✨﷽✨
❌ شبهه
#فرهنگ_اندوه!
متاسفم که در فرهنگی بزرگ شدم که مردمش تصور میکنند با اندوه، به خدا نزدیکترند...
✅ پاسخ
♦️ نمیدانم نویسنده در کدام جامعه بزرگ شده است که این چنین تأسفش برانگیخته شده است، اما من که چنین جامعهای را نمیشناسم!
♦️ اگر منظور نویسنده وجود آئین هایی مانند محرم، شب های قدر و ... در دین اسلام است، باید دانست که اندوه با گریه متفاوت است و به اصطلاح گریه اعم از اندوه است.
❇️ گریه انواعی دارد: گریه از روی درد، از روی ذوق و شادمانی، گریه از روی عشق و محبت، گریه ی به خاطر فراق و هجران و نیز گریه به خاطر اندوه. البته هر کدام از این انواع تقسیمات دیگری نیز دارند.
👈 واضح است: گریهای که مثلا از روی عشق باشد نه تنها اندوه زا نیست، بلکه نشاط آفرین و بهجت زاست.
♦️ احساس سبک باری و نشاطی که پس از مناجات عاشقانه با خدا یا با ائمه اطهار ع ایجاد می شود، تجربه ای است که هرکس یک بار مزه ی آن را چشیده باشد، مشتاق تکرار آن شده است.
♦️ در عزاداریهای در محرم و عاشورا دیده می شود، در اثر نشاط زاید الوصف ایجاد شده برای سینه زنان و گریه کنندگان امام حسین ع، ناخودآگاه گعده هایی پر از خنده و قهقهه پس از جلسه شکل می گیرد که حتی گاه چندان تناسبی با حرمت جلسه هم ندارد...
✅ یادآوری میشود: از منظر پیشوایان دین، مومن واقعی کسی است که حتی اگر اندوهگین باشد، باید چهره اش، پرنشاط و شادمان باشد. (نهج البلاغه، حکمت، 333)
#مَتْنِ_رُوضِـہ_وَ_سُخَنْرَانِے
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
JOIN🔜 💥 @membariha ✍
هدایت شده از حرم
🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🍃
📖🕋📖🕋📖
🕋📖🕋📖
💠همراهان گرامی کانال
🌷ختم دسته جمعی
⬅️ زیارت آل یس ➡️
در کانال برگزار میشود
✅ تعداد ثبت مجموعه یا ضامن آهو میشود و توسط متصدی آمار در حرم مطهر
🍃🍂آقا علی بن موسی الرضا 🍂🍃
از طرف شما عزیزان ثبت میشود و نزد ولی نعمتمان به امانت سپرده میشود
❇️فرصت تا آخر روز شنبه ۱۵ / ۱۰ / ۹۷
❇️به نیت تعجیل در فرج و سلامتی امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
و حاجات افراد شرکت کننده
📣لطفا تعداد زیارت درخواستی خود را که می خوانید ،به آیدی زیر بفرمایید تا آمار در حرم مطهر ثبت شود
تشکر و عاقبت بخیری از حضور پر رنگتون 🌹
⬅️آیدی جهت پیام دادن برای شرکت در ختم دسته جمعی زیارت 👇👇
🆔 @ZZ3362
✨﷽✨
💥 چرا عدهای ریزش میکنند و از #قطارِ_انقلاب_اسلامی پیاده میشوند؟
استاد #میرباقری
«انقلاب اسلامی حرکتی دربرابر تمدن غرب است که میبایست چند مرحله را پشت سر بگذارد:
۱) مرحله سیاسی، که در آن، تمایلات عمومی متناسب با ایدههای انقلاب اسلامی بسط و شرح مییابد.
۲) مرحله فرهنگی، که در آن عقلانیت اجتماعی به تولید میرسد و سازوکارهایی برای رسیدن به آرمانها و ارزشها پیریزی میشود.
