🖊سوال کاربر:
🌾چند تا مشکل با نامزدم دارم
💠سلام الان حدود تقریبا سه ماهی هست که نامزد و عقد کردیم، از لحاظ اعتقادی کاملا شبیه هم هستیم خدا رو شکر!
1⃣مشکلی که هست نامزدم، حرفای بین همدیگر رو که می زنیم به خانواده اش می گه و من هم هرچقدر بهش می گم این حرفا بین خودمون باشه، با اینکه قبول می کنه ولی باز هم کار خودش رو می کنه! البته وقتی بهش می گم انکار می کنه ولی از شواهد ماجرا معلومه که خانواده اش همه چیز رو می دونن!
2⃣ هر روز میاد خونه مون و با هم می ریم بیرون با اینکه این مدت هیچ نوع ارتباط نداشتیم، فقط لمس دستان بوده! خب خانواده شاکی شدن و من این موضوع رو بهش گفتم، بهش برخورد و گفت هفته ای یه بار میام خونه تون و دیگه هم بیرون نمی ریم! طوری برخورد می کنه که از لحاظ روانی، تامین هست و من وابسته اش هستم! (من این ضعف رو بارها بهش گفتم ولی قبول نمی کنه)
اصلا نمی دونم چیکار کنم؟
3⃣هر عملی که من انجام بدم اونم همون کار رو می کنه مثلا اگر من به خانواده اون، احترام بزارم اونم می ذاره، و اگر نذارم اونم نمی ذاره! مثلا سر همین قضیه رفتن به خونه مون که بیاد یا نه؟ خب خانواده من مشکل داشتن که هر روز داماد بیاد خونه شون، وقتی بهش گفتم، بهم گفت وقتی من نباید بیام خونه تون، تو هم نباید بیای خونه مون!
📚پاسخ مشاور:
🌿 سلام به شما کاربر محترم
دوران عقد و نامزدی، دوران شناخت عمیق و آمادگی طرفین برای ورود به زندگی مشترک است. لذا در این دوران تا طرفین بخواهند از همدیگر شناخت کاملتری پیدا کنند با سوءتفاهم و سوءبرداشت هایی ممکن است مواجه شوند که مدیریت و کنترل این مسائل به عهده طرفین است تا خدای نکرده تبدیل دلخوری و ناراحتی نشود، در غیراینصورت می تواند تبدیل به یک چالش جدی میان طرفین خواهد شد.
♨️درباره اینکه خانواده تمایل ندارند که ایشون هر روز به خانه شما بیاید، لزومی نداشت که به صورت مستقیم این مسئله رو به ایشون بگید، بلکه می تونستید پیشنهاد بدهید که مثلا بعضی از روزهای هفته رو بیرون از خانه و مثلا در پارکی ... قرار بگذارید. باتوجه به حساسیتی که در این دوران وجود دارد، توجه به یکسری ظرافتها می تواند جلوی برداشتهای اشتباه رو بگیرد.
🔸اینکه ایشون حرفهای شخصی بین خودتون رو به خانواده اش می گوید و علیرغم اینکه از او خواستید که از این کار اجتناب کند، ولی همچنان حرفهای بین خودتون رو منتقل می کند، خب این یک الگوی رفتاری در نامزد شماست که تبدیل به یک رویه شده است و تغییر این رویه نیازمند پذیرش و شکل گیری اعتماد بین طرفین در بستر زمان است. از این رو دوره عقد و نامزد زمان مناسبی است که طرفین بتوانند شناخت بیشتری از همدیگر پیدا کنند و قلق همدیگر رو بدست آورند.
✨نکته بسیار مهم: بالا بردن مهارتهای زندگی
بی شک دختر و پسری که تازه وارد زندگی مشترک می شوند، شاید در بعضی از زمینه ها مهارتهای زندگی رو نداشته باشند ازجمله مهارت ارتباطی، مهارت جرئتمندی، ارتباط موثر و ... توصیه بنده این است که هم شما و هم نامزدتون توافق کنید تا مهارتهای زندگی خودتون رو از طریق مطالعه، شرکت در کارگاه های مهارت های زندگی و مشاوره بالا ببرید. داشتن مهارتهای زندگی به طرفین کمک می کند تا جلوی بسیاری از مسائل و مشکلات گرفته شود و طرفین یاد بگیریند که چگونه باهم یک ارتباط رضایتمندی رو تجربه کنند.
