میدونستی که روانشناسی میگه افرادی که زود از کوره در میروند؛معمولا اشخاصی هستن که بیشتر شما رو دوست دارن و بیشتر روی رفتار شما حساس هستن، ولی چون به جزئیات بسیار دقت میکنند و همچنین حافظه خوبی دارند و گاهابا کمترین ناهماهنگی بهم میریزنن! این افراد نسبت به سایرین با عادل تر و با انصاف تر هم هستند!
#همسرانه
💑 یه زن و شوهر زرنگ و باهوش همیشه دنبال این هستن که هم خودشون آرامش داشته باشن
و "هم به همسرشون آرامش بدن".😊😌💖
🍃 ضمن اینکه تلاش میکنن "هر چیزی که آرامش اونا رو بهم میریزه" رو بذارن کنار.🤗
❌یکی از وسایلی که آرامش خانواده ها رو هدف گرفته👇
⛔️"تلویزیون و ماهواره" هست.🔥♨️
🍃 دیدن فیلم هایی که؛
👈🏻 بازیگران ثروتمند و زیبایی داره خیلی میتونه آرامش زن و مرد رو بهم بریزه 😩
⛔️و اونا ناخوداگاه میشینن و با خود و زندگی شون مقایسه میکنن!😒
💔 خب متاسفانه بعد از یه مدت حتما، بعضی از این این زن و شوهرها از چشم هم می افتن
💔 و یا دچار طلاق عاطفی میشن
💔 و یا کارشون به دادگاه میکشه برا طلاق😥😫
📛 پس تا اونجا که ممکنه دیدن تلویزیون رو به حداقل برسونید.👍
اگه اصلا نگاه نکنید هم که خیلی عالیه👍
🍃 نترس از دنیا عقب نمی افتی!😊
🔴 بعضی یا شایدم اکثر اونایی که صبح تا شب پای تلویزیون هستن زندگی های بی مهر و محبت و پر از مشکلی با هم دارن...😟
👈پس لطفا تلویزیون و ماهواره رو آروم آروم کنار بذارید ....👍👍
❣تفاوت شيوه دلجويي از خانم ها و آقايان
✍🏻يکي از مهارت هاي مورد نياز زندگي مشترک، مهارت دلجويي کردن است.
💟از آنجا که خانم ها خيلي شنيداري هستند و دوست دارند بشنوند بهتر است، مردها عبارت هايي مانند اين که
💟«من هنوز تو رو دوست دارم» و «تو برايم مهمي» و «من منظوري نداشتم» را زياد استفاده کنند. نياز ذاتي خانم ها دوست داشته شدن و دوست داشتن است؛ بنابراين وقتي در موضوعي قرار مي گيرند که آزرده خاطرند نياز ذاتي شان، آسيب مي بيند و با خودشان فکر مي کنند «من رو دوست نداره» يا «نفهميد من دوستش دارم.»
💟لازم به ذکر است که نياز ذاتي آقايان نيز قدرت و توانايي است. معمولا در بحران ها احساس آزاردهنده آقايان بي کفايتي و تحقير شدن است؛
✅بنابراين بايد کلماتي به کار گرفته شود که اين احساس از او گرفته و حس توانمندي به او بازگردانده شود؛ بيان عبارت هايي مانند
💞«من مي دونم که تو مي توني» و «مي دونم به فکر ما هستي و حواست هست» بسيار مهم است.
✅به طور کلي در دلجويي کردن بايد به فرهنگ کلماتي که بين تان است، بيشتر توجه کنيد و هر آنچه را که براي بهتر شدن حال طرف مقابل تان لازم است انجام دهيد.
🏡ه با تصور فلان رفتار یا گفتارت حال خوشی پیدا کرده و خدا را بابت این نعمت، شکر میکنم. در واقع دارید با این روش یعنی ترفند اعلام، غیر مستقیم به او اعلام میکنــید که باز هــم رفتارها و گفتارهای مورد پسندم را تکرار کن.
♦️بازی معجزه میکنند👌
با فرزند خود بازی کنید،
برای او کتاب بخوانید،
او را مورد احترام قرار دهید،
و به او به عنوان فردی
موثر و خلاق نگاه کنید.
