لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🔶ساخت اسباب بازی عروسک متحرک
با ساده ترین وسایل
جذاب و ساده برای مشغول کردن کودکان و نوجوانان در منزل
#در_خانه_بمانیم
#معرفی_بازی
@taghcheh1399
عوامل تحکیم خانواده3 Mix.mp3
7.29M
🔴🔶عوامل تحکیم خانواده۳
#پادکست
📣 پاسخگویی توسط: استاد #آزمون
کاری مشترک از گروه تبلیغی خانواده موفق و حجره مجازی
@taghcheh1399
🔴🔶آیا در منزل قرنطینه هستید ؟
چند روز ؟
حوصله تان سر رفته ؟ تحملتان تمام شده ؟ خیلی خسته شدید؟
لطفا این متن را با دقت بخوانید ببینید یک عده برای شرف و عزت و ناموس ودین ما چه کشیده اند .......( خاطره ای از ۱۸ سال اسارت سیدالاسراء،شهید سرلشگر خلبان حسین لشگری،اولین اسیر ایرانی در جنگ تحمیلی که آخرین اسیری هم بود که آزاد شد)
آن قدر اسارتش طولانی شده بود که یک افسر عراقی گفته بود تو به ایران باز نمی گردی بیا همین جا تشکیل خانواده بده!... همسر شهید لشگری می گفت خدا حسین را فرستاد تا سرمشقی برای همگان شود...او اولین کسی بودکه رفت( اولین اسیر بود) و آخرین نفری بود که برگشت.... اسیر که شد پسرش علی۴ ماهه بود و دندان نداشت و به هنگام آزادیش علی پسرش دانشجوی دندانپزشکی بود...وقتی بازگشت از او پرسیدند این همه سال انفرادی را چگونه گذراندی و او می گفت: برنامه ریزی کرده بودم و هرروز یکی از خاطرات گذشته خود را مرور می کردم سالها در سلول های انفرادی بوده و با کسی ارتباط نداشت، قرآن راکامل حفظ کرده بود، زبان انگلیسی می دانست و برای ۲۶ سال نماز قضا خوانده بود.
حسین می گفت: از هیجده سال اسارتم ده سالی که تو انفرادی بودم سالها با یک "مارمولک" هم صحبت می شدم. بهترین عیدی که این ۱۸ سال اسارت گرفتم، یک نصفه لیوان آب یخ بود! عید سال ۷۴ بود، سرباز عراقی نگهبان یک لیوان آب یخ می خورد می خواست باقی مانده آن را دور بریزد، نگاهش به من افتاد، دلش سوخت و آن را به من داد، من تا ساعت ها از این مساله خوشحال بودم، این را بگویم که من ۱۲ سال ( نه ۱۲روز یا ۱۲ ماه)در حسرت دیدن یک برگ سبز، یک منظره بودم، حسرت ۵ دقیقه آفتاب را داشتم...
خاطرات دردناک ناصر کاوه.
#متن_نوشت
@taghcheh1399
🔴🔶شعر در خانه بمانیم
محمدجواد پرچمی شاعر و مداح اهل بیت(سلام الله علیهم) #در_خانه_بمانیم را بهزبان شعر آورده است.
