🌸🍃❤️🍃🌸🍃❤️🍃🌸
😳#مذهبی_ها_بدانند!😳👇
🔹 بعضی خانوادههای مذهبی فکر میکنند اگر هر دو خانواده به #مذهب معتقد باشند، نیازی به بررسی دیگر نکات مهم زندگی نیست، اما اینگونه نیست و باید سایر عوامل #اثرگذار در ازدواج (مثل استقلال فکری، کفویت در روحیات و ... ) هم بررسی شوند.
🔹 نکته دیگر اینکه اگر کسی ادعا کند به دین معتقد است، این لزوماً به معنای عمل کردن او به دستورات دینی (بر طبق تصور و باور شما) نیست و چهبسا تلقی او از دینداری با تلقی شما کاملا #متفاوت باشد.
💞 بنابراین ضرورت دارد در همه موارد خصوصا مواردی که از اولویتهای اصلی شماست: همچون #دینداری، اعتقادات، فرهنگها، صداقت، اعتماد، درک متقابل و ... مطمئن باشید که به معنایی #مشترک رسیدهاید.
@entkhab7eshgham
👇👇👇👇👇👇👇👇
@moshavereh_alborz
🌹
🔴 #خلاصهی_سریال_زندگی
💠 معمولاً هر شب هنگام پخش سریال در تلویزیون، #خلاصهی قسمتهای قبل، به صورت آنچه گذشت نمایش داده میشود تا بیننده، موضوع اصلی سریال را #گم نکند و با دیدن خلاصهی آن، داستان فیلم را مرور کرده و تسلّط بیشتری به ابعاد آشکار و پنهان سریال پیدا کند.
💠 چه خوب است زن و مرد گاه در تنهایی خود به ویژه در #سکوت، با تفکّر و یا دیدن آلبوم و فیلمهای قدیمی، سریال زندگی خود با همسرشان را در ذهن، #بازنگری کنند. تصوّر و مرور صحنهها و خاطرات تلخ و شیرین زندگی، تصوّر صحنههای گذر از سختیها و مشکلات، #تصوّر تلاشهای من و همسرم در رسیدن به اهداف و شرایط ایدهآل، تصوّر روزهای اوّل زندگی عاشقانه و بطور کلّی مرور ایّام سپری شدهی زندگی، #برکات و فواید خوبی دارد.
💠 اینکار تلنگر خوبی برای یادآوری زودگذر بودن، #فانی بودن و بیوفایی دنیاست و روحیهی گذشت، درک همسر، قدر یکدیگر دانستن و نگاه #اخروی را در ما زنده میکند.
💠 اینکار باعث میشود برخی از واقعیّتهای #فراموش شدهی زندگی و نقش مثبت همسر و تلاشهای او در #سریال زندگیمان دیده شود و این نکته را به ما یادآوری کند که هردو باهم تا این نقطه از زندگی را پیمودهایم در نتیجه حسّ اتّحاد و #همدلی را در ما تقویت کند.
@hamsardarl
👇👇👇👇👇👇👇
@moshavereh_alborz
🌹
🍀قانون 1+6 در زندگی مشترک
💕زمانی که همسرتان گرسنه و تشنه نیست، خسته و عصبانی نیست، درمورد شما فکر غلط و بیخودی ندارد، میتوانید با قانون 1+6 این کار را انجام دهید. برای این کار در عرض پنج دقیقه، شش تا خوبیاش را بگویید و هفتمی ایرادش باشد.
اینطور هم نگویید:
«تو این خوبیها را داری، این یک بدیات را هم درست کن.»
چون در عوض او هم میگوید:
«خانم این همه خوبی دارم، این بدیام را تحمل کن.»
💕 مثلاً به او بگویید:
«عزیزم من خدا را شکر میکنم که تو همسر منی که خیلی مهربانی، که مال حلال به این خانه میآوری، اما من یک مشکل دارم که فقط تو میتوانی حلش کنی، آن هم این است که هر موقع قول میدهی و به قولت عمل نمیکنی، من ویرانه میشوم.
گاهی اوقات فکر میکنم من را دوست نداری.»
@hamsardarl
👇👇👇👇👇👇👇👇
@moshavereh_alborz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#همسرداری
مهدی زواره
روانشناس و استاد مشاوره حوزه علمیه
جلسه ششم موضوع: خوشبینی در زندگی زناشویی
https://eitaa.com/mmhozehh
👇👇👇👇👇👇👇👇
@moshavereh_alborz
🌹
🔰 ارتباط با فرزندان در سیره امیرالمومنین (علیهالسلام)
🔻 یکی از ویژگیهای نامه امیرالمومنین (علیهالسلام) به امام حسن (علیه السلام) واقعنمایی است.
🔸امیرالمومنین نامه را اینگونه شروع میکنند؛ از سوی پدری پیر که عمر از دستش رفته. یعنی فقط به عنوان یک "پدر" نامه مینویسد نه به عنوان یک حاکم سیاسی یا یک عارف. منِ حجت الاسلام مهدوی در خانه یک پدر و یک همسرم که باید با فرزندانم متناسب با سنشان رفتار کنم. اگر کودک سه ساله دارم باید چهار دست و پا شوم و کودکان بر دوشم سوار شوند. واقع نمایی امام اول از طرف خودشان است.
