فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔖منبر کوتاه 🔖
🎥#تصویری
🔅از الان تا آخرت عمرت این کار رو ترک نکن
🔰استاد عالی
📖 @moogharrabon
🔶چیزهایی كه در نماز مكروه است.
🔸 مكروه است در نماز، صورت را كمی به طرف راست یا چپ بگرداند، و چشمها را به هم بگذارد، یا به طرف راست و چپ بگرداند، و با ریش و دست خود بازی كند، و انگشتها را داخل هم نماید، و آب دهان بیندازد، و به خط قرآن یا كتاب یا خط انگشتر نگاه كند، و نیز مكروه است موقع خواندن حمد و سوره و گفتن ذكر، برای شنیدن حرف كسی ساكت شود، بلكه هر كاری كه خضوع و خشوع را از بین ببرد، مكروه میباشد.
🔸 موقعی كه انسان خوابش میآید، و نیز موقع خودداریكردن از بول و غایط، مكروه است نماز بخواند، و همچنین پوشیدن جوراب تنگ كه پا را فشار دهد در نماز مكروه میباشد، و غیر از اینها مكروهات دیگری هم در كتابهای مفصل گفته شده است.
📖 @moogharrabon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔖منبر کوتاه 🔖
🎥#تصویری
🔅جماعتی که خدا توی قرآن فرموده حتی اگر پیامبر اسلام صلوات الله علیه ۷۰ بار براشون استغفار کنه خدا نمیبخشدشون❗️
🔰استاد راجی
📖 @moogharrabon
🔆كم و زیادكردن اجزا و شرایط نماز🔆
🔅 هر گاه چیزی از واجبات نماز را عمداً كم یا زیاد كند اگر چه یك حرف آن باشد، نماز باطل است.
🔅 اگر به واسطه ندانستن مسأله، چیزی از واجبات غیر ركنیه نماز را كم یا زیاد كند، نماز باطل است، مگر آن كه كمكردن واجبات به جهت جهل قصوری باشد كه در این صورت احتیاط، اعاده نماز است، ولی چنانچه به واسطه ندانستن مسأله، حمد و سوره نماز صبح و مغرب و عشا را آهسته بخواند، یا حمد و سوره نماز ظهر و عصر را بلند بخواند، یا در مسافرت نماز ظهر و عصر و عشا را چهار ركعت بخواند، نمازش صحیح است.
🔅 اگر در بین نماز بفهمد وضو یا غسلش باطل بوده، یا بدون وضو یا غسل مشغول نماز شده، باید نماز را به هم بزند و دوباره با وضو یا غسل بخواند، و اگر بعد از نماز بفهمد، باید دوباره نماز را با وضو یا غسل به جا آورد، و اگر وقت گذشته، قضا نماید.
🔅اگر بعد از رسیدن به ركوع، یادش بیاید كه دو سجده از ركعت پیش فراموش كرده، نمازش باطل است؛ و اگر پیش از رسیدن به ركوع یادش بیاید، باید برگردد، و دو سجده را به جا آورد و برخیزد، و حمد و سوره یا تسبیحات را بخواند، و نماز را تمام كند، و بعد از نماز بنابر احتیاط واجب، برای ایستادن بیجا دو سجده سهو بنماید.
📖 @moogharrabon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻استاد عالی
🔻علامت مومن بودن؛تنظیم زندگی با امام زمان
📖 @moogharrabon
💬 | #پیام_جدید
متن پیام:
باسلام. ببخشید، ذکر گفتن در هنگام غذا خوردن و نجس بودن ( درحال دستشویی ) ، آیا حرام است یا مکروه است یا باطل است یا مشکلی ندارد؟ لطفا پاسخ دهید ! ممنون.
سلام مخاطب گرامی!
یکی از مکروهات تخلّی، سخن گفتن در حال تخلّى است، ولى ذکر خدا مکروه نیست. [2] در روایات، ذکرهایی در حال تخلّی وارد شده که در این باره به کتاب هایی مانند مفاتیح الجنان مراجعه نمایید.