امروز اگر دغدغهمند و نگرانید «در خانه بمانید»
بر آتش بحران همگى گل بنشانید «در خانه بمانید»
پیشینه تاریخى دیرینه دوران، اى ملت ایران
گر مدعى دانش و فرهنگ جهانید «در خانه بمانید»
در رشت و قم و نصفجهان و رى و کرمان در مشهد و تهران
یا ساکن شیراز و اراک و همدانید «در خانه بمانید»
خدمت به اطبا و پرستار نکردید، نکردید، در شهر نگردید
خیرى نرساندید اگر، شر نرسانید «در خانه بمانید»
خواهید که ایران بشود فاتح و پیروز، در موسم نوروز
اینقدر از این شهر به آن شهر نرانید «در خانه بمانید»
فرصت شده در خانه به هم عشق بورزید، هر روز بخندید
وقت است غبار از دل و از خانه تکانید «در خانه بمانید»
یکوقت عزیز خودتان میرود از دست، این واقعیت هست
من آنچه که شرط است نوشتم که بدانید «در خانه بمانید»
بر کاسب و مستأجر و خود رحم نمایید، محبوب خدایید
این فرصت پیشآمده را قدر بدانید «در خانه بمانید»
آن چند سلبریتى معروف که هستند، گویید برقصند
کمتر وسط غصه ما، دُر بفشانید «در خانه بمانید»
اى محتکران نان نخورید، از تب ویروس، اى عده منحوس
بر گرده مردم همهتان، بار گرانید «در خانه بمانید»
اى ملت ما بدتر از این را گذراندید، در بند نماندید
چون رود خروشان همگى در جریانید «در خانه بمانید»
این مملکت از روز ازل، مال حسین است، بینالحرمین است
در خلوت خود بعد دعا، روضه بخوانید «در خانه بمانید»
۱۳۹۸/۱۲/۲۴
#شعر
@taghcheh1399
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🔶ساخت هواپیما با چوب بستنی
آموزش کاردستی ویژه کودکان
ساخت اسباب بازی با هزینه های اندک
#در_خانه_بمانیم
#سرگرمی_ها
@taghcheh1399
🔴🔶تبدیل جریان زندگی به بازی
▫️در این ایام که فرصتی پیش آمده که در کنار فرزندانمان قرار بگیریم، بهتر است به جای ایجاد استرس و ناراحتی و اتلاف وقت، آن را با یک برنامه ریزی جذاب تبدیل به فرصت کنیم.
▫️به عنوان نمونه در کنار بچه هامون هر روز صبح بعداز فریضه نماز، نرمش مختصر انجام دهیم و در بین کارهای روزمره ساعتی را برای خواندن کتاب مورد علاقه قرارداده و خلاصه آن را برای یکدیگر بازگو کنیم.
▫️در طول روز ساعتی را برای آشپزی و شیرینی پزی به صورت مسابقه اختصاص دهیم.
▫️ساعتی را هم برای گوش کردن به فایل صوتی(مثلا ستان پناهیان...) اختصاص دهیم.
▫️حتما برنامه ای برای انجام کاردستی (مثل اوریگامی) و ادابازی و بازی های فکری داشته باشیم.
▫️ این هنر بزرگترهاست که بچه ها را جهت بدهند تا در بحران ها هم بتوانند قوی باشند و زندگی را مدیریت کنند و در فضای بدون استرس و شاداب به جای اتلاف وقت در پای تلویزیون و موبایل برنامه منسجم داشته باشند.
#متن_نوشت
@taghcheh1399
🔴🔶خطرناکتر از کرونا
💠 امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) در نهجالبلاغه فرموده است:
«ألا وإنّ مِنَ البلاء الفاقة، وأشدّ مِنَ الفاقة مرض البدّن، وأشدُ مِنْ مَرَض البدّن مرض القلب»(حکمت ۳۸۵)؛ بیپولی گرفتاری است، از آن بدتر بیماری است و بدتر از بیماری جسمی، بیماری روحی است.
🔹گاهی مبتلا به بیماری بدتری هستیم به نام بیماری روح؛ در حادثه اخیر و اتفاقات پیرامون آن، بیماری روح جامعه هم آشکار شد. گروهی پیدا شدند که خواستند از این واقعه تلخ، سوءاستفاده کنند؛ مثلاً ماسک را احتکار کردند یا به قیمت گزافی در اختیار مردم قرار دادند؛ این نشانه بیماری روحی جامعه است.
🔸خود این بیماری را باید نتیجه بیمبالاتیهای بشر بدانیم؛ دقت نکردنها و رعایت نکردن مقررات الهی؛ چون بدیها به انسان برمیگردد و خوبیها به خداوند؛ «مَا أَصَابَکَ مِنْ حَسَنَةٍ فَمِنَ اللَّهِ وَمَا أَصَابَکَ مِنْ سَیِّئَةٍ فَمِنْ نَفْسِکَ» (نساء-۷۹) یعنی انسان مانند کره زمین است که ذاتش تاریک و سرد است و اگر نوری دارد و گرمایی، از خورشید دارد. هر چه خوبی در وجود انسان است از خداست و هر چه بدی است به خودش برمیگردد و خدای متعال در این بلاها و گرفتاریها، چون انسان را دوست دارد، میخواهد انسان برگردد و توبه کند.
