#تلقین_مثبت، شما را به موفقیت می رساند. روانشناسان یکی از مهم ترین ارکان موفقیت را تلقین مثبت می دانند. برای تلقین مثبت باید نکاتی را در نظر داشت:
1- تلقین باید به دفعات و کرات انجام شود.
2- هر چه تلقین زیباتر باشد بیشتر تاثیر دارد. میتوانید شعرهای مثبت و امیدبخش بخوانید، جملات زیبا در صحبتها به کار برید.
3-تلقینی که توسط افراد مهم و افرادی که برایمان عزیز هستند بیان می شود اثرش بیشتر خواهد بود.
4- اگر تلقین را باور کنیم، سریع تر اثر می گذارد.
5- تاثیر تلقین در زمان آرامش بیشتر است. (هیپنوتیزم، مراقبه، ریلکسیشن)
6- در پانزده دقیقه شبها قبل خواب و صبح ها بعد بیدار شدن، اثر تلقین سه برابر زمانهای دیگر است. پس صبح را با جملات زیبا و امید بخش شروع کنید و شبها به امید روز بهتر دیگر به خواب روید.
7- برای اینکه جمله تلقینی بهتر و سریعتر اثر کند، می توانید آن جمله را حفظ کنید یا در جایی قرار دهید که چشمتان مدام به آن باشد (در قسمت دوم افکار منفی و جملات تاکیدی به آن اشاره کردم)
8- از جملات مثبت برای تلقین استفاده کنید. مثلا به جای اینکه بگویید نمی ترسم, بگویید من شجاع هستم.
9- جملات را به زبان حال بگویید.
10- در جملات تلقینی (تاکیدی), باید احساس وجود داشته باشد.
کلمه درست، عامل نیرومندی ست. اگر کلمات، کاملا بجا استفاده شوند، به سرعت برق هم بر جسم و هم بر روح اثر می گذارند.
🔷🔷🔷🔷
@moshavernoormalayer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹ببينيد| رهبرانقلاب: فرزندی تربیت کنید که پس از مرگ برایتان طلب مغفرت کند
▪️شرح حديثی از امام صادق(ع)
💻 @moshavernoormalayer
‼️تکنیک هایی برای رفتار با کودکان
❇️برابر کودکی که چیزی را به زور از دیگری می گیرد نباید واکنش مثبت نشان دهیم ، بلکه باید او را تشویق کنیم با شکیبایی از کودک دیگر بخواهد اسباب بازی را به او بدهد.
❇️اگر کودک اسباببازیاش را به دیگری نمی دهد ، باید به تصمیم او احترام بگذاریم و سعی نکنیم با تشویق ، تحمیق و تهدید زمینه ای فراهم سازیم که کودک به اکراه و اجبار اسباببازیاش را به دیگری بدهد .
✅به هنگام دعوای کودکان بر سر تملک اشیا ، بهتر است تا حد امکان چیزی نگویید و بگذارید خودشان مشکلشان را حل کنند ؛ مگر اینکه یکی از بچه ها بخواهد به دیگری زور بگوید.
🔸منبع : کتاب راهنمای انتخاب اسباببازی
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
@moshavernoormalayer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊 بداخلاقی شوهر و تاثیر آن بر روی فرزندان
🎤 حجت الاسلام پناهیان
💠💠💠💠💠
@moshavernoormalayer
🌸 گلها را تماشا کنید
براساس یک مطالعه دانشگاه هاروارد، افرادی که اول صبح چشمشان به گلها میافتد، شادتر و پر انرژیتر هستند. در واقع این افراد با نگاه کردن به گلها به سادگی اضطراب کمتری حس کرده و در طول روز #آرامش بیشتری دارند. پس یک دسته #گل را روی میز کنار تخت یا روی پیشخوان آشپزخانهتان قرار دهید.
🌸🌼🍀🌸🌼🍀
@moshavernoormalayer
📌 همسر خوب، #بهترین_آرامش
💠 امام رضا(ع):
بنده مؤمن، هیچ بهره ای نبرده است که بهتر از #همسر_خوب و شایسته ای باشد که هنگام حضور شوهر، مایه ی خوشحالی او و در غیاب شوهر، نگهدار ناموس و مال او باشد.
❇️ حضرت زهرا(س) چگونه برای علی (ع) مایه #آرامش بود؟
💠 امام علی(ع):
وقتی به خانه می آمدم و به زهرا نگاه می کردم، همه ی غم و اندوهم برطرف می شد. هرگز کاری نکردم که فاطمه از من خشمناک شود، فاطمه نیز هرگز مرا خشمناک نساخت.
🔹💠🔹💠🔹💠
@moshavernoormalayer
#تکنیک های کم رنگ کردن خاطرات بد
تکنیک اول: از بین بردن تمام آثار بیرونی خاطرات بد مثلا فراموش کردن آن است. به طور مثال در صورتی که فرد از یک تصادف خاطره بدی در ذهن خود دارد، باید خودرویی که با آن تصادف کرده را بفروشد. لباس ها و لوازم را تعویض کند و عکس ها را از بین ببرد؛ اگر این خاطره بد در ارتباط با فردی دیگر به وجود آمده، تا حد ممکن باید از دیدار و گفت وگو با آن فرد خودداری شود.
تکنیک دوم: عدم پرورش افکار منفی است، به گونه ای که نباید با یادآوری خاطرات بد، آن ها را گسترش داد. متاسفانه برخی افراد عادت دارند افکار مزاحم را پرورش دهند.
تکنیک سوم: از راه های اهمیت ندادن به افکار منفی این است که فرد در مواقع هجوم آن ها به ذهن، سریع ذهن خود را متوقف کند و با ایجاد حالت تنبیه، آمار ورود این افکار به ذهن را کاهش داد.
تکنیک چهارم: با نوشتن آن خاطره بر روی کاغذ و پررنگ کردن هر خاطره ای هرچند بد، نکات مثبت آن را در نظر گرفت؛ از جمله نکات مثبت هر خاطره بد می توان به هوشیاری، آگاهی، تجربه و درس عبرت برای افراد اشاره کرد.
تکنیک پنجم: از مهمترین کارها این است که افکار مثبت، جایگزین افکار منفی شوند، این امر تمرکز قوی واراده و تلاش مداوم فرد را می طلبد
@moshavernoormalayer