۳) مرحله انقلاب در صنعت و محصولات است که درمجموع، تمدن نوینی شکل میگیرد. انقلاب ما اکنون در مرحله دوم است؛ مرحله کنونی، مرحله عبور از عقلانیت غربی و ورود به عقلانیت دینی است. اگر انقلاب اسلامی بخواهد آرمان های خود را در مقیاس ملی، منطقهای و جهانی بسط دهد و به یک راه جدید در مقابل راه برآمده از رنسانس تبدیل شود، باید عقلانیت جدید اسلامی تولید و از عقلانیت سکولار که سدی در مقابل سیر تکاملی انقلاب اسلامی است، گذر کند.
بهطور طبیعی، انقلاب اسلامی در این مرحله و در مراحل قبل و بعد، با ریزشهایی روبهروست؛ زیرا در هر دوره، کسانی که نمیتوانند با آرمانها و برنامههای انقلاب اسلامی همگام شوند، بهتدریج ریزش میکنند. به عنوان نمونه، آنها که نمیخواهند از عقلانیت مدرن عبور کنند، با تکیه بر این عقلانیت به نفی اصل انقلاب میپردازند؛ آنها راه وصول به سعادت و عدالت اجتماعی را همین عقلانیت مدرن میدانند و میپندارند که انقلاب اسلامی به بیراهه میرود! درواقع، آنها آرمانهای انقلاب و مقولاتی چون عدالت، امنیت و رفاه بشر را براساس همین عقلانیت مدرن، درک و تحلیل میکنند و عبور از آن را بهمعنای عبور از آرمانهای انقلاب و ناکارآمد و متحجرانه میپندارند؛ از این رو، درمقابل این مرحله از حرکت متعالی انقلاب اسلامی مقاومت میکنند و درنهایت، صف خود را از صف انقلابیون جدا میسازند. بر این اساس ریزشها، به عدم همراهی عدهای با مرحلهای از مراحل تکاملی انقلاب اسلامی تحلیل میشود.
از سوی دیگر، در هر مرحله، رویشی هم پدیدار میشود؛ زیرا هنگامی که عقلانیت دینیِ کاربردی و سازوکار حرکت اجتماعی الهی در دنیای جدید، طراحی میشود، قشر وسیعی از نخبگان و روشنفکران و یا مستضعفان و مظلومان در دنیای اسلام و در مقیاس جامعه جهانی، مجذوب انقلاب اسلامی میشوند و به این سو میآیند.
این ریزش و رویش، در همه مراحل تاریخی انقلاب اسلامی وجود داشته و خواهد داشت.
انقلاب اسلامی از آغاز درپیِ بسط خلافت الهیه بود. در قدم اول، به مبارزه با زیادهخواهی قدرتها پرداخت و به مبارزه با نظام سلطنتی بهعنوان یک ساختار عدالت گریز و دینستیز مبدل شد و درنهایت، به یک ایده اثباتی به نام «حکومت اسلامی» رسید. در هریک از این مراحل، با دقیقتر شدن و تبیین بیشتر آرمانهای اسلامی، عدهای که برخی از ایدههای نظری و عملی خود را حذف شده میدیدند، از انقلاب جدا شدند! بهعنوان مثال، هنگامی که مبارزه به مرحله درگیری با اصل نظام سلطنت منتهی شد، گروههایی که سلطنت مشروطه یا مشروعه و یا دموکراتیزه شده را میخواستند، از قطار انقلاب پیاده شدند؛ چون گمان کردند که این انقلاب از آرمانهای صحیح خود فاصله گرفته است! یا در آنجا که امام انقلاب بر «جمهوری اسلامی» تأکید کرد؛ برخی که بهدنبال تحقق جمهوری سوسیالیستی و یا جمهوری با قیدهای دیگر بودند، این جهتگیری را متناسب با آرمانها خود ندیدند و ریزش کردند. مبارزات مارکسیستی بر علیه انقلاب اسلامی عمدتاً از همین مرحله شروع شد.
هنگامی که قانون اساسی تدوین شد نیز ریزش بر همین منوال بود. هواداران حکومت دموکراتیک و دین حداقلی وقتی مشاهده کردند که اسلام و ولایت فقیه به یک نظام حقوقی کلان در جامعه تبدیل میشود از انقلاب فاصله گرفتند.
