هدایت شده از اسرار تاریخ | استاد ابوالحسنی
🔺 جنجالی ترین زد و خورد در تاریخ مجلس شورای اسلامی
👈 تنش شدید بین نمایندگان و اعضای نهضت آزادی
+ شعر عجیب فخرالدین حجازی🔻
هدایت شده از اسرار تاریخ | استاد ابوالحسنی
⭕️ جنجالی ترین زد و خورد سیاسی مجلس
🔰 ادعای معین فر: هادی غفاری با کفش بر سرم میکوبید!
👈 شعر فخرالدین حجازی: "...که ناگاه غفاري خشمگين/ برآورد دستانش از آستين/ بزد مشت بر کله چاق تن/ که خون از سرش گشت فواره زن..."
1⃣ مشهورترین درگیری در مجلس شورای اسلامی در مجلس اول در سال ۱۳۶۲ رخ داد که به ماجرای نطق هاشم صباغیان و درگیری نمایندگان با معین فر اختصاص داشت.
آقای معین فر اولین وزیر نفت جمهوری اسلامی و عضو نهضت آزادی بود و همان زمان چالشهای سیاسی با نمایندگان انقلابی مجلس پیدا کرده بود و اکنون در مجلس به مظلوم نمایی میپرداخت. هاشم صباغیان نیز از اعضای ارشد نهضت آزادی ایران به شمار میرود که در دولت موقت، وزیر کشور بود.
2⃣ هنگام نطق پیش از دستور هاشم صباغیان، جمعی از نمایندگان به این نطق جنجالی اعتراض کرده و جلسه مجلس متشنج میشود، در این هنگام معینفر به سمت تریبون آقای هاشمی رفسنجانی (رئیس مجلس) رفته و دو دستش را بر روی میز وی زده و فریاد میزند:
«آقای رئیس، این چه وضعیتی است؟ چرا مجلس را آرام نمیکنید؟» علیاکبر معینفر این را گفت و به طرف تریبونی رفت که هاشم صباغیان در آن ایستاده و با اعتراض نمایندگان طیف خط امام نطق پیش از دستورش ناتمام مانده بود؛ در این هنگام نماینده اهواز با سیلی محکمی با معین فر برخورد میکند.»
3⃣ عزتالله سحابی ادعا میکند: "معینفر هنوز به جلوی تریبون نرسیده، عدهای از نمایندهها بر سر وی ریختند. آقای هاشمی هم که ریاست مجلس را برعهده داشت، ساکت و آرام و با لبخند و بسیار خونسرد، به جریان نگاه میکرد".
معین فر میگوید: من خودم آقای هادی غفاری را در آن جمع دیدم که با کفش به سر من میکوبید. از قضا اخیرا آقای غفاری برای سخنرانی به شیراز رفته بودند، توضیحاتی داده بودند که نادرست بود. من تصور میکردم که ایشان از کار خود پشیمان شده است، اما توضیحاتشان را که خواندم دیدم که ایشان گفتهاند من در آن ماجرا اصلا حضور نداشتم، شخص دیگری حضور داشت که اسم ایشان میرغفار بود که با اسم من غفاری به اشتباه گرفته میشود.... [در صورتی که] ایشان در آن لحظه حضور داشتند و با کفش به سر من میزدند. سر و صورت من از آن ضربات کبود شد. (پایان اظهارات آقای معین فر)
4⃣ اما مهمترین بازتاب این حادثه در شعر فخرالدین حجازی دیده شد. ایشان نماینده دوره اول تهران و سخنور زبردستی بود که گاهی اوقات شعر هم میگفت. وی از آن رویداد شعری سرود که تصویری از درگیری هادی غفاری با معین فر ارایه میداد: «معينفر مقاوم چو پيلان مست/ به اين سوي و آن سوي مي برد دست/ که ناگاه غفاري خشمگين/ برآورد دستانش از آستين/ بزد مشت بر کله چاق تن/ که خون از سرش گشت فواره زن»
جناب آقای غفاری تا به امروز درگیری فیزیکی با معین فر را انکار میکنند و ما نیر قضاوت نهایی را به اهلش میسپاریم و نفیاً و اثباتاً نظری نمیدهیم.
