مسافران کهکشان
✅دکتر سالاریه: پرتابگرهای بومی ما در مرحله تثبیت فناوری هستند. 🔰این فناوری پیچیده است و چند موتور
رئیس سازمان فضایی ایران :
• بازنویسی برنامه ۱۰ ساله فضایی ایران با توجه به پیشرفتهای فضایی در جهان، به نقاط پایانی خود رسیده و فاز مطالعات و طراحی قرارداد عمرانی پایگاه ملی پرتاب چابهار نیز انجام شده است .
🔭 #سازمان_فضایی_ایران
@mosaferanekahkeshan ♡
✅شش ماه از پرتاب تلسکوپ ده میلیارد دلاری جیمز وب ناسا به فضا می گذرد
✴️ در طول این ماه ها تلسکوپ ابزارهای خود را کالیبره کرده و آینه های عظیم خود را به منظور آماده سازی برای گرفتن اولین عکس های واضح خود از کیهان آماده کرده است.
✴️ اما انتظار تقریباً به پایان رسیده است.
✴️ دقیقا در ۲۱ تیر، این رصدخانه قدرتمند اولین تصاویر رنگی را منتشر خواهد کرد.
✴️ به گفته ناسا، این تصاویر اوج دههها فداکاری، استعداد و رویاپردازی خواهد بود و لحظهای بینظیر را برای همه ما به ارمغان میآورند تا بایستیم و از منظرهای شگفتزده شویم که بشر هرگز پیش از این ندیده است.
✔️ #اخبار_نجومی
• @mosaferanekahkeshan •
🔰 کارشناسان سازمان فضایی آمریکا می گویند یکی از آینه های تلسکوپ فضایی جیمز وب ، رصدخانه فضایی عظیم جدید این سازمان ، دراثر برخورد به یک سنگ فضایی کوچک آسیب دیده است .
🔰 این شهاب سنگ کوچک از اجسامی که پیش از پرتاب روی تلسکوپ آزمایش شد بزرگتر بوده و تراز یکی از آینه های طلایی کوچک آسیب دیده است .
🔰 در بیانیه ناسا آمده است که این تصادف خسارتی کوچک وارد کرده اما بر نقل و انتقال داده های تلسکوپ ده میلیارد دلاری اثری عمده برجای گذاشته است
🔰 درعین حال برنامه عملیاتی شدن تلسکوپ جیمزوب تغییر نکرده است
📣 #اخبار_نجومی
🔭 انجمن نجوم مسافران کهکشان
@mosaferanekahkeshan ♡
#رویداد_نجومی | #رخداد_نجومی
🌕ماه در کمترین فاصله با زمین "کامل" می شود
ساعت ۱۶:۲۲ عصر سه شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ماه به وضعیت بدر و یا ماه کامل (Full Moon) می رسد و در شامگاه این روز از شرق با شکوه طلوع خواهد کرد و تا بامداد چهارشنبه در آسمان خودنمایی مینماید.
در ضمن ساعت ۳:۵۱ بامداد چهارشنبه ۲۵خردادماه جاری، زمان رسیدن ماه به کمترین فاصله با زمین (Perigee-حضیض زمینی) است و در این زمان، ماه ۳۵۷,۴۳۴ کیلومتر با ما فاصله دارد، پس با پدیده اَبَرماه (Supermoon) مواجه هستیم.
آموزش: در اَبَرماه؛ ماه در نزدیکترین فاصله به زمین، به وضعیت کامل میرسد و اندازه ظاهری و درخشش آن از دیگر ماه های کامل بیشتر است.
ضمن آنکه در دو زمان (طلوع و غروب ماه)، با توجه به اینکه ماه نزدیک به افق و با بناهای شهری، درختان و عوارض طبیعی قابل مقایسه میگردد، از نظر ظاهری نسبت به زمانی که در میانه آسمان است، بزرگتر به نظر میرسد و سوژه خوبی برای عکاسان نجومی در زمان طلوع و غروب در تلفیق با بناها خواهد بود.
