#نمازجمعه
#نیمه_شعبان
🖼|گزارش تصویری از مدیحه سرایی جناب آقای شاکری و پذیرایی از نمازگزاران در نمازجمعه این هفته مورخ۱۴۰۳/۱۱/۲۶به مناسبت میلاد حضرت مهدی(عج).
🆔@mosalla313
#نمازجمعه
#نیمه_شعبان
🖼|اهدای جوایز به افرادی که نام مهدی را داشته اند در نمازجمعه این هفته مورخ۱۴۰۳/۱۱/۲۶به مناسبت میلاد حضرت مهدی(عج).
🆔@mosalla313
گزیده ای از خطبههای نمازجمعه احمدآباد
📌حجتالاسلام والمسلمین صابری
🔹امام جمعه احمد آباد اردکان یزد (جمعه ۲۶بهمن)
🔸بَقِيَّتُ اللَّهِ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ ۚ وَمَا أَنَا عَلَيْكُمْ بِحَفِيظٍ (آیه 86 سوره هود)
آنچه خدا [در کسب و کارتان از سود و بهره پس از پرداخت حق مردم] باقی می گذارد، برای شما بهتر است اگر مؤمن باشید، و من بر شما نگهبان نیستم.
🔻نکته های این آیه
«بَقِيَّتُ اللَّهِ» در اين آيه به معناى درآمد و سودى است كه از يك سرمايهى حلال و خداپسندانه براى انسان باقى مىماند و صد در صد حلال است. امّا در روايات به هر وجود مباركى كه به ارادهى خداوند براى بشريّت باقى مىماند، «بَقِيَّتُ اللَّهِ» گفته مىشود. از جمله به سربازان مؤمنى كه پيروزمندانه از جبههى جنگ برمىگردند، زيرا به ارادهى الهى باقى ماندهاند. به امام عصر (عجّل اللَّه تعالى فرجه الشريف) نيز «بَقِيَّتُ اللَّهِ» مىگويند، چون آن وجود شريف به خواست خداوند براى هدايت مردم ذخيره و باقى نگهداشته شده است و ما بر او به اين نام سلام مىكنيم: «السلام عليك يا بقية اللَّه فى ارضه». وقتى آن حضرت در مكّه ظهور فرمايند، اين آيه را تلاوت كرده و مىفرمايند: من آن «بقيّة اللَّه» هستم.
🔻پیام های این آیه
1- رزق اندك ولى حلال و پاك، بهتر از درآمدهاى بسيار، امّا حرام است.
2- آخرتگرايى بهتر از دنياطلبى است.
3- اگر كم فروشى نكنيم، مشتريان بيشتر و در نتيجه سود ما در آينده، زيادتر و گواراتر خواهد گرديد.
4- كسى كه حرام را بهتر از حلال بداند، در ايمان خود شك كند.
5- انسانها در عقايد خود آزادند و حتّى انبيا هم بر آنان تحميلى ندارند.
6- اگر به خاطر حرامخوارى، دارايى و زندگيتان تباه شد، من ضامن نيستم. «وَ ما أَنَا عَلَيْكُمْ بِحَفِيظٍ»
🔸وَنُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ (آیه 5 سوره قصص)
و ما می خواستیم به آنان که در آن سرزمین به ناتوانی و زبونی گرفته شده بودند، نعمت های با ارزش دهیم، و آنان را پیشوایان مردم و وارثان [اموال، ثروت ها و سرزمین های فرعونیان] گردانیم.
🔻پیام های این آیه
1- حكومت جهانى مستضعفان و حمايت از مظلومان تاريخ، اراده وخواست الهى است. «نُرِيدُ»
2- در حكومت خودكامه طاغوتى، نيروهاى كارآمد به ضعف كشانده مىشوند.«اسْتُضْعِفُوا»
3- آينده از آنِ مستضعفان است. نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً ...