🔹هر گونه بازی که بتواند دقایقی هرچند کوتاه ذهن کودکتان را درگیر خود کند، و یا مهارتی را افزایش دهد، برای بالا رفتن سطح هوش فرزندتان مفید و موثر است.
از همان بازی بسیار آسان و ابتدایی (دالی موشه) گرفته تا بازیهای پیچیده هوش و خلاقانه، همه این بازیها میتوانند هوش ذهنی فرزندتان را بالاببرند.
در بازی اجازه دهید فرزندتان فکر بکند و راه حل خود را امتحان کند،
بگذارید راه حل های دیگری هم پیشنهاد دهد، اینطور متوجه میشود که برای حل یک مسئله راه های زیادی وجود دارد که باید آن را کشف کنیم.
البته بازی ها(مخصوصا بازیهای فکری) باید متناسب با سن و مهارت فرزند شما باشد و سعی کنید زیاد او را تحت فشار قرار ندهید زیرا امکان دارد نتیجه معکوس داشته باشد و او را از یادگیری موثر باز دارد.
⁉️🧐 درسی که مشکل دارمو چه زمانی بخونم؟!
🧐این درسو چه روزایی بخونم؟
❌اول هفته:چون ممکنه اصلا نتونی سمتش بری و بخاطرش درسای دیگه رو هم نمیخونی
✅وسط هفته
❌آخر هفته:چون از اول هفته استرس آخر هفته رو داری و حین مطالعه بقیه دروس،ذهنت درگیر اون درس سختس
🧐این درس،جزء کدوم پارت مطالعاتیم باشه؟
❌اولین تایم:چون به سختی سمتش میری و اول صبح که میخوای از خواب بیدار بشی؛بی حوصله هستی(درحالی که اگر درس مورد علاقت اولین تایم باشه با حس خوب از خواب بیدار میشی)
✅تایم میانی
❌آخرین تایم:از اول صبح استرس آخر شبو داری و چون در طول روز درس خوندی؛خستهای
📣یه نسخه کلی برای همه نمیپیچما؛زمانهایی که گفتم برای اکثر افراد به این صورت هستش حالا ممکنه شما،شبا انرژی بیشتری داشته باشی و درس سختو بهتر بخونی
💎نکات طلایی راجع به دروس سخت:
✨چندتا درس مشکلو تو یه روز نذار
✨تو برنامه،دروس مشکلو پشتسرهم نذار
✨سعی کن روزایی که تایم بیشتری داری دروس سختو بخونی
✨اگر درس سختو نتونستی تو تایم خودش بخونی اشکالی نداره که یه درس آسونو جایگزینش کنی؛چون همین درس آسون خوندن هم بهتر از هیچی نخوندنه(حواست باشه اینو یه سره تکرار نکنیا)
✨نتیجه گرفتن تو درس مشکل و سخت بلند مدته(عجول نباش!)
✨برای درس مشکل، مرور فراوان و تست زیاد رو فراموش نکن
✨برای درسی که مشکل داری میتونی برنامه روتین هم در نظر بگیری؛البته اینو بگم که تایم اصلیش هستا(وسط هفته و تایم میانی)و روتین با این متفاوته
مثلا:
🎼اگر با عروض مشکل داری؛ هر روز تو برنامه چند بیت رو سماعی تمرین کن
➕اگر با ریاضی مشکل داری؛ هر روز چند تست(آموزشی،رفتهرفته تمرینی)بزن
🏛اگر با تاریخ مشکل داری؛هر روز چند صفحه مرور کن
دروس مشکل دیگه هم به همین صورت
🕊
زمان مانند رودخانہ است!
هرگز نمے تونے بہ آب دو بار دست بزنے!
زیرا آن جریان آبے کہ از مقابل تو گذشت
دیگر باز نمے گردد...
از هر لحظہ زندگیت لذت ببر...!
💟 @Moshavere_20_20
🕊
برعكس عمل كن! دَه روز، بجاى اينكه احساسِ يك آدم ضعيف و غمگين را داشته باشى
احساسِ يك انسانِ با اقتدار و قوى را داشته باش و از تهِ دل اقتدار و شادى را حس كن.
+ يعنى به خودم دروغ بگويم؟!