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐http://eitaa.com/monzer_ir
🛑 از آن سیلی چه غوغایی به پا شد!
👈 سیلی زدن به صورت شهید مدرس و غوغای گسترده در ایران
👈 رضاخان: آثار این سیلی رشتههای مرا پنبه کرد!
1⃣ در غوغای جمهوریخواهی رضاخانی و بالاگرفتن بحث در این باره، شهید مدرس به مخالفت بر میخیزد و شروع به افشاگری در مجلس میکند. در این میان طرفداران رضاخان شروع به سمپاشی میکنند و حرف و حدیثهایی درباره اعتبارنامه نمایندگان مخالف به راه میاندازند. تا اینکه سید محمد تدین عدهای از فراكسیون تجدد را به بیرون از مجلس میبرد ولی مدرس برای اینکه تاثیر سخنش تا اعماق نمایندگان نورس نفوذ کند، در اتاق تنفس دنباله بیانات گرم خویش را میگیرد. تدین که دریافته بود، اگر مدرس همینگونه به نطقش ادامه دهد، زلزله در ارکان فراکسیون میافکند، احیاء السلطنه بهرامی را تحریك میکند تا به سمت مدرس یورش برد. بهرامی بلافاصله وارد مناقشه و نزاع با مدرس میشود و یکباره سیلی محکمی به صورت آن بزرگوار میزند به گونهای که در برخی منابع آمده، عمامه شهید مدرس بر زمین میافتد (متقابلاً سیلی محكمتری از جانب سید محی الدین مزراعی وكیل شیراز به احیاء السلطنه بهرامی نواخته شد)
2⃣ این سیلی، یکی از پر سر و صداترین رخدادهای تاریخ مجلس در ایران شد و صدای آن یکباره از درهای مجلس عبور کرد و در همه تهران و سپس در سراسر ایران پیچید.
مردم خشمگین تهران كه دیدند به مجتهد و پیشوای مذهبی و نماینده واقعی آنها اهانت شده با خروش به راه افتادند و علیه رضاخان و جمهوری و اعوان و انصار وی به اعتراض برخاستند، بازارها بسته شد، طبقات مختلف مردم به خانه علما رفتند و در مساجد و اجتماعات گوناگون به تظاهرات وسیعی پرداختند. به طوری که یکی از شعرا میگوید:
از آن سیلی ولایت پر صدا شد / دكاكین بسته و غوغا به پاشد / به روز شنبه مجلس كربلا شد / به دولت روی اهل شهر وا شد
3⃣ با ایجاد موج مردمی و حمایت علما و با پیوستن برخی از نمایندگان فراکسیون اکثریت به اقلیت و انتخاب شهید مدرس به رهبری آن، شکست سیاسی بزرگی به جمهوری خواهی رضاخان وارد آمد به حدی که رضاخان گفت: این بهرامی با یک سیلی تمام رشتههای مرا پنبه کرد.
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
🛑 مهمترین آسیبها و چالشهای پارلمانتاریسم در تاریخ معاصر ایران
1⃣ عبرتهای تاریخی و راهکارهای امروزی
2⃣ گفت و گوی مبسوط نشریه افق حوزه با #محمدصادق_ابوالحسنی🔻
1_194019466.pdf
984K
⚫️ نسخه PDF
📚 آسیب شناسی عملکرد نمایندگان مجلس در تاریخ معاصر ایران؛ با تکیه بر سیره شهید مدرس و اندیشههای حاج شیخ فضل الله نوری (ره)
1⃣ گفتگوی تفصیلی افق حوزه با #محمدصادق_ابوالحسنی | بهمن ۱۳۹۸
2⃣ درباره تاریخ پرماجرای مجلس و چالشهای موجود در ساحت نظری و کاربردی که نمایندگان و قوه تقنین را تهدید میکند.