4- امامت، همچون بعثت، نعمت ويژهاى است كه خداوند بر مردم منّت مىنهد. نعمت حاكميّت مؤمنان
در مورد بعثت پيامبر مىفرمايد: «لَقَدْ مَنَّ اللَّهُ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ إِذْ بَعَثَ فِيهِمْ رَسُولًا» و در اينجا مىفرمايد: نَمُنَ... نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً
تحلیل خطبه اول:
خطیب محترم به مناسبت ولادت امام زمان (عج) با محوریت "بقیة الله" سخنان خود را شروع کرده و بر ارزش رزق حلال و برتری آن بر مال حرام تاکید دارد و "بقیة الله" را بهترین باقیمانده الهی و راه رستگاری معرفی کرده و آن را با ایمان، تقوا، اخلاق اسلامی و امید به ظهور امام زمان (عج) پیوند میدهد و خطیب محترم با استفاده از آیات و روایات، مخاطبان را به اصلاح سبک زندگی، دوری از دنیاطلبی، و توجه به ارزشهای معنوی و وعده الهی به مستضعفین دعوت میکند و هدف نهایی، ترغیب به کسب حلال، تقویت ایمان و امیدواری به آیندهای روشن در پرتو ظهور امام زمان (عج) است.
خطبه دوم؛
🔻بیانات رهبری و تحلیل مسائل روز
مقام معظم رهبری، بر بدعهدی آمریکا و تجربیات تلخی که در تعامل با این کشور حاصل شده است، تأکید کرده و تصریح میکند که مذاکره با آمریکا نمیتواند راهگشای مشکلات باشد.
خطیب با استفاده از تشبیه مذاکرات با آمریکا به بازی شطرنج، به فریبکاری و نیرنگهای دشمن اشاره کرده و بر لزوم حفظ هوشیاری در برابر این تهدیدات تأکید مینماید.
🔻راهحل مشکلات اقتصادی را در همت و تعهد مسئولان و همراهی مردم دانسته و از نقش بیبدیل ملت در عبور از چالشها سخن میگوید.
🔻 با اشاره به حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، این حضور را نشانهای از بصیرت ملت ایران دانسته و تأکید میکند که این نمایش عظیم، پیامی کوبنده برای دشمنان نظام و مخالفان انقلاب است و همچنین نسبت به هرگونه تهدید علیه امنیت ملی کشور هشدار داده و قدرت بازدارندگی ایران را یادآور میشود.
🔻مسائل منطقهای و فعالیتهای فرهنگی
امامت محترم جمعه، ضمن قدردانی از حضور مردم در عرصههای مختلف اجتماعی، به مشکلات منطقه احمدآباد، از جمله مسائل اقتصادی و اجتماعی اشاره کرده و تلاشهای دولت برای رفع این چالشها را مورد توجه قرار میدهد. او همچنین از پروژههای بزرگی که در دست اقدام است، ( مسکن ملی) خبر داده و ابراز امیدواری میکند که این اقدامات به بهبود وضعیت مردم منجر شود.
🔻از برگزاری باشکوه جشنهای دهه فجر و نیمه شعبان در سراسر کشور، بهویژه در شهر قم، قدردانی کرده و این جشنها را نمادی از اتحاد و انسجام ملی میداند.
🔻به برگزاری نمایشگاه کارآفرینی و جشنواره غذا در احمدآباد اشاره کرده و از دستاندرکاران این رویدادها تقدیر میکند.
🔻از دیگر برنامههای مهم منطقهای، برگزاری جشن سه شبانهروزی نیمه شعبان در مصلا است که با استقبال گسترده مردم همراه بوده است و از مراسم سنتی عید برات یاد کرده و از مردم به دلیل اهدای کمکهای خود به نیازمندان تقدیر میکند.
🔻هیئت محبین اهل بیت (ع) مصلی؛
اهداف والای این هیئت، تلاش برای تربیت مدیران متعهد و دلسوز است، از جوانان دعوت میکند که در این حرکت فرهنگی مشارکت کنند.
🔻 خطیب محترم همچنین بر لزوم جذب حداکثری افراد و تقویت وحدت و همدلی در جامعه اسلامی تأکید کرده و از آمادگی خود برای همکاری با گروههای مختلف خبر میدهد.
تحلیل خطبه دوم؛
خطبه دوم، به تبیین مسائل روز و دغدغههای منطقهای میپردازد و خطیب محترم ضمن تاکید بر پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری در خصوص بدعهدی آمریکا و لزوم تکیه بر توان داخلی، به وحدت و هوشیاری ملت ایران در برابر دشمنان اشاره میکند.
همچنین با تقدیر از فعالیتهای فرهنگی و مذهبی منطقه احمدآباد، به معرفی هیئت محبین اهلبیت (ع) مصلا و اهداف آن پرداخته است و در پایان با دعا برای نزول رحمت الهی و فرج امام زمان (عج)، سخنان خود را به اتمام میرساند.