#به_یاری_خدا_کرونا_را_شکست_می_دهیم
#متن_نوشت
#گروه_تبلیغی_پاسخگو
@taghcheh1399
🔴🔶کرونا؛ رسوایی دین یا علم؟
شیوع ویروس کرونا در این روزها بهانهای شده تا دین ستیزان نهادها و نمادهای دینی را مورد هجمه قرار دهند، چرا؟ نمی دانم! بله عدهای همواره دنبال بهانه میگردند تا عقده گشایی کنند اما این حد از هجمه و حمله و آن هم به بهانهی یک بیماری وارداتی کمی بیش از "یه کم عجیب" به نظر میرسد.
درست است که یکی از نقاط آغازین شیوع این بیماری در ایران قم بوده است و درست است که به همین دلیل حرم حضرت معصومه و امام رضا علیهماالسلام نیمه تعطیل شده، اما چه دلیلی دارد که اینها بهانهی توهین و بیاحترامی به اعتقادات اسلامی شود؟
اگر به دلیل اپیدمی کرونا بنا باشد کسی یا نهادی سرزنش شود، این طب مدرن و علوم جدید است که اینطور با همهی ادعاهایش تسلیم این ویروس ضعیف و نحیف شده است وگرنه وظیفهی دین و نهادهای آن که مبارزه با بیماری نیست، وظیفهی اصلی دین و مذهب سعادت اخروی و آشنایی با خداست. اما چطور شده که علم پزشکی متکی بر تمدن غربی که وظیفهی ذاتیاش پیشگیری و درمان بیماریهاست، دستانش به علامت تسلیم بالا است؟ بله کرامت و معجزهی پیشوایان گاهی بیمار که هیچ، مرده را هم زنده میکند، اما این موارد استثنا و تنها در جهت اهداف دینی یعنی اثبات الهی بودن ادعای پیامبر یا امام است نه روال عادی، حتی حضرت عیسی علیه السلام هم که معجزات اصلی او از سنخ پزشکی بود، اینگونه نبود که بخواهد به جای پزشکان بنشیند. فهم هیچ دیندار اعم از مسلمان و غیر مسلمان، عالم و غیر عالم از دین غیر این نبوده است، شاهد آنکه مردم وقتی متوسل به اولیا میشوند که علم و پزشکی از درمانشان عاجز شود. (گرچه این نیز منش مورد تأییدی نیست، چون توسل به اسباب مادی و الهی در عرض هم نیستند که یکی از آنها مورد توجه قرار گیرند)
بله این هم درست است که اگر دستورات دینی رعایت شود بسیاری از این مشکلات اصلأ بوجود نمیآید، اما کِی و کجا دین کاملاً عمل شده که انتظار سلامتی کامل داشته باشیم؟
خلاصه اینکه آن عالم ملکوت است که تزاحم مادی و دنیوی تاثیرگذار نیست اما در این دنیای مادی قوانین مادی حاکم است. وقتی زهر بر بدن خود معصوم اثر میگذارد و جگر امام مجتبی را پاره پاره میکند، چرا بعضی انتظار دارند حرم ایشان در برابر ویروس گارانتی داشته باشد؟ این مسئله هیچ از شأن پیشوایان نمیکاهد، همانطور که خانه کعبه هم در طول تاریخ در برابر سیل و زلزله در امان نبوده و در طول تاریخ بارها تخریب شده است.
🔹 پینوشت
مسائلی مانند کرونا (که کم هم نیست) نشان می دهد که تمدن غربی نه فقط در حوزههایی چون فرهنگ، اقتصاد، سیاست و... دچار انحطاط است، بلکه در اصلی ترین ساحتهای زندگی همچون پزشکی نیز ناتوان است.
#به_یاری_خدا_کرونا_را_شکست_می_دهیم
#متن_نوشت
#گروه_تبلیغی_تابان
@taghcheh1399
🔴🔶موسیقی و رقصیدن راه درمان بیماران کرونایی نیست!!