به هر حال، صلوات، چون از مصادیق ذکر خدا بوده، گفتن آن در هنگام شنیدن نام، لقب و کنیه پیامبر اکرم (ص) در حال تخلّی و در توالت مکروه نیست.
ناگفته نماند که نباید طوری صلوات فرستاده شود که عرف آن را بی احترامی به پیامبر (ص) حساب کنند.
◾️◾️◾️
💬 | #پیام_جدید
متن پیام:
سلام وقتتون بخیر
میخواستم بدونم آیا دعای مهر و محبت گناه دارد ؟
✍️سلام اگر با سحر و جادو برای جلب محبت دست به چنین کارهایی می زنید، این روایت رسول خدا صلی الله علیه و آله را بخوانید:
زنی به رسول خدا صلی الله علیه و آله عرض کرد:
شوهری دارم که نسبت به من بدرفتار بود. با جادو کاری کردم که به من مهربان شود.
حضرت فرمود: وای بر تو، دینت را تیره کردی. فرشتگان نیک رفتار و فرشتگان آسمان و زمین تو را لعنت کردند. آن زن روزها روزه میگرفت و شبها عبادت میکرد. حضرت فرمود: توبه این زن با تراشیدن موهای سرش هم پذیرفته نخواهد شد، مگر آنکه شوهرش را راضی کند.
📚بحارالانوار/ج103/ص250
🔳🔳🔳🔳
.
🦋✨دنیا متعلق به آدماییه
که صبح ها با یک عالمه آرزوهای قشنگ بیدار میشن
🦋✨امروز از آن توست
پس با ارادهات معجزه کن..
سلام
صبحتون بخیر
امروزتون پر اتفاقای قشنگ✨🦋
📖 @moogharrabon
💠#حدیث_روز💠
✍امام على عليه السلام :
كسى كه كمتر اعتماد كند، به سلامت ماند؛
كسى كه زياد اعتماد كند پشيمان شود.
📚ميزان الحكمه ج12 ص200
📖 @moogharrabon
🔶اذان و اقامه🔶
🔸برای مرد و زن مستحب است پیش از نمازهای واجب یومیه اذان و اقامه بگویند، ولی پیش از نمازهای واجب غیر یومیه، مثل نماز آیات، مستحب است سه مرتبه بگویند: «الصَّلاة».
🔸 مستحب است در روز اولی كه بچه به دنیا میآید یا پیش از آن كه بند نافش بیفتد، در گوش راست او اذان، و در گوش چپش اقامه بگویند.
🔸 اذان هیجده جمله است: «اللهُ أكْبَرُ» چهار مرتبه؛ «أَشْهَدُ أَنْ لا إِلَهَ إِلَّا اللهُ» «أَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً رَسُولُ الله»، «حَیَّ عَلی الصّلاة»، «حَیَّ عَلَی الْفَلاَح»، «حَیَّ عَلی خَیْرِ الْعَمَل»، «اللهُ أَكْبَرُ» «لَا إِلَهَ إِلَّا الله» هر یك دو مرتبه.
اقامه هفده جمله است، یعنی دو مرتبه «اللهُ أكْبَرُ» از اول اذان و یك مرتبه «لا إِلَهَ إِلَّا الله» از آخر آن كم میشود، و بعد از گفتن «حَیَّ عَلی خَیْرِ الْعَمَل»، باید دو مرتبه «قَدْ قامَتِ الصَّلاة» اضافه نمود.
🔸 «أَشْهَدُ أَنَّ عَلِیّاً وَلِیُّ الله»جزو اذان و اقامه نیست، ولی خوب است بعد از «أَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً رَسوُلُ الله»، به قصد قربت گفته شود.
📚دفتر آیت الله صافی گلپایگانی
📖@moogharrabon
💬 | #پیام_جدید
متن پیام:
سلام بزرگوار
میشه گروهی رو معرفی بفرمایید که واجبات رو توضیح داده باشند
✍️سلام برای دریافت پاسخ بزنید رو لینک زیر
https://b2n.ir/u47441