منبع: انجمن نجوم آماتوری ایران
@mosaferanekahkeshan
مسافران کهکشان
#رویداد_نجومی | #رخداد_نجومی 🌕ماه در کمترین فاصله با زمین "کامل" می شود ساعت ۱۶:۲۲ عصر سه شنبه ۲۴
سلام دوستان عزیز :)🍃
• بچه ها اگه تونستید از این رخداد نجومی هیجان انگیز عکس بگیرید ، حتما واسمون ارسال کنید :)
📲 بفرستید برای خادم کانال
@yasinAAS
🛰دو ماهواره مکعبی کوچک متعلق به اداره کل ملی هوانوردی و فضا (ناسا) که با هدف نظارت و مطالعه وقوع طوفانها طراحی شده بودند پس از پرتاب، به دلیل نقص فنی موشک از رسیدن به مدار بازماندند.💥
بنابر اعلام آماندا دورک فرای، مدیر ارشد بخش تولید موتور آسترا، قسمت دوم موشک "LV0010" پس از پرتاب از مقر فضایی کیپ کاناورال در ایالت فلوریدا از کار افتاد.❌
🚀دوماهواره کیوب ستی که در این ماموریت از بین رفتند، بخشی از پروژه TROPICS بودند که طبق آن قرار است طی اجرای ۳ پرتاب، ۶ ماهواره برای نظارت طوفانها در مدار زمین قرار بگیرند.🌪
#بروز_با_ناسا
⭐️@mosaferanekahkeshan
🔔 قابل توجه دوستان عزیز
📅 فردا با برنامه ریزی های انجام شده ، اولین جلسه آشنایی ، اعضای تیم جدید مسافران کهکشان است ؛ دوستانی که اعلام داوطلبی کرده بودند تا در انجمن مشارکت و همکاری داشته باشند .
📲 باتوجه به اینکه ایام تابستون داره شروع میشه و اگه دوست دارید با انجمن نجوم مسافران کهکشان ( در حوزه تولید محتوا ، پادکست ، پست و تبلیغات ) همکاری کنید حداکثر تا فردا قبل ساعت ۱۵ به خادم کانال خودتان را معرفی کنید .
👨💻 @yasinAAS
باتشکر از همراهی شما عزیزان - خبرهای خوشی در راه است 🌸🍃
📸 تصویر ماهوارهای سکوی پرتاب دایرهای پایگاه فضایی امام خمینی (ره) در روز ۲۰ خردادماه ۱۴۰۱ نشان میدهد که احتمالا این سکو در روزهای آینده میزبان پرتاب ماهوارهبر ذوالجناح باشد 🇮🇷
• #سازمان_فضایی_ایران
× @mosaferanekahkeshan ×
📸تصاویر ماهوارهای از پایگاه فضایی سمنان، از آمادهسازی نهایی سکوی پرتاب حکایت دارد.
🛰 #سازمان_فضایی_ایران | #تولید_داخلی 🛠
• @mosaferanekahkeshan •
🔻از امشب تمام سیارات به مدت یک هفته به صف می شوند!
🔹تماشاگران آسمان از امشب شانس این را خواهند داشت تا تمام سیارات اصلی منظومه شمسی را در جنوب شرقی آسمان در کنار هم ببینند - در حالی که ماه نیز از امشب در این ترکیب قرار میگیرد!
🔸این هم ترازی نادر شامل پنج سیاره است که به راحتی با چشم غیرمسلح قابل مشاهده است: عطارد، زهره، مریخ، مشتری و زحل.
🔸هر کدام به اندازهای روشن هستند که حتی در آسمانهای شهری آلوده به نور دیده شوند، ناهید درخشانترین و عطارد کمنورترین. به نظر می رسد که نزدیک ترین سیارات ما در سراسر آسمان به همان ترتیبی که فاصله آنها از خورشید است، چیده شده اند.
#رویداد_نجومی🔭
@mosaferanekahkeshan