اگرچه سیاره زهره نسبت به خورشید، در فاصله ای دورتر از سیاره عطارد قرار دارد، اما به طور قابل ملاحضه ای داغتر از عطارد است. علت این امر جو غلیظ و متراکم سیاره زهره است.
#نکته_نجومی
@mosaferanekahkeshan:)
📖ستاره شناسان به تازگی اعلام کردند که با اکتشاف اخیر و با استفاده از تصاویر آرشیوی در منطقه عقرب (Scorpius) بین ۷۰ تا ۱۷۰ سیاره بی ستاره یا آزاد در فضا (Rogue planets) یافته اند؛ سیاراتی که در حال حاضر در اطراف یک ستاره نمی چرخند ! این توده از سیارات غیر وابسته به یک ستاره، که هر کدام تقریباً به اندازه سیاره برجیس (مشتری) هستند، در منطقه ای از کهکشان راه شیری به نام اجتماع ستاره ای Upper Scorpius OB قرار دارند.
این سیارات نامتعارف تازه یافت شده تقریباً دو برابر تعداد کل سیارات بی ستاره شناخته شده اند.
🔺🔻چنین اجرامی یا از منظومه سیاره ای که در آن شکل گرفته اند به بیرون پرتاب شده اند و یا هیچگاه از نظر گرانشی به هیچ ستاره یا کوتوله قهوه ای وابسته نشده اند !
🌀شرح تصویر: تصور ذهنی هنرمند از یک سیاره بی ستاره؛ اخترشناسان با استفاده از مشاهدات و داده های آرشیوی تلسکوپ های سراسر جهان و در مدار زمین، سیاره هایی که بدون ستاره مادر در فضا سرگردانند را در منطقه ای نزدیک راه شیری کشف کردند
#اخبار_نجومی
@mosaferanekahkeshan🌎🌙
💫 میراندا
🔘 میراندا، قمر اورانوس، یکی از قمرهای عجیب در کل منظومه شمسی است. تصاویر وویجر وصلهها و رگههای عجیبی را روی سطح این قمر نشان میدهند. در برخی بخشهای میراندا، دهانههای برخوردی بهچشم میخورد و در برخی بخشهای دیگر هیچگونه دهانه برخوردی دیده نمیشود که نشان میدهد این بخش جوانتر است و کمتر درمعرض بمبارانهای شهابی قرار گرفته است. یکی از ویژگیهای برجسته میراندا وجود الگویی از بیضیهای هممرکز است که به مسیر مسابقه اتومبیلرانی شباهت دارند؛ درحالیکه در بخشهای دیگر الگوهای Vشکل موازی خراشهایی را شکل دادهاند.
#اقمار_منظومه_شمسی 🌞
@mosaferanekahkeshan ?
[ ادامه مطلب 👇🏿 ]
مسافران کهکشان
💫 میراندا 🔘 میراندا، قمر اورانوس، یکی از قمرهای عجیب در کل منظومه شمسی است. تصاویر وویجر وصلهها
🔘 براساس نظریهای، میراندا دنیایی فرانکشتاین است؛ یعنی تکههای قمری کهن در مدار اورانوس متراکم شده و میراندا را شکل دادهاند. ستارهشناسان احتمال میدهند قمر پیشین احتمالا براثر برخوردی میانسیارهای متلاشی شده و ممکن است این رویداد بهدلیل انحراف شدید در محور اورانوس رخ داده باشد.
🔘 بااینحال، پژوهشهای بیشتر نشان دادند چنین نظریهای در توصیف ویژگیهای سطحی متنوع میراندا ناتوان است. درعوض، میتوان نیروهای جزرومدی را دلیل ظاهر عجیب میراندا عنوان کرد.
🔘 امروزه، میراندا در مداری تقریبا مدوّر قرار دارد؛ اما در گذشته مدار آن در رابطه رزونانسی با اومبریل، قمر بزرگتر اورانوس قرار داشت؛ درنتیجه، دو قمر مرتب در تراز با یکدیگر قرار داشتند و همین مسئله باعث شد مدار میراندا وارد بیضی طویلتری شود و نیروهای جزرومدی شدیدی تجربه کند. کشش و رانش و گرمای داخلی یکی از عوامل رگهها و ترکهای سطحی میراندا هستند.
با هم برای علم 😍
#اقمار_منظومه_شمسی 🌞
@mosaferanekahkeshan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جهاد_علمی 🇮🇷✌️
✔️ این قسمت ؛ بچه ها بدرخشید
🎧 #جهاد_علمی
🎤 مقام معظم رهبری
◎ برای یک ایران به مراتب بهتر ، پیشرفته تر ، منظم تر و مرتب تر ....