♻️اینکه نامزدتون در مواجهه با شما، عکس العمل هایی نظیر مقابله به مثل انجام می دهد، ناشی از همین نداشتن مهارتهای ارتباطی و زندگی است. این نوعی واکنش ها نشان از نوعی اعتراض و ناراحتی نامزدتون هست، ولی بهتر است به جای این نوع واکنش انفعالی، ناراحتی خودش رو به صورت کلامی و روشن بیان کند و توضیحات شما بتواند او را به درک متقابل برساند. لذا هم ایشون و هم شما برای ارتباط رضایتمندی و موثر نیاز به مهارتهای زندگی دارید.
اگر سوال و نکته دیگری دارید حتما با ما در میان بگذارید.
🌸موفق باشید.
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
#لینک_مطلب
http://btid.org/node/205081
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
💠اگه توی دنیا اون چیزی که شدنی باشه رو بخوایم، میتونیم به آرامش برسیم.
🔶آدمها توی اینکه چه چیزی رو دوست داشته باشن و به چه چیزی علاقه پیدا کنن متفاوتاند.
🔷هر آدمی میتونه به یه موضوعی علاقه داشته باشه.
🔶اگه علاقهای تبدیل به خواستن شد، توی وجود ما تولید رفتار میکنه. یعنی اگه جایی به خواستهای که داشتن نرسیدن، عصبی میشن، اگر هم به خواستههاشون برسن، خوشحال میشن.
🔷میشه گفت تمام رفتارهای ما بر محور خواستههامون هست، پس حواسمون رو جمع کنیم که چه چیزی رو میخواییم.
🔶آدم باهوش اول نگاه میکنه اون چیزی که دوستش داره، به دست اومدنی هست یا نه؟
اگه شدنی بود بعد جزء خواستههاش قرار میده.
✅اگه آدمها از چیزهایی که توی زندگی دارن رو احساس رضایت کنن، میتونن به آرامش برسن.
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #نوجوان
📎 #ماه_ضیافت_الهی
📩 سوالات شما را مشاورین کانال پاسخگو هستند👇
✅ آیدی ارتباط با مشاور👇
@pasokhgo313
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
Voice 001_sd.m4a
5.13M
🎙پاسخ مشاور👆:
🖊 سوال کاربر👇 :
💠 سلام خسته نباشید.من یه دخترم و ۱۶ سالمه چند وقت پیش توی فضای مجازی با یه نفر آشنا شدم که ۳یا۴ سال ازم بزرگ تره. من بخاطر سرگرمی تو گپ عضو شدم و قصدم اصلا رل زدن یا پیدا کردن شوهر برای خودم نبود. یه مدت به همین منوال گذشت تا این که یه روز وقتی داشتم اعضای گروه چت میکردم پیام داد منم جوابشو دادم وقتی حالشو ازش پرسیدم گفت اصلا خوب نیستم
🔹من بهش گفتم اگه کسی رو نداری که باش حرف بزنی بیا پیوی باهم حرف بزنیم( ای کاش بهش نمیگفتم) یه درصدم احتمال نمیدادم که بیاد پیوی ولی اومد چند روز همین جوری گذشت باهام درد دل میکرد منم دل داریش میدادم . زمان چت کردن مون همش قربون صداقه ام میرفت.
😒 ولی من اصلا این حرفا شو جدی نمیگرم وقتی بهم میگه دوسم دارع بهش میگم ثابت کن میگه تو صبر کن من میام خواستگاریت. چند باری شمارشو به دوستام دادم که بهش پیام و پیشنهاد دوستی بدن که ببینم به کسی پا میده یا نه ولی هر بار به دوستام گفته من کسی رو دوست دارم. من وقتی از نگرانی هام بهش میگم ( نگران اینم که بیشتر از الان بهش وابسته بشم و وقتی وابستش شدم تو اوج دلبستگی منو ول کنه )
میگه تو فقط بهم اعتماد کن من خودم همه چی رو درست میکنم قول میدم که خوشبختت کنم و...
🔸 منی که به عشق و عاشقی هیچ اعتقادی نداشت الان وابسته اش شدم .
من واقعا گیج شدم نمیدونم چیکارکنم از یه طرف بهش وابسته میشم از طرف دیگه نمیتونم اعتماد کنم(من آدم خیلی شکاکی هستم) میترسم از اینده نامعلوم لطفاً راهنمایی کنید.
