🌹
🔴 اگر خیال میکنید کسی که میخواهید با او ازدواج کنید #ایراداتی دارد اما بعد از ازدواج، شما #تغییرش می دهید، بسیار در اشتباهید.
👈 #تجربه نشان داده زندگی زناشویی محل تغییر یکدیگر نیست.
🌹@moshavereh_alborz🌹
🌹
🚹🚺اهمیت مشاوره قبل از ازدواج
همه خانواده ها بر این باورند که ازدواج را نباید سرسری گرفت بلکه باید با مطالعه و براساس معیار های درست، همسر را انتخاب کرد.
از این رو ، مشاوره قبل از ازدواج با یک متخصص یا یک مشاور خبره که در امور خانواده از اطلاعات جامع و کامل برخوردار است امر مهمی به نظر می رسد.
🌹@moshavereh_alborz🌹
🌹
🍃 ازدواج دو بال ندارد، ازدواج چهار بال دارد...!
1⃣ رابطه تو و همسرت
2⃣ رابطه تو با خانواده همسرت
3⃣ رابطه همسرت با خانواده تو
4⃣ رابطه خانواده همسرت با خانواده تو
👈 ازدواج پیوند دو قوم است، نه دو فرد. پس نگو رابطه خودم و فقط همسرم.
❎ هر کدام از این رابطهها که خراب شد، امکان مجادله، اختلاف، دعوا و جدایی افزایش مییابد.
🌹@moshavereh_alborz🌹
🔰 مربی و تربیت اخلاقی
🔻شما که کتابی را درس میدهيد، بايد ربانی باشيد تا نتيجهی اين عمل برايتان باقی بماند. علامه طباطبايی جداگانه درس اخلاق نمیداد. همان جلسه درسشان، جلسه درس اخلاق هم بود. امام نيز کلاس درسشان، کلاس تواضع، رحمت، شفقت، خضوع و اخلاص بود. مرحوم آيتالله بروجردی اگر زمانی عصبانی ميشد و نسبت به شاگردی تندی نشان میداد، بلافاصله در همان روز يا فردای آن روز معذرت خواهی میکرد. نمیگفت من مرجع تقليد و آيتالله هستم و او يک طلبه است. به نزد طلبه میرفت و میفرمود من ديروز عصباني شدم، عذرخواهی میکنم و فردايش را روزه میگرفت تا خود را تنبيه کند.
📖آیتالله مهدویکنی-کتاب دوازده گفتار
#کلام_بزرگان
#ویژگی_های_مربی
🌹@moshavereh_alborz🌹
#اینترنت
تاثیر شبکه های مجازی بر ذهن❗️
چقدر دقت کرده اید که به هنگام دنبال کردن یک متن طولانی یا خواندن یک کتاب، احساس میکنیم که دیگر حوصله و #تمرکز پیشین خود را برای تمام کردن متن نداریم و با نا امیدی آن را نیمه کاره رها کردهایم.
این واقعاً مشکل شخصی ما نیست .
این کمترین مشکلی است که اینترنت با #مغز ما بوجود آورده . مشکل بوجود آمده بسیار فراتر از اینهاست .
نیکولاس کار در کتاب «کم عمقها»، سعی میکند به این فاجعه بزرگ در سطحی شدن #ذهن و سایر #عوارض_اینترنت بخصوص شبکه هایی اجتماعی بپردازد.
برای کشف حقیقت باید غواصی کرد ، عمیق شد اما ساختار مغز ما تدریجا سطحی شده و ما نمی توانیم درست و عمیق فکر بکنیم.
تحقیقات جدید نشان میدهد که بهطورکلی دنیای اینترنت و بهخصوص شبکههای اجتماعی مانند #اینستاگرام بازه توجه و تمرکز ما را کاهش میدهند و این تغییر، نه فقط ذهنی بلکه فیزیکی نیز هست. به طوری که حتی ساختار مغز کسی که به طور مداوم از #شبکههای_اجتماعی استفاده میکند با ساختار مغزی که به چنین چیزی دسترسی ندارد، متفاوت است. نتیجه طولانی مدت این پدیده آن است که با وجود انفجار اطلاعاتی و در دسترس بودن این همه دانش، سطح اطلاعات و آگاهی عمومی مردم کاهش مییابد چرا که بازه توجه و میزان تمرکز آنها بشدت توسط دنیای اینترنت تخریب شده و کاهش پیدا کرده است.
اینترنت یک اقیانوس اطلاعات به عمق یک میلیمتر است . این کلاه برداری است که تمدن غرب با توهم #آگاهی، ما را به جهل مرکب برده است.
🌹@moshavereh_alborz🌹
#آرزوهای_طولانی
✅«آرزوهای بزرگ، #رضایت و خشنودی #انسان را تهدید می کنند… بر اساس نظریه ی فاصله ی هدف با #پیشرفت، آرزوهای بزرگ به رضایت کمتری منجر می شوند (چرا که غالبا دست نیافتنی هستند و نتیجه ای جز ناکامی و #افسردگی ندارند). البته داشتن اهداف کلی در قالب آرزو، برای سلامت زندگی مفید هستند؛ اما باید هدف ها، مناسب، صحیح و متناسب با شخص انتخاب شوند (به گونه ای که امکان دستیابی به آن وجود داشته باشد و فراتر از توان فرد نباشد، در غیر این صورت، آرزوها، واهی و سرابی بیش نخواهند بود).»(1)
◀️گاهی آنقدر در پیش بینی خواسته هایمان در آینده غرق می شویم که همین لحظه ای که در آن زندگی می کنیم را از یاد می بریم. و موضوع این است که همین لحظه ای که در آن هستیم هدیه ای از جانب خداوند است.
🌹@moshavereh_alborz🌹