وَمِنَ النَّاسِ مَنْ يَشْتَرِي لَهْوَ الْحَدِيثِ لِيُضِلَّ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ بِغَيْرِ عِلْمٍ وَيَتَّخِذَهَا هُزُوًا ۚ أُولَٰئِكَ لَهُمْ عَذَابٌ مُهِينٌ.لقمان/۶
و برخی از مردمان کسی است که گفتار و سخنان لغو و باطل را (مانند قصّههای دروغ و افسانههای شهوتانگیز مفسد اخلاق و موسیقی مطرب) به هر وسیله تهیّه میکند تا (خلق را) به جهالت از راه خدا (و آموختن علوم و معارف قرآن) گمراه سازد و آیات قرآن را به تمسخر و استهزا گیرد، این مردمان به عذاب، همراه با خواری و ذلّت گرفتار شوند.
🖋 احداث کننده رقص سامری(گوساله پرستان) است وقتی که گوساله را درست کرد اطراف آن رقصیدند.
آیا اگر آن برای ما مفید بود خدا و یا لااقل رسول خدا به آن امر نمی کردند!!!
#متن_نوشت
#گروه_تبلیغی_شمیم_رحمت
@taghcheh1399
بازی اول،بازی گل یا پوچ.mp3
1.29M
🔴🔶بازی ساده برای اجرا در منازل
بازی گل یا پوچ
🖍 بیان ساده قوانین و ویژگی ها
#پادکست
#گروه_تبلیغی_تسنیم
@taghcheh1399
🔴🔶آیا ظهور امام زمان نزدیک است؟
✍ به قلم حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
برای توضیح بیشتر و منابع مطلب به پیوند زیر مراجعه کنید👇
ghorbanimoghadam.ir/1076
#یادداشت
#گروه_تبلیغی_تابان
@taghcheh1399
🔴🔶 پیام خداوند از این بیماری چیه؟ اصلا چرا اینجور شد ؟ یعنی همه دنیا مستحق این ویروسند؟
▪️قبل از هر چیز لازم است مساله را مقداری عمیق تر و از این زاویه ببینیم که مشکلات و بلاها و از جمله بیماری ها چه دلیل یا دلایل و فلسفه هایی دارد؟
مشکلات و سختی های عالم (که مصداق بارز و آشکارش بیماری است) مصالح و دلایل متفاوتی دارداز جمله:
1️⃣ زمینه ترقّي و رشد معنوي: از امام صادق(علیه السلام) نقل شده: «در بهشت درجهای هست که فقط با صبر کردن بر مریضیهای جسمی میتوان به آن درجه رسید.» (علامه المجلسي، بحار الانوار، ج 67، ص 212، مؤسسه الوفاء، بيروت، 1404)
2️⃣ تکامل و شکوفایی استعدادهای نهفته: وقتی سخن از کارکرد سازنده دشواری و مصائب به میان می آید، منظور این نیست که این تأثیر روی همه افراد یکسان است، بلکه روی برخی ممکن است نقش منفی داشته باشد، ولی مهم چگونگی برخورد و رویارویی با مشکلات است. هر اندازه شخص دارای جهان بینی بهتری باشد و فلسفه رنجها و مصائب را بهتر بشناسد و از نظر روحی، خطرپذیر و با اراده و مقاومتر باشد، از جنبههای مثبت مشکلات بهره افزونتری میگیرد. بر عکس هر اندازه شخص عافیت طلب، بدبین و خطر گریزتر باشد، از مشکلات آثار منفی بیشتری دریافت میدارد.
3️⃣ آزمون و امتحان: خداوند در قرآن مي فرمايد: «وَ لَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ الْأَمْوالِ و... لِيَبْلُوَكُمْ أَيُّكُمْ أَحْسَنُ عَمَلا ( بقره؛155)؛ شما را با اندكي از ترس، گرسنگي و آفت در مال ها و جان ها و ميوه ها مي آزماييم... تا معلوم گردد كه چه كس عمل شايسته انجام مي دهد.»
