پرسش 6⃣6⃣4⃣
#مشاوره
#تربیت_کودک
🔹💠🔹
🌟سلام
یه دختر شش ساله دارم نسبت به اسباب بازی هاش حساسه کلیه اسباب بازی هاشو دور تا دور اتاق میچینه گاهی به اجبار مخواد اونا رو روهم رو هم بچینه وقتی میوفته بشدت عصبانی میشه و جیغ میکشه اگه برم اتاقش میگه تو اتاق من چی میخوای اگه اتفاقی دستم یا پام به چینش اسباب بازی هاش بخوره و بریزه کلی گریه میکنه و گاها شاید از شدت عصبانیت حرف زشت هم بزنه باهاشون بازی نمیکنه فقط ویترین میکنه به حدی منظم اونا رو کنار هم یا روهم میچینه که کوچیک ترین تغییر متوجه میشه انقدر باهوشه اگر یکم کم بشه شاکی میشه خیلی سخت هم اسباب بازی هاشو در اختیار بچه های مهمون قرار میده لطفا راهنماییم کنید ؟
-----------
پاسخ را بخوانيد👇
https://eitaa.com/moshaveronlin
پاسخ 6⃣6⃣4⃣
سلام علیکم خدمت مادر مهربان
دختر شما نسبت به اسباب بازیهایش حس مالکیت دارد و تنها دارایی خودش می داند .و قطعا دوست دارد آنها را بدور از آسیب و در بهترین شرایط مراقبت کند .
الحمدلله شش سالگی ایشان کمک خوبی به شما میکند چرا که می توانید با گفتگو و پرسش در مورد اینکه چه احساسی دارد وقتی به اسباب بازیهایش نزدیک میشوید ، یا چی فکر می کند که اونها رو در اختیار کودکان دیگر قرار نمی دهد متوجه علت و چرایی رفتارش بشوید و کمکش کنید تا فکر و احساسش را اصلاح کند .
به چه صورت؟
در قالب بازی ، داستان ، و الگو گیری
و کمکش کنید تا از این حس و حال خارج شود.
* نکات مهم ؛
۱. اصلا او را با صفت خسیس و بی جنبه و .... مورد خطاب ،حتی به شوخی قرار ندهید چرا که نا خودآگاه در او تثبیت ایجاد می کند و او را بابت رفتارش درک کنید تا بتوانید کمکش کنید .
۲. با در اختیار گذاشتن لوازم خودتان که حتی او درک میکند چقدر برایتان مهم هم هست ولی باز هم به او اعتماد می کنید و اجازه می دهید در بازیهایش از آنها استفاده کند (مثل شال یا روسری و هر وسیله ای که مناسب بازیهایش هست)و بعد سالم برگرداند ،او را با الگو گیری مشاهده ای در جهت رفتاری سازنده تقویت می کنید .
و او تجربه می کند که به اشتراک گذاشتن وسایل چه حسی دارد .
۳. برایش توضیح دهید ممکن است تو هم دوست داشته باشی از وسایل دوستت استفاده کنی و اگر او ممانعت کند ناراحت میشوی .
۴. قبل از آمدن مهمان در مورد اسباب بازیهایش صحبت کنید ،که آن اسباب بازی که از همه برایش مهم تر است را از چشم مهمانان پنهان کنید و چند تایی که خودش اجازه میدهد در بازی وارد کند .
کلا در خانه به این فضیلت اخلاقی ،بخشیدن چیزی که دوستش دارید در مقابل کودکان بیشتر اهمیت بدهید و غیر مستقیم درستی را آموزش دهید و در موردش گفتگو کنید .
