرزوے شهدا» 🔸گفتم:«ببینم توی دنیا چه آرزویی داری؟» قدری فڪر کرد وگفت:«هیچی» 🔹گفتم:«یعنی چی؟مثلاً دلت نمی‌خواد یک کاره‌اے بشی،ادامه تحصیل بدی یا از این حرفها دیگه» 🔸گفت:« یک آرزو دارم.از خدا خواستم تا سنم کمه وگناهم از این بیشتر نشده،شهید بشم.» "شهید نوجوانּ نور الله اخترے"
dcc_030e47861885a6316ed83b956bd1d25f.mp3
5.5M
     ┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄ 🎧 همين آرزومه 💚 🎤
9.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📱 💫 به فرزندانمان آرزو کردن را، یاد بدهیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مداحی آنلاین - دلم گرفته خستم - مجتبی رمضانی.mp3
3.08M
🌴شب زیارتی امام حسین(ع) 🍃دلم گرفته خسته ام 🍃یه عالمه غم دارم کسی نمیدونه 🎤 🌷 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ali-fani-12.mp3
7.8M
☘دعای هفتم صحیفه سجادیه☘ التماس دعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤍عمرم تمام گشت به هجران روی تو ترسم شها به خاک برم ارزوی تو ☀️ فکر و خیال من شده ای چند گاه هست کی می شود راه بیایم به سوی تو؟ ❤️عشقی نمانده در دل ما از فراق تو ای یوسفم چگونه ببینیم روی تو 🍃ای که هستی ما منتظر بر تو ده یک نشان که ببینم اثر از کوی تو 🌼نادم که سالها طلب یاری ات نمود اذنی بده تا برسد بر سبوی تو 💚الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج💚 🤲
🌸 راه مفید برای افزایش 🌸 🌻 [در دعای ندبه آمده است که نماز ما به واسطه عجّلَ الله تعالی فَرجَهُ الشّریف قبول می‌شود و گناهان ما به واسطه‌ی ایشان بخشیده و دعایمان مستجاب می‌شود : «وَ اجْعَلْ صَلَاتَنَا بِهِ مَقْبُولَةً وَ ذُنُوبَنَا بِهِ مَغْفُورَةً وَ دُعَاءَنَا بِهِ مُسْتَجَاباً» ] 🌻 همچنین در زیارت جامعه کبیره می‌گوییم: «وَ بِمُوَالاتِكُمْ تُقْبَلُ الطَّاعَةُ الْمُفْتَرَضَةُ ؛ به واسطه دوستی شما اهل بیت عبادت واجب، قبول می‌شود» 🌷 از رضوان الله علیه سوال شد: برای اینکه در با خشوع [و حضور قلب] باشیم چه کنیم؟ فرمود: در اول نماز توسل حقیقی به امام زمان عجّلَ الله تعالی فَرجَهُ الشّریف داشتن که عمل را با تمامیت مطلقه انجام بدهید. 🌷 بنابراین ادب حکم می کند قبل از گفتن تکبیره الاحرام، سلامی با توجه به محضر نماز کامل، امام زمان داشته باشیم تا از یاد نورانی آن بزرگوار برای حضور قلب مدد بگیریم. 📚 هشت گام تا ؛ اصغر آیتی و حسن محمودی ؛ صفحه ۱۰۹.