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 پخش اعترافات جاسوس بعد از گذشت ۶ سال
1⃣ تقسیم کار منافقین و داعش در حمله به مجلس شورای اسلامی: 1396
2⃣ این فرد که اعتراف میکند، همان جاسوسی است که در اصل از نزدیکان یک نماینده مجلس بود و نقشه و اطلاعات مجلس را در اختیار منافقین و بعد داعش قرار داد!
▪️ یکی از سوالات مشخص سرپل منافقین -به منظور جمع آوری اطلاعات و طراحی عملیات تروریستی- از این جاسوس این بوده که «اگر عملیاتی در مجلس اجرا شود، به نظرت باید از کدام در وارد شد؟» و او نیز در پاسخ، در مراجعات مردمی را پیشنهاد میدهد. مدت کوتاهی بعد از ارائه نقشه راههای ورود و خروج مجلس و اطلاعات مربوط به سطح حفاظت و تعداد محافظین هر در، عملیات داعش در مجلس شورای اسلامی انجام میگردد.
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
🟣 مواظب انقلابّیونِ ضدِ انقلاب باشید❗️
💥 مهمترین خطرِ برخی نمایندگان و مسئولین
✍ #محمدصادق_ابوالحسنی
1⃣ اگر میخواهیم ابعاد قدرت انتخاباتی ملت ایران را عمیقتر از مسائل روزمره بنگریم، بایستی به تاثیرات آن در سطوح ملی، قارّهای و جهانی توجه کنیم. همین مسئله موجب میشود که کنشگری یک نماینده مجلس را صرفاً سیاسی، بویژه جناحی نبینیم. یک نماینده شیعه در انقلاب اسلامی، باید از عمق استخوان به اصول و مبانی تشیّع و هویت ملی ایران پایبند باشد و اهل غربزدگی و غربگرفتگی نباشد. به همین جهت، نگرانی من از پارهای از نمایندگان و مسئولینی است که در لیستهای انقلابی جا خوش کردهاند و در عرصه سیاست داخلی و خارجی، گاه به شکل انقلابی تند و تیز هم جلوه میکنند اما وقتی وارد عرصه اقتصاد و فرهنگ میشوند، میبینید کاملاً یک تکنوکرات لیبرال و کنشگر سکولار هستند. خطر اینها به مراتب از غربگرایانی که آشکارا ضد انقلاب هستند بیشتر است. کم نیستند مسئولینی که هیچ برنامهای برای امور فرهنگی ندارند و اگر پایش بیفتد، فرهنگ را به پای مسائل سیاسی و اقتصادی قربانی میکنند. من همین الان در مجامع آکادمیک اساتید و نویسندگانی را میشناسم که خود را نظریهپرداز انقلابی جا میزنند و در عرصه سیاسی از انقلاب دفاع میکنند، ولی میبینی در عرصه معرفتشناسی، جامعهشناسی، روانشناسی، اقتصاد و... که وارد میشوند، کاملاً مبانی سکولار و ضد اسلامی را ترویج میکنند.
