🌹
✨اسکن #خواستگار با این سه روش!👌 👇👇👇
❇️-هر کدام از ما برای #ازدواج معیارها و ملاک هایی داریم که سعی می کنیم انها را در وجود فرد مقابل جستجو کنیم. فهمیدن این که کسی واجد شرایط ما هست یا نقش بازی می کند، کار دشواری است. اما با دقت و تلاش و تحقیق، مشورت گرفتن و بررسی عمیق می توانید تا حد زیادی طرف مقابل را بشناسید.
❇️-چطور می توانیم به وجود معیارهایمان در طرف مقابل پی ببریم؟
-از این سه روش:
🌟۱. ~گفت وگوها~
باید چند جلسه در منزل یكدیگر (بیشتر در خانه دختر) و چند جلسه در مكان های عمومی، بیرون از خانه های آنها صورت گیرد. درباره آینده، شغل، روابط با والدین، استقلال از #خانواده ها و حساسیت های كاری و اجتماعی گفت وگو كنید و سعی کنید احساسات را در این آشنایی و شناخت دخالت ندهید.
در جلسات #خواستگاری تنها به آخرین اخبار زندگی فرد مقابل بسنده نکنید. در مواردی فردی که شما را پسندیده است، ممکن است تحت تأثیر هیجانات و احساسات عاشقانه و دوست داشتن، تغییراتی در خود احساس کند که با دیدگاه شما همسو است، اما این یک امر پایدار نیست.
بنابراین شما باید از ویژگی های ثابت شخصیت فرد آگاهی پیدا کنید که بخشی از آن در گفت و گوهای دو نفره مشخص می شود و بخشی در تحقیقاتی که باید انجام دهید. از فرد بخواهید خودش را توصیف کند. از زبان خودش ویژگی هایش را بشنوید و در تحقیقات بعدی در پی این باشید که صحت ادعای او را کشف کنید.
🌟۲. ~آزمون های روان شناختی~
برخی ویژگی ها برای تشکیل #زندگی_مشترک اهمیت زیادی دارد در حالی که برخی دیگر تنها به این بستگی دارد که خود شما چه روحیه ای دارید. شناخت این ویژگی ها و قضاوت کردن درباره این ها، کار یک آدم آگاه، با تجربه و بی طرف است. یعنی یک مشاور یا روانشناس.
یك روان شناس بالینی باتجربه با آزمون های شخصیتی(حداقل سه آزمون معتبر) و همگرایی نتایج آنها می توانید خودتان و طرف مقابل را بهتر بشناسید و در عین حال، چشم اندازی از زندگی مشترکتان به دست بیاورید که مشکلات شما در آینده چه خواهد بود و آیا ازدواج شما به صلاح هست یا نه.
🌟۳. ~ تحقیق از افراد آگاه~
باید درباره خانواده، رفتار، اخلاق، اعتقادات، فعالیت ها و روابط اجتماعی فرد تحقیق کنید. از او بخواهید دوستانش را به شما معرفی کند. هر کسی با افرادی دوستی می کند که به آن ها شبیه است و از سوی دیگر دوستان تأثیر زیادی بر شخصیت فرد می گذارند؛ بر این اساس شناخت دوستان طرف مقابل، اطلاعات خوبی در اختیار شما می گذارد.
پیشنهاد می کنیم یافته های تحقیق ، گفت وگو و هر نوع تردید و نگرانی را با مشاور ازدواج در میان بگذارید تا او كه فردی آگاه، باتجربه و بی نظر است با تطبیق یافته های هر سه منبع (گفت وگوها، آزمون ها و تحقیقات) به ارزیابی آنها بپردازد.
دانستنی های #قبل_از_ازدواج
🌹@moshavereh_alborz🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎵 #کلیپ #صوتی
📝 دانستنی های #قبل_از_ازدواج
📋 #موانع_ازدواج_آسان
📌 کمک افراد توانا در تسهیل ازدواج جوانان
👤 #حاج_آقا_راشد_یزدی
🌹@moshavereh_alborz🌹
🌹
#کلام_ولایت
📎رهبر معظم انقلاب:
🌿بزرگترها در امر #ازدواج و زندگی به فرزندانشان كمك كنند.
بايد جوانها را هدايت كرد، اما در جزئيات آنها نبايد #دخالت كرد كه زندگي براي آنها مشكل ميشود. مبادا بعضيها با دخالتهاي خودشان، بعضيها با كمظرفيتي و خويِ بچگي خودشان، اين بناي مستحكم را به اندك چيزي متزلزل كنند. اگر ديديد دخالتهاي آنها اين زن و شوهر را نسبت به هم دل چركين ميكند، ديگر اجازه ندارند دخالت كنند.
