💖عشق کافی است!
🚫نيست! براي ازدواج، عشق و علاقه بهتنهايي كافي نيست! وقتیکه از افرادي با اين باور ميپرسيم «چرا عاشق فلانی شدهايد؟» معمولاً يا دليلي براي آن ندارند و يا دليل ميآورند كه «عيبي در او نديدهام!» (دروغ نميگويد، خشن نيست و...).
♨️جالب اينجاست كه اين افراد گاهي ويژگيهاي مثبتي را به طرف نسبت ميدهند كه قطعاً نادرست و غيرمنطقي است؛ مثلاً ميگويند «خيلي فهيم، مسئوليتپذير و با پشتكار است!» درحالیکه طرف در 28 سالگي نه تحصيلات مناسب دارد، نه شغل و نه حتي هدف مشخصي براي زندگي!
✅انسان سالم كسي است كه با عقل، جاده و مسير را انتخاب و با دل و احساس، انرژي رفتن را کسب ميكند.
@moshaveremava
#همسران
✅ اغلب همسران تلاش میکنند با غر زدن و شکایت کردن، رفتار همسرشان را اصلاح کنند
👈 در صورتی که نمیدانند تغییر رفتار، انتخابی است و تا کسی نخواهد تغییر کند، اتفاقی نخواهد افتاد.
@moshaveremava
🔹حدیث روان شناختی هفته:
👈امام علی (علیه السلام):
آنکس که گُمان خود را نیکو نسازد( و بدبین باشد) از هر کسی وحشت می کند.
(غررالحکم*چاپ دانشگاه*، ج 5،ص 442)
✅مرکز مشاوره مأوا✅
@moshaveremava
هدایت شده از مرکز مشاوره ماوا
👈 کارگاه آشنایی با اهمیت دوره کودکی (ویژه بانوان) توسط جناب آقای دکتر محمد صادق آقاجانی(سرگروه کودک و نوجوان مرکز مشاوره حوزه علمیه) ان شاءالله از 26 شهریور، در قالب 10 جلسه به مدت 5 هفته در مرکز مشاوره مأوا برگزار خواهد شد.
🔸هزینه شرکت در کارگاه: 250.000 تومان.
🔸مهلت ثبت نام: تا 20 شهریور.
🔸گفتنی است به منظور ایجاد تسهیلات، علاقه مندان می توانند در 4 قسط هزینه کارگاه را پرداخت نمایند.(100هزار تومان پیش پرداخت والباقی در 3مرحله هر کدام به مبلغ 50 هزار تومان)
🔸روش های ثبت نام در کارگاه:
️1️⃣ اينترنتي با كليك روي نشاني:
http://mava.iki.ac.ir/workshops/omoomi
2️⃣ مراجعه حضوری به مرکز مشاوره مأوا به آدرس: قم، بلوار امین، خیابان ۲۰ متری گلستان، کوچه ۲، پلاک ۱
3️⃣ واریز مبلغ کارگاه به شماره کارت 6037991899703999 (بنام مرکز مشاوره مأوا) و ارسال تصویر فیش واریزی به همراه اسم و شماره به آیدی @adminmava در ایتا.
☎️ شماره تماس برای کسب اطلاعات بیشتر: 09191474855
02532900882 داخلی 110(آقای طالبی زاده)
👈شركت در كارگاه برای عموم آزاد ميباشد؛ لطفا به ديگران اطلاعرساني كنيد.
✅مرکز مشاوره مأوا✅
@moshaveremava
📌آیهها و آدمها
♦️دلپرستان!
افراد ناآگاه گفتند «چرا خدا با ما سخن نمىگويد؟! و يا چرا آيه و نشانهاى براى خود ما نمىآيد؟!» پيشينيان آنها نيز همینگونه سخن مىگفتند؛ دلهایشان مشابه يكديگر است، ولى ما (بهاندازه كافى) آيات و نشانهها را براى اهل يقين (و حقيقتجويان) روشن ساختهايم. (بقره، 118)
کسانی که امروز حقیقت را انکار میکنند، شاید حرفهای بهظاهر نو بزنند اما ریشه این انکارها همان چیزی است که در تمام تاریخ، در همه اهلِ انکار وجود داشته است؛ آنها دلشان نمیخواست که حقیقت را بپذیرند. قرآن کریم از این واقعیت پرده برمیدارد و به ما گوشزد میکند که برای شنیدن سخن پروردگار و دیدن نشانههای او، باید دلهای خود را آماده ساخته باشید.