از مرحلهای که انقلاب اسلامی وارد مبارزه جهانی شد نیز طیفی که به یک رفرم یا انقلاب در مقیاس ملی میاندیشیدند، فریاد برآوردند که ضرورتی ندارد ما هزینه یک انقلاب جهانی را بپردازیم؛ باید در حد حلوفصل مسائل ملی و عمران و آبادانی کشور خود تلاش کنیم. بنابراین، حاضر نشدند در بسط فرهنگی اسلام و انقلاب اسلامی در مقیاس جهانی و مبارزه با نظام استکباری حاکم بر جهان همکاری کنند. به عبارت دیگر، وقتی انقلاب اسلامی برای دفاع از اسلامیت نظام، تا مرز درگیری نظامی با استکبار ایستاد، حتی عدهای از طرفداران انقلاب اسلامی، به دلیل هزینه این حرکت، راه خود را جدا کردند؛ بدون آنکه به دستاوردهای این حرکت توجه داشته باشند.
در کنار همه ریزشهایی که در مراحل تکاملی انقلاب اسلامی روی میدهد، رویشهایی بسیار گستردهای نیز به وقوع پیوسته است که از آن جمله میتوان به هویتیابی افتخارآمیز شیعیان در جهان و رشد تشیع در جهان اسلام و سایر کشورها، توجه و گرایش به اسلام انقلابی و حتی تمایل بسیاری از کشورهای انقلابی به اسلام، و... اشاره کرد.»
#مَتْنِ_رُوضِـہ_وَ_سُخَنْرَانِے
@membariha
✨﷽✨
#شهید_صیاد_شیرازی
💐✍فرزند شهید
🌹تصور می شد که ایشان فقط یک فرد نظامی است اما واقعیت این بود که پدرم صرفاً یک نظامی نبود .آیت الله بهاء الدینی می گفتند: « پدرت یک روحانی بود در لباس نظامی. »
★★★★★★★★★★
🌹درباره ارتباط پدرم با من باید عرض کنم ایشان من را آزاد می گذاشت ولی از دور مراقبت می کرد. می گفت: بچه ها را نباید حبس کرد. من 5 ساله که بودم برایم برنامه داشت و با توجه به علاقه ای که خودم نشان می دادم لباس چریکی تنم می کرد و من را به سخنرانی می برد. برایم خیلی ارزش قائل می شد.
★★★★★★★★★★
🌹با این برنامه ها روحیه شهامت را در وجودم پدید می آورد. من از همان کودکی شاهد بودم که ایشان چقدر شجاع هستند . حتی محافظ هایش را قال می گذاشت. شاید بخاطر این بود که او اولاً از مرگ نمی هراسید. ثانیاً می خواست ساده زیست باشد.
★★★★★★★★★★
🌹یادم است که در دوران کودکی حتی من را به منطقه نظامی و جبهه ها می برد تا با فرهنگ دفاع مقدس بیشتر آشنا شوم. در جبهه ها هلی کوپترها را که را می دیدم یک سرور و نشاط خاصی در من ایجاد می شد. در جاهایی که شهدا بودند من را می برد و یا به خانه هایی که فرزندان بی سرپرست داشت من را هم می برد. همه اینها بخاطر این بود که من را با محیط اطراف خودم بیشتر آشنا سازد.
★★★★★★★★★★
🌹آخرین خاطره ای که از ایشان دارم مربوط می شود به شب شهادتش . آن شب حال عجیبی داشت . چون از مسافرت آمده بود ؛ زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) و عیادت مادر گرانقدرش در مشهد ، زیارت مشهد شهیدان شلمچه ؛ همه و همه روحیه ای تازه به او بخشیده بود اصلاً انگار آماده بود.
★★★★★★★★★★
🌹 لباس آبى تنش بود. ماسك زده بود و داشت خيابان را جارو مى كرد. تعجب كردم.رفتگرها كه لباسشون نارنجيه؟درِ حياط را تا آخر باز كردم.