2⃣ این چه نوع انقلابی بودن است؟ مگر میشود همان حرفهای ضد انقلاب را با رنگ و لعاب متفاوت به خورد ملت داد؟ شک نکنید که از آغاز انقلاب تاکنون، بیشترین ضربه را همینها زدند و چه بخواهند یا نخواهند، عملاً پروژه "مسخ انقلاب" را تعقیب میکنند. باز خطر برخی ضد انقلابهای صریح به مراتب کمتر است چون پیچیدگی زیادی ندارند ولی گاه همین دو چهرهها مردم را دلسرد میکنند! لذا به هوش باشید که در زمان ما نمایندگانی هستند که دچار این آفتند ولی گاه شدیداً ژست انقلابی دارند و گاه خود اینها بزرگترین مانع در راه تحقق اصلاحات فرهنگی - اقتصادی در مجلس هستند. لذا شعار فرهنگی زیاد میدهند ولی میبینید مقابل نهادینهکردن فرهنگ اسلامی از جمله عفاف و حجاب و یا مقابله با بانکداری ربوی میایستند و اگر طرحی در این زمینه به راه افتد، آن را از دور خارج میکنند. بدینگونه در لغزشگاهها و بزنگاههای حساس، مقابل آرمانهای انقلاب نیز صفبندی میکنند. چرا؟
3⃣ چون اولاً خوانش تمدنی نمیدانند و درک عمیقی از نظامواره فکری - فرهنگی - اقتصادی - سیاسی موجود ندارند؛ چه در منظومه هویت و حاکمیت اسلامی و چه در شناخت لایههای نوین فرهنگ غرب (فرامدرن). ثانیاً: کمال و جامعیت اسلام را برای سامان دادن به جوامع بشری باور ندارند (هرچند ناخودآگاه). ثالثاً: هویت اسلامی و انقلابی را از سرچشمه کتاب الله و عترتی نگرفتهاند. ضمناً ریشههای تاریخی انقلاب اسلامی و منظومه فکری امام خمینی (ره) را بازخوانی نکردهاند و هویت انقلابی را تشخیص نمیدهند؛ لذا میبینید فرق عدالت اسلامی را با عدالت سوسیالیستی و همچنین اقتصاد اسلامی را با نئولیبرالیستی نمیدانند. حتی گاه دچار التقاط میشوند به جای الگودهی اصیل در عصر انقلاب اسلامی، سراغ تئوریزهکردن آموزههای اخوان المسلمین و برخی سلفیگرایان شبه انقلابی میروند. مباحث معرفتی تشیّع را با بنمایههای صوفیگری و اخلاق سکولار در هم میآمیزند. وانگهی، خدا نکند کسی به لحاظ عاطفی و قلبی، دل در گروی آموزههای ضد اسلامی نیز داشته باشد.
اگر میبینید گاه دولتها عوض میشوند اما برخی سیاستهای غلط فرهنگی و اقتصادی با قوت استمرار مییابد، ریشه در این امر دارد که عرصه فرهنگ را بر سیاست و اقتصاد حاکم نمیبینند. بعضیها خیال میکنند فلان نماینده چون محافظهکار است، چنین میکند اما مسئله عمیقتر است و به همین موضوع بر میگردد. البته من مخالف استفاده از دستاوردها و پیشرفتهای مثبت بشری و جهانی در چارچوب منطقی و شرعی نیستم؛ بلکه با انحراف و التقاط مخالفم.
خلاصه، در انتخابات بایستی مواظب نمایندگانی از این دست باشیم که ادعای انقلابی بودن دارند، ولی عملاً میخواهند فرهنگ و اقتصاد لیبرال و غربی را به اسم دولت یا مجلس انقلابی به کرسی بنشانند. اگر بعداً همین عناصر ریاست کمیسیونهای فرهنگی و اقتصادی مجلس را به دست گیرند که واویلاست. لذا یکی از مهمترین وظایف رای دهنده، مرزبندی و فاصلهگرفتن از این طیف است. بایستی رویه آنها را اصلاح کرد و اگر نمیپذیرند، با مشارکت انتخاباتی، آنان را از قطار تصمیمسازی و هویت سوزی پیاده ساخت. مصادیق زیادی برای این مسئله سراغ دارم که امروز هم در برخی لیستهای رنگارنگ به چشم میخورد و ان شاء الله در وقت مقتضی با شما عزیزان در میان خواهم گذاشت.