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #ماه_ضیافت_الهی
✅ آیدی دریافت سوالات
@pasokhgo313
21.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 #ببینید
🎥 چرا پیامبر گرامی اسلام (صلی الله علیه وآله) نگران کودکان در آخرالزمان بوده است؟ پاسخ را در کلیپ بالا ببینید.👆👆
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #تربیت_فرزند
📎 #ماه_ضیافت_الهی
📩 سوالات شما را مشاورین کانال پاسخگو هستند👇
✅ آیدی ارتباط با مشاور👇
@pasokhgo313
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
🖊سوال کاربر:
🔸میخوام این اخلاق بدم و ترک کنم
🌿سلام خسته نباشید
من ی مشاوری اخلاقی میخواستم
من ازدواج ناموفق داشتم جدا شدم خیلی اذیت شدم بعد طلاقم با یه پسری اشنا شدم اونم شرایطش مثل منه خیلی همو دوست داریم قصدمونم ازدواجه ولی من بخاطر مشکلاتی که واسم پیش اومده بود خیلی اعصبی شدم زود از کوره درمیرم نمیتونم خودمو کنترل کنم بعد اروم شدنم از حرفایی ک میزنم پشیمون میشم
میخوام این اخلاق بدم و ترک کنم
میشه تو این زمینه بهم کمک کنید
📚پاسخ مشاور:
🌿با عرض ادب خدمت حضرتعالی
🌀از اینکه با حسن اعتماد، سوال خود را صادقانه مطرح کردید سپاسگزارم.
طرح این سوال با ما نشانه صداقت و پاکی شماست. و ما افتخار می کنیم که بتوانیم پاسخ گوی شما باشیم.
♨️همیشه طلاق، نشانه شکست نیست. چرا که خیلی وقت ها، موفقیت و زندگی نو، از زمین خوردن شروع می شود. حضرت یوسف قبل از اینکه روی تخت عزیز مصر بنشیند، دوره های زندان و ته چاه را پشت سر گذاشت ولی چون پاک بود، به زندگی شاهانه رسید.
💠شما برای یک آینده روشن چندین سرمایه مهم دارید. یک تجربه از زندگی گذشته و یک نگاه نسبت به جبران نداشته ها. و این دو چقدر به شما کمک می کند که بتوانید به یک نشاط رویایی برسید.
◀️نمی گویم توقعتان را بالا ببرید اما شما می توانید با چشم باز به هر چه می خواهید برسید. خواهش می کنم برای اینکه پشیمان نشوید هیچ اقدامی را بدون نظر مشاور، انجام ندهید. ما در کنار شماییم و شما مثل خواهرمان هستید. ازاینکه شما به یک زندگی سالم برسید، خوشحال می شویم.
✔️اگر با کسی قصد ازدواج دارید بدانید که با نگاه احساسی پیش نروید بلکه همه جوانب را برای یک عمر زندگی بسنجید. مگر ما چقدر عمر می کنیم که دائم بخواهیم درگیر این و آن بشویم.
⚜شباهت شرایط شما با این پسر می تواند گزینه خوبی را برای شما رقم بزند. این شهاهت شرایط لازم است اما کافی نیست. برنج، برای پخت غذا لازم است اما کافی نیست. وقتی با عوامل دیگر در کنار هم جمع شود، تبدیل به یک غذای لذیذ می شود. این مثال را گفتم که کاملا متوجه شوید منظورم چیست.
🔸اگر رابطه شما دو نفر به سمت شناخت باشد، با آگاهی بهتری تصمیم می گیرید. اما اگر نوع گفت و شنود های شما درباره نداشته ها و تحریک عواطف باشد، قطعا به شناخت کافی نمی رسید. و چه بسا وابستگی های شدیدتری پیش آید. وقتی چنین شد دیگر نمی توانید اشکالات او را بپذیرید.
🔘در این بین شما به یک رابط قابل اعتماد و آگاه نیاز دارید تا از طریق او درباره این پسر اطلاع کسب کنید. وگرنه هیچ کس حاضر نیست، دیگران از عیوبش مطلع شوند. پس خواهش می کنم به زندگی مثل خرید لباس نگاه نکنید. چون اگر لباس را نپسندید می توانید پس بدهید. اما اگر در انتخاب شریک زندگی بدون نظر مشاور حرکت کنید، جبرانش بسیار مشکل و چه بسا قابل جبران نباشد.