بابا گاز داد و رفت بيرون.
يك لنگه در رابستم. چفت بالا را انداختم.
جارويش را گذاشت كنار و رفت جلو. يك نامه از جيبش درآورد.
پدر تا ديدش، به جاى اين كه شيشه را بكشد پايين، در ماشين را باز كرد. نامه را ازش گرفت كه بخواند.
دولاّ شدم، چفت پايين را ببندم.
صداى تير بلند شد.
ديدم يكى دارد مى دود به طرف پايين خيابان; همان كه لباس آبى تنش بود.
شوكه شدم. چسبيده بودم به زمين.
نتوانستم از جام تكان بخورم. كنده شدم، دويدم به طرف بابا. رسيدم بالاى سرش.
همان طور، مثل هميشه، نشسته بود پشت فرمان. كمربند ايمنيش را هم بسته بود. سرش افتاده بود پايين; انگار خوابيده باشد، امّا غرق خون.
★★★★★★★★★★
🌹فردا شبش که دیگر ایشان شهید شده بود برای من شبی بسیار سخت و مصیبت باری بود. تازه به عظمت او فکر می کردم که در نبودنش چه کنم ؟ برای همین بود که در روز تشییع جنازه وقتی خودم را روی پای آقا انداختم می خواستم تمام عقده هایم را خالی کنم . چون او را از پدرم بیشتر دوست دارم.
ادامه دارد
منبع:
https://article.tebyan.net/120496/%D8%B4%D9%87%DB%8C%D8%AF-%D8%B5%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1
🍃جهت تعجیل در فرج و سلامتی آقا و شادی روح امام و ارواح طیبه شهدا صلوات🍃
#مَتْنِ_رُوضِـہ_وَ_سُخَنْرَانِے
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
JOIN🔜 💥 @membariha ✍
✨﷽✨
❤️من #حجاب_را_دوست_دارم ❤️
حجاب یعنی❗️
من حیا دارم ...
هر لباسی نمی پوشم ...
جلوی نامحرم مراقب رفتارم هستم ...
حجاب یعنی❗️
خواهر عزیزم همسرت اومد بیرون نگران نباش
زندگی تو برای من اهمیت داره،من با حجابم،
من مراقب رفتارم هستم نگران همسرت نباش!
حجاب یعنی❗️
من به بالا رفتن آمار #طلاق کمک نمیکنم ؛
من به دلسرد شدن یک مرد از خانمش کمک نمیکنم!
حجاب یعنی❗️
برادر با خیال راحت تو خیابون قدم بزن
با خیال راحت کار کن
با خیال راحت درس بخون
من به هیچ وجه #آرامش روانی تو رو بهم نمیریزم ...
حجاب یعنی❗️
همسر عزیزم من فقط و فقط متعلق به تو هستم نه هیچکس دیگری!
یعنی من به تو و این زندگی وفادار هستم
یعنی زیبایی من فقط برای یک نفر!
حجاب یعنی❗️
ای #شهید من پاسدار خونت هستم ..
حجاب یعنی مادر جان ،یازهرا،من #وارث چادر خاکی تو هستم ...
حجاب یعنی❗️
ای چشمان ناپاک من میدان را برای هرزگی شما باز نمیگذارم ...
حجاب یعنی❗️
لبخند رضایت #امام_زمان ...😍
#مَتْنِ_رُوضِـہ_وَ_سُخَنْرَانِے
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
JOIN🔜 💥 @membariha ✍
✨﷽✨
#تفاوت_قبل_انقلاب_و_بعد_انقلاب
❌شبهه
ای کسانی كه انقلاب کردین، لطفا به سوالات زیر پاسخ دهید.
1- تفاوت "حضرت والا" و "حضرت آقا" را توضیح دهید!
2- دو کلمه "مقام عظمای ولایت" و "شاهنشاه آریا مهر" را تعریف کنید!
3- معنی عبارتهای " جانم فدای رهبر" و " جان نثار" را به طور خلاصه شرح دهید!
4-دو کلمهء "بيت" و "کاخ" چه تفاوتهايی دارند؟!