•
انجمن نجوم مسافران کهکشان و بسیج دانش آموزی شهرستان بیرجند@basij_d 🎨
27.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 | اثبات وجود خدا با علم کوانتوم و کیهان و خداحافظی با خدا ناباوری
🔅 #قرآن_نجوم
🔬 #کوانتوم
🌌 #کیهان
🍃 @mosaferanekahkeshan
﷽
『☡ ✯❦ دانستنی ✯❦ ➬』
💠 | ایستگاه فضایی بین المللی از خورشید عبور می کند
• این تصویر ترکیبی که از هفت فریم ساخته شده است، ایستگاه فضایی بینالمللی 🛰 را با هفت خدمه نشان میدهد که در حال عبور از خورشید 🌞 با سرعت تقریباً پنج مایل در ثانیه، 📆 جمعه، 25 ژوئن 2021، از نزدیکی نلیسفورد، ویرجینیا . فضانوردان ناسا 👨🚀 مگان مک آرتور، مارک ونده هی، شین کیمبرو، فضانورد ESA (آژانس فضایی اروپا)، توماس پسکت، فضانورد آژانس اکتشافات هوافضای ژاپن (JAXA)، آکیهیکو هوشید، و کیهان نوردان Roscosmos پیوتر نوویتسکی و اولگ.
#یک_فنجان_نجوم ☕️
┄┄ ┉┉┉•••◂ 𖦹💛🧡𖦹▸•••┉┉┉ ┄┈
● • @mosaferanekahkeshan • ●
• پنجاه روز دیگه تاریخ میشه 🌍
01/01/01
*مثل اولین روز تاریخ آدم و حوا*
*فقط مواظب باشید سیب نخورید 🍎 که دوباره بندازنمون یه جایی بدتر از اینجا 😂😂😂
#طنزانه
¤ @moSAfeRAneKAhkEShaN
🛸🌀شاید عجیب به نظر برسد، ولی فضانوردان می توانند در فضا راه بروند. راه رفتن در فضا با راه رفتن روی کره ی زمین بسیار متفاوت است. در کره ی زمین ما به هنگام راه رفتن پاهایمان را روی سطح زمین قرار می دهیم؛ زیرا نیروی جاذبه ما را به سوی خود می کشد. ولی در فضا نه سطحی وجود دارد که فضانورد پایش را روی آن قرار دهد و نه نیروی جاذبه ای که پاها را به سوی خود بکشد. به این ترتیب فضانوردان چگونه در فضا راه می روند؟
🔰راه رفتن در فضا با راه رفتن عادی متفاوت است. فضانوردان برای راه رفتن در فضا از یک راکت دستی استفاده می کنند. این راکت نیروی لازم برای حرکت فضانورد را مهیا می کند. اساس کار این راکت کوچک، مانند موشک های بزرگ است؛ یعنی خروج گاز با نیروی زیاد از قسمت انتهایی راکت، موجب جلو راندن آن می شود. طبق قانون سوم نیوتن در مورد حرکت، برای هر عملی، عکس العملی است برابر با آن و خلاف جهت آن.
🌀بنابراین سرعت و نیروی گازی که با فشار از قسمت عقب راکت خارج می شود، نیرویی ایجاد می کند که آن را به سمت جلو می راند. از آنجا که راکت دستی به لباس فضانورد متّصل است، موجب حرکت فضانورد نیز می شود. البته در فضا سطحی برای قرار دادن پاها بر آن وجود ندارد و راه رفتن فضانورد بیشتر نوعی شناور ماندن در فضا محسوب میشود
~ #دنیای_فرازمینی ~
@mosaferanekahkeshan🔭
مسافران کهکشان
🛸🌀شاید عجیب به نظر برسد، ولی فضانوردان می توانند در فضا راه بروند. راه رفتن در فضا با راه رفتن روی
▪︎ دوستان ! مشابه این چیز توی کره زمین خودمون هم هست که واسه تفریحات و.... ساخته شده . کسی میتونه چند نمونه رو مثال بزنه؟ ( که از قانون سوم نیوتن پیروی میکنه )👇🏿👇🏿
• https://payamenashenas.ir/Research%20Astronomical%20Society
مسافران کهکشان
▪︎ دوستان ! مشابه این چیز توی کره زمین خودمون هم هست که واسه تفریحات و.... ساخته شده . کسی میتونه چن
• اینم نمونه های انسانی جالب :)
🔸 اولی فلای برد هست که یه تفریح آبی هست
🔸 دومی هم سرباز پرنده که تازگی ها داره روش کار میشه
مسافران کهکشان
💠 | #چالش_نجومی 🎯 اولین باری که پات به نجوم کشیده شد و بهش علاقمند شدی کی بود ؟ چند سال پیش؟چطوری
