🌹
#فرزندپروری
#علل_مشکلات_رفتاری
#عوامل_سرشتی_و_فردی:
3. #کودکان_دیرجوش چه ویژگیهایی دارند:
این کودکان کم تحرک و بدخلق هستند ، معمولا منزوی و کناره گیرند، آن ها با محیط های اجتماعی مانند مهمانی ها و مهد های کودک دیر سازگار می شوند ، معمولا در دوست یابی و مهارت های ارتباطی ضعیف هستند، کم رو و خجالتی هستند و اعتماد به نفس پایینی دارند.
آن ها نیز دنیا را ناامن و غیر قابل اعتماد می یابند ، با وجودی که دوست دارند با هم سالان خود ارتباط برقرار کنند ، در بسیاری از موارد به خاطر ترس از طرد شدن ، از دیگران کناره می گیرند.
اغلب کودکان دیرجوش در سنین بالا دچار انواع اختلالات اضطرابی از جمله اضطراب از مادر می شوند.به شدت به مادر می چسبند و جدا شدن از مادر آن ها را دچار اضطراب شدید می کند.
انواع ترس های مرضی مانند ترس از حیوانات، ترس از تاریکی، تنهایی، بلندی و ترس های اجتماعی در این کودکان بیشتر است.
سایر کودکان از نظر سرشتی مختلط اند و مخللوطی از انواع ویژگی های شخصیتی کودکان راحت ، دشوار و دیر جوش را دارند.
🌹@moshavereh_alborz🌹
🌹
☘یکی صادق، یکی احمد یکی عالی یکی اعلا
یکی بنیانگر مکتب، یکی آرنده مذهب
یکی نور نبوت را به دلها تافت تا محشر
یکی نور ولایت را ز نو کرد از دمش احیا
❤ میلاد پر برکت پیامبر اکرم حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه وآله
و رئیس مکتب تشیع حضرت امام صادق علیه السلام بر مسلمین جهان مبارک باد.
🌹@moshavereh_alborz🌹
🌹
#ازدواج
"وفاداری"
یکی از مهمترین پیش شرطهای ازدواج است.
که باید در "شخصیت فرد" نهادینه شده باشد.
🌹@moshavereh_alborz🌹
🌹
💠پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله:
ازدواج را آشکار برگزار کنید و خواستگاری را پنهان.
📚کنزالعمال،ج۱۶،ص۲۹۱،ح۴۴۵۳۲
🌹@moshavereh_alborz🌹
🔴صف ازدواج نوبت دارد؟؟؟
🌹
اگر انتخاب و ازدواج از یک پدیده جمعی و خانوادگی به یک پدیده فردی تبدیل شود، میتوان گفت:
در صف ماندن وبه نوبت ازدواج کردن معنا پیدا نمی کند.
در نگاه اول نمی توان یک حکم قاطع درباره #ازدواج_نوبتی داد چون این مساله فرد به فرد و خانواده به خانواده متفاوت است. اما آنچه باید به آن توجه کنیم این است که ازدواج یک امر انتخابی است و به بلوغ عاطفی، روانی، اقتصادی و جسمانی نیاز دارد،
بنابراین اگر #دختر و #پسر ی در شرایطی قرار گرفتند که می توانند ازدواج مناسبی داشته باشند، نباید به خاطر خواهر یا برادر بزرگ تر آن شانس را از دست بدهند.
چون ممکن است تکرار چنین موقعیتی برای آن ها سخت یا ناممکن شود.
خانواده ها باید بدانند فرصت ها همیشه به دست نمی آیند و گذرا هستند. هیچ کس نمی تواند آینده را پیش بینی کند. بنابراین به محض به وجود آمدن فرصت مناسب، باید از آن استفاده کرد و تردید نکرد. ما نباید در فضای خانه گره ها را باز به هم گره بزنیم و گره کوری درست کنیم.
با ازدواج کردن فرزند کوچک تر، بار تنیدگی در فضای خانه کمتر می شود و حتی موقعیت های بهتری برای فرزند بزرگ تر فراهم می شود. اما در غیر این صورت، فرزند کوچک تر هم موقعیت های ازدواجش را از دست خواهد داد.
نکته مهم این است که در ازدواج باید اقتضایی عمل کرد، یعنی هر کس اقتضائاتی دارد.
ممکن است فرزند بزرگ تر، تمرکزش را متوجه تحصیل کرده یا در حال حاضر از نظر روحی آمادگی ازدواج نداشته باشد یا حتی موقعیتی که درشان او باشد، برایش پیش نیامده باشد.
بچه ها و همین طور خانواده ها باید بدانند که هر تأخیری منفی نیست، بلکه مهم این است که افراد درست ازدواج کنند نه اینکه الزاما زود ازدواج کنند.
در ضمن، موفقیت و خوشبختی فرزند کوچک تر روی سایر اعضای خانواده و همچنین دیدی که افراد نسبت به آنها دارند تأثیر مثبت می گذارد، در حالی که مجرد باقی ماندن همه بچه ها، تأثیر تخریبی بیشتری روی وجهه خانواده دارد.
🌹@moshavereh_alborz🌹
🌹
🔴 اگر خیال میکنید کسی که میخواهید با او ازدواج کنید #ایراداتی دارد اما بعد از ازدواج، شما #تغییرش می دهید، بسیار در اشتباهید.
👈 #تجربه نشان داده زندگی زناشویی محل تغییر یکدیگر نیست.
🌹@moshavereh_alborz🌹
🌹
🚹🚺اهمیت مشاوره قبل از ازدواج
همه خانواده ها بر این باورند که ازدواج را نباید سرسری گرفت بلکه باید با مطالعه و براساس معیار های درست، همسر را انتخاب کرد.
از این رو ، مشاوره قبل از ازدواج با یک متخصص یا یک مشاور خبره که در امور خانواده از اطلاعات جامع و کامل برخوردار است امر مهمی به نظر می رسد.
🌹@moshavereh_alborz🌹