🌹
🔴 ویژگی های فردی که احساس حقارت میکند :
1⃣ بی احترامی به خود و دیگران :
آدم هایی که برای خودشان احترام قائل نیستند، به دیگران هم احترام نمی گذارند. آنها فکر می کنند چون خودشان، خودشان را قبول ندارند، پس نباید دیگری را هم قبول داشت.
2⃣ دهن بینی :
آدم های خودکم بین با کوچک ترین توصیه دیگران، مسیر زندگیشان را عوض می کنند. کافی است که به این آدمها بگویی لباسشان زشت است، دیگر آن لباس را نمی پوشند.
3⃣ انزوا :
کسانی که احساس حقارت دارند، فکر می کنند دیگران هم مثل خودشان، آنها را غیر جذاب و خستهکننده می دانند. به همین خاطر سعی می کنند تا جایی که میشود، توی چشم نباشند و با کسی دهان به دهان نشوند تا ضعف خیالی شان مشخص نشود.
4⃣ رقابت گریزی :
آدم های خود کم بین با اینکه دلشان می خواهد همیشه برنده شوند، سعی می کنند تا جایی که می توانند وارد هیچ رقابتی نشوند. آنها خودشان فکر می کنند که بازنده خواهند بود و بازندگی هم یک فاجعه است.
5⃣ انتقادناپذیری :
خودکم بین ها، هر نوع انتقاد سازنده یا ناسازنده ای را دشمنی تلقی می کنند. آنها دوست ندارند کسی ناتوانی های آنها را گوشزد کند.
@sipa313
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
@moshavereh_alborz
🌹
💎🖊یکی از روش های درمان #بیخوابی
تکنیکی که ارائه می شود ،کمک می کند براحتی خوابتان ببرد.
⁉️ چگونه؟
کارهای زیر را به ترتیب انجام دهید:
1⃣ به کمر دراز بکشید. چشمهای خود را ببندید. آهسته و عمیق نفس بکشید.
2⃣یکی از دستهای خود را پایین آورده و کنار بدنتان به حالت رها قرار دهید (کف دستها رو به بالا باشد). سپس همین کار را با دست دوم تکرار کنید. اگر چپ دست هستید، اول دست چپ را پایین بیاورید و اگر راسن دست، دست راست را.
3⃣ با نفسهای عمیق سینه خود را آرام کنید.
4⃣ سپس سراغ آرام کردن پاها، ران، ساق و مچ پا بروید و آنها را شل و آزاد کنید.
5⃣ به مدت ۱۰ ثانیه مغزتان را از هر فکری خالی کنید.
با این اقدامات بسیار کوتاه و چند ثانیهای سریعا به خواب خواهید رفت.
#خواب
👇👇👇👇👇👇👇👇
@moshavereh_alborz
🌹
💢 کسی که تفکرش با تو متفاوت است ، دشمنت نیست !
انسان دیگری است با دیدگاهى دیگر همین ...
✨ اگر فقط همین یک اصل را بپذيريم ، روابط مان بهتر خواهد شد و زندگى سرشار از آرامش ، توام با احترام و درك متقابل را تجربه خواهيم كرد .
@sipa313
👇👇👇👇👇👇👇👇
@moshavereh_alborz
🌹
🔰 مصون کردن بچهها در فضای مجازی؟
🔻 اگر میخواهید بچههای شما در فضای مجازی مصونیت داشته باشند، بچهها را کنشگر بار بیاورید. ما در کشوری زندگی میکنیم که اطلاعات زیادی میگیریم اما اطلاعات کم میدهیم! دانلود در ایران به نسبت آپلود چقدر است؟! اگر میخواهید بچههایتان مصونیت داشته باشند در هر موضوعی که علاقه دارند، در ارسال پیام تقویتشان کنید. مثلاً اگر به بحثهای دینی علاقه دارند آنها را موظف کنید یک گروه تشکیل دهند و هر روز یک حدیث، یک درس اخلاقی یا قسمتی از تفسیر را بگذارند. اگر علمی هستند، یک گروه داشته باشند و جدیدترین اخبار علمی را بگذارد. در هر موضوعی فرقی نمیکند، فقط بچه ها را فرستنده بار آورید.
✅ در فرستندگی چند ویژگی است و یکی از آن این است که خداوند متعال کسی که اهل عمل هست را یاری میکند. همچنین از بچههایتان بخواهید یک وعده غذا در تاریخی مشخص را خودشان تولید کنند نه اینکه بپزند، تولید کنند! مثلاً چند ماه جلوتر لوبیا را خودشان بکارند، برداشت کنند و غذا تهیه کنند. «تولید» شرافت و بزرگی ایجاد میکند. شما بچهها را «بزرگ» کنید خودشان از فضای مجازیِ بد، فاصله میگیرند.
🎤استاد اسماعیلی
#تربیت_رسانه_ای
#فضای_مجازی
#رسانه
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
👇👇👇👇👇👇👇👇
@moshavereh_alborz