5- تفاوت دو گروه "عاشق ولايت" و "فدوی" را در چند سطر توضيح دهيد!
6- "بنياد پهلوی" و "بنياد علوی" چه تفاوتی دارند؟
7- جمله "سلطنت عطيهای است الهی" چه رابطه ای با عبارت "مقام عظمای ولايت جانشين امام زمان" دارد ؟
8- تفاوت "رای ملوکانه " با "حکم حکومتی" کدام است؟
9-فرق "شاهرود" با "امامرود" را بيان کنيد.
10- "بندر امام" با "بندر شاه" چه تفاوتی دارد؟
✅پاسخ
🔹تفاوتهای نظام مبتنی بر ولایت فقیه و نظام شاهنشاهی، در دو سطح مبانی نظری و تفاوتهای رفتاری قابل توضیح است.
🔹از نظر تئوری، شیعیان معتقدند کسی حق حکومت بر دیگری ندارد، جز آنکه از نظر شرع مجاز باشد. بنابراین حکومت مختص پیامبران و پس از آنها امامان و پس از آنها فقیه جامع الشرایط است.
🔹برای پرهیز از طولانی شدن مطلب تنها به بیان روایتی اکتفا میشود ولی مخاطبان برای مطالعه بیشتر میتوانند به کتاب «چهل حدیث در اثبات #ولایت_فقیه نوشته #قربانی_مقدم» مراجعه کنند.
شخصی به امام صادق میگوید: شما که حاکمان بنی عباس و دادگاههای آنها را طاغوت میشمارید، پس شیعیان در مشکلاتی که برایشان پیدا میشود، چه کنند؟
امام صادق فرمودند: به کسی از خودتان (شیعه) مراجعه کنید که علوم و احادیث ما و حلال و حرام الهی را میداند. پس وقتی او حکمی کرد، باید پذیرا باشید چراکه من او را #حاکم_برشما قرار دادم.
پس اگر کسی حکم او را که بر اساس آموزه های اهل بیت صادر کرده قبول نکند، حکم خدا را سبک شمرده و حرف ما را رد کرده است. (وسائل، ج۱۸، ص۹۹)
🔹اما در حوزه تفاوت رفتاری نیز به جمله ای از مخالف لندن نشین جمهوری اسلامی و کارشناس بی بی سی در وصف مقام معظم رهبری اکتفا میشود که گفت:
«من آیتالله خامنهای را خوب میشناسم و به عنوان منتقد ایشان اقرار میکنم که در تمام کارنامه اقتصادی خود و اقوامش، نقطه سیاه که هیچ، حتی یک نقطه خاکستری هم نمیتوان یافت.»
(http://yon.ir/dXbEi)
🔹این درحالیست که برای کسانی که کمترین مطالعات در احوال قبل از انقلاب دارند، به انواع فساد در دربار شاه و فرزندانش آگاهی کامل دارند، برخی از این موارد در کتاب «خاطرات ارتشبد فردوست»، همبازی و دوست صمیمی و قدیمی شاه بیان شده است.
🔹به نظر میرسد این دو نکته برای تمام تفاوتها کافی باشد و بدانیم که اظهار ارادت به شاه یا امام خامنه ای هرچند با الفاظ مشابه صورت گیرد، اما در حقیقت بسیار متفاوت است، زیرا یکی شایسته #عشق ورزیدن است و دیگری نه تنها از نظر شرعی شایستگی حکومت ندارد، بلکه در عمل نیز فساد زیادی داشته است.
♦️نکته:
🔹مطالب فوق به هیچ عنوان به معنای نبود نقص در نظام نیست، اما به برکت الهی بودن حکومت ولایت فقیه و سلامت رفتاری شخص ولی فقیه، مردم تاکنون کاستی ها را تحمل کرده اند که باید مسئولان این مسئله را درک کنند و صبر مردم را (نه سوءاستفاده، بلکه) با تلاش بیشر قدردانی کنند.
#مَتْنِ_رُوضِـہ_وَ_سُخَنْرَانِے
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
JOIN🔜 💥 @membariha ✍