4️⃣ بخشش گناهان: امام رضا(علیه السلام) می فرمایند: «المرض للمؤمن تطهير و رحمة، وللكافر تعذيب ولعنة، وإن المرض لا يزال بالمؤمن حتى لا يكون عليه ذنب ( طبرسی ، مکارم الاخلاق،ص358)؛ بيماري براي مومن پاكي و رحمت، ولي براي كافر عذاب و لعنت (دوری از رحمت) است، هنگامي كه مومن بهبودي يابد، تمام گناهانش بخشيده شده است.»
5️⃣ تربیت انسان: استاد مطهری(ره) میفرماید: به حکم قانون و ناموس خلقت، بسیاری از کمالات است که جز در مواجهه با سختیها و شداید، جز در نتیجه تصادمها و اصطکاکهای سخت، جز در میدان مبارزه و پنجه نرم کردن با حوادث، جز در رو به رو شدن با بلایا و مصایب حاصل نمیشود. (استاد مطهری، بیست گفتار، انتشارات صدرا - قم ، چاپ پنجم ، ص 176)
⏺با توجه به نکات فوق باید عرض کنیم که:
🔸الف. علل بیماری، همیشه به خاطر امور معنوی نیست و ممکن است چه بسا امر مادی موجب بیماری شود یا در اثر کوتاهی شخص در حفظ سلامت خودش، منجر به بیماری شود. لذا اینکه گفته اید آیا همه دنیا مستحق این ویروس اند یا خیر،باید گفت بستگی به میزان رعایت بهداشت از سوی آنان دارد.
🔸ب. با صرف نظر از اینکه بیماری کرونا منشاء انسانی دارد به این معنا که ممکن است یک ترور بیولوژیکی توسط یک عده جنایت کار باشد یا خیر، در طول تاریخ همیشه از این دست بیماری ها و البته با آمار قربانیانی به مراتب بیشتر اتفاق افتاده است. لذا آنچه بیش از خود بیماری جای نگرانی دارد،وجود ترس و هراسی است که به وجود آمده است.
🔸ج. انسانی که نگاهش توحیدی است حتی در شدائد و بیماری ها هم توحیدی می اندیشد و توحیدی رفتار می کند. مثلا با رعایت بهداشت خود،به دیگران هم کمک می کند و از همنوعش فراموش نمی نماید. در یک مرحله بالاتر،جدا از اینکه این بیماری آیا یک بلاست یا یک امتحان یا هر چیز دیگری،از این موقعیت،فرصت سازی می کند؛ فرصت در جهت ایجاد اتحاد و همدلی مردم برای خیر رسانی به یکدیگر،فرصت سازی در جهت توجه بیشتر و تضرع به درگاه الهی،و در نگاهی به مراتب بالاتر، فرصت سازی جامعه اسلامی در جهت اثبات توانایی خود برای مقابله با مشکلات و اثبات آمادگی خود برای پی ریزی یک تمدن الهی همه جانبه.
موارد فوق نمونه هایی بود از پیام هایی که خداوند از طریق این بیماری به ما انتقال می دهد البته اگر بخواهیم به موضوع،با رویکردی توحیدی بنگریم نه صرفا مادی.
🔹 میثم یاسا
#متن_نوشت
@taghcheh1399
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🔶بلاها...
فرمایشات رهبر معظم انقلاب در مورد بسیاری از بلاها که وابسته به حرف های ماست .
#موشن_گرافی
@taghcheh1399
🔴🔶روز خدا
قطع: خشتی
نوبت چاپ: اول
زبان: فارسی
اولین سال انتشار: 1388
نقش پدیدآور: مولف
نام پدیدآور: زهرا یعقوبی
تصویرگر: سید حسن موسوی
روز خدا، داستانی است برای کودکان که در آن، دختر کوچکی به نام «فاطمه» از مادرش، دربارة «خدا» میپرسد که: چیست، کجاست وچگونه است؟ مادر با زبان کودکانه خدا را به او معرفی میکند.
قیمت با 20% تخفیف : 15200 ریال
b2n.ir/406490
#معرفی_کتاب
#گروه_تبلیغی_ریان
@taghcheh1399