موفق باشید و دل آرام
------------
🎙 #سرکار_خانم_حسن_پور
https://eitaa.com/moshaveronlin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 کلیپ تصویری
💠 #فرزند_هوشمند
📝 راهکارهای هوشمند نمودن فرزندان
📍 قسمت چهارم
👇
🆔 https://eitaa.com/moshaveronlin
پرسش 7️⃣6️⃣4️⃣
#مشاوره
#فردي
🔹💠🔹
🌟سلام
شوهر من نزدیک دو ماه برادر خود را به علت خودکشی از دست داده وبه علت وابستگی وعلاقه شدید و اینکه نوجوانی بسیار خوب بوده است تمام امید خود را از دست داده وآرزوی مرگ دارد اگه ممکنه راهنماییم کنید
اگه ممکنه زود جواب بدید چون اوضاع روحی خوبی ندارند.ممنون
-----------
پاسخ را بخوانيد👇
https://eitaa.com/moshaveronlin
پاسخ 7️⃣6️⃣4️⃣
سلام خدمت شما
تسلیت عرض میکنم خدمتتون،خداوند صبر بده به شما و همسرتون و خانواده
این رفتارها و واکنشها کاملاً طبیعی هست و حتی دوران سوگ ممکن تا یکسال هم طول بکشه
بهترین روش برای برگشتن به روزهای عادی این هست که بهشون اجازه بدید کامل تخلیه عاطفی و هیجانی داشته باشند
هر چقدر که مرور خاطرات بکنن و بیشتر گریه بکنن،روند بازگشت به زندگی عادی بهتر انجام میشه
تو این مدت با ایشون همراه باشید،سر مزار برادرشون تشریف ببرید،براشون مراسم بگیرید،و هرچیزی که باعث تخلیه عاطفی همسرتون میشه
اصلاً سرزنششون نکنید،و مانع گریه و مرور خاطراتشون نشید
إن شاء الله بزودی حال همسرتون خوب بشه،و خداوند آرامش رو بر خانوادتون حاکم کنه
شادکام باشید و پیروز
————-
🎙 #سركار_خانم_جامي_زاده
https://eitaa.com/moshaveronlin
هدایت شده از :: ماهنشان؛ تربیت اسلامی ::
پرسش 8️⃣6️⃣4️⃣
#مشاوره
#خودارضايي
🔹💠🔹
🌟سلام
دختری20ساله هستن که عادت به خودارضایی کردن باید چیکار کنن که اعتیادش به این عمل از بین بره
-----------
پاسخ را بخوانيد👇
https://eitaa.com/moshaveronlin
پاسخ 8⃣6⃣4⃣
سلام
مقدمه ی درمان، همین حالت خستگی از این عادت است و شما نسبت به جوانان دیگری که قصد ترک این مساله را دارند ولی حال و هوای شما را ندارند یک قدم جلوترید.
همچنین روحیه ی هیئتی و ورزشی و نماز خواندن، ترک این عادت را برایتان آسان تر می کند، مشروط به اینکه گام هایی که در ادامه بیان می شود را عمل نموده و به آن ها اهتمام ورزید.
خودارضایی ریشه در تصورات و خطورات ذهنی دارد، اساسا اگر تصویری در ذهن نقش نبندد و یا ذهن از یافته های خود تصویرسازی نکند خودارضایی صورت نمیگیرد.
گام اول:
خود را از هرگونه دسترسی به تصاویر، فیلم و یا صحنه هایی که سبب تحریک شما می شود به طور جدی محروم کنید.
گام دوم:
تصاویر و صحنه هایی که از قبل در ذهنتان هستند را باید مدیریت کنید به عنوان مثال در این هنگام، فورا ذهنتان را مشغول یک عملیات ریاضی کنید؛ مثلا یک معادله ریاضی را با فرمول ضرب، تقسیم، جذر، رادیکال و ... حل نموده و یا از جا برخواسته و آبی به دست و صورت خود بزنید و در هوای آزاد نفسی تازه کنید.
گام سوم:
زمینه های تحریک مثل ارتباط با نامحرم، پوشیدن لباس های تنگ، استفاده از رختخواب های نرم و لطیف، ازاله ی کامل موهای زائد بدن و حتی مطالعه کتاب هایی که در تحریک موثر می باشند را از بین برده و نسبت به رعایت آن ها حساس باشید.
گام چهارم:
سعی کنید تا از فرط خستگی، خواب بر شما غلبه نکرده به رختخواب نروید.