🔹شما با توکل بر خدا و تحت نظارت یک مشاور آگاه و قابل اعتماد می توانید به بهترین نتایج برسید. هیچ کس از مشورت پشیمان نشده. اما هزاران آه برای افرادی به یادگار مانده که بدون مشورت تصمیم گرفته اند.
🌸اگه باز هم احساس کردید که ما میتونیم کاری براتون انجام بدیم، در خدمتیم.
ما در کنار شماییم.
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
#لینک_مطلب
http://btid.org/node/205077
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
✍️سوال کاربر:
✨دختر 5 ساله ام به مادر وابسته شده است
💐سلام خسته نباشی ،دختری دارم ۵ساله و۵ماهشه ،خیلی وابسته به مادرش هست هرجامادرش رفت اونم باهاش میره،تواتاق خودش هم نمیخوابه،چه کارکنم؟
📚پاسخ مشاور:
🌿با سلام و عرض ادب خدمت شما کاربر گرامی
♨️معمولاً وابستگیهای دست و پا گیر در خانوادههای کمجمعیت رخ میدهد. ریشه وابستگیها یا ترسها و استرسها و اضطرابهای شدید هستند و یا کمبود اعتمادبهنفس و خودباوری
❇️در گام اول باید بررسی شود که آیا فرزند شما از موقعیت، شیء یا فرد خاصی ترس و اضطراب دارد تا آنها را در گام اول حل و فصل نمایم و تحت مدیریت خود قرار دهیم. گاه ممکن است حادثه خاصی یا فرد خاصی این اضطرابها و ترسها را ایجاد کرده باشد که در جای خود نیاز به بررسی بیشتر دارد.
👈معمولاً در سالهای ابتدای زندگی یعنی دو سه سالگی باید اعتمادبهنفس فرزندان شکل بگیرد که استقلالطلبی در نهاد آنها به صورت خدادادی، آنها را به سمت کارآمدی و خودباوری سوق میدهد اما در همین فضاهای پر مراقبت است که والدین اجازه ظهور و بروز کافی را به فرزندان نمیدهند و آنها را وابسته به خود میسازند و به نوعی در تنظیمات کارخانه فرزند خود دست میبرند.
⚠️اگر فرزند ما در دوره استقلالطلبی خود بتواند به خودباوری دست پیدا کند به شدت بر میزان وابستگی او تأثیرگذار است اگر این اتفاق در دوره زندگی او تا حدوداً سه سالگی اتفاق نیفتاده است اما باید به مرور تلاش کرد و این کم کاری را جبران نمود.
✅بنابراین برای حل این مشکل پیشنهادها زیر را دنبال نمایید:
1.سعی کنید که او را وارد فضای ارتباطی با دوستان متعدد نمایید. بازی با دوستان خود یکی از عوامل فراموشی این وابستگی است چرا که لذتبخش است و میتواند دست بالاتر را داشته باشد.
2.بر میزان توانمندی فرزند خود بیفزایید و او را در همین راستا تشویق نمایید تا خودباوری و کارآمدی بیشتری را در خود احساس نمایید.
3.برای برخی از جداییها البته از آسان به سخت و به صورت تدریجی میتوانید جایگزین و حتی جایزه هم تعیین نمایید. مانند بازی در پارک به جای همراهی با مادر یا خرید فلان خوراکی به جای همراهی با مادر و... البته در بحث جایزه باید مراقب شرطی کردن فرزند هم باشید و این کار را یا به صورت غیر متناوب و یا به صورت غیر منتظر دنبال نمایید.
4.با او به گفتگو بنشینید و در رابطه با همین مسئله در یک فضای صمیمی و آرام و در حد ظرفیتش علت شناسی کنید و راهکارهای مناسب را از خود او دریافت نمایید و حتی برخی از مشکلات این مسئله را به نحوی دلسوزانه با او در میان بگذارید.
5.قدرت قصهگویی و الگودهی را نیز دست کم نگیرید. از نمونههای انسانهای شجاع و مستقل برای او داستان بخوانید.
🌸با تشکر از صبر و حوصله شما
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎#فرزند_پروری
لینک_مطلب
http://btid.org/node/204999
📩 سوالات شما را مشاورین کانال پاسخگو هستند👇
✅ آیدی ارتباط با مشاور👇
@pasokhgo313
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