🔹بعد واقعنمایی در مورد فرزندشان. میفرمایند به فرزندی نامه مینویسم که به آرزوهای خود نخواهد رسید. چون انسان نمیتواند در این دنیا به همه آرزوهایش برسد. الان هم که در این خانه و مدرسه نشستی و داری کیف میکنی قبلا مرده ها اینجا زندگی میکردند و توهم فردا از اینجا میروی. اگر این واقعیت را به جوان نشان نداد، نمیتوان راه صحیح حرکت را به او معرفی کرد که در دنیا هیچ چیزی جور نیست و همه چیز را خود انسان باید تلاش کند و به دست آورد.
🎤حجت الاسلام مهدوی ارفع
#تربیت_فرزند
#تربیت_دینی
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
👇👇👇👇👇👇👇👇
@moshavereh_alborz
🌹
♻️ تنظیم کودکان با محوریت دین
🔻 متربی باید مهذب با محوریت دین تربیت شود نه با محوریت مدرسه، اخلاق شهروندی و عادت کردن.
⬅️ مثلاً متربی نباید از ترس ناظم در #مدرسه اخلاق داشته باشد. در برخی مدارس سبکی وجود دارد که در لحظه #دانش_آموز را میپایند و دانش آموز چون میبیند مدرسه روی او چنبر زده و او را میپاید اخلاق دارد.
⬅️ یا گاهی دیده میشود سبک مدرسه به گونهای است که رفتارهای همه بچهها باید در یک قالب بخصوصی باشد. مثلاً اگر دانشآموزی فهم خوبی از ریاضی دارد و با حل یک مسئله، مطلب را میفهمد اما #معلم همچنان از او میخواهد 20 تمرین حرکت کند و حتی اگر نمره کامل را بگیرد چون تمارین را حل نکرده به او نمره کامل نمیدهند! این دانشآموز در ریاضیات قوی است و با حل یک تمرین یاد میگیرد، باید اجازه دهیم در مسائل دیگری وقت بیشتر بگذارد.
🎤 دکتر صحرائی
#تربیت_کودک
#آموزش
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
👇👇👇👇👇👇👇👇
@moshavereh_alborz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸کلیپ| خداشناسی کودکان
📍خدا چه رنگیه؟
نقد و نظر
تلاش زیادی برای رساندن مفهوم خدا شده و انمیشن و رنگ ها و تمثیل ها زیبا بود ولی یک نقد به این کلیپ وارد است:
دوره کودکی ماه به ماه و سال به سالش حساس است و نمیشه به طور کلی این کلیپ را برای همه کودکان در هر سنی تجویز کرد
در برخی سنین نباید به شناخت عاطفی کودکان از خدا دست بزنیم و بلور معنویشان را خرد کنیم. می توانیم بپرسیم نظر شما چیه و اگر خرافی بود با تمثیل قریب به ذهنش اصلاح کنیم. بنابراین از دید یک کودک اول دبستانی خدا ایرادی نداره رنگی باشه
وقتی کودک رشد شناختی پیدا کند و مفاهیم انتزاعی را درک کند (حدود دوازده سالگی) ایرادی نداره این کلیپ را بهش نشون بدهیم
والله اعلم
👇👇👇👇👇👇👇👇
@moshavereh_alborz
🌹
#مناسبت
استاد هادی
🌴 بسم الله الرحمن الرحیم 🌴
جُهَنی لقب «عبداللهِ ابن اَنیس انصاری» صحابی پیامبر (صلّى اللّه عليه و آله) است. وى به جهت اینکه منزلش از مدینه دور بود از رسول خدا (صلّى اللّه عليه و آله و سلّم) تقاضا كرد كه براى ورود به مدينه شبى خاص را براى او معين كند. پيامبر (صلّى اللّه عليه و آله) نیز شب "بيست و سوم ماه رمضان" را تعيين كرد؛ از اين رو، اين شب «لَيلةُ الجُهَنى» (شب جُهَنی) نام گرفت.
این داستان یکی از دلایلی است که باعث شده بسیاری از بزرگان، احتمال بیشتری بدهند که شب ۲۳ ماه رمضان، شب قدر باشد.
🕋 در این شب پر فضیلت پس از دعای برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و مومنان، ما را از دعای خیرتان محروم نفرمایید و کاستیها و تقصیرات ما را حلال بفرمایید.○*
👇👇👇👇👇👇👇👇
@moshavereh_alborz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داستانی زیبا از امیرالمومنین علی علیه السلام
👇👇👇👇👇👇👇👇
@moshavereh_alborz
🌹
#ازدواج_که_کردم
🌸ازدواج که کردم، خیلی از دوستام ازم میپرسیدن:مجردی بهتره یا متأهلی؟!… دوران عقد بهتره یا بعد از عروسی؟!… چیه ازدواج و متأهلی خوبه؟!… چی باعث میشه به ریسکش (؟!) و مسئولیتش بیارزه؟!
#جواب من این بود: 👇🏼
✅ازدواج با صد امتیاز و سه چراغ سبز بهتر از مجردیه! چون آدم از زندگی کردن لذت میبره. و شب و روز موج مثبت دریافت میکنه.
به نظر من بهترین مزیت ازدواج (مخصوصاً برای خانمها) اینه که یکی میاد تو زندگیشون که با تمام وجود میتونن بهش تکیه کنن.
و تا روزی که زنده هستن این حمایتِ همه جانبهی روحی، عاطفی، مالی، معنوی، اجتماعی و … وجود داره.
😍و جالبتر اینه که مردها از اینکه #تکیهگاه واقع بشن لذت میبرن.
#ازدواج_آسان
#ازدواج_حمایتی
🆔 @golbarg_ezdevaj
👇👇👇👇👇👇👇👇
@moshavereh_alborz