- چه فكر كنى ضعيف هستى و چه قوى، در هر دو صورت دارى به خودت دروغ ميگويى، پس چه بهتر كه دروغِ باارزشى باشد.
+ اين كار چه سودى دارد؟!
- جهانت را به سمتِ آنچه كه رفتار ميكنى سوق ميدهد.
💟 @Moshavere_20_20
برای کاهش استرس کودکان،نتایج احتمالی وقایع را با او مرور کنید
اغلب کودکان و نوجوانان (و گاهی اوقات بزرگسالان) به استرس با تفکر فاجعهآمیز پاسخ میدهند. «اگه توی این آزمون مردود شم، تمام زندگیم خراب میشه!» یا، «سارا با من خوب نیست. هیچکس دیگه با من دوست نمیشه» هنگامی که این اتفاق میافتد، با صبوری کامل به احساسات فرزندتان گوش کنید تا احساس کند او را درک میکنید. سعی کنید همدلی نشان دهید.
مثلا: «میدونم که در مورد آزمونت نگرانی و این کاملا طبیعیه» سپس از «تمرین بدترین سناریو» استفاده کنید. از فرزندتان بپرسید: «بدترین چیزی که ممکنه اتفاق بیفته چیه؟» اگر واقعا در آزمون مردود شود، یا اگر سارا همچنان نامهربان باشد، بدترین چیزی که ممکن است اتفاق بیفتد چیست؟ همچنین میتوانید از فرزندتان بپرسید که چقدر احتمال دارد این سناریو اتفاق بیفتد، یا اینکه چقدر احتمال وقوع هر سناریو دیگری وجود دارد. شما باید به آنها اجازه دهید بدن خود را آرام کنند و احساسات خود را پردازش کنند تا آماده حل مشکل، یادگیری و رشد باشند.
هدف از این تمرین برای کاهش استرس کودکان، نادیده گرفتن ترسهای بچهها نیست، بلکه کمک به آنها برای درک «بدترین اتفاق» است. در این صورت متوجه میشوند هر اتفاق استرسزایی آنقدرها هم که در ابتدا تصور میکرند، فاجعهبار نیست و قابل حل شدن است.
مدیریت استرس در کودکان، نیاز به یادگیری مهارت حلمسئله دارد
اهمیت حلمسئله در کودکان بر کسی پوشیده نیست. هنگامی که کودک شما طرز فکرش را نسبت به استرس تغییر داد وقت آن است که بیاموزد، چگونه با حلمسئله این موقعیتهای استرسزا را کنترل کند. برای نمونه در مثال پاراگراف قبل از او بپرسید «اگر این بدترین اتفاقی که گفتی، بیفته، چیکار میکنی؟» به فرزندتان کمک کنید تا برای یافتن راهحل تلاش کند.
هنگامی که راهحلها را در نظر گرفتید، به فرزندتان کمک کنید تا درباره پیامدهای مثبت و منفی هر ایده پیشنهادی فکر کند و سپس یکی را انتخاب کند. کودک شما ممکن است نیاز به تشویق داشته باشد تا بیشتر حلمسئله را خودش انجام دهد. پیدا کردن یک راهحل بالقوه به کودک شما کمک میکند تا کنترل بیشتری بر استرس خود داشته باشد. هنگامی که او برنامهای برای بدترین سناریو داشته باشد، زمان بسیار کمتری را صرف نگرانی خواهد کرد. در واقع تقویت مهارت حل مسئله در کودک یک راهکار عالی برای کاهش استرس در کودکان بهشمار میرود.