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
🔺دلداری آیت الله امامی کاشانی (ره) به فرزند شهید محسن فرامرزی در مراسم تشییع این مدافع حرم
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
🔺 آیت الله امامی کاشانی (ره) در کنار شهید بزرگوار مهدی باکری
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
🔺 آیت الله امامی کاشانی (ره) و منوچهر متکی در سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در بمبئی هندوستان | دی ماه ۱۳۵۹
👈 در ماجرای سفر مشترک ایشان به هند برای بیان مواضع ایران در برابر جنایات رژیم بعث عراق
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ | استاد ابوالحسنی
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺بازدید و سخنرانی آیت الله امامی کاشانی (ره) از جبهههای جنگ - لشکر 31 عاشورا، اردوگاه شهدای خیبر؛ سال 1363
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 فیلمی جالب از درس جهاد آیت الله امامی کاشانی (ره) در مدرسه عالی شهید مطهری | سال ۱۳۶۱
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
🔺محفل درس خارج آیت الله العظمی سید ابوالحسن اصفهانی (ره)
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
🔺 اجازه اجتهاد عالم وارسته، آیة الله شیخ علی اکبر برهان تهرانی از آیة الله العظمی سید ابوالحسن اصفهانی (ره)
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
🔺 اطلاعیه تاریخی | انصراف تولیت آستان قدس حرم حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها از حضور در انتخابات مجلس شورای ملی از قم - سال ۱۳۳۲
👈 تولیت آستانه: برای ادای وظایف خدمتگزاری به آستان مقدسه از قبول نمایندگی در مجلس هجدهم معذورم؛
👈 حاشیه: ان شاء الله که هیچگاه خدمت در آستان قدس امامان و امامزادگان علیهم السلام را به چشم کار و مشغلهای درجه دوم - سوم ننگریم.
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ تعرُّضِ ضدّ اخلاقی به کودکان
👈 در مقر اشرف / از سوی مجاهدین خلق
💥 اظهارات تاسف بار امیر یغمایی و محمد محمدی دو کودک سرباز سابق در فرقه رجوی درباره مشاهدات خویش از این اقدامات ضد اخلاقی در قرارگاه های مجاهدین خلق.
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 ازدواج نامشروع یا معامله فرقهای❓
👈 مریم رجوی در حالی که هنوز همسر مرد دیگری بود، با مسعود رجوی ازدواج کرد!
👈 در این فیلم، مهدی ابریشمچی، به شوهر جدید همسرش تبریک میگوید!
1⃣ ازدواج غیر شرعی مسعود رجوی با «مریم قجر عضدانلو (رجوی)»، یکی از بحث برانگیزترین اقدامات رهبر فرقه منافقین بود که در سال 1363 و بلافاصله پس از اعلام جدایی مریم رجوی از همسر سابقش ( مهدی ابریشمچی) رخ داد؛ البته بدون سپری شدن مدت مشروع.
2⃣ مهدی ابریشمچی با تحویل همسرش به رجوی، جایگاه بهتری در دستگاه مجاهدین خلق به دست آورد. با گذشت چند دهه از این ماجرا، اعضای جداشده این فرقه، هنوز ابریشمچی را بیغیرتترین عضو آن خطاب می کنند.
3⃣ مسعود رجوی پیشتر دو بار ازدواج کرده بود؛ بار اول با اشرف ربیعی که ۱۹ بهمن ۶۰ در درگیریهای یکی از خانه های تیمی مجاهدین کشته شده بود و بار دوم که با فیروزه بنی صدر، دختر ابولحسن بنی صدر ازدواج کرده و به دلیل اختلاف با بنی صدر به طلاق منجر شده بود.
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 ملازاده؛ (وهابی ضدّ شیعه): اخراج عقیل هاشمی، حاصل جنگ قدرت در شبکه کلمه است!
👈 ماجرای جاسوسی که امام جمعه وهابیها شد!
👈 عقیل هاشمی (مدیر اخراجی شبکه کلمه) و عبدالفتاح خدمتی (رییس هیئت مدیره آن)، هر دو نان به نرخ روز میخورند. این شبکه [که بلندگوی مهم وهابیت است] برای بازیگری و منافع شخصی تشکیل شد.
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