گام پنجم:
به هنگام استحمام، بیشتر از آب نسبتا سرد استفاده کرده و از حمام های طولانی پرهیز کنید.
گام ششم:
همواره از شر شیطان به خدا پناه برده و به هنگام طلوع و غروب خورشید طبق روایات ده مرتبه ذکر شریف "اعوذ بالله السمیع العلیم من همزات الشیاطین و اعوذ بالله ان یحضرون" را بر زبان جاری کنید.
گام هفتم:
استمداد از خدای متعال و اهل بیت (ع)، برای غلبه به این عادت را فراموش نکنید.
ان شالله موفق و پیروز باشید.
-----------------
🎙 #حجه_الاسلام_رسول_زمانی
⬇️
https://eitaa.com/moshaveronlin
پرسش 9️⃣6️⃣4️⃣
#مشاوره
#تربيت_كودك
🔹💠🔹
🌟سلام متشکرم از مطالب مفیدی که در کانال میزارید مخصوصا در مورد بازی هایی که در خانه میشود با بچه ها انجام داد.
ببخشید سوالی از کارشناس کانال داشتم.
دختر شش ساله ای دارم که چندوفت هست وسواس عجیبی روی لباس پوشیدنش پیدا کرده مثلا جوراب هاش رو چندبار میپوشد و دوباره در می آورد و میگوید بد پوشیدم یا لباس و کفش و... تا اینکه گاهی اصلا اون لباس رو نمیپوشد .به خاطر این موضوع خودش خیلی اذیت میشه و هرچی میگم خوبه باز قبول نمیکنه. نمیدونم باید چکار کنم اوایل زیاد جدی نمیگرفتم اما الان داره بدتر میشه و هروقت میخواد لباس عوض کنه خیلی اذیت میشه لطفا راهنماییم کنید
متشکرم
-----------
پاسخ را بخوانيد👇
https://eitaa.com/moshaveronlin
پاسخ 9️⃣6️⃣4️⃣
سلام علیکم
خداوند دختر عزیزتان را در کمال صحت و سلامت حفظ کند.
در مورد مساله وسواس کودکان ( ocd ) که طبق فرمایشاتتان مشکل دختر عزیزتان هست و البته تایید این مساله به عهده متخصص و روانشناس کودک می باشد.
چند نکته که قابل بیان هست ؛
* این مسئله در میان کودکان باید حتمن با بررسی تخصصی و طی پروتکل درمانی خاصش پیش برود .
اینکه از کی شروع شده ؟ چرایی مسئله؟ شدتش ؟ آیا سابقه فامیلی در خصوصش هست؟ سابقه دوران کودکی فرزندتان ، و بررسی هایی که طی مصاحبه بالینی و پرسش پاسخهایی که از والدین و کودک گرفته میشود بدست می آید .لذا گفتن چند راهکار بصورت مجازی و بدون بررسی دقیق پاسخی غیر متخصصانه هست .
* آنچه اهمیت دارد ،باید بدانید این رفتارها گاها از اراده دخترتان خارج هست و نباید با زور و تهدید و رفتاری نادرست با او ، ناخودآگاه بر این عملکردش شدت ببخشید .
* به او بیشتر محبت کنید ، در آغوشش بگیرید و به او این اطمینان را بدهید که بی قید و شرط دوستش دارید و برای بهبودیش هر کمکی لازم باشد انجام می دهید و خودش هم باید به خودش کمک کند تا بتواند از بازیهایش ، مهمانی هایش و ارتباطاتش بهتر لذت ببرد و این عملکردش را کنترل کند و از شدت گرفتنش هم بکاهد .
* به او آرامش و اطمینان خاطر بدهید که تنها بچه ای نیست که با این مشکل روبرو شده و با کمک متخصص و مشاور و همت خودش این امر می تواند بهبود پیدا کند.
* از همه مهمتر ،صبر و پشتکار و استقامت و توجه شما در این جهت هست تا ان شالله با کمک روانشناس کودک و پروتکل درمانی و راهکارهایی که هم به شما ارائه می دهد هم به فرزند دلبتان بتوانید پیروزمندانه از این وسواس رهایی یابید .ان شالله.