☯ با عاشق شدن های دوران نوجوانی فرزندانمان چگونه برخورد کنیم؟
از نوجوانی به عنوان دوره بحران نام برده شده است پس ابتدا مطالعه ای در مورد ویژگی های عاطفی شناختی و جسمی نوجوانان داشته باشید تا با اشنایی از این دوران نوجوان خود را بیشتر بشناسید. انگاه خواهید دید بسیاری از رفتارهایی که ما می رنجاند شرایط طبیعی این دوره انان است و نیازمند صبر و مهربانی ما می باشد. بدلیل سرعت بالای رشد در این دوره بویژه در حوزه جنسی، نوجوان گرایش به شناخت به جنس مخالف نموده و در این مورد احساس پیدا می کند احساساتی که بیشتر از انکه جنبه عقلانی داشته باشد جنبه صرف احساسی دارد. علاقه مندی به رمانها و فیلم های عاشقانه و کنجکاوی های جنسی شروع می شود. مراقبت و نه محدودیت زیاد روش مناسبی است. نوجوان باید بداند ما دوستش داریم و این احساسش هم طبیعی است فقط نحوه برخورد با این احساسش را باید به او اموزش دهیم. به دلیل عدم پختگی کافی شناختی و منطقی نوجوان، باید با وی در خصوص این مساله با احتیاط برخورد کرد تا نوجوان دست به رفتارهایی غیرعقلانی که نتیجه ای جز پشیمانی خودش و شما را دربرندارد نزند. صمیمی شدن با نوجوان در حدی که او بتواند براحتی مسائلی که برایش پیش می اید با والدین هم جنس خود مطرح کند خوب است. مسلما الگوی سالم اخلاقی و جنسی والدین هم در این مورد تاثیر بسزا دارد. از طرفی می بایست نسبت به احساس عشق نگرش مثبت خود را نشان دهیم ولی در مورد بی بند و باری های جنسی و خطرات ان گوشزد نموده و وی را اگاه کنیم. نوجوانانی که این اطلاعات را از والدین هم جنس خود می گیرند اگاهی و رفتار سالمتری را کسب می کنند تا انانی که از دوستان خود کسب اطلاع می کنند. نوجوان بشدت نیازمند توجه و دیده شدن است این امکان را از طروق دیگر به او بدهیم تا برای ارضا شدن این نیاز دست به انتخاب دوستی های ناسالم نزند. وی باید بداند از نظر چهره و فیزیک و همچنین توانایی های خاص خود مورد قبول والدین می باشد. به این صورت خودپنداره مثبتی از خود پیدا می کند. مشغول بودن نوجوان در کلاسهای ورزشی، گوش کردن به حرفها و دردلهای مختلف او، درک شرایطش، بیان داستانهای نوجوانی خود، اطلاع از پیامدهای ناگوار دوستی ها و روابط ناسالم، ایجاد بسترهایی در رشد شناختی و مهارتی نوجوان به طوری که هم بخش مهمی از اوقاتش صرف اموزش و یادگیری باشد و هم اینکه بتواند از طریق رشد در مهارتهای هنری یا شناختی ابراز وجود کند نیز تاثیر مثبتی دارد. او باید بداند برای شما عزیز است و شما در این مسیر پرتلاطم کنارش هستید.
❣ شاد باش....
هنگامی که احساس شادی می کنی،
در واقع نیروی شادی را به جهان هستی عرضه می کنی
👌و در نتیجه
تجربه های شاد،
موقعیت های شاد و
افراد شاد
بر سر راهت قرار می گیرند.
هر احساسی که امروز به خود و زندگی داشته باشی
فردا نیز همان را دریافت خواهی کرد؛
🌻این یک قانون است.
پس همواره مراقب باش
که چه احساساتی را از وجودت به جهان ساطع میکنی..
💥این شعار را همیشه با خود تکرار كن:
«حس عالی = زندگی عالی و شگفت انگیز...»🍃🍃🍃🍃
💟 @Moshavere_20_20
🟣🟣استرس در طولانی مدت یکی از دلایل دردهای روان تنی و جسمی خواهد بود
کارگاه مدیریت استرس
با مدیریت درست استرس :
زندگی شادتری رو تجربه کنید
زمان رو بهتر مدیریت کنید
و از روان و جسم سالم لذت ببرید
🟢ضمنا کارگاه بصورت حضوری و در هنرستان حاتمی ، جنب درمانگاه شماره ۱ برگزار خواهد شد.
🔴برای ثبت نام به شماره ۰۹۱۳۳۷۰۵۷۸۲ پیام بدهید.
🏠ورزنه ، خ دکتر بهشتی،جنب بانک ملی، مجتمع تجاری قطبی ، طبقه اول
لینک دعوت👇
@Lecovarzane
ارتباط با ادمین👇
@ravanshenas_100
@nasringhadiri1372
@Moshavere_20_20
۰۹۱۳۳۷۰۵۷۸۲
۰۳۱۴۶۴۸۵۸۴۰