بهانه آنها این بود که اگر واقعاً خدایی هست که انتظار دارد به او ایمان بیاوریم، چرا خودش با ما حرف نمیزند؟! البته پاسخ آنها چندان دشوار نیست. خداوند با ما حرف زده است؛ نه یکبار و دو بار که بارها و به شیوههای مختلف! از یکسو، به ما عقل داده که با دقت و محاسبه، نشانهها را بخوانیم و سخنش را دریابیم. از سوی دیگر، پیامبرانی را برانگیخته تا عقلها را کمک کنند و راه رسیدن به حقیقت را برایشان هموار سازند. عقل و پیامبر، یاوران یکدیگرند برای رساندن سخن خدا به گوش ما.
اگر با همه این نشانههای گویا، هنوز کسی منتظر است که خداوند مستقیماً بر هرکدام از انسانها وحی بفرستد و به ایمان دعوتشان کند، باید از او پوزش خواست و ناامیدش کرد! چون اینیک قانون الهی است که حقیقت نباید بهگونهای در برابر انسان قرار بگیرد که او را مجبور به پذیرش سازد و هیچ راه انکاری برایش وجود نداشته باشد؛ او باید همیشه در حال انتخاب باشد. قرآن کریم بارها گوشزد نموده است که خداوند اگر میخواست میتوانست همه را بهاجبار هدایت کند، اما اجبار، با هدف خلقت و مکانیسم رشد انسان سازگار نیست.
حقیقت، در سویی و بهانههای انکار در سوی دیگر قرار دارند و انسان اختیار دارد که یکی را انتخاب کند. نقشِ دل، همینجا برجسته میشود. وقتی خواستهها و گرایشها، علاقهها و نفرتها، دوستیها و دشمنیها با حقیقت ناسازگار شوند، بهانهها به کار میآیند و اينجاست كه بايد مواظب دلمان باشيم.
@moshaveremava
#تربیت_کودکان
🔴از نگاه روانشناختی، کمک کردن دو قانون دارد:
1⃣ فرد واقعاً از عهده کارش برنیاید.
2⃣فرد، درخواست کمک کند.
حتی فقدان یکی از این دو نیز، بهانهای خواهد بود برای پیش نرفتن و کمک نکردن. رعایت این دو قانون به این معناست که دلسوزی مادرانه يا پدرانه محلی از اعراب ندارد.
♨️اگر میخواهید بعدها از اعتمادبهنفس پایین کودکتان ناله نکنید، لطفاً به این نکته مهم عمل کنید.
@moshaveremava
#معرفی_محصولات
📚راهنمای نامزدی(4جلد)
🖊نویسنده:دکتر عباس علی هراتیان
💢توضیح محصول:
♦️روانبنــهها و برداشتهاي اوليـهاي كــه از افــراد، اشيـاء و موقعيتها داريم، مانند چارچوب و کلیشه، ارتباطات آيندۀ ما را شكل خواهد داد.
♦️روانبنهها و اولين برداشتهاي رابطۀ زناشويي در دورۀ نامزدي شكل ميگيرد لذا شايد بتوانيم اين دوره را مهمترين دورۀ زناشويي بدانيم.
♦️اگر با اين دوران، با ظرافت و ماهرانه برخورد شود و به وظايف مخصوص آن عمل شود، ميتواند در بالندگي و پرباري و استحکام زندگي مشترک، تأثير عميقي داشته باشد. اما اگر در اين دوران، خشت اول رابطه را كج بگذارید، مقدمات از دست دادن عاطفي يا حقوقي كسی را فراهم كردهايد كه اكنون عاشقش هستيد... .
#سفارش_محصول
جهت سفارش این مجموعه به لینک زیر مراجعه کنید.👇👇👇👇
http://yon.ir/o7TMa
_________
@moshaveremava