موفق و سعادتمند باشید .
————
#سركار_خانم_حسن_پور
https://eitaa.com/moshaveronlin
📱 اطلاعیه کانال #مشاور_آنلاین به اعضا و مخاطبین
#فرصت_شغلی
بصورت #مجازی
عزیزانی که میتوانند در برگزاری #مسابقه_کتابخوانی #تربیتی بصورت غیرحضوری به ما کمک کنند پیام بدهند به👇
@harkatt
(به شما حق الزحمه نیز تقدیم میشود)
پرسش 0⃣7⃣4⃣
#مشاوره
#ازدواج
🔹💠🔹
⭐️ ببخشید من 18 سالمه و 9 ماه با ی پسر ک هم محله ای بودیم دوست شدم اونم 18 سالشه خیلی همدیگه رو دوست داریم اما دو هفته پیش ب من گفت ک چون دوستت دارم و نمیخوام از دستت بدم میخوام الان از هم جدا بشیم تا بعدا مشکلی بوجود نیاد و ب هم برسیم هردومون مومن هستیم و بخاطر خدا و گناه نکردن از هم جدا شدیم ولی خیلی وابسته به هم دیگه هستیم نه دلمون میخاد گناه کنیم و نه دلمون میخاد باهم نباشیم چیکار کنیم ب نظر شما؟
-----------
پاسخ را بخوانيد👇
https://eitaa.com/moshaveronlin
پاسخ 0⃣7⃣4⃣
سلام
با توجه به اینکه اگر شخصی در سن شما فاکتور های ازدواج از جمله بلوغ عاطفی؛فکری،جسمی، روحی و روانی را داشته باشد می تواند با شخص مناسب و مورد علاقه با رعایت تمام اصول ازدواج کند و این از نظر فرهنگ و اصالت ما مغایرتی با یک زندگی مناسب ندارد.
اما اظهار نیاز به یک دوست و ایجاد یک رابطه صمیمانه با هدف یکی شدن در آینده موضوعی است که در بین نوجوانان ما بیشتر دیده می شود.
عاطفه پاک ؛ احساسات صادقانه ای که زودتر از موعد خود رشد پیدا کرده و شخص را به سمت یک احساس قلبی و نه یک رابطه منطقی و عقلی می کشاند.
اما در مقابل در همین سنین افراد به کسب مهارت های اجتماعی و ارتباطی نیز می پردازند که همین امر آینده ی آن ها را می سازد و تبدیل به یک فرد درخشان می کند.
بابت نگاه اعتقادی به شما تبریک می گویم اما همین وابستگی که نشان دهنده ناپختگی عاطفی است آینده ی خوشی برای شما رقم نخواهد زد.
نوجوانی که هنوز به بسیاری از پتانسیل های شخصیتی ؛عادات و رفتار عاطفی خود پی نبرده قطعا نمی تواند بار مسئولیتی بزرگ همچون ازدواج را زودتر از موعد بپذیرد و همین امر باعث ایجاد اختلالات بزرگی در آینده شخص است.
از نوع سوال شما چنین بر می آید که به دنیال مجوزی برای ادامه رابطه هستید اما با کمترین آسیب و گناه!!
رابطه عاطفی را نمی توان برای آینده ذخیره کرد.
رابطه عاطفی یک دانش است ؛شما به عنوان بانویی که در آینده نقش مهم همسر و مادر بودن را ایفا می کنید باید به بلوغ عاطفی رسیده باشید.
از همین امروز برای مدیریت صحیح روابط خود قدم بردارید ؛ چرا که هر روزی که به عمرتان اضافه می شود نوع نگاه شما به دنیا ؛ افراد ؛ نوع سلیقه و علایقتان دستخوش تغییر می گردد و همین امر باعث ایجاد مشکلات بعدی در اشخاص می شود.
استقلال عاطفی داشته باشید و منتظر شاهزاده سوار بر اسب نمانید ، زندگی در جریان است.
-----------
#آقای_اسماعیل_شبرنگ
https://eitaa.com/moshaveronlin