🎯 دوستان عزیز ! میخواستیم امشب یه کتاب معرفی بکنیم 😊 منتها گفتیم نظرات دوستان رو در مورد این چالش بفرستیم تا ببینید ! [ چون زیاد هست فقط بعضیا رو میفرستیم ]
🎯 هنوزم منتظریم ✌️
مسافران کهکشان
💠 | #چالش_نجومی 🎯 اولین باری که پات به نجوم کشیده شد و بهش علاقمند شدی کی بود ؟ چند سال پیش؟چطوری
💠 | من با یک فیلمی که میگن ناسا منتشر کرده به نجوم علاقه مند شدم اون موقع حدود یک سال پیش بود و درس علوممون هم راجع به همین فضا و سیارات منظومه شمسی بود. البته وقتی اون فیلم رو دیدم خیلی اهمیت ندادم. و اینکه با نجوم آشنا شدم و اینکه هیچ جایی رو پیدا نمیکردم که دانش نجومم رو ارتقاء بدم. تا اینکه اومدم ایتا و کانال پیدا کردم و کلی چیز یاد گرفتم و کانال درست کردم و یذره نا امید شدم برای اینکه کانالم خیلی ممبر نداشت حتی اونایی هم که بودن کانال رو دوست نداشتن و تا اینکه با کانال فوق العاده شما آشنا شدم
1400/11/4 08:21:28
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
💠 | سلام
من یادمه کلاس پنجم که بودم اولین بار با نجوم اشنا شدم معلمم داشت جغرافیا درس میداد و من هم همون لحظه پرسیدم که چرا زمین گرده و مستطیل یا مثلثی نیست همین کنجکاوی باعث شد برم سراغ جواب و کم کم باهاش اشنا شدم و حد۱۴ الی۱۵ سالگی عاشق و شیفته نجوم شدم و کلی مستند و اطلاعات در این باره خودندم و هنوز که هنوز اگر بخوام ارامش بگیرم تنها با علم نجوم برای من تحقق پیدا میکنه
ممنون از کانال عالیتون زنده باشید همیشه🎀🎀🎀🎀
1400/11/4 21:27:53
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
💠 | تابستون با چند تا از دوستام یه کانال زدیم بعد تصمیم گرفتم یه روز درباره گالیله پیام بفرستم گوگل چیز جالبی نداشت
اومدم توی کانالای دیگه رو بگردم رفتم توی جستجوی شاد اول زدم کلمه ستاره رو جستجو کردم چیزی نداشت بعد کلمه سیاره رو بازم چیزی پیدا نشد وقتی کهکشان رو جستجو کردم کانال شما رو پیدا کردم و با نقشه های صور فلکی هر ماه😅 به نجوم علاقه مند شدم
1400/11/4 13:04:39
#نظرات 📬
《ماه جوانتر از آن است که تصور میکنیم!》
❇️طبق مدلی جدید، ماه کمی جوانتر است و درست پس از تکمیل هستهی آهنی زمین شکل گرفته است.
نتایج پژوهش یادشده نشان میدهد ماه حدود ۴/۴۲۵ میلیارد سال پیش تشکیل شده است.
🔺🔻تورستن کلین، از مؤسسهی سیارهشناسی دانشگاه مونستر، بیان میکند: «این اولینبار است که سن ماه را میتوان مستقیما به مرحلهی پایانی شکلگیری زمین یا شکلگیری هسته ربط داد.»
@mosaferanekahkeshan🛸
#اخبار_نجومی 🚀
🔺کشفیات جدید ناسا در ارتباط با ذخایر آب مریخ
🔹مدارگرد شناسایی مریخ ناسا (MRO) که در سال ۲۰۰۵ پرتاب شد به دانشمندان کمک کرد تا دریابند که مریخ تا ۲ میلیارد سال پیش دارای آب سطحی بوده است.
🔹مطالعات قبلی به این نتیجه رسیده بودند که آب در مریخ حدود ۳ میلیارد سال پیش تبخیر شده است
🎯 منبع: NASA - کانال نجوم
#اخبار_نجومی
🔵┄┅═✾🌕✾═┅┄🔵
@mosaferanekahkeshan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•《~ادرس سیاره زمین~》•
📲 #استوری_نجومی
🔻برگزاری اولین رویداد از مجموعه وبینار های کشوری تخصصی «مرز علم»
«هوش مصنوعی انسان محور»
با حضور اساتید هوش مصنوعی و رباتیک:
دکتر علی قدیر زاده
مهندس حمید نعمت بخش
دوشنبه ۱۱ بهمن ماه ۱۴۰۰
ساعت ۱۶:۳۰
حضور در وبینار از طریق لینک زیر و گزینه مهمان :
https://www.skyroom.online/ch/famin1/fazili2
#کارگاه_نجومی
#مسافران_کهکشان
🚢 @mosaferanekahkeshan