🌻خطبه عقد 06/09/76 و خطبه عقد 17/02/75
#نکات_آموزنده
🌹@moshavereh_alborz🌹
🌹
❣«چهار ویژگی اساسی»
💠الف: ویژگی های اساسی همسر
✨اول: دینداری و تعهد
در روایت می خوانیم: «علیك بذوات الدین»؛ با انسان متدین ازدواج كنید. اعتقاد به خدا و دین باوری نگاه انسان را به هستی و خوشبختی تغییر می دهد. ارزشهای واقعی را می فهماند. در «فراوانی نعمت» روحیه ی «شكر و انفاق» به دیگران، در «سختی و مشكلات» زندگی، به جای كج خُلقی و بدبینی، «امید و تلاش» را سرلوحه زندگی قرار می دهد. «دین»، انسان را مسئولیت پذیر می كند، و استقلال شخصیت و روی پای خود ایستادن را به انسان هدیه می دهد، همان چیزی كه افراد از همسرشان انتظار دارند و رهایی از تنبلی، و انجام ندادن كارهای لغو، و دوری از گناه كه بنیان خانواده را سست می كند از دیگر نتایج ایمان می باشد. خلاصه در «سایه ی دین» است كه انسان «طعم خوشبختی» را می چشد.
✨دوم: اخلاق نیك
از امام باقر(علیه السلام) حكایت شده كه می فرماید: «اذ جاءكم من ترضون خُلقه و دینه فزوجّوها»؛ اگر كسی كه برای خواستگاری شما آمد از اخلاق و دین داری او راضی هستید، پس با او ازدواج كنید.
✨سوم: شرافت خانوادگی و اصالت داشتن
نه به این معنا كه شهرت، ثروت یا موقعیت اجتماعی بالا داشته باشند، بلكه با نجابت و بزرگوار باشند و به كارهای باطل و حرام شهرت نداشته باشند.
✨چهارم: عاقل باشد و احمق و نادان نباشد
البته فرق است بین «عاقل» و «عالم و با سواد»، زیرا چه بسیار افرادی كه سواد بالائی ندارند اما تدبیر و عقل معاش و عقل معاد خوبی دارند.
🌹@moshavereh_alborz🌹
🌹
#فرزندپروری
#تکنیکهای_کاهش_رفتارهای_نامطلوب
🔴#تکنیک_بی_توجهی
والدین معمولاً میگویند که نمیشود کار منفی(کوچک) بچه را دید و هیچ کاری نکرد و این هیچ کاری نکردن را غیرعملی میدانند.
درست است که نادیده گرفتن انرژی زیادی میگیرد و از مشکلترین مهارتها است اما با صرف انرژی و صبر زیاد، عملی است.
والدین باید بهگونهای رفتار کنند که انگار چیزی رخ نداده است در مقابل، بازخورد کودک به این شکل است که سروصدا یا رفتار خود را بهتدریج بالا میبرد و به والدین نزدیک شده اصرار بیشتری میکند تا اینکه به اوج میبرد و بعد از زمانی، شدت آن کاسته میشود، تا این رفتار کودک به خاموشی میگراید.
حال اگر والدین در اواسط نادیده گرفتن به رفتار او عکسالعمل نشان دهند یا حتی نگاه چشمی داشته باشند(کلامی یا غیرکلامی).
کودک که مقصود او جلبتوجه بوده به خواستهاش میرسد و زحمات والدین از بین میرود و اگر بخواهند دوباره همان رفتار نامطلوب را برای موقعیت دیگری نادیده بگیرند، نیاز به انرژی بیشتری دارند و کودک نیز با شدت بیشتری رفتار را بهمنظور جلبتوجه والدین انجام میدهد.
ادامه دارد.....
🌹@moshavereh_alborz🌹
🌹
#فرزندپروری
#تکنیکهای_کاهش_رفتارهای_نامطلوب
🔴#تکنیک_بی_توجهی
اگر به خاطر سختی این تکنیک، والدین میگویند پس انجام نمیدهیم ما سریعاً آنها را معاف نمیکنیم
بلکه تشویق میکنیم تا این تکنیک را اجرا کنند.
نادیده گرفتن هیچ کاری نکردن نیست، بلکه روش مؤثری است برای حل مشکل و نیازمند ثبات و کنترل بسیار است.
روش مؤثری که به کودک یاد میدهد، رفتارش توجه والدین را جلب نمیکند.
با این تکنیک کودک در انجام دوبارۀ رفتار نامطلوب دلسرد می شود
🌹@moshavereh_alborz🌹
🌹
🔰 نجات امت و تربیت کودک
🔻 آنقدری که بچه از مادر چیز میشنود از پدر نمیشنود. آنقدری که اخلاق مادر در بچه کوچک نورس تاثیر دارد و به او منتقل میشود از دیگران عملی نیست.
✅مادرها مبدا خیرات هستند و اگر خدای نخواسته مادرانی باشند که بچه را بد تربیت کنند مبدا شرند. یک مادر ممکن است یک بچه را خوب تربیت کند و آن بچه یک امت را نجات بدهد.
📖امام خمینی (ره). صحیفه نور جلد ۸ صفحه ۱۶۲
#کلام_بزرگان
#تربیت_کودک
#مادر
🌹@moshavereh_alborz🌹
🌹
🔰خانواده مستحکم خانوادهای است که:
👌🏻مادر خانواده همیشه جلوی بچهها به پدر احترام میگذارد، اقتدار و حرمت پدر را به عنوان مدیر خانواده حفظ میکند. در این خانواده بچهها هم به طور خودکار به پدرشان احترام خواهند گذاشت.
👈از سوی دیگر، پدر در مقابل بچهها به مادرِ خانواده محبت میکند و نیاز عاطفی مادر را محترم میشمارد. این مادر است که کانون مهر و محبت خانواده میشود و بچهها هم دستبوس و قدردان او خواهند بود.
◀️وقتی سلسله مراتب قدرت، و نیاز به اقتدار و محبت توسط والدین در خانواده تامین شود، کودکان مرزهای خانواده را رعایت کرده و احترام والدین خود را حفظ خواهند کرد.
✍س.محمدی
#پدر
#مادر
🌹@moshavereh_alborz🌹
🌹
🔰 ترس و تربیت کودک
🔻 از عامل ترس باید در تربیت استفاده کرد اما نه برای رشد و پرورش دادن. بلکه برای بازداشتن روح کودک از برخی طغیانها.
✅ یعنی ترس، عامل رشد استعداهای عالی نیست ولی عامل جلوگیری از رشد استعدادهای پست و پایین و عامل جلوگیری از طغیانها هست. کودک باید آگاه باشد، که تشویق یا تهدیدی که میشود برای چیست.
🔹اگر کودک نفهمد برای چه تشویق یا تهدید میشود، روحش به کلی مشوش میشود. بسیاری از بیماریهای روانی در اطفال به دلیل ترساندنها یا کتک زدنهای بیجا در کودکی است.
📖شهید مطهری. تعلیم و تربیت در اسلام. صفحه ۳۶
#تربیت_کودک
#ترس
#کلام_بزرگان
#تشویق
#تنبیه
🌹@moshavereh_alborz🌹
🌹
🔴 #انتقاد_کلّیومبهم_ممنوع
💠 از انتقادهای کلّی و مبهم خودداری کنید. جملاتی مثل «احساس میکنم رابطه ما #سرد شده است»، «من ناراضیام»، «شدیداً دلخورم»؛ بسیار کلّی و #مبهم است و همسر شما را در جهتهای زیادی به #فکر وا میدارد که ممکن است فرسنگها با نظر و انتقاد شما فاصله داشته باشد.
💠 همسران باید سعی کنند #مصداق مشکل یا موردی را که منجر به دلخوری و کدورت شده است، بهصورت بسیار ریز و #جزئی بیان کنند؛ چون در این صورت است که همسر شما متوجه #اصل موضوع شده و میفهمد چه چیزی را باید تغییر دهد یا اصلاح کند.
💠 مثلا بهجای این که بگویید: «من ناراحت و دلخورم،» بگویید «من بهخاطر این که از من #تشکر نمیکنی دلخورم.»
🌹@moshavereh_alborz🌹
خانم خونه بدونه
مغز مردها پیمانهای طراحی شده
حالا یعنی چی طراحی پیمانهای ؟!
یعنی طراحی بخش بخش، یعنی اگر یکی از بخشها مشکلی براش پیش بیاد، به باقی داستان آسیبی وارد نمیشه
به زبان سادهتر، اینکه وقتی باهاش قهر میکنید میتونه بخوابه، به این معنی نیست که شما براش مهم نیستید
به این معنیه که بخشی که مربوط به قهر کردن شماست، با بخشی که مربوط به خواب هست کار نداره.
مثل مغز زنها نیست که یه بخش داره و اون یه بخش خودش و همهی جهان هستی رو انگولک میکنه!
پس ناراحت نشید الکی و زندگیتونو بکنید. مردا همین جوری افریده شدن😁
#همسرداری
🌹